Komsija Zoran - Nastavak prethodne price "Paor"

Napokon sam uhvatio slobodno vreme da sa vama podelim svoje naredno seksualno iskutvo, koje se u neku ruku nadovezuje na prvu avanturu sa komsijom Nikolom. Prethodnu pricu zavrsio sam tako sto me je komsija Nikola iznenada, ali strasno iskarao. Na samom kraju nase avanture zaculi smo kako neko ulazi u kucu i u tisini se na brzinu obukli i pravili da se nista nije desilo. Ja sam seo za kompjuter i pretvarao se da pretrazujem literaturu za domaci, a komsija je seo na krevet i proveravao telefon. U kucu je usao Zoran koji je radio za Nikolu "po dvoristu" i otisao u wc. Vrata od sobe u kojoj smo bili su bila zatvorena, tako da je Zoran obavio sta je imao i otisao je. Sada kada je opasnost prosla lakse se disalo, na brzinu sam skinuo literaturu sa interneta i krenuo kuci.

"Nista, pronasao sam sta mi je trebalo i idem sad", rekao sam.

"Gagi, nikome ni reci o ovome", rekao je Nikola, sav preznojan i jos uvek zadihan od vrele akcije.

Rekao sam mu da ne brine, on se nasmejao i udario me po dupetu dok me je ispracao ka vratima.

Zoran je bio u daljini, javio mi se, sto mi je odmah bilo cudno. Mahnuo sam mu i otisao kuci. Non stop sam razmisljao o vrelom sexu sa Nikolom. I dalje sam osecao njegove dodire, dah na vratu i tvrdu kitu koja probija moju guzu. Drkao sam po 2,3 puta na dan, bio sam jako napaljen, ali sam pokusavao da koliko-toliko provedem normalan dan i skrenem fokus sa onoga sto se nedavno dogodilo.

Nekoliko dana kasnije, vracao sam se iz skole, bilo je toplo i mirno vece, nigde nikog u mojoj ulici. Prolazio sam pored Zoranove kuce i video ga kako stoji ispred i gleda u mene. Zoran je inace u to vreme bio u ranim 50tim godinama, razveden, klasican "domacin", osrednje visine, manji stomak, voleo da popije. Zoran je voleo da se sali, uvek bi mi dobacivao nesto tipa "Gagi ima li cura, kad cemo te zeniti itd". To vece nije bilo drugacije.

"Komsija, ti jos ides u skolu?", rekao je.

Nasmejao sam se i odgovorio potvrdno.

"Nego, da mi upotrebimo malo tvoju snagu. Mozes li da mi na brzinu pomognes da iznesem sporet? Nigde nikog, a sutra stize novi", rece Zoran.

Odgovorih da mogu i usli smo u njegovu kucu. Pomogao sam komsiji Zoranu da iznese sporet koji nije bio posebno tezak, ponudio mi je sok i odlucih da sednem na par minuta. Zapoceli smo neobavezan razgovor, dok komsija nije zapoceo pricu o sexu. Pitao me je da li ima devojaka, uhvatim li nesto kad izlazim, on je u mojim godinama karao to i to ... Komsijina pitanja i razgovor o sexu me je opasno napalio, a primetio sam da i on nije ravnodusan. Poceo je prvo stidljivo, nakon toga sve cesce da se dira dole, a iz sortsa koji je nosio se ocrtavala ozbiljna batina.

"Boga mi u moje vreme su se prave cuvale za brak, ali se znalo koje su za navuci. Kada sperma udari u mozak, to je da poludis, naskakalo se na sta se naislo. Na mlade, stare, drug na druga", rece Zoran.

Ova poslednja recenica me je iznenadila i samo sam se nasmejao. Zapitah se da li je moguce da i komsija Zoran hoce muske? 

Odgovor na ovo pitanje dobio sam vrlo brzo. 

"Nidzo moze i dalje", rece on i pogleda me pravo u oci (misleci na komsiju Nikolu). Kao lav koji je napokon oci u oci sa svojim plenom.

Zbunio sam se i uplaseno ga pitao o cemu prica?

"Ma hajde, ne pravi se meni. Sta ste radili neki dan? Nikola ti objasnjavao gradivo?", rece Zoran i poce da se smeje. "Ne brini Gagi, znamo se mi svi ovde, necu nikome reci. Krenuo sam u wc i cuo sam kako te Nidzo zestoko lupa. Sacekao sam da zavrsite i usao unutra kad je zavrsio posao", rece Zoran.

Pomislih u sebi kad ide, ide. Znate ono kad nesto jako zelite, kao sto sam ja sex sa komsijom, tesko je dok to ne dobijete, ali nakon toga sve samo od sebe dolazi. Tako je i u slucaju sexa koji sledi sa komsijom Zoranom. 

"Mogao bi i komsiji Zokiju dati da umoci, sta kazes maleni?", upitao me je Zoran, priblizavajuci se mom licu. Privukao me je sebi i strasno poljubio. Uzvratio sam i poceo je da mi mesi guzu. Osecao sam cvrstinu njegovog tela, dok mi je gurao jezik duboko. Mesio mi je guzu, a ja sam ga uhvatio za kurac, za pocetak preko sortsa.Bio je tako cvrst, osrednje duzine, ali debeo. Navlacio sam taj neobrezani kurac preko sortsa, a komsija je jedva hvatao dah. Skinuo je majicu, a sorts je sam od sebe pao. Ispred mene je stajao tipican tatica, srednjih godina, dlakavog, debelog kurca i velikih, mesnatih jaja. Kao prava droljica kleknuo sam ispred komsije i uzivao u pravom muskom mirisu. Jos jedan neobrezan kurac upotpunjuje moju kolekciju. Navukao sam ga i ubacio u usta. Oh, kakav je to bio ukus, pulsirao je u meni, dok je komsija samo zazmurio i prepustio se mojim ustima. Pusio sam mu, lizao kurac od jaja do glavica, nabijao se i samarao tim debelim buzdovanom. Komsija je samo dahtao i stenjao. Uhvatio me je za potiljak i krenuo da povlaci ka sebi i odredjuje tempo mog pusenja. Na momente mi je bilo tesko da uhvatim dah dok mi je gurao svoj debeli kurac duboko u grlo. Poceo je da ubrzava i znao sam da je blizu. Drzao mi je glavu i jebao u usta, osetio sam da je eksplodirao u mom grlu. Komsija je bez preterivanja istresao litru sperme u moje grlo. Nisam imao drugu opciju nego da progutam. Zadihan, obrisao je znoj sa cela, popio casu vode i rekao mi da legnem na krevet.

Lezao sam na ledjima, podigao mi je noge i ispred njegovog muskog, seoskog lica prikazala se moja rupica. Zoran je radoznalo ubacio najpre jedan prst, al moj kurac se ekspresno ukrutio. Nakon jednog, dosao je i drugi,a nakon toga komsijin jezik. Komsijin jezik mi je priredio iskustvo za pamcenje, dok me je njegov vlazan, topao jezik masirao njegov topao dah mi je priredio orgazam kakav sam doziveo jednom u zivotu. Eksplodirao sam, bez da sam dotakao kurac. Komsija se samo zadovoljno nasmejao, kao da je dobio nagradu za odlicno obavljen posao.

Ali tu nije bio kraj. Moja rasirena rupica vapila je za komsijinim debelim kurcem. On kao da je to znao, prineo je svoju batinu na moj ulaz. Iz seoske kurcine i dalje je curila sperma i nije mu dugo trebalo da se transformise u tvrdu i debelu batinu. Lezao sam na ledjima podignuto/savijenih nogu i izbacene guze. Osetio sam pritisak na mom cmaru i komsija je polako poceo da me probija. Duboko je disao i tiho stenjao. Videlo se da ga dugo nije nigde ubacio, jednostavno vidi se ta zahvalnost na muskom licu nakon sto dobije picu/guzu za kojom je toliko dugo ceznuo. Komsijih debeli kurac je lagano klizao u moju, vise ne nevinu guzu. Osecao sam svaki centimetar njegove muskosti. Ulazio je i izlazio tako lagano, klizao je niz moju musku picu. Uzivao sam ja, a jos vise on. Komsija Zoran je legao preko mene i rukama drzao moje noge. Pritisak i toplina muskog tela, posebno zrelog muskarca su neopisivi i samo oni koji su to iskusili znaju o cemu pricam. Komsija mi je sirio rupicu svojim debelim kurcem i sve vise je ubrzavao. Ubrzani udarci njegovih jaja o moju guzu i ubrzani dah na mom vratu jasni su znaci da jos jedna erupcija dolazi. Rukama sam se drzao za njegovo dupe i gurao ga gore-dole dok nisam osetio da mi je rupicu ispunila enormna kolicina sperme. Komsija se samo ispruzio preko mene, duboko disao, a mi smo ostali smo u tom polozaju narednih nekoliko minuta.

Moje drugo seksualno iskustvo bilo je neocekivano, ali dugo upamceno. 

Pisite vase utiske u komentarima ispod. Da li zelite da citate i o narednom iskustvu, a bilo ih je jos nekoliko? ;)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala momci Wink

Korisnik

Odlično. Samo nastavi

Korisnik

Naravno. Pisi sto pre. Odlicne su ti price.

Korisnik

Naravno, samo nastavi