Crnka

Crnka je transica drugacija od drugih.

Ona je mlada adrenalinska bomba koja bi mogla partijati cijelu noc i onako iz zabave izjebati tri-cetiri kuronje. Crnka voli zurke...tako sam je i upoznao. Sjecam se da sam u toaletu htio da pisam i dok sam stajao i vadio kurac iz gaca samo sam osjetio njenu ruku na njemu...onako...kao da je to najnormalnije...drzi mi ga dok pisam, malo lijevo- malo desno, otrese ga a onda svom silinom izdrka. Otrese spermu u skoljku, opra ruke i ode van kao da nista nije bilo. Crnka je otkacena. To je jedina transica koja na zurke dodje tip-top sredjena bez ikakvog ustrucavanja i brige za svoje okruzenje i predrasude. Crnka ne priznaje seks mrljanje, kod nje mora biti zestoka jebacina, ako nije dovoljan jedan...onda dva. Crnka je kucka u pravom smislu rijeci.

Najbolje drkanje koje sam dozivio- odradila je ona.

Bilo je to prije par mjeseci na jednoj drugoj zurci. Tada sam i cuo njenu pricu. Voli da prica dok drka, valjda se tako lakse otvori- ne znam, bitno je da mi obradi kurcinu tako dobro da mi osmijeh ne spada s lica dva dana.

Ono sto sam mogao cuti tom prilikom, dok mi ga je vadila iz hlaca i obuhvatala ga svojim prstima je da joj mama bila stara kurva, da su spavali u jednoj sobi i da je cesto slusala mamino dahtanje i jecanje na susjednom krevetu dok su je tucali. Tada bi malo i ubrzala pokrete rukom klizeci mojim kurcem od muda prema glavicu. 

Nastavila je s pricom i priznala da bi nekada jebali i nju, najcesce kada ih dodje vise- "Valjda im se nije dalo cekati"- rece. Jebali bi je odmah na krevetu pored...u istoj sobi. Rekla je da se ne sjeca koliko je kuraca proslo kroz njenu guzicu ali da se sjeca dva. Drkala bi jos zesce i iz mene uspjela izbacivati uzdahe. Rekla je da je jednom u supak primila toliku kurcinu od nekog staronje da je cijelo vrijeme vristala dok je jebavao ali i da je tada prvi put svrsila po sebi, bez ruku- valjda ju je kresao misionarski drzeci joj noge u zraku. "Mama je isto svrsila vristeci"- dodala je- "Nju je jebao neki kurati decko." Kurac mi kao kamen, ona drka i prica a ja se poceh uvijati na onom razvaljenom krevetu. Gurnem joj ruku ispod suknjice, osjetim gole guzove, liznem prste i gurnem u supak. Ona me uhvati za muda pa mi ga poce jos zesce drkati i pricati- "Taj staronja...jebao me i sljedecu noc- toliko me nabijao da sam glavom udarala u zaglavlje kreveta, a onaj kurati decko...i on je bio tu...on mi je svrsio u usta!"- prvo se nasmjesi, zatim uozbilji a onda kao po komandi odluci da me zavrsi do kraja, stisnu kurcinu i petom brzinom dovede do eksplozije uz moje stenjanje i uzdahe. Hvata kucka sjeme ustima u zraku dok su joj moja dva prsta jos u supku. Izmuze ga i pljusnu dole, sagnu se i jezikom obliza duz cijelog kurca i ocisti cijeli glavic. Skliznu s mojih prstiju, usta i povuce svoju suknjicu prema dole . "A mama?"- upitah dok je izlazila- "S kim se mama jebala tu noc?".

"Mama je imala slobodno vece."- odgovori i s osmijehom izadje van.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče