Profesor i njegov asistent (1. deo)

- "Uhh ne, kasnim..." - promumlao sam sebi u bradu, gledajući u sat i ulazeći u autobus 23.
- "Ima da me opet izriba."
Bio je petak, decembar, 9.45, mračno i kišovito jutro. Danas se održava kolokvijum na predmetu na kome asistiram, i moj zadatak je bio da, pored dežuranja, dodjem ranije i pokupim zadatke od profesora.
- "Ne mogu da verujem da uvek nešto moram da zajebem..." rekao sam glasno. Žena u autobusu se naglo okrenula i pogledala me krajnje mrzovoljno.

Profesor kome sam bio asistent je važio za izuzetno strogog i zahtevnog. Bio je mršav, ćelav, sa licem nalik na guštera, ispijenim očima i tankim i majušnim naočarima. Pored svega toga, bio je prilično nizak, a tanka, uska ramena su dodatno isticala njegov krajnje neprivlačan izgled. Karakteno, bio je još gori...veoma neprijatan, grub, ekstremno proračunat, birokratski tip i prilikom svake naše konverzacije, dobijao sam blagu groznicu dok su mi se po glavi vrzmala razna pitanja: Da li sam mu poslao izveštaj? Da li sam mu poslao pripremu za čas? Da li sam pravilno sastavio silabus nastavnog plana i programa?... Bez obzira na sve navedeno, ipak, on me je neobuzdano - gotovo divljački, seksualno privlačio, a njegov lik, kao i kruto, hladno, i preterano formalističko ophodjenje me je bezbroj puta dovodilo do vrhunca u mojim seksualnim maštanjima. Zamišljao sam ga kao izuzetno perverznog, nasilnog jebača...kako mi manijački zabija jezik u usta, dok prstima grubo čeprka po mojoj rupici...kako mu se bacam u naručje, dok ga molim da me napuni spermom...
Sa tim mislima i ukrućenom kitom sam istračao iz autobusa, uplašen što će me profesor opet "izribati", a ushićen što ću imati povod za moje maštarije (profesor me kažnjava grubim sexom zbog moje neodgovornosti). Provlačio sam se kroz metež brzinom svetlosti, a kada sam ušao u zgradu fakulteta, od tolikog uzbudjenja i žurbe, jedva da sam primetio da profesor stoji tik pored stepenica, prekrštenih ruku i sumornog pogleda uperenog u mene.
- "15 minuta..."
- "Molim?"
- "Kasnite 15 minuta."
- "Izvinite... Ja nisam..."
- "Izvinite se studentima, ne meni. Oni Vas čekaju. Zbog Vaše neodgovornosti, radiće kolokvijum 15 minita kraće nego što je planirano. Nek' Vam je na čast!"
Potpuno posramljen i crven u licu, oborio sam pogled. Nisam ništa odgovorio. Pokupio sam zadatke koje mi je predao (tj. bacio, kao da imam šugu) i otrčao sam u učionicu. Zadatke sam predao studentima, seo sam za katedru i razmišljao kako da prekratim dosadnih 3 i po sata dežuranja na kolokvijumu...
Prošlo je tek sat vremena, a ja sam umirao od dosade. Nema ništa gore od dežuranja... Sve vreme sam razmišljao o sceni pored stepenica - profesoru koji mi nervozno baca hrpu papira. Da bih skrenuo misli, izvadio sam telefon i krenuo da skrolujem po instagramu. Kako mi je i to brzo dosadilo, ušao sam u Romeo i prelistao poruke...ništa novo...samo stare poruke i dick pic-ovi matoraca (moja ciljna grupa).
Nakon nekoliko minuta dobio sam poruku sa profila DominoAkt77.
- "Ćao. Voliš starije dominantne?"
- "Obožavam" - odgovorio sam.
- "Šta voliš u sexu?"
- "Vatanje, napušavanje, ljubljenje. Perverzno, hard karanje. Da me razvališ od kurca i da mi svršiš na facu. Da gutam spermu".
- "Lepo. Slike?"
Razmenili smo slike, i shvatili da nas u sexu interesuju slične stvari. Imao je manju, ali lepo oblikovanu i prefektno obrijanu kitu. 46 godina, oželjen i ima decu. Ono što me je dodatno palilo je to što je bio udaljen samo 100m od mene. Kako je zgrada fakulteta u samom centru, nije mi palo na pamet da je osoba sa kojom se dopisujem možda baš na fakultetu.
- "Imaš puno iskustva?" - pitao me je
- "Jako malo...uglavnom vatanje i drkanje. Samo jednom sam pušio..."
- "Nisi primao?"
- "Ne"
- "Želiš da te neko hard kara, a nikad nisi primio?".
Objasnio sam da već duže vreme želim da nadjem osobu sa kojom bih sve probao i sa kojom bih se redovno vidjao, ali da sam tek skoro "u ovome" i da nisam imao hrabrosti. Dopalo mu se što nemam mnogo iskustva, a što sam toliko perverzan i željan sexa. Pitao me je da mu pošaljem slike lica, na šta sam odgovorio da ću poslati posle njega.
Posle nekoliko minuta, poslao mi je sliku, i tada...

Šok...

Mutno, pa crno pred očima...

Ukočio sam se od straha. Osetio sam kako mi zuji u ušima i kako mi se znoj sliva niz celo telo. To je bila njegova slika...to je bio on. Pomislio sam da me je neki student provalio i da me zajebava. Progutao sam knedlu i obrisao znojem natopljeno čelo. Gotov sam...sada će svi znati...
Posle dugog razmišljanja, palo mi je na pamet: otkud studentu slika (selfi) profesora...ta slika ne postoji ni na internetu, ni na njegovim društvenim mrežama (sve slike sam znao napamet, koliko sam puta izdrkao na njih...). Možda je to ipak bio on? DA! Profesor ima 46 godina, oženjen je i ima decu. Ali nemoguće, on nikad ne bi bio u tom fazonu. Dugo sam razmišljao kad mi je stigla poruka:
- "Svidjam ti se? Tvoja slika?"
Šta da radim? Ako je to on, možda mogu da mu pošaljem sliku? Ne, ne, ne... Ako sazna da sam to ja, još više će me kinjiti. Nikad mi neće oporostiti...
- "Jel si tu?" - bio je nestrpljiv da mi vidi lice.
A možda će biti zadovoljan ako vidi da sam to ja, a ja ću ostvariti svoje fantazije. Možda? Samo možda? Skupio sam hrabrost i poslao sliku lica. Poruka je odmah pregledana.
3 minuta, 5 minuta, 10 minuta. DominoAkt77 više nije online... Znao sam...sve se upropastio...kako sam mogao da budem tako glup. Srce mi je kucalo tolikom jačinom da sam mislio da ću da se onesvestim. Ruke su mi se tresle i bile potpuno vlažne. Posle 15 minuta, mobilni je zasvetleo i stigla mi je obična poruka. Broj telefona profesora, a sadržaj poruke:
- "To si ti?"
Srce mi je stalo. Ruke su se ukočile. Prvi put mi nije persirao. Pomislio sam, to je dobar znak! U istoj sekundi sam odgovorio:
- "Da, to sam ja."
Prošlo je nekoliko minuta dok nisam dobio odgovor:
- "Ok, pregledaj i ispravi kolokvijume, pa mi ih u ponedeljak u 16h donesi da ih ocenim. Ulica ********, stan broj **, sedmi sprat."
Posle 20 sekundi stigla je još jedna poruka od njega:
- "I nemoj slučajno da kasniš. Sad, ostavi telefon i nastavi da dežuraš".
Odmah sam telefon stavio u džep i shvatio da mi je kita toliko ukrućena, da malo fali da eksplodira. Brzo sam prekrstio noge i gurnuo ih pod katedru da slučajno neko od studenata ne primeti. Još samo dva sata do kraja kolokvijuma...

NASTAVIĆE SE...

P.S. ovo je početak, nema akcije, ona tek predstoji... Priča je istinita, sa malim ulepšavanjima, zbog bolje dramaturgije :) Ako želite nastavak, pišite

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Zelimo nastavak

Korisnik

Javi mi se maleni, da ti budem mentor

Korisnik

Pismeno napisano, deluje istinito ali sve zavisi od nastavka.
Sto se mene licno tice voleo bih da uzivam u psihologiji diminiranog kako uziva dok se profesor izivljava!

Korisnik

Odlicno .. dok pijem kaficu citam a u glavi vec drugi scenario

Korisnik

Bravo mali, super twist. Samo nastavljaj

Korisnik

Piši....odličan početak priče....obećava!!!

Korisnik

samo piši dalje znaš da nas akcija zanima