"Paor"

Nikola, od pubertetskih dana bio je moja ceznja. Iako u kasnim pedesetim, drzao se odlicno. Grube muske crte lica, snazne ruke, misicave noge (fudbaler u mladosti). Nikola je ozenjen, pravi muskarac, kako voli sebe da zove "paor". Kao mali sam cesto provodio vreme sa njim, s obzirom da smo komsije i da je dosta vremena provodio sa mojim ocem. Njegovi dugacki prsti na rukama nagovestavali su krupnu, mesnatu kitu ispod plavog radnog odela koje je cesto nosio.

Jedno vece presao sam kod komsije da dovrsim rad za skolu, posto nam internet nije radio. PItao sam njegovu cerku da li bih mogao da dodjem da to dovrsim, a ona je rekla da mogu, ali da je samo Nikola kod kuce. Masta je proradila, ali sam ubedjivao sebe da od toga nema nista i da treba da se smirim. Pozvonio sam na vrata, a Nikola me je docekao i uveo u sobu. Poceli smo neobavezan razgovor dok sam ja pretrazivao pojmove vezane sa domaci kada je browser izbacio pornhubov sajt. U momentu sam se pogubio, a Nikola je to naravno primetio. Panicno sam zapoceo temu o skoli, da bi me Nikola prekinuo i rekao "Pa nije da i ti nemas svasta u istoriji pretrazivanja". Poceo sam da panicim i razmisljam da li je i kako video pornice koje sam gledao, medju kojima su gay pornici. Pogledao me je sa zarom u ocima, u momentu je emitovao neku jebacku energiju, samouverenost... Prisao mi je polako i poceo da me mazi po licu, dok se drugom rukom dirao po svom medjunozju. Nisam mogao da verujem sta mi se dogadja. Istovremeno mi je doslo da u stanju panike istrcim iz te sobe, ali takodje prisustvujem ispunjenju svog sna-bliskosti i potencijalnog sexa sa komsijom. Nekako sam se urazumio i rekao sebi, ovo je tvoj trenutak, ispunjenje fantazije i uzvratio dodire Nikoli.

Kada je video da sam se oslobodio "grca" prisao mi je blize, mazio me po licu i dalje se dirajuci po sirokom sortsu koji je nosio. Ubacio je desnu ruku u sorts i polako drkao svoj prelepi kurac. Izvukao je ruku, pomazio me je po licu, a ja sam poceo da lizem njegove debele, krupne prste. Kako divan miris i ukus muskosti. Primetna je bila u Nikolina velika izbocina koju sam poceo da dodirujem. Bio je tako masivan, mesnat i tvrd. Dahtao je ubrzano, a ja sam se tresao od uzbudjenja da napokon osetim tu izbocinu koju sam krisom posmatrao sve ove godine. Navlacio sam mu kurac preko sortsa i odlucio da ga napokon skinem. Kurac mu je bio bas kako sam ga zamisljao - masivan, neobrezan, dlakav, krupan glavic i velika jaja koja su visila. Prava seoska kurcina.

Navukao sam mu kozicu par puta, izustio je par uzdaha, a nakon toga sam ga ubacio u moja vlazna, topla usta. Slankast ukus komsijinog kurca je nesto najukusnije sto sam probao. Pulsirao je u mojim ustima. Pusio sam mu par minuta, a osim ubrzanog dahtanja komsija nije nista rekao. Sve do momenta kad mi je rekao da ustanem sa stolice, okrenem se na ledja i naslonim na sto. Znao sam sta sledi. Skinuo je moj sorts i bokserice istovremeno i poceo da mi mazi guzu. Pribio se uz mene, a njegov glavic je bio opasno blizu mog cmara. Pitao me je hoces li mi dati da te jebem? Odgovorio sam potvrdno, a komsija me je zagrlio oko struka i poljubio u rame. Atmosfera je bila uzavrela, soba je bila ispunjena njegovom muskom energijom i napaljenoscu. Poceo je da mi masira rupicu i napokon sam osetio najpre jedan, a potom i drugi prst u sebi. Ti prsti koji su me toliko lozili, sada su u meni. Komsija se koristio onim sto svako ima - pljuvacom kao lubrikantom. I napokon je bio tu, na ulazu. Njegova duga, dlakava kita, osrednje debljine pocela je da me probija. Istovremeno sam osetio pritisak i skadak bol, dok je komsijin kurac sve dublje prodirao. Najpre polako. Komsija je duboko dahtao, obgrlio me njegovim krupnim seljackim rukama. Ubzao je tempo, osetio sam ga duboko u sebi. Taj osecaj dok je bio u meni.. pamticu vecno. Stenjao sam, nisam ni razmisljao da li ce nas neko cuti, da li ce neko naici. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, a komsijina kara je nezaustavljivo sirila moju rupicu. Komsija me je obgrlio snazno, a ja sam jedva stajao na nogama. Takav orgazam u zivotu nisam doziveo. Jedan njegov dodir dole ucinio je da eksplodiram. Upao sam u ekstazu i cvrsto stegao komsijin kurac koji se uprkos svemu neumoljivo probijao unutar moje rupice. Komsija me je jebao sve brze, jace, a ja nisam zeleo da prestane. Prebacio me je preko kompjuterskom stoja i nastavio neumoljivo da me kara. Njegova krupna jaja su se razbijala o moju cvrstu guzu. Komsija je izustio "Evo ga", a ja sam osetio eksploziju, cunami u mojoj guzi. Nikola se svom tezinom prebacio preko mene, dok mu je kurac jos uvek bio u mojoj rupici. Pokusavao sam da procesuiram sta se upravo desilo kada sam cuo da neko otkljucava ulazna vrata...

Kategorija:
Gay erotske priče