Jeca nastavak

Pozvao sam Jecu i pitala da li želi da se vidimo pošto dolazim za Ns. Pristala je i nazvala me srcem. Stigao sam u Ns, istuširao se, obukao, stavio kondome u džep i otišao u restoran. Dok sam hodao, moja glava je bila puna mašte i fantazija o Jeci. "Kakvu će odeću nositi? Šta da joj pohvalim? Da li voli sporo ili brzo?" Pomislio sam u sebi. Ali nisam imao vremena da razmišljam o sebi, kada sam stigao do restorana. Čekao sam oko 5 minuta pre nego što je ušla... . Prišla je i pozdravila me. "Jesi li dobro Miliću?" rekla je sa osmehom.

"Zdravo, Jeco! Izgledaš prelepo danas!"

"To je veoma lepo od tebe?"

Nosila je dekoltiranu bluzu, koja joj je baš naglasila grudi, kratku suknju i sexy čizme. Brzo sam joj odmerio guzu dok se pripremila da sedne.

Odmah smo naručili hranu i neobavezno ćaskali uz vino . .
Vreme je brzo proletelo, platio sam račun i baš kad sam se spremao da se oprostim, tiho me je pitala, "Hoćeš li da dođeš kod mene na kafu?" Klimnuo sam glavom.

Polako smo otišli do njenog stana, prošlo je samo 6 minuta, ali nismo rekli ni reč. I oko dva minuta odavde, kada nije bilo nikoga, nežno je uzela moju ruku i stavila je na svoju izvanrednu guzu. Osećao sam se tako moćno. U početku sam je gledao sa šokom, ali posle nekoliko sekundi, moje lice je postalo neutralno dok su mi prsti bili isprepleteni sa njenim obrazima.
Stigli smo u stan..

"Možeš li da sedneš na sofu na sekund, dok se ja presvučem u nešto... udobnije?"

Nasmejao sam se i zavodljivo rekao, "Oh da, čekaću veoma strpljivo."

Dok se ona oblačila , otkopčao sam košulju i otkopčao farmerke, spreman za nju. Razmiljljao sam o brzom drkanju, ali sam odbio jer sam želeo da me Jeca dovede na novi nivo ekstaze. Brzo sam zakopčao pantalone i čim sam je video, vilica mi je pala. Nosila je odvezanu belu haljinu, sa prelepim grudima bez brusa i u tangama..
"O moj Bože..."

"Da li ti se sviđam?" pocrvenela je.

Jolj uvek zapanjen, odgovorio sam: "Jeco... Imaš najlepše telo koje sam ikada video. Zaljubljen sam u tebe."

Ostali smo mirni par sekundi i buljili jedno u drugo, dok smo jedno drugom pružali najromantičniji osmeh.

"Dođi ovamo, daj mi malo šećera", rekla je ona, dok je ispružila ruke, podstičući veliki poljubac.

Zagrlili smo se i započeli vlažnim, aljkavim poljupcem; njen jezik i usne su bili tako mekani protiv mog, da sam osetio i njene ženske grudve na mojoj koži, što je bilo divno. Dok smo se još ljubili, vodio sam nas do sofe da započnemo naše erotsko vreme. Međutim, povukla se iz mojih usta i rekla mi da je preporučila da odemo do njenog kreveta, umesto na kauč. Pristao sam i otišli smo u sobu. Otvorila je vrata spavaće sobe, držala me za ruke dok je održavala najduži kontakt očima. Skinula mi je bokserice i moj penis je bio tvrd kao nikad.

"O moj Bože... Tako je tvrd ."

Njena usta su se obmotala oko glave mog kurca i duboko se spustila i uzdigla se na moju kožu. Svakim pokretom, teško sam disao i često stenjao. U međuvremenu, moji prsti su putovali preko njene plave, vezane kose i blizu njenog vrata. I za nekoliko sekundi, osetio sam da ću svršiti. Rekao sam dok sam drhtao, "Jeco, stani."

Zabrinuto je rekla: "Šta je , povređujem li te?

"Ne brini, savršena si. Osećam da ću da svršim pa da promenimo malo ritam"

Počeo sam da joj ližem i ljubim stopala, išao sam do njenih listova i butina. Krenuo sam ka ribici i ona mi pogledom dala odobrenje. Moj jezik je dostigao njenu obrijanu klicu i čuo sam njeno malo stenje ispod njenog daha. Ali hteo sam da čujem njeno stenjanje. Gurnuo sam jezik dokle god je mogao, i polizao njenu roze vaginu i lepu klicu. Njeno stenjanje je skoro nadjačalo zvuk na tv , i posle toga, zgrabila me je za glavu i gurnula je u svoju picu. Besno sam lizao sve oko sebe, gurnuo jezik duboko u njene pukotine. Nisam mogao da izbegnem zvuk njenih snažnih zvukova zadovoljstva, dok mi je gurala glavu još više u svoju slatku vaginu.

"O moj Bože... Jebi ga... tvoj jezik je savršen!" rekla je Jeca, zasmejavajući nas oboje.

"Ako mislim da je tvoj jezik savršen, pitam se kako će se osećati tvoj kurac unutar moje mokre pice."

Ton se promenio kada je to rekla. Ne u najgorem slučaju , definitivno ne, ali oboje smo se osećali mnogo strastvenije, romantično i seksualno. Polako sam odmotao njenu haljinu, otkrivajući njene sise.

"Da li treba da idem polako? Brzo?", pitao sam.

"Šta god ti se svidi, dragi", odgovorila je.

Pažljivo sam uvodio svoj penis u njenu vaginu, i dok je ušao, oboje smo uzdahnuli i stenjali.. Bio sam u totalnom stanju euforije sa svakim potiskom koji sam izveo, a Jeca jei zvučala kao da uživa u tome koliko i ja. Vremenom sam podigao brzinu i počeo da pričam prljavo.
"Sviđa ti se ovaj kurac?"

"Oh, hajde. Jebi me!" Jeca je stenjala.

"Milicu, svršiću! Ne zaustavljaj se!"

Onda sam počeo da joj guram kurac u picu brže nego ranije, Jeca je doživela jak orgazam. Nagnula je glavu ka meni i graciozno rekla, "Ubaci ga u mene. Moja guza je samo tvoja."

Gurnuo sam svoj kurac u njen tesni i senzualni anus. Jeca je vrisnula tako jako, da sam pomislio da sam je povredio.

"Jesi li dobro? Da li sam te povredio?" Zabrinuto sam pitao.

"Ne, predivno je, molim te idi dublje."

Opet sam počeo da guram. Takođe sam ljubio i milovao njeno telo.

Gurao sam penis brže nego ranije, unutra i van. I sa svom svojom snagom, gurnuo sam se u Jecin anus i oboje smo ispustili naše snažne vriske i stenjanje. Izvukao sam penis i ejakulirao na njenoj guzi.

"O moj Bože, to je bilo neverovatno. To je bio najbolji seks koji sam ikada imala.".

"I ti si bio neverovatna . Tvoje telo je prelepo." Odgovorio sam.

Kategorija:
Strejt erotske priče