Prozor

Zudnja za starijim guzlama se kod mene razvila veoma rano. Mislim da mi se razum poceo predavati takvom tipu zena vec u pubertetu kada sam otkrio drkanje kao nepresusni izvor uzitka- nepresusni. U moje vrijeme nismo imali internet i beskonacne vizualne materijale za mlacenje kurca- morali smo se zadovoljiti s onim sto imamo u masti i pokojem ukradenom izdanju erotskog magazina. S druge strane, ja sam u to vrijeme imao veliku privilegiju.

U kuci do nase je zivjela komsinica Mila, cetrdesetogodisnja guzlata frizerka, kratke ravne crne kose i objesenih velikih sisa koje je nekako uspjevala drzati podignute povecim grudnjakom. Govorili su da joj je muz cesto putovao i da se zbog toga tuca okolo sa lokalnim jebacima. Milina spavaca soba je bila smjestena na prvom spratu njihove kuce a na koju sam ja, na moju veliku radost, imao pogled s tavana kroz jedan mali bespotrebni tavanski prozor. Prozor sam otkrio sasvim slucajno kada me stari jedne decembarske noci poslao da donesem ukrase za novogodisnju jelku. Slucajno pogledavsi kroz njega, otkrio sam i njegovu neprocjenjivost. Kroz taj prozor sam mogao da vidim direktno u Milinu spavacu sobu i gle cuda, bas te noci, u tom trenutku, spremala se za spavanje. Mila je sa sebe spustila svoju kucnu haljinu i stajala na sredini sobe kao od majke rodjena. Vidio sam je "cijelu"- i velike objesene sise, i tamno smedje bradavice, i uski struk, i velike guzove, i zategnute butine, bublaste noge i okrugle glatke nozne listove. U odrazu ogledala ispred nje ugledao sam njenu veliku podsisanu picku. Nije da se hvalim ali sam tu noc drkao pet puta...i da...stari me razbio jer sam zaboravio novogodisnje ukrase pa sam morao ici ponovo na tavan.

Posjete tavanu su postale redovne, najcesce petkom i subotom jer su starci tada uvijek bili negdje u gostima. Mila bi se uvijek svlacila u isto vrijeme i na istom mjestu a nakon toga na sebe navlacila gacice i neku od svojih prozirnih spavacica. Omiljene gacice su mi bile neke crvene koje bi joj zategle i podigle guzove- tih noci bih najobilnije svrsavao a gace sam joj jednom prilikom ukrao sa strika i drzao ispod svog jastuka.

Tavan je postao moja oaza bluda. Uzivao sam u pogledu na moju skrivenu zelju, a ona, onako gola i jebozovna, postala je stalni gost u mojim mislima. Nisam drkao na pornice...drkao sam samo na nju. Stara se naljutila na mene kada sam promijenio frizera i poceo da idem kod Mile u frizerski salon- da je samo znala koliko sam cekao te odlaske da barem na petnaestak minuta osjetim njene prste u svojoj kosi i izbliza se divim njihanju njenih bokova. Kako je samo mirisala...O Mila!

Sjecam se i subote kada mi je slomila srce. Umjesto ocekivanog prizora presvlacenja ja sam gledao Milu kako se prasi sa nekim kuronjom mlatarajuci nogama po zraku. Nije da nisam drkao i tu noc po ne znam koliko puta ali sam odlucio i da podijelim svoju privilegiju s prijateljima iz komsiluka.

U to vrijeme sam i dobro profitirao. Petkom sam naplacivao "pogled" prijateljima koji bi dosli kod mene prenociti...uz dodatak od tri zetona za fliper, mogli su u ruci drzati i ukradene Miline gacice dok bi natezali kite na tavanu. Jedino Kiki nije htio drkati, jer kako je govorio, Mila ga podsjecala na mamu. Mi smo to znali jer nam je Kiki jednom prilikom pokazao sliku svoje mame u kupacem kostimu u porodicnom albumu...Ali to je druga prica.

Prica o tavanskom prozoru se brzo procula. Osim sto me stari dobro razbio odlucio je, na zestoko insistiranje stare, da ga zazida. Kada je zazidao taj mali prozor- kao da je u beton zalio i moje snove.

Mila je odselila iz nase ulice te iste godine. Milu vise nisam vidio...ona samo ponekad dodje kao rado vidjen gost...u moje misli i snove.

Kategorija:
Strejt erotske priče