Profesor Marko

Nadam se da se secate prethodne 2 price, o seksu sa komsijama. Profesor Marko je treci od 6 muskaraca sa kojima sam imao odnose. Nakon prvog seksa sa Nikolom, spavali smo jos par puta i o tome cu vam pisati naknadno. Marko je bio moj profesor iz srednje skole, koju sam u vreme kad se desio sex izmedju nas, vec zavrsio. Nekada sam ziveo u manjem mestu, skoro na samom izlazu i voleo sam da setam u "polju/ataru", jer obicno nije bilo ljudi, uzivao sam u prostranstvu, prirodi i tisini. Upijao sam lepote prirode, sunce koje je polako zalazilo i taj moj mir je poremetio zvuk motora koji je bio sve blizi. Nisam mnogo obracao paznju ko je, planirajuci da se javim, kada i ako prodje pokraj mene. Zvuk motora postajao je sve jaci i primetio sam da vozac usporava. 

"Gagi, pa sta radis ovde? Jesi to izasao u setnju ili obilazak njiva?", rece moj bivsi profesor Marko. On je bio covek izmedju 58 i 60 godina, veoma zgodan za svoje godine. Cak i u vreme skole sam ga drkao zamisljajuci da jasem tog iskusnog pastuva. Pozdravio sam se sa profesorom, on je ugasio motor i krenuo da ga gura i seta pokraj mene. Pricali smo o faklutetu, ispitima, ostalim ucenicima... Meni je masta proradila, uzasno sam se napalio i s obzirom da sam se oslobodio kada je u pitanju sex sa muskarcima resio sam da ispipam teren i proverim da li bi nesto moglo biti sa profesorom. Uostalom sami smo, ukoliko me odbije nema veze, tesko da ce mu neko poverovati da sam probao da imam sex sa njim.

"Profesore, vi ste sigurno bili u iskusenju, s obzirom da ste u zbornici vidjali profesorku Sandru", rekoh sa namerom da razgovor prebacim na vrelije teme. Nasmejao se i rekao, pa znas kako teze je bilo svim onim mladicima, ja sam ipak dosta stariji od Sandre. "Meni ne smetaju stariji, stavise preferiram starije i iskusnije", rekoh. Ocita je bila zbunjenost u njegovim ocima, a ja sam kao prava kuja poceo da lovim svoj plen. Profesore, ja preferiram iskusne muskarce, vasih godina i moram priznati da dugo mastam da probam nesto sa vama. Zastao je i zbunjeno izgovorio, "Gagi, ti si moj bivsi ucenik, znam te od malih nogu, tvoju porodicu, a i bilo sta u tom pravcu se kosi sa mojim moralnim nacelima", rekao je. Stavio sam ruku na njegovu, i osetio sam strah, kolebanje, ali i nadu da je profesor samo uplasen i da treba samo malo da ga poguram. 

"Profesore, izmedju nas je ocita privlacnost i intenzivna seksualna energija, ostavite strah po strani, ovo ce biti nasa mala tajna", rekao sam. Video sam da je krenuo da popusta, i pomilovao sam ga po obrazu i vratu. Marko je nosio vojne pantalone i braon kosulju, koju sam polako poceo da otkopcavam. Profesor je stajao kao skamenjem, bez reci, samo je duboko disao i gledao me pravo u oci. Resio sam da odem korak dalje u osvajanju profesora. Nije odbijao moje dodire i shvatio sam to kao znak da nastavim. Gledali smo se pravo u oci, profesor je i u kasnim godinama bio jako lep covek i odlucih da ga privucem k sebi, poljubim i gurnem ruku u pantalone. Plan sam sproveo u delo, strasno sam ga privukao i poljubio, dok mi je ruka skliznula put njegovog medjunozja. Oh, kakav je to momenat bio, profesor se namestio tako da mi je ruka sama prosla do njegovog tvrdog i toplog kurca. Ovaj momenat strasti prekinuo je profesor rekavsi kako je u blizini lovacka kucica i da odemo tamo da dovrsimo zapoceto.

Rekao mi je da ce me povesti na motoru, seo sam iza njega. Profesorov dignuti kurac se jasno ocrtavao na pantalonama, a ja sam ka mazio sve vreme voznje. Ubrzo smo stigli u neki sumarak, koji je bio poprilicno dobro sakriven i imao je veliki sto i klupe. Profesor je odmah otkopcao pantalone i ispred mene se nasao prelep kurac, dugacak (moja procena 16,17 cm) i prosecne debljine i velikih jaja koja su visila. Bio je cvrst kao kamen, okruzen prosedim dlakama. Poljubio sam profesora i sledece sekunde sam se nasao na kolenima. Pohotno sam oblizao njegov kurac, od korena do glavica i osetio sam kako pulsira. Profesor je dahtao, duboko disao dok sam mu obradjivao kurcinu i posle lizao dlakava jaja. Muske arome slivale su se u mojim ustima i primetio sam da bi mogao da svrsi. Ustao sam i poljubio ga, a on me je cvrsto privukao ka sebi i mazio moju guzu. Pitao sam ga da li bi me jebao u guzu, na sta mi je odgovorio da bih mu ispunio san. Legao sam na sto, okrenut na ledja a profesor je polako poceo da probija moju rupicu. Kurac mu je bio savrsene debljine, tako da je relativno lako usao u moju, vec par puta razradjenu mackicu. Osetio sam svaki centimetar profesorovog iskusnog kurca. Pretvorio se u zver. Legao je u potpunosti preko mene i poceo ubrzano da me jebe. Obgrlio sam ga cvrsto dok smo se jebali na drvenom stolu koji je poceo da skripi od nase jebacine.

Stenjali smo i dahtali kao da smo sami na svetu. Profesorov kurac je busio i udarao u najsenzitivnije tacke moje guze. Pao sam u trans, dok je on sve brze i zesce nabijao svoju batinu u mene. Ovo je bio drugi covek, od stidljivka profesor se pretvorio u zver. Toliko me je zestoko jebao i ubrzano disao da sam se zabrinuo da mu se nesto ne desi. Profesor je nakon par sporijih "udaraca" pocastio moju guzu sa obiljem sperme. Nakon sto je svrsio poljubio me je, a ja sam osetio kako njegov kurac i dalje pulsira u meni. Slozili smo se da smo oboje zasluzili cistu 10ku za ovu divlju jebacinu.

Kategorija:
Gay erotske priče