Tecnosti, ukusi, mirisi

Iskoristicu ovu prvu pricu u svrhu predstavljanja i ekspresije. Mozda se tako i povezem sa ljudima slicnih afiniteta. 



Bez lazne skromnosti mogu da kazem da mi je u zivotu uvek islo sa zenama. Kako je vreme prolazilo menjao mi se i ukus i ocekivanja, narocito se odrazilo na zelje tokom sexa.

Prekretnica mi je bila sa nekih 23-24 godine kad sam poceo neobavezno da se vidjam sa starijom devojkom. Starija 5 godina, ali svetlosnim godinama ispred sto se tica iskustva. Ona me je naucila da sex nije samo penetracija nego i pregrst drugih igrica pre i tokom iste. Najveci fetisi su joj bili sperma, telesne tecnosti, mirisi... Pored nje sam i ja zavoleo da uvek sve bude mokro, da predigra bude intenzivna, da se igramo jedno s drugim. Znala je da mi se igra s kitom dugo, da je balavi, pljuje po njoj, razmazuje po licu, mirise je. Kad se cela umaze i pokupi miris kurcine, morala je da se podigne da me ljubi. To mi je isprva bilo cudno, ali je nakon nekog vremena postalo obavezno. Ima neceg u sloppy sexu sto me dovodi do ludila. Posle nekog vremena se nisam bunio ni kad me poljubi umazana spermom. Volela je spermu i da se igra sa njom. Desavalo se da joj svrsim po licu, ona ga ne iapusta iz ruke nego samo nastavi da ga pusi iako ja hocu da svisnem. Tako me ,, muci " sok mi se me digne. Sedne na njega i tako musava me ljubi. 

Zaljubio sam se u toliku slobodu tokom sexa. Trazila je sve sto zeli da joj se radi i radila je sve sto joj ja kazem.



Sada sa 30 i nesto imam raznih drugih zelja, a mislim se ko mi moze i zabraniti da probam sve sto zelim, dok sam jos mlad i pun snage i elana.

Interesantna stvar je da me musko telo ne privlaci uopste, ali sam jednom tokom trojke (mmz, ali ne bi) skontao da me je nalozio prizor i miris ortakove kite u blizini mog lica. Ja sam bio u sedecem polozaju, devojka je sedela na meni, a on je stajao iznad nas i pusila mu je. Ortak je samo malo stariji od mene, ali ima kurcinu kao dosta stariji tip (mislim na one kakve se tipicno vidjaju na starijim tipovima u pornicima). Mesnata, prosarana venama i nekako uvek izgleda polu-ukruceno cak i kada je u potpunoj erekciji. Batina, takoreci. 

Sama ta scena je bila dovoljno napaljujuca i pre te zamisli, ali sam poceo da gorim kada sam shvatio da nisam sasvim siguran da bih odbio da ga je izvadio i ponudio meni. To je prvi put da sam osetio miris tudjeg kurca i napalio me je isto kao i kad osetim miris svog kurca na licu partnerke. Nesto u svemu tome govori da je zabranjeno i taboo, a u mojoj prirodi je da me takve stvari interesuju.

Otad zamisljam kako bih reagovao da se nadjem u situaciji da mi neki stariji tip izvadi kurcinu pred lice ili da mi je ponudi tokom trojke. 

Igrom slucaja razisli su mi se putevi sa gore pomenutom devojkom, ali sam siguran da bi nju zanimala bi trojka sa nekim tipom. 

Nekada kada resim da drkam bez pornica (oldskul sto bi se reklo), zamisljam neke starije parove koje znam gde je zena jako privlacna, a muskarac deluje kao neko ko nije mutav i zna sta radi. Idealna situacija gde imamo neki stan i uveren sam u potpunu diskreciju pa da mogu da se oslobodim, trazim i probam sve sto me interesuje, bez bojazni da bi oni mogli negativno da reaguju ili da ce reci nekome. Doduse, uvek jedan od muskaraca mora dominantan da bude. Nekad zamisljam da sam to ja, nekada on, ali me uni prica ne lozi toliko. Vise je do power play-a. Kada zamislim uloge, predjem na detalje. Uvek je duga, mokra predigra. Uvek zena i sub. tip zajedno puse, pljuju po njemu, ljube se, otimaju oko kurcine, bilo da sam taj tip ja ili on. Sam cin sexa je manje-vise klasican (u odnosu na ono sto npr. ekstremniji ljudi sa ovog sajta ocekuju/vole), ali je i dalje akcenat na cestom ljubljenju, telesnim sokovima, pricanju prljavstina. Kada dolazim do vrhunca zamisljam puno sperme, po licima, telima. Sub. tip i zena se ljube punim ustima dok oboje svrsavaju. 

Bude varijacija. I dalje drkam i na skroz str8 fantazije ili pornice, a ponekad i na iskljucivo gej, ali recim da je ovo neka fantazija koja ne odskace previse od realnosti pa me lozi jer bi mozda i mogla da se obistini.



Hvala onima koji su izdrzali do kraja. Volim da pisem generalno pa sam se i sada opustio. 

Ko je za razgovor (ili nesto vise nadam se) o slicnim temama neka mi se javi.

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Nastavi da pišeš i napokon ostvari svoje fantazije

Korisnik

Odlična priča. Samo nastavi.

Korisnik

Veoma iskreno i od srca, nadam se da ces podeliti neka iskustva ili jos neke fantazije sa nama

Korisnik

Odlicno!