Spontani sex sa mužem moje prijateljice - 2.deo

Napokon, došlo je vreme da nastavim sa pričom gde me muž moje prijateljice karao u autu i u prirodi..

Boža, muž moje prijateljice, a moj prijatelj, to veče kad mi je napunio grlo spermom, izašli smo iz kola malo na poljanu, i gledali u nebo koje je bilo vedro sa zvezdama. Nikog nije bilo u to vreme da može primetiti naša gola tela po mesečini.

- E Nešo, sad te odbacujem do kuće, sutra te uveče oko 7 zovem da opet dođemo ovde i da te ćivotinjski izjebem da ćeš pamiti ovu karu i tražiti stalno da te jebem i punim ti grlo spermom.

Došao je sutrašnji dan i pola 7 uveče. Stiže mi poruka od bože da se spremim i da on stiže za pola sata po mene. Dolazi u zakazano vreme, kod Beračke ulice, jer ja blizu holivuda na ledinama stanujem, i kupi me autom i odlazimo na naše mesto. Stižemo oko pola 8 a u međuvremenu dok smo se vozili, stezao sam mu karu u šorcu koja se već dobro nabudžila.

On odmah skida šorc i izlete divlja krupna i mesnata zila i ja ne čekajući trenutak strpah karu do jaja u moja usta i krenuo divlje da mu ga dudlam dok je on nabijao karu duboko u moja usta i u grlo. Gušio sam se, suze mi navirale, grcao jer me tolika karina davila u grlo.

Nabijao mi je glavu na svoju karinu, počeo da me pljuje, šamara po bulji, i ubadao prvo jedan, pa zatim drugi i treći prst u moju rupu, i dok me karao u usta, prstima me karao u bulju.

- Pikice moja, pa ti bolje pušiš od moje kiurave od žene. E sad moram da ispitam kako se karaš i da li ćeš uspeti da primiš moju karinu do jaja. Sad ću te odvaliti od kurca. Ajde namesti se na sedište!

Ja se namestio na sedište, izbacio moju bulju dok sam klečao u kučeći položaj i tad osetih da me podmazuje i stavlja kondom na karu, i osetih vrh na sam ulaz u bulju, i krenuo polako da probija ulaz moj u bulju. Malo osetih bol, on uze još lubrikanta i podmazuje mi dobro čmar, i krenuo polako da mi nabija karu.

Čim je vrh ušao u moju bulju, tad naglo nabio do jaja karu i krenuo divljački da me kara. Počeo se znojiti, ljubio me po ledjima, šamarao mi bulju dok me karao.

- Ajde pičko, legni na leđa!

Izvadio karu iz moje bulje, ja legoh na ledja, on podigao moje noge u vis, i naglim pokretom nabi mi karu do jaja i krenuo žestokim udarima da me kara pljujući me u facu, krljajući mi jezik u usta da mu sisam jezik. Ja sam mu rukama stiskao bradavice, milovao znojavo telo i mazio ga po ćelavoj glavi dok me divlje karao.

Menjali smo poze, pa smo onda prostrli tanku prostirku i legli na nju, i onda me tek tad karao neopisivo divljački da mi je čak pocepao čmar, osetio sam par kapljica krvi. Nisam se obazirao na to, jer sam znao da je to normalno ponekad. On je to primetio, i tek tad je dobio životinjski nagon da me kara još divlje i snažnije.

Karao me dobrih sat vremena, tako da je povremeno vadio, pa pišao po meni i jebao, i na kraju, izvadi karu iz mog pocepanog čmara, opkoračio me i karu svoju mi prineo pred moja usta, skinuo kondom i ja sam otvorio usta, on mi nabio karu do jaja i uz krike i uzdahe krenuo da mi puni grlo obilnom spermom koju sam gutao.

Kad se ispraznio, počeo me ljubiti.

To veče me izjebao tri puta i negde oko ponoći me odvezao kući i rekao da će me karati uvek, što se i dan danas to dešava.

Kraj!

Kategorija:
Gay erotske priče