Jebanje sa mojim prijateljem Romom

Sad malo da ispričam i prenesem istiniti doživljaj sa mojim prijateljem koji je Rom, uredan, čist, porodični čovek sa svojih 32 godine, lepe građe, sportski sa karinom od 19cm. Napominjem, nije od onih likova koji sramote njegove, i ja ga znam nekih 10 godina. Ovo je prvi put da sam imao sex sa njim, jer nismo imali gde, i sve do 7.decembra ove godine kad mi se javio da je pronašao smeštaj i da bi hteo da ostanemo celu noć zajedno. Našao je smeštaj privatni u Surčinu i to je bila garsonjera, gde smo mogli koristiti kuhinju, jakuzi, kupatilo...

Oko 15 časova, pozvao me na viber, i rekao mi za smeštaj i dsa li sam voljan da se vidimo i zabavimo rekavši mi da je našao smeštaj u Surčinu, i da bi smo mogli već da koristimo od 18h do sutradan do 8h. Odgovorio sam da pristajem i da se nađemo u Surčinu kod parka u centru surčina.

Ja sam došao oko 17.30h dok je on već bio u garsonjeri i čekao me u parku pa zajedno smo otišli do stana.
Ušavši u stan, krenuli smo odmah da se s vrata divlje ljubiti, pokazavši mi blistavo biserne bele zube, mirisao je sveže.. Žvalavili smo se divlje..

- E brate, toliko se znamo i tek sad smo našli vremena da se opustimo i dobro zabavimo... Došlo je i naših 5 minuta.

- Da brate, 10 godina je prošlo od našeg prijateljstva i tek sad smo došli u prilici da me dobro izjebeš, a noć je cela pred nama..

Video sam da je kupio za večeru pice, žužu, piće...

- Hoćemo li prvo kafu? Da hasamo nešto ili idemo odmah u akciju?

- Idemo prvo u akciju.. – Tad on sklonio sa stola hranu i piće u frižider, odosmo u kupatilo i seli u đakuzi i pustili vodu da teče po nama..

Počeli smo se ljubiti divlje, prskajući se vodom, i prvo sam ja njega nasapunjao a onda on mene i istuširali se i spazoih da mu se karina potpuno digla.

Izađosmo iz đakuzi i krenuli da se brišemo i izađosmo iz kupatila i odosmo do širokog kreveta, prekriven kožom, namešten posteljinom.

Legli smo na krevet i tad smo krenuli sa radom.
- Hajde moj Nele, kreni da mi ga dudlaš pa ćeš posle dobiti karu u bulju da osetiš kako tvoj rom kara!

Ja krenuo da mu ližem obrijana jaja, karu, glavić, lizao mu celo telo, i on iznenada nabio mi karu do jaja u grlo i počeo me jebati žestoko i divlje...

- Tooo.. Nešoo.. Dudlaj mi karinu. Pocepaću ti usta karom!

Dok me karao siktao je uzdisao i nabijao mi glavu na karinu svojom šakom..
Nakon nekih 10 minuta karanja mog grla, naredio mi da se namestim tako da legnem na leđa..

Kad sam se namestio, on uze lubrikant i kondom, stavio kondom na karu, lubrikant naneo na karu, pa na moju rupicu, na moj čmar, i krenuo da probija rupicu ljubeći me u usta..

Osetih bol, jauknuo sam krenuo dalje da prodire i u jednom momentu, nabio mi naglo celu karinu u moju bulju. Od tog momenta karao me u raznim pozama, odpozadi, sa strane, misionarski položaj, dok me karao u bulju odpozadi, šamarao me po bulji...

- Tooo... Mešaj moja kurvice... Moja kurava od žene se ne jebe kao ti! Osećaš li moju karu kako te jebe prijatelju?

Jebao me dobrih skoro sat vremena, izvadi ga iz moje bulje, opkoračio me i krenuo da me zaliva spermom po faci, razmazujući svojom šakom i krenuo da liže svoju spermu sa mog lica i krenuo da me ljubi..

Onda je uzeo moj kurac koji nije velik, počeo da mi puši, jebao sam ja njega u usta i nije mi bilo dugo potrebno da i mja svršim. Tad sam ja njega zalio spermom po njegovoj faci...

Odosmo ponovo u kupatilo, istuširali smo se, vratili nazad u kuhinju, on stavio kafu, a potom spremili da hasamo nešto. Ljubili smo se dok smo razmenjivali komade hrane u naša usta. Izvadio flašu piva za mene i za njega i nazdravili naš porvi pravi seksualni sastanak posle 10 godina..

Dok smo jeli i pili kafu, povremeno smo se ljubili u usta i ja mazio njegovu karu koja se ponovo nadigla. Ljubio sam mu i grickao bradavice i stiskao prstima što vidim da je on to voleo..

- Neško, ako ovako nastaviš, nećemo moći jesti i na miru da popijemo kafu i pivo, već ću morati opet da te izjebem ali ovaj put divljački da ćeš me moliti da prestanem, ali neću!

Ja se samo nasmejah i dao mu to odobrenje da me izjebe i da će ovaj put morati da svrši ili u piće, ili u kafu ili na picu...

On se zabezeknuo tim mojim predlogom i čudno me pogledao..

- Ok ako to želiš.. Prešli smo opet na krevet i tad me postavio da se namestim otpozadi, on opet podmazuje moju bulju i svoju karu koja je pokrivena kondomom, i krenuo da me ponovo kara...

- E sada ćeš videti! – reče mi.

I naglo, bez razmišljanja da li će me boleti, naglo mi nabio karu u bulju i zapušio mi usta šakom da ne vrisnem od bola...

- Šta je moja pičkice..? Boli te,a? E pa mora da te boli kad si me izazvao...!

Krenuo me karati divljački da se krevet tresao od zamaha njergovog nabijanja kare..

Uzdisao je kao i ja, počeo se znojiti, sav bio mokar što je mene to uzbudilo, i karao me u raznim pozama sat vremena i tad je uzeo šolju sa kafom, centrirao je ka svojoj kari i, krenuo da svršava u nekoliko mlazeva puneći spermom moju šolju sa kafom. Tad promešao prstom, dao mi da mu prst poližem izmešanu spermom i kafom..

Dao mi šoljicu, i ja krenuo da ispijam taj nektar pomešano sa kafom..

Kad smo se umirili svalili smo se jedan pored drugog na krevet, ali on je ustao i doneo picu da nastavimo sa jelom i pivo..

Tu amo se noć karali divlje, pišali smo jedan drugome po telu, po faci... Svršavao je i na picu i jeo sam je začinjenu sa spermom, pivo takođe začinjena spermom..

Svršavao je za tu noć 5 puta... Izjebao me potpuno i ujutru smo se dogovorili da se vidimo opet početkom Nove godine posle proslave najkasnije posle božićnih praznika...

Na kraju mi je poklonio zlatni sat koji ga evo čuvam u mojoj sobi ne noseći ga već ukrašava moju sobu..

- Nešo, kao pažnja prema tebi, ovo je moj poklon koji samm ti spremio dok sam bio u Švajcarskoj i rekoh sebi da ti nešto uručim za naše iskreno prijateljstvo koje će trajati bar još 2 puta toliko minimum.

Ja sam mu se iskreno zahvalio i rekao da mi je i ovo dosta što smo iskreni prijatelji i da ćemo ostati prijatelji.
Tad smo se ujutru razišli ljubili se divlje i dogovorili da se opet vidimo u istom smeštaju ili u nekom drugom smeštaju..

Nastavak će biti onog momenta kad dođe do našeg novog sastanka..

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Koliko sam samo puta popusio po cetiri, pet kurceva po predstavi, tamo u zadnjem redu... Najvise sam voleo da sednem na krajnje sediste a tip kome pusim stoji, tako sam voleo njihove konvulzije i cupkanje dok svrsavaju meni u usta... A najvise kada ga vrati u pantalone i ode ne gledajuci me, taj osecaj da sam nepoznatom tipu posluzio za praznjenje jaja me je dovodio do ludila... Tako sam se lepo osecao... I onda se vratim zeni u stan.

Korisnik

OBAVEŠTAVAM SVE KOJI STE MI SLALI PORUKE ZA NOVE PRIČE IZ BIOSKOPA PARTIZAN KOJI VIŠE NAŽALOST NE POSTOJI VIŠE, JER SU GA ONI KOJI SU VLADALI BEOGRADOM OD 2000.TE GODINE SVE BIOSKOPE UNIŠTILI PA I SAM BIOSKOP PARTIZAN, DA ĆE, OD NOVE 2024.GODINE KRENUTI NOVE PRIČE DOŽIVLJAJA IZ LEGENDARNOG BIOSKOPA PARTIZAN. TAKO DA ĆE TE UŽIVATI USKORO UZ NOVE PRIČE IZ BIOSKOPA PARTIZAN Wink Heart Smile