Lepo druzenje

Pozdrav za sve,ispricacu vam pricu kako sam upoznao jednog starijeg gospodina.

Pre desetak godina kupio sam Pan erotiku da vidim oglase,svega je bilo tu,Ali mi za oko zapeo oglase gde stariji gospodin trazi mladjeg pasivnog kojeg bi ugostio kod sebe,inace zivi u jednom manjem mestu u sremu. Posle par prepiski snjim,malo smo se bolje upoznali,onda smo I pricali,Tako da su se stvorili uslovi da se vidimo.

Dogovorili smo se da dodjem jedan ceo vikend kod njega,zvacu ga Petar zbog lakseg pisanja. 

Dosao je I Taj vikend,seo Sam u kola i pravac kod Petra. Kada sam stigao sacekao me je ispred kuce,bas mi se svideo na prvu,krupan,jak,62god.mada mladje izgleda. Pozvao me je unutra. Sedeli smo,pili kafu I pricali o raznim temama,kao da se znamo godinama.

Poceo me je sada vec ispitivati i o seksu,znao sam da vec duze vreme nije jebo nista,da je mesto malo i da sada slabo putuje. Isto Sam znao da je obdaren I da mu se malo teze dize,ali kad mu se digne,moze dugo da bude aktivan.Pali ga kada vidi,tange,carapice zenske. Sve Sam to znao I imao Sam na sebi. Posto je bilo toplo,bio je u tankoj trenerci,videla se ozbiljna budza u gacama. Pitao Sam ga da odem do kupatila,nasta mi on rece da se istusiram,jer Sam putovao i bice mi lepse. Pristo sam naravno. Uso sam u kupatilo,vrata nisam namerno zatvorio,skino sam sve sa sebe,jos samo tange da skinem kada se pojavi Petar na vratima I gleda me sa smeskom,pohvalio me je kako sam zgodan,da ga jako pali moja guza i to sto nemam dlake. Zahvalio sam se,primako se do njega,blago ga uhvatio za opustenu kurcinu preko trenerke,samo sam reko,nadam se da cemo uzivati,,radosno je odgovorio da on vec sada uziva i da mu je drago da sam tu.

Dok sam se tusirao nisam ga video,obuko sam samo crne tange i ogrnuo se peskirom,namerno sam stavio peskir malo vislje da mi se guza moze videti dok koracam,da negovorim da sam bio jako napaljen. Uso sam u dnevnu sobu,on je sedeo za stolom,iz naseg dopusivanja znao sam da voli da tako sedi i da treba da se zavucem ispod stola i da mu pusim Tako. On je sedeo go,kada sam uso ispod,video sam najlepsu kurcinu do tada,velika,visi preko krupnih muda,prisao sam i uzeo je u ruku,glavic lep,obrezan,uuhhhh. Poljubio Sam mu glavic pa telo kurca,ljubio sam ga celog,cujem da uzdise da pocinje da uziva,a i kurac je poceo da se trza,puni krvlju. Sad ga vec lizem,stavljam ga u usta polako,obozavam kada vidim kako se polako dize,bubri. Posle desetak minuta pusenja vec je bio dignut,ali toliko je veliki da sam ga uspeo samo pola progutati,bukvalno,jer je usto imao bas veliki glavic,samo mi je snjim se napunio usta. Ubrzo sam jer mi je reko da mora sada svrsiti,da nije dugo, rado sam se nastavio sladiti sa tom starom kurcinom,sada sam ubrzao,osetio sam da je blizu,onda krece Lavina,bas je glasno poceo da rice,da se grci,,izvadio sam ga iz usta,sa dve sake sam mu drkao i krece da svrsava,neverovatno koliko mu je gusta sperma,plazevi padaju meni po licu,kosi,grudima..imao je bas dosta sperme,lagano sam ga cedio,dok je on dolazio do vazduha,tesko diseci... otiso sam opet do kupatila,obriso spermu. Kada sam se vratio,on je sedeo i dalje,zapalio je cigaru i mene ponudio,priso sam do njega,uzeo cigaru,on me povuce za ruku da mu sednem u krilo,uh,to obozavam. Dok smo pusili opet mi se zahvaljuje i mazi po guzi,blago je stiskajuci. Znao sam da mu se sada teze dize i zato predlaze da veceramo i da bi voleo da pozove jednog drugara sa kojim prica o svemu,koji zna da sam kod njega i da bi voleo da me upozna. Prihvatio sam to sa odusevljenjem jer mi je Petar bio toliko simpatican i gotivan,gospodin pravi,da mu zelim sve zelje ispuniti...nastavak sledi uskoro,,bilo je to jedno divno iskreno druzenje,koje je trajalo...pisite,dali vam se svidja i dali zelite nastavak...pozzz za sve...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Drug izvini greškom je 3,priča je za 5.

Korisnik

Uskoro nastavak