Jebanje sa Božom

Ovaj doživljaj se odigrao 2004.godine u naselju Rakovica kod prijatelja koji su bili u vezi.

Dogovorili smo se ja i Boža da se sa njima dogovorimo kad prave žurku.

Odmah su mi odgovorili da dođemo 25.aprila te godine i zvao mog prijatelja Božu da su nas zvali 25.aprila da dođemo kod njih. On je odmah prihvatio, i tog dana sam ga ja sačekao na BAS stanici u Beogradu, jer je dolazio iz unutrašnjosti gde je tad stanovao ( danas stanuje u Beogradu ).

Oko 16h stiže u Beograd, i ja ga dočekaš, pozdravili smo se, i krenuli kod naših prijatelja u Rakovicu.

Stigli smo kod njih, I dečko koji je bio tad u vezi sa našim prijateljem otvori nam vrata. Predstaviću naše prijatelje i daću im imena Goran i Zoran, ne otkrivajućiim tačna imena zbog diskrecije.

- Izvolte, dobro nam došli Nešo.

- Dobro Vas našli. Ovo je moj prijatelj Boža.. Goran i Zoran se pozdraviše sa nama i uđosmo u stan.

- Jeste li gladni da jedete sa nama? – upitao nas Zoran

- Hvala ja nisam gladan, ručao sam, a za Božu ne znam..

- Hvala, ja sam u putu već jeo, hvala vam na ponudi, samo vi ručajte.. Odgovori im Boža.

- E dragi naši, možete ići u kupatilo da se istuširte, dogovorite se ko će prvi od vas... Reče nam Goran.

Da predstavim Gorana i Zorana. Goran je stariji od Zorana i te godine je imao 30 godina dok je Zoran imao 28 godina. A po veličini kurčina, Zoran je bio baš kurat 21cm dok je Goran bio obdaren 19cm. Moj Boža je obdaren 19cm.

Otišao sam ja prvi da se istuširam jer tako je Boža rekao, i zbog saznanja, znao sam da mogu biti potpuno go, i kad sam se istuširao, izašao sam iz kupatila potpuno go, a njih trojica me pogledaše, i nasmejaše i tog momenta, Zoran i Goran se potpuno skinuli.. A Boža otišao da se istušira.

Opazih tad da se Zoran i Goran divlje ljube, uzdišu, a kare im s digle, i jedan drugome nadrkavali kare...

U sobu se pojavio Boža potpuno go, i tad smo se ja i moj prijatelj počeli hvatati za kare ljubeći se divlje u usta, preplićući jezicima i mešali naše pljuvačke..

- Ooo.. Bravo! Samo tako nastavite, ala ćemo se zabaviti sva četvorica... – reče Zoran..

U tom momentu Goran se sagnuo i počeo Zoranu da sisa kurac, liže jaja i bulju a Zoran mu nabijao prste u bulju.

Tad sam se ja sagnuo i progutah karinu mog Bože i on krenuo da me kara u usta do jaja. Gušio sam se, povremeno je vadio samo da bi me pljunuo u facu i u usta i krenuo opet da mi grlo buši karinom.

Pored nas, sad je Zoran krenuo da puši Goranu, i namestili se u pozu 69 i pušili su jedan drugom..

- Uuhh... Jeboteee.. Koja scena...! –uzdahnu moj jebač grla Boža..

Tad Boža izvadi karu iz mojih usta, i krenuo da puši moju karu koja je nekih 15 do 16cm..

Pored nas Goran je krenuo da jebe Zokija, a onda ja legoh na leđa, i Boža mi podiže noge, podmaza mi rupu, natakao kondom i krenuo da probija moj čmar.. Osetio sam bol, ali on se na to nije obazirao, i naglo mi nabio svojih 19cm u moju bulju.

Krenuo je da me kara divlje, i to dubokim zamasima da se krevet pomerao, škripao, a naši prijatelji pored nas počeli da se bave perverzijama.

Goran i Zoran promenili uloge, i Zoran krenuo da nabija šaku u bulju Goranu.. Podmazivao ga obilno da bi mogao celu šaku da nabije u bulju..

Mi smo to gledali, i reče mi Boža da će svršiti, ja mu odmah rekao da mi ga nabije u usta i svrava u moja usta..

On izvade karu iz moje bulje, opkoračio me, i krenuo da me kara u usta karinom, da bi nakon par nabijanja osetio mlazeve sperme kako mi pune usta i grlo i ja počeo gutati svu spermu.

Pored nas Zoran je krenuo divljački da kara Gorana sa 21cm žilavog i krupnog mesa, a on cvileo od bola i uzdisao i traćio još jače da ga Zoran cepa.

Kad smo ja i Boža završili ovu našu prvu rundu razvaljivanja, pridružili smo se njima i tad je Boža lizao bulju i jaja Zoranu, a ja Goranu sisao karu..

Nije mnogo prošlo, tad je Zoran krenuo da puni bulju Goranu spermom a Boža sakupljao kapi sperme koja se krenula izlivati iz kare Goranove da smo ja i on sakupljali mlazeve sperme Goranove i muljali jedan drugome u usta...

Ovo je bila prva runda našeg cepanja...

Nastavak sledi uskoro...

Kategorija:
Gay erotske priče