Dugo iščekivana kava

Od trenutka kad sam pristala da dođe kod  mene kući na kavu moj nemir se samo povećavao. Krenule su pripreme odmah ujutro. Depilirala sam pazuhe, picu, noge, tuširala se, čini mi se, svakih pola sata. Znala sam da to neće biti samo kava..  Pizda mi je pulsirala, zijevala.. željna kurca koji me trebao uskoro ispuniti. Potrčala sam radosno otvoriti vrata. Na meni je bio samo bijeli ogrtač. Odmah na vratima me strastveno poljubio gurajući svoj jezik duboko.. Lickao  mi je pohotno usne i vrat, a rukom je stiskao  nabujale grudi... Zatvorio je nogom vrata i čeznutljivo me poveo do moje sobe. Polako sam mu skidala hlače, majicu, a zatim i gaćice. Moj ogrtač je za tren pao na pod, oboje smo bili jako napaljeni... ja još i više. Počeo me lizati po vratu, sisama, stomaku.. Lizao je nježno moju pizdu, uvlačeći jezik sad malo dublje, sad malo pliće. Ljubio je tako sočno te se pigravao sa klitom. Držala sam ruke oko njegovog vrata, ispuštajući zvukove koje ispuštaju sve napaljene žene. Zatim sam mu počela pušiti.. Počela sam sa glavićem.. ljubila sam ga i oblizivala tako nježno i pažljivo.. zadrhtao bi od  od ugode čim ga ispustim.. Zatim sam mu rukama  polagano stiskala lijevo pa desno jaje.. Proždirala sam pohotno njegovu kitu. Bio je u mojim ustima skoro do jaja. On je smješkajući se zadovoljno  mjesio moje sise i gurao svoj prst u moju pizdu, pa u guzu. Nakon predigre koja je trajala negdje oko pola sata, prešli smo na stvar.. Legla sam na krevet a on je  lagano uronio u moju pizdu. Ulazio je milimetar po milimetar, ušao je cijeli. Kratko i sve brže se nabijao.. Stalno je bio do jaja u meni, samo bi ga malo vadio i ponovo nabio. U jednom trenutku  se izvio  unazad malo i počeo  još  žešće da se nabija. Trzala sam se. Svršavala sam. I on je eksplodirao. Sve je ostalo u meni..

Ljubio me još neko vrijeme dok mu kita nije sama iskliznula iz moje utrobe.. okupana mojim sokovima..

Nije bilo puno odmora.. okrenuo me na stomak i namjestio me u doggi style pozu, u kojoj sam iskreno uživala. Ulazio je brzim kratkim pokretima samo sa pola kurca dugo, a onda je u intervalima zabijao kitu do kraja pa opet nastavljao brzo... Izvukao je kremu sa kojom mi je onda namazao guzu, točnije rupicu koju je trebao još istražiti... Znala sam što slijedi i bojažljivo sam iščekivala da ga osjetim straga.

Ugurao je polagano  svoju kitu u moju guzu.. Vrištala sam i uzdisala istovremeno. Najednom je zastenjao kao životinja  ispaljujuci mlazove sperme u mene.. Tresao se ludo držeći me za kukove, gurajući svoj kurac sve  dublje u mene... Oboje smo bili na vrhuncu.. naša tijela su se spojila u jedno.. Spustio se na mene svom težinom. Disali smo tako jedno preko drugog sve dok  nije sam iskliznuo iz mene..

Kategorija:
Strejt erotske priče