Nismo puno pričali

Stigla sam par sati poslije tebe... Znam da spavaš, ne želim te još buditi, ostavljam te da još malo sanjaš... Idem pod tuš da se osvježim. gore... baš razmišljam kako si uspio zaspati, znajući kakva nas noć čeka.. i vragolasto krenem u akciju..
Ti ležiš na krevetu, ja ulazim gola u sobu i bacam se na posao.. Skidam sve sa sebe.. Otvaraš oči i gledaš me u čudu.. Mazim te i ljubim nježno.. Ljubim tvoje usne.. Guram ti jezik u usta.. Osjećam kako ti ud raste.. Spuštam se i brzim pokretom skidam ti bokserice.. Polako oblizujem tvoj glavić, koji se širi i nadima.. Ližem ga kao sladoled.. Napaljena sam na max.. Trljam se o tvoju nogu.. Osjećam kako pulsira.. Naslanjam se na njega.. Hvataš me za grudi.. Sisaš moje bradavice.. dahćem. Jako si me raširio.. Hvataš me za bokove.. Sada ga osjećam još dublje.. Držiš me tako. Preveliki je.. Ja vrištim.. Smiješ se. Gurnuo si prst u moju breskvicu.. Prigušeno sam stenjala, a želja za tvojom kitom je postajala sve jača.. Uhvatio si me ispod pazuha i podigao pa me okrenuo i gurnuo uza zid.. Savio me je i sladostrasno gurnuo svog buzdovana u mene.. zabio ga do kraja... Kad smo oboje bili na vrhuncu bacio si me na krevet i lizao me, kao nikad do sada.. Nakon zajedničkog tuširanja, pritisnuo si me uza zid u hodniku točno ispred kupatila... raširio mi noge, uhvatio me za guzu i podigao me ko pero.. Omotala sam te nogama... Bradavice su mi se ukrutile... Ljubio si me i lizao po vratu, spuštajući se do mojih grudi, a onda si grubo ugrizao moju nabreklu bradavicu, boljelo je.. Vrisnula sam, ali ti si je nastavio sisati... Zabio si ga tako jako da sam izgubila dah.. A onda si mi je gurnuo jezik u usta otprilike u istom ritmu kao i  kitu.. Ulazio je takvom snagom unutra van..

Sve dok nisam počela svršavati nekontrolirano vrišteći... Ustala sam u bunilu i dalje ne vjerujući... Bila sam pod tušem oko 20 minuta dok mi se puls nije vratio u normalu..

Kategorija:
Strejt erotske priče