Što se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu

Nisam nikada bio u Vegasu niti ću biti :)

Hvatalo me je pomalo uzbuđenje ali i nervoza dok sam s vrha ulice gledao u kapiju meni tako poznate kuće. Zanimljivo kako godine nekada ništa ne znače. Sve mi je isto, sve mi izgleda kako je i bilo. Svaka kuća, svaka radnja, pa čak i ulične svjetiljke, sve je isto. Kao da nikada nisam ni napustio to malo mjesto pokraj Frankfurta a već su preko četiri godine proletjele. Kako li će reagirati? Da li pamti one dane? Da li će me odmah prepoznati? Ipak su ovo godine kada rastemo, mijenjamo se...Nisam onaj isti dečko, pa nisam više ni 160 visok.

Zastao sam pred ulaznim vratima, udahnuo duboko i pozvonio. Poslije desetak sekundi vrata se otvoriše. Ugledao sam poznato lice, nasmiješio se. Gospođa Hilda je stajala na vratima iznenađeno, zabezeknuto. Očito me je prepoznala od prve.

----To si ti? Jesi to stvarno ti?-
---zapljeskala je dlanovima od dragosti.

Bacili smo se jedno drugome u zagrljaj. Osjetio sam kako je emocije preplaviše. Ipak sam joj bio kao neki drugi sin ili bar posinak. Uvijek me je tako i tretirala.

----Dragi Reno, dragi moj Reno...Mislili smo da si nas zaboravio.----ponavljala je jedno te isto.

----Ma kako da vas zaboravim teta Hilda. Pa stalno mislim na vas.--
---

Napokon me je pustila. Obrisa suzne oči.

----Jao, kako će ti se samo Andreas obradovati! Znaš, spominje te tako često.----


Provirivao sam iza njenih leđa očekujući da se on pojavi.

----Ah sine, znaš, Andreas ne živi više sa nama. Baka je preselila u dom i Andreasu je ostavila stan.--
--objasni mi Hilda.

---Da? Baš dobro za Andreasa.-
---nasmiješio sam se.

Nisam se razočarao, znao sam da je bakin stan samo na drugom kraju mjesta.

----Čekaj, sad ću ga ja nazvati da vidim gdje je.----


Otrčala je u sobu i brzo se vratila sa telefonom. Slušao sam kako njih dvoje razgovaraju i smiju se. A onda mi pruži telefon.

----Ej čovječe, jesi to stvarno ti?--
--slušao sam veseo i sada ne tako poznat glas.

----Slušaj, nezgodan je trenutak. Budi u bilijar klubu za sat vremena. Znaš naš bilijar klub?-

----Da, naravno da znam. Vidimo se tamo.
----smijući sam odgovarao.

Pomislio sam kako se ni to nije promijenilo. Naš bilijar klub je tu još uvijek.


Ubijao sam sat vremena šetajući po mjestu u kome sam proveo više od deset godina. Tu sam bio i u vrtiću i u osnovnoj. I sa Andreasom cijelo to vrijeme. Čak sam više vremena provodio kod njega nego kod tetke. A pogotovo od onoga dana kada sam shvatio šta je tetkin pravi posao. Kada sam se, po nju neplanirano, vratio u stan i ugledao veliko dlakavo dupe i dlakava leđa muškarca koji je ležao na njoj. Izlazeći zbunjen nazad na ulicu bili su mi jasniji oni uzdasi i smijeh što su ponekad dolazili iz njene sobe. Nije tetka bila nikakav pravni savjetnik od kuće. Nije sređivala i prevodila dokumente, diplome i vozačke dozvole našim ljudima koji su svakodnevno dolazili u stan. Tetka se bavila najstarijim zanatom. A Andreasovi starci kao da su to znali pa su me zadržavali što više kod njih, na ručku, pa čak i na spavanju.

Odrastali smo Andreas i ja skupa. Sasvim bezbrižno, u igri i zabavi, u izobilju. Bila je to imućna familija sa vlastitim dugogodišnjim obrtom. Zajedno smo dočekali i tinejdžerske godine. I sami kraj moga školovanja i boravka tamo. Već odrasli momci. Period tako zbunjujući za mene. U kasnijim godinama, još uvijek u sazrijevanju i propitivanju sebe i nebesa, jedno vrijeme sam Andreasa "krivio" za svoju seksualnu orijentaciju.

Jednostavno, nakon toliko druženja, igara, play station-a, bilijara, loptanja, moralo je doći i do toga. Sjedili smo taj dan sami u kući. Izvalili se na leđa nakon višesatnog play station-a. Trljao se Andreas rukom preko tankog šorca, pa me pogledao.

---Ajmo drkati!--
--reče iznenada.

Gledam ga ja zbunjeno. Zamuckujem. Andreas je bio šest mjeseci stariji a što je tada puno značilo. On je bio taj koji je vodio i predlagao. Bio je i veći i jači.

---Ma ne znam...Ma ne bih ja. Ne znam...----


On me gleda i dalje se trlja preko šorca. A kita se počinje oslikavati i rasti sa svakom sekundom. I onda Andreas samo povuče šorc do koljena. Izleti kita skoro do kraja dignuta. U stvari izleti kurac, pravi kurac.

Ima ona scena u filmu "Sjećaš li se Dolly Bell" kada grupa dječaka na redaljku jebe kurvu. Pa kad dođe red na onoga najmanjeg, kurava se nasmija i reče: " Vidi mu ćune, prava pionirska!"

E takva je bila i moja kita. Prava pionirska. A možda malo jača. A u Andreasa pravi kurac. Nadrkavao ga je Andreas, navlačio dok se nije potpuno istegao. Ja buljim zbunjeno.

----A što ti nećeš drkati? Nije valjda da se stidiš?--
--pogleda opet u mene.

Zamucao sam opet.

----Ma neću. Neću....znaš, ja sam već dva puta danas. Pa ne mogu.----izvlačio sam se.

----Ma kako god hoćeš.-
---odgovori Andreas i nastavi sa drkanjem. A ja gledam.

----Šta misliš koliki mi je?--
--javi se nakon par minuta ponovo onako odmjeravajući kurac.

Šutim i dalje.

----Ej, ajde tamo u ladici ima neki krojački metar. Baš da vidim, nisam ga nikada izmjerio.-
-

Ja još uvijek zbunjen ustanem, izvadim iz ladice metar i pružim mu. Drži on u jednoj ruci kurac uspravno a u drugoj metar. Gleda kako će. Razmota se onaj metar, on pokušava da ga namjesti. Pa pogleda u mene.

----Ma ne mogu sam. Daj mi ti drži kurac ovako uspravno dok ja izmjerim.-
---

Gleda u mene najnormalnije kao da mi je rekao daj mi dodaj tu jabuku sa stola. Ja još zbunjeniji, nećkam se, povlačim...

----Pa daj, neće te ujesti jebo te! Drži ga samo trenutak da izmjerim.----

Uporan je bio Andreas i skoro zahtijevao. Do tada smo ispunjavali jedan drugome razne želje.

----Pa slobodno, jebo ga ti.-
---ponovo se javi na moje dvoumljenje.

Aj dobro, pomislim u sebi. Pružim ruku i uhvatim ga za kurac. I od tog dodira kao da se sve promijenilo. Držao sam mu kurac čvrsto dok je on postavljao nulu na metru na dno kurca. Pa ga potegnu uz kurac. Gledam podiok na vrhu glavića pokazuje 15.4 cm.

----Eto ti, vidiš, 15.4 centimetara ti je.-
---javim se.

---Ma malo je to! Malo! Pa vidiš da mi se kožica nije istegla skroz.----kao razočaran Andreas.

---Daj mi ga potegni nekoliko puta da se istegne. Vidiš da se nije do kraja digao.----

Pogledam ga ja i kao da sam izgubio svaku volju za odbijanjem. Potežem ga, polako povlačim gore, dole, gore, dole... Gledam u njegovo lice pa ponovo u kurac koji se sve više propinje.

---Eto, pa jel se sada skroz digao?----javim se.

----Neka, neka, još malo, još ga malo poteži.----sad je već tihim glasom govorio.

A ja ga potežem i dalje iako sam vidio kako mu onaj metar samo ispade iz ruke. I onda je odjednom počeo uzdisati. Ja stade sa potezanjem. Ali kasno. Sperma je sukljala iz glavića i prelijevala se po mojoj ruci. Izmaknem je instiktivno. A Andreas zgrabi kurac i nastavi ga cijediti. Kad je prestalo kapati iz glavića, odjednom se počeo smijati.

----Hahaha jesam te zajebao. Jebo te, jesi naivan. Kako sam te samo navukao.----


Smijao se Andreas a ja se postiđeno povuče. Bio je on sklon svakakvim smicalicama, trikovima, budalaštinama ali ovo....Baš mangupski.

Od toga dana sam drkanje na Lidiju, sisatu curu iz razreda, prvo prepolovio sa Andreasom, a poslije nekog vremena Lidija je odjednom isčezla a Andreas sam ostao. Andreas i njegov kurac.

Prošlo je tri dana i onda sam od toga događaja prvi put ostao spavati kod njega. Kao i uvijek, legli smo u njegov prostrani krevet. Ležali na leđima neko vrijeme i pričali. Onda šutnja neko vrijeme. Onda Andreasova ruka na mojoj ruci. Smije se glasno podsječajući se na onaj događaj i poteže mi ruku. Stavlja je direktno na svoj kurac još glasnije se smijući. A meni je najmanje do smijeha bilo. Leži mi ruka na njegovom poludignutom kurcu. Leži tako samo desetak sekundi prije nego što sam sa svih pet prstiju počeo grebati, strugati po kurcu i po jajima. Utiša se Andreasov smijem. Samo tiho proguta.

Bio je tvrd potpuno za manje od minuta. Osjetim njegovu ruku kako polako odgura moju i kako brzo svlači gaće. Pa opet zgrabi moju ruku i vrati je sada na goli kurac. Uzeo sam ga čvrsto u ruku a Andreas ponovo proguta. Drkao sam mu ga polako. Navlačio kožicu skroz preko glavića pa je puštao. Igrao se. Moj novi play station. Desetak puta sam tu istu stvar ponovio. Andreas zadrhta. Zastenja povlačeći majicu prema gore. A onda zacvili. Pipkao sam prstom masni i topli glavić i potezao ga. Kad se Andreas umirio, rukama sam napipao hrpicu sperme na njegovom stomaku, pokupio je rukom i vratio na kurac. Razmazivao sam je po kurcu. Klizio sam šakom po njemu onako masnom i tvrdom. Samo par minuta je prošlo a Andreas ponovo zacvili. Još je dva puta zacvilio prije nego što sam se okrenuo na drugu stranu. Zaspao kao ošamućen.

Govorio je od tada Andreas mami da bi trebalo da stalno spavam kod njih.


Zbog toga svega, zbog Andreasa sam sretan što sam nakon više od četiri godine ponovo tu. Sretan što je stara odlučila da napokon posjeti tetku, pa makar i samo na ova dva dana. Tetku koja je nedavno uspjela ubijediti nekog šonju da je fina, nevina Bosanka i udati se za njega.

Sjedio sam u bilijar klubu kada se pojavio. Zaškiljio sam da se uvjerim da je stvarno to on. Jer prema meni nije išao dečko koji je izgledom, smeđom kosom i očima najviše ličio na Balkanca. Sada ofarban u plavo, sa nekom uskom rokerskom majicom, sa naušnicama i tetovažama, ličio mi je na pravog Švabu. Zagrlili smo se. Izljubili. Iste visine. Pa skoro iste građe. Pili smo pivo umjesto nekada Red Bulla. Pričali. Smijali se. Andreas i ne studira. Zajebava se dok se ne uključi u taj porodični biznis.

Otišli smo skupa do bakinog bivšeg, a sada njegovog stana. Baka je zdrava i u najboljim godinama otišla da živi u neki luksuzni dom, da bude sa svojim vršnjacima, da putuje, da živi. Šetkao sam se po stanu u kojem je od hodnika pa do kuhinje i dnevne sobe sve bilo u stilskom namještaju. Lujevi i slična sranja. Jedan komad skuplji od mog komplet namještaja.

Gledao je Andreas kako se zbunjeno osvrćem pa se nasmija.

----Ma uđi na ta tamo vrata. U ove sobe ja niti ne ulazim. Idi tamo dok se ja istuširam.---

Otvorio sam vrata i ušao u sobu, potpuni kontrast od svega. Neko podno sjedenje, kao neki madraci poredani uokolo pokraj svih zidova. Veliki ekran televizora i neka muzička kutija je sve što je bilo u sobi. Da, i stol okrugli, široki, podni, nešto kao bosanska sofra. Na njemu praznih flaša piva, punih pepeljara, ostataka hrane, cigareta, rizli...Izvalio sam se na taj jedan madrac i čekao ga.

Ušao je nakon desetak minuta veseo, samo u gaćicama i nekoj crnoj majici. Izvalio se pokraj mene.

----I, šta kažeš na moju gajbu haha. Ma tamo u bakino ne ulazim. Jednog dana ću ono sve prodati. Baka reče da vrijedi preko 50 hiljada ojra.---

Nasmijao sam se.

----Nego, da nam pustim muziku. A ti, eto ti na stolu sve. Smotaj nam jedan, otvori po pivo. I pričaj mi šta se kod tebe događa u životu.----

Razmišljao sam kako sam sreo neku potpuno drugu osobu. Nekoga koga nisam poznavao. Ne znam ni šta da mu pričam. Neki čudni osjećaji su me preplavili. A znao sam tačno zbog čega sam došao i zašto sam tu. I privlačio me je tako jako.

Sjedili smo jedan pokraj drugoga zavaljeni, svlačili đoju, cugali pivo, smijali se.

---Znaš Andreas, dok sam te čekao malo sam šetao. Ništa se nije promijenilo. Lijepo je. Baš mi nekako nedostaje ovo mjesto. Tako mirno. Da vidiš gdje sada živim uff.----


Nasmijao se Andreas dok je gasio đoju i ponovo se zavaljivao.

----Znači nedostaje ti moje selo Reno, a?----

----Da, pomalo mi nedostaje. Priznajem.---


----A, da li ti još nešto nedostaje?----pomalo se uozbilji Andreas.

----Na što misliš?----pitam ga a znam odgovor.

Pogledao me je. Učinilo mi se nekakvim opasnim pogledom. Spustio je ruku na moju. Stegao je, povukao i stavio na svoje crne, uske gaćice.

---Na ovo mislim.-
---kratko je rekao i nasmiješio se.

Šutio sam, nisam odgovorio. Zažmirio sam. Lagano sam jagodicama prstiju šarao po kurcu. Stiskao ga nježno. Pipkao po jajima. Kurac je ubrzano rastao.

---Uhh, ti tvoji prsti. Kao magični da su.-
---uzdahnu Andreas.

Pogledao sam ga. Žmirio je a crvenilo je lagano izbijalo kroz blijede obraze. Vratio sam pogled na crne gaćice već napete od dignutog, tvrdog kurca. Valjda po navici, ruka mu se spusti i krenu gurati i svlačiti gaćice. Prihvatio sam ih i svukao skroz. Raširio je malo noge i uzdahnuo. Kurac se pružio preko stomaka. Nije više sigurno 15.4, prije 17.4. Uzeo sam ga u ruku i drkao polako. Andreas je progutao. Umirio se. Uživao. Nije ni primjetio da je se moja glava spustila a usne primakle glaviću. Zažmirio sam i poklopio ga usnama. Uzdahnuo je glasno. Kliznuo sam usnama do kraja. Nekoliko puta gore, dole, gore, dole...

----Jebo te...aah...a što mi to nisi i onda radio.----uz uzdah procijedi.

Usne mi se spustiše na čvrsta jaja. Lizao sam ih, ljubio...a Andreas se samo bolje namjesti, okrenu više prema meni i ponovo uzdahnu. Naslonjen na lakat sam mu lizao i pušio kurac bez prestanka. Kao nadoknadu za sva ona silna drkanja. Uvijao se i cvilio Andreas u zadovoljstvu. Svršavao je kao izluđen, u potpunoj ekstazi. Uvijao se a mlazovi su rafalali po mojim ustima.

----Nemoj prestajati....puši ga još....puši...-----zadovoljno je stenjao.

Uspravljao je se zadovoljan i sretan nako što je drugi put svršio. Palio cigaretu.

----Vau, e ovo je baš bilo ludo hahaha.----

Šutio sam msleći se da li sada da drkam ili kad dođem u tetkin stan.

---Poslije ovoga te vodim na ručak. Zaslužio si haha. Jesi sto posto.
----smijao se.

---Jebiga, ne mogu Andreas, imamo taj nekakav ručak sa tetkom i njenim mužem.----


---A jebiga, mislio sam da imamo cijeli dan zajedno.-
---pomalo razočarano reče.

----Pa doći ću večeras opet ako hoćeš.-
---pogledao sam ga.

----Obavezmo dođi, obavezno. A imaš li vremena da mi ga još jednom sada popušiš?--
--

Nasmijao sam se.

---Nemam stvarno vremena. Ajde čuvaj se za večeras. Ajde me isprati, baš žurim.----

Ispratio me je a ja odžuri do tetkinog stana.

----Biću tu cijelo vrijeme da znaš!----vikao je za mnom.

Ručak je protekao u nebitnoj atmosferi. Zapravo, nisam tetku mogao očima smisliti, a muž joj je bio baš pravi šonjo. Jedva sam čekao da se vratim kod Andreasa.

Istuširao sam se nakon ručka. Izdrkao dva puta pod tušem. Malo legao, čekao da mrak padne i uputio se nazad prema Andreasu. Otvorio je vrata sa smiješkom i usput dobacio kako ima tu neke svoje likove. Zastao sam za tren.

----Pa kako ćemo?--
--prošaptao sam.

-----Ma ne brini ništa, to su moji momci, ma okey skroz.--
--bezbrižno odgovori.

Nisam znao ni šta mu je to značilo. Ušao sam u sobu, sada pod nekim prigušenim crvenim svjetlom. Ugledao sam dva momka zavaljena u uglu. Upoznali smo se. Mladi momci, čak nešto mlađi i od nas. Jednog sam i znao, činilo mi se da sam ga viđao u školi.

Svirao je glasan rock dok smo zavaljeni pušikali đoju za đojom, cugali pivo. Nismo uopšte pričali. Valjda su pušili i prije mene. Prošlo je valjda nekih sat vremena. Pogledao sam Andreasa pokraj sebe, sada u nekom plavom, tankom šorcu, kako se češka po kurcu. A ova dvojica su naizgled mutno i nezainteresirano gledali u nas. Pogledao je u mene.

----Digao mi se kurac.-
---procijedi uz smiješak.

Pogledao sam u njega pa u onu dvojicu. Pratio je moj pogled.

----Ma ne brini za njih dvojicu. Slobodno mi ga puši. A ako želiš, možeš i njima popušiti.----

Vrati me ova rečenica u prošlost. Tako lagano, normalno izgovorena. Ona njegova zamka i drkanje. Prošlost se ponavlja. Šutio sam. Sjetio se da sam tu samo još jedan dan. I još samo ovu noć. Ovo je kao ono ---Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu.---- Gledam ponovo u onu dvojicu. Momci okey, frajerčići. Nešto kao u Andreasovom stilu, naušnice, tetovaže i fazoni. I požuda me obuze. Pohlepa. Hoću da budem lud. I došao sam sa mislima da budem lud. Razvratnik u meni se probudi. A mrzim tetku. Pogled mi se ukrsti sa Andreasovim.

----Pa dobro, ako žele, popušit ću im.-
--nerealno hladno sam izgovorio.

Nasmiješi se Andreas.

----Haha dobro, ali meni prvo pušiš.----


Pa smijući se doviknu onoj dvojici.

----Dogovorite se ko će prvi.----

Čuo sam smijeh iz ugla. A Andreas povuče šorc do koljena. Ja ga prihvati i svuče do kraja. Namjesti se Andreas, iskrenu se malo prema meni i raširi noge.

---Uuh, volio bi da od jaja kreneš. I da ne žuriš puno.----uzdahnu i zažmiri.

A ja svuče majicu sa sebe i zavuče se među njegove noge. Uroni usne u krupna jaja. Tiho je stenjao dok sam mu lizao jaja, ljubio ih, grickao. Nježno, polako, baš kako je želio. Onoliko dugo dok sam nije uz dubok uzdah palcem ispravio kurac i tiho, u ekstazi procijedio.

----Sad ga puši....puši ga...---


Izdigao sam se i krajičkom oka ugledao jednog od one dvojice kako se premjestio i primakeo na metar od nas. Gleda i već bez gaća na sebi poteže kurac. Spustio sam glavu, poklopio usnama nabrekli glavić. Kliznuo polako do kraja pa najbrže što sam mogao povukao usne do vrha glavića. Pa opet dole. Gledao sam u rastopljeno Andreasovo lice, u grimase na usnama. Uvijao se od miline na madracu. Znoj mi je oblio lice ali sam klizio sve brže i brže. Do kraja i nazad. Od sumraka do zore. Kao da je u agoniji, kao da zadnji dah ispušta, stezao je šakama madrac, dahtao glasno, stenjao, skoro plakao dok ga je orgazam sustizao....A onda se ono tijelo istegnu, ukoči, prigušeni krik izleti iz njegovih usta. Cvilio je i svršavao. Sipao, punio mi usta....nisam stigao ni gutati tako brzo kako je prskalo.

Onaj grč na njegovom tijelu popusti. Napokon bistro pogleda u mene, u moje usne što su isisavale zadnje kapi iz vrelog glavića. Pokrio je rukom čelo i dahtao otvorenih usta. Bez riječi.
Sjena prekri ono crveno svijetlo. Okrenuo sam se i ugledao dečka kako potpuno gol, držeći tvrdi kurac u ruci, se spušta na koljena pokraj mene. Izvalio sam se na leđa. Pogledao u onu napaljenu slatku facu. Gmizao je na koljenima preko mene. Stisnuo se uz mene, stisnuo tvrdi kurac cijelo dužinom preko moga lica. A onda malo izvuče guzu, namjesti nabrekli, tvrdi glavić na moje usne i gurnu. Zgrabio me je za glavu, gurao ga snažno, brzo, svaki put do grla. Kao da mi je disanje stalo. Navalio je se na mene. Pritisnuo mi lice. Jaja na bradi. Zastenjao je glasno i zaprskao. Sve ravno niz grlo. Nije me puštao dok mu se tijelo nije odmrzlo, otkočilo. Odmaknuo je se. Pogledao sam u facu, sretnu, zadovoljnu, u suzne, crvene oči.

Mokar sam bio do gole kože. Vruće je bilo u sobi. Svukao sam sa sebe skoro mokri šorc. I potpuno mokre gaće. Legao na leđa, hvatao dah, brisao znoj. Gledao sam u plavog dečka, potpuno svijetle kože i isto tako svijetlog, velikog kurca, kako se nadvija nad mene, naslanja se jednom rukom na madrac iza moje glave a drugom namješta, tako mi se učinilo, ogromni glavić na moje usne. Pa se i drugom rukom nasloni na madrac. Gurnuo ga je naglo, snažno...i nastavio u istome ritmu. Bukvalno me jebavao u usta. Gurao ga i vadio brzo. Sklekove pravio iznad mene. Glasno je zastenjao i samo se strovario preko mene, pritiskajući onu kurčinu duboko u moje grlo. Topli mlazovi su frcali... klizili...Polako, stenjući se podigao. Pogledao sam Andreasa kako na koljenima gleda u mene. Kurac dignut do kraja.

Kao da smo svi zanijemili. Niko ništa ne govori. Samo se uzdasi čuju u zadimljenoj sobi. Ponovo sam pogledao u Andreasa. Kao da razmišlja o nečemu. Razmišlja dignutog kurca. What happens in Vegas stays in Vegas. Kroz glavu mi je bubnjalo. Pogledao sam ga još jednom i okrenuo se na stomak. Izbacio guzu. Riječi su nepotrebne. Muzika je glasno zasvirala. Samo sam osjetio uvijanje madraca ispod mene. Primiče se. Koraci ko laki oblaci. Legao je preko mene pritiskajući mi tvrdim kurcom guzu. Raširio sam noge. Savio lijevu u koljenu koliko sam mogao. Kliznu kurac niz guzu. Glavić se provrti malo, tamo, dole...Dodir tvrdi....topli....jeza u tijelu. Trzaj koji me prepolovio od prve. Jebavao me je kako sam i zaslužio. Grubo...jako...do kraja. Dugo. Kao u nekom polusvijetu, polustvarnosti, slušao sam njegove krikove u ekstazi, osjetio tople kapi na guzi. Nisam dizao glave.

---Ko će sada?-
---čuo sam mu glas.

---Ja ću...ja ću...----čuo sam jedan glas.

---Ja neću...ja ću da mi popuši opet...-----govori drugi.

Znao sam koji od njih je bio za čim sam osjetio ogromni glavić kako se prislanja na rupicu. Instinktivno sam se podigao na koljena. Raširio do nemogućeg. Vrištao sam, nadglasao i muziku dok ga je gurao i uvaljivao snažno, valjda po ugledu na Andreasa. Kao da je vječnost cijelu trajalo. Vječnost vrisaka i stenjanja. I uzdah olakšanja kad ga je napokon izvadio, i uz glasne uzdahe mi ulijepio cijelu guzu. Svalio sam se na stomak. Pomalo iscrpljen. Ulijepljen spermom. Gledao sam u dečka na koljenima pokraj mene. U napaljenu facu i otvorena usta. Okrenuo sam se prema njemu i naslonio na lakat. Pušio sam mu ga ludo brzo, kao da mi je prvi, samo da što prije svrši da se dočepam napokon tuša, da ga izdrkam dva puta pod toplim tušem. Brzo sam progutao još nekoliko mlazova i odgegao se do tuša.

Povratio me je tuš, olakšalo brzinsko duplo drkanje. Začudo, bio sam opet u dobrom raspoloženju. Sve što sam dobio, tražio sam. Vratio sam se u sobu i zatekao ih kako spavaju. Svalio sam se u čošak i brzo zaspao.

Razbudili smo se ujutro. Popili kafu, ispušili đoju. Prihvatili su rado moj prijedlog da se skinu goli i lijepo se izvale na madracima jedan do drugoga pa da im lijepo i kulturno popušim još po jednom. Jednom po jednom. I ta mi je slika nekako najljepša bila. I trudio sam se da pušenje bude nezaboravno. I mislim da im je i bilo. Barem po količini sperme koju su istresli iz kurčeva.

----Šteta što ne možeš bar još jednu noć ostati.-
---govorio mi je Andreas dok me je ispraćao.

----Ma biće dana Andreas.--
--nasmijao sam se.

A kao da smo znali obojica da se više nikada nećemo vidjeti. Samo jednom se ovako poludi.

Poslijepodne sam gledao kroz prozor autobusa selo, tako drago, a koje vjerovatno nikada više neću vidjeti. Neka tetka živi svoj život.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Najjače priče pišeš, Buraz. Doslovno kao erotski roman. Svaka cast!

Korisnik

Uuu jebo te Tongue