Počelo je ljeto

Počelo je ljeto. Zagreb se ispraznio i sada je pravo vrijeme za uživanje u mom gradu. Petak je popodne i nakon povratka s posla osvježio sam se tuširanjem. U šest popodne, vručina je popustila i odlučio sam popiti piće negdje u gradu.Obukao sam čipkaste tangice, traper bermude i laganu, bijelu lanenu košulju.


Nakon kratke šetnje, uočio sam kafić sa stolovima ispod drveća, koje ga je okruživalo. Izgledao je kao zgodno mjesto zaštićeno od sunca. Ušao sam u kafić, pozdravio konobara, uzeo novine i naručio kavu sa puno hladnog mlijeka. Našao sam zgodan stol u kutu ograđenog prostora, sjeo se, otvorio novine i počeo ih čitati. Ubrzo je došao konobar sakavom i časom vode, platio sam mu i zavalio se u prilično udobnu stolicu. Prekrižio sam noge i počeo polako srkati kavu dok sam listao novine tražeći zanimljive članke.


Nakon kraćeg vremena kafić se polako napunio i uskoro mi je prišao stariji gospodini upitao da li imam društvo ili bi on mogao sjesti za moj stol jer su jedini slobodni stolovi na suncu. Nije mi baš bilo po volji, ali kako ni sam nisam ljubitelj sjedenja pod direktnim sunčevim zrakama, odlučio sam mu ponuditi mjesto. Nastavio sam čitati novine. Došao je konobar i gospodin je naručio pelinkovac i pitao me da li me može počastiti pićem jer sam mu dozvolio da sjedne za moj stol. Ja sam prvo odbio, ali on je bio uporan, pa sam sam naručio mali jegger, da mu udovoljim. Konobar je otišao donijeti naručeno, a ja sam nastavio čitati novine. Uskoro sam počeo osjećati kako me čovjek za stolom gleda, pa sam poskrivečki pogledao prema njemu i vidio kako gleda moje friško depilirane noge. Nisam komentirao ništa već sam nastavio čitati.


Konobar je ubrzo donio naručeno i gospodin je platio piće, a zatim uzeo čašu u ruke i nazdravio mi, tražeći da se kucnemo. Slegnuo sam ramenima i kucnuli smo se. Otpio sam gutljaj i s namjerom da nastavim čitati skrenuo pogled na novine. On je rekao: “Oprostite na smetnji, ali moje ime je Stjepan. Dajte da se upoznamo da barem znam ime osobe koju sam počastio.” “Ivan”, kratko sm odgovorio. “Vi ste ovdje često?” nastavio je razgovor. “Ne, rijetko dolazim u centar, prevelika je gužva” odgovorio sam, “ali ljeti znam svratiti kad se Zagreb isprazni.” “Ovo izgleda jako lijepo”, zaključio je “zgodno mjesto za ljetna popodneva.” Postalo mi je jasno da od čitanja novina neće biti ništa, i počelo mi je sve mirisati da njegov interes za mene nije samo pokretan željom za društvom. Sad sam ja njega malo bolje odmjerio i zaključio da bi vrijedelo pokušati. Razgovarali smo o običnim temema neko vrijeme (5, 10 minuta) i naravno popili ono piće, ja još i svoju kavu, on je odlučio naručiti još jedno. Ja sam odlučio zaoštriti malo da vidim da li sam dobro procijenio i prvo sam odbio još jedan jegger no on je navaljivao, pa sam mu rekao da mene alkohol lako smota, pa da zato neću. No on je ostao uporan, pa sam kao preko volje prihvatio. Nakon što smo dobili još jednu rundu pitao me je pomalo direktno, kako me to alkohol smota. Odgovorio sam mu da mi popuste kočnice, pa valjam ili radim gluposti. On se nasmijao i ponovno smo se kucnuli i popili piće. On je naručio još jednu rundu, a kad sam prigovorio, odgovorio mi je “ma ajde, opusti se malo ovo je zadnja.” “Ako je tako onda valjda može”, odgovorio sam mu i pogledao ga. On me je pogledao u oči i rekao: “Vidiš da nisi pijan”, pri čemu je stavio svoj dlan na moje koljeno. Ja nisam uzmaknuo. On me je i dalje gledao ravno u oči i ja sam namjerno spustio pogled. “Ti se depiliraš?” upitao je. Ja sam klimnuo glavom. “Samo noge ili cijelo tijelo?” pitao je sa smješkom. “Ja sam slegnuo ramenima i rekao tiho (kao sramežljivo) “cijelo tijelo”.


Onda je konobar donio tu treću rundu što je on iskoristio da se primakne svojom stolicom bliže meni. Ja nisam reagirao, pa je on iskoristio priliku da mazeći moju nogu pomakne ruku prema mojem međunožju. Tu sam mlako reagirao: “Nemoj ovdje!” “A negdje drugdje?” sa onim smješkom iščekivanja upitao je. “Gdje?”, uzvratio sam mu. “Možemo kod mene,” uzvratio je “ako se ne bojiš!”


Ja sam odlučio glumiti nevinašce pod utjecajem alkohola, pa sam samo slegnuo ramenima. “Hoćemo?” odmah je prešao u napad. “Možemo”, tiho sam rekao. Ustali smo od stola i pozdravili konobara rukom, te krenuli ulicom do njegovog auta.


Dok smo se vozili pričali smo o svemu i svačemu, a onda je on naglo promijenio temu: “Kad bih se morao kladiti, ti si pasivac! Beta muškarčić. Voliš biti vođen....” tu je na trenutak zastao, a ja sam samo potvrdno kimnuo glavom. “Super”, uzvratio je, “nećemo se morati boriti tko će voditi igru!” Slegnuo sam ramenima. “Da te čujem, koje su tvoje granice koje ne želiš prijeći?”, upitao je. Nabrojao sam sve ne što ne bih pristao i on je rekao: “Dogovoreno, pazit ću da ne prijeđem granicu, a i imamo svašta nešto što možemo raditi!”


Kad smo stigli blizu njegove zgrade, rekao mi je da ga nazovem s mog mobitela kako bi imao moj broj. Uradio sam to i on je rekao: “Ja stanujem u onom ulazu, idem prvi a ti uzni ovu vrečicu (i doda mi papirnatu vrečicu u kojoj je bila nekakva stiroporna kutija, kakvu koriste restorani za dostavu hrane. “Rekao si da ti je diskrecija bitna, pa bitna je i meni! Ja sam na trećem katu i imam susjedu koja je boljaa od bilo koje nadzorne kamere, kat iznad mene. Pravi se da dostavljaš hranu, a kad dođeš liftom do mene stisni gumb za prizemlje pri izlasku, i nemoj zatvoriti vrata lifta, dok ti ja ne “platim”, tako da misli da si otišao!” Slegnuo sam pičkasto ramenima i rekao: “Dobro!”


Nakon njegovog odlaska sačekao sam 10-tak minuta i krenuo za njim. Ubrzo sam se našao pred njegovim vratima i pozvonio, on je otvorio vrata i sve je proteklo kako smo se dogovorili. Čim je zatvorio vrata stisnuo me je uz zid i zažvalio. Imao je mesnati dugački i debeli jezik, tako da mi je ispunio usta. Uzvratio sam poljubac, a on mi je rekao: “Kreni naprijed u sobu ravno!” Poslušao sam ga i ušao u dnevni borava, te primjetio na scenu na TV-u kako trojica crnnaca ševe mladog travestita, razvaljujući mu obje rupe. Malo sam se trznuo, jer nisam se htio naći u takvoj situaciji. To je čista fizikalija koja mi baš i nije neki izbor. On je primjetio moju reakciju, nasmijao se i rekao: “Ne boj se, nemam takvih planova!”


On je sjeo na trosjed i rekao: “Pa lijepo, pičko. Sad se polako razodjeni, hoću te vidjeti gologa. Poslušno sam skinuo košulju, ponosan na svježe depilirani torzo i leđa, zatim sam izuo sandale i počeo otkopčavati bermude. On je pozorno gledao. Kad sam otkopčao brmune svukao sam ih “izvlačeći se iz njih, kao prava pička. Stjepan je zadovoljno izustio: “Mmmmmm!” A kad je vidio čipkaste tange, podigao je obrvu i rekao: “Okreni se oko sebe!” Poslušno sam izvršio što je rekao. “Okreni mi guzicu, naprči je, raširi malo noge i nagni se naprijed!”, slijedila je nova zapovjed. Zauzeo sam pozu, a on je rekao, sada skini tange dok si leđima okrenut od mene. Ponovno sam polako skidao tange izvijajući se tijelom. “Okreni se i dođi meni!” Okrenuo sam se i Stjepan je bio potpuno gol na trosjedu raširenih nogu, dok mu se debela kurčina (moja procjena 16-17 cm duga) ukočila prema plafonu. Ja sam, njišući bokovima prišao trosjedu i on se počeo smijati. Začuđeno sam ga pogledao, a on je prokomentirao: “Pa naravno da si pička, pa ti imaš veliki klitoris. To u Americi zovu dicklette! Klekni ispred i pokaži svu svoju ljubav mom najboljem prijatelju.”


Sagnuo sam glavu prema njegovoj kurčini i krenuo je primiti rukom, na što je on rekao: “Još nisi zaslužila da ga diraš ikako drugačije osim ustima, usnama i jezikom. Potrudi se da uživa i on i ja!” Prvo sam mu dao pusu u vrh vlažnog glavića i udahnuo divan miris kurca željnog jebanja. Zatim sam liznuo taj vrh jezikom i polako uvukao glavić u usta ližući ga oko glavića i po glaviću. Stjepan je zastenjao od zadovoljstva i pitao: “Ti voliš kurčine, je li tako?” Ja sam potvrdno mumljajući odgovorio. Nakon tretmana glavića, oblizao sam mu cijelu kurčinu i dlakava jaja. A zatim se vratio na vrh i polako ga cijelog uvukao u usta, duboko u grlo. Stjepan je duboko disao od zadovoljstva, a ja sam glavić lagano uvlačio u grlo i izvlačio u usta. Nakon par minuta tog tretmana, Stjepan je naredio da ga gledam u oči dok mu pušim kurac. Glado sam ga krvavih očiju punih suza. On se nagnuo na jednu stranu i nasmijao kad je vidio da se moja malenkost digla: “Pa ti stvarno uživaš pušit kurac!” Ja sam na tren izvukao njegov kurac van i rekao: “Samo velike!” Stjepan je iskoristio taj trenutak, legao se na leđa na trosjed i rakao mi da se popnem na njega, licem prema njegovom kurcu i da nastavim s pušenjem. Legao sam na njegov oveći meki trbuh, i nastavio sa lizanjem i pušenjem njegove kurčine, a on se počeo igrati sa mojom rupicom, mojom muškom pičkom. Mališana je potpuno zanemario. Lizao mu je svoijim debelim jezikom pičku i naslinjenim prstima ju je širio. U jednom trenutku je rekao: “Stani! Sad te želim jebati! Ustani!” Ustao sam s njega, a on je pitao u kojoj pozi želim da mi uđe. Slegnuo sam ramenima i rekao: “Kako Vi hoćete!”


“Želim da me zajašiš”, odlučio je, “tako da te gledam u oči dok ti ulazim!” Ja sam ga opkoračio, čučnuo i upitao: “Smijem li ga sada primiti rukom?” Stjepan se nasmijao i rekao: “Zaslužila si, pičko!” Primio sam ga u ruku, pička mi je bila vlažna od stjepanove sline, namjestio sam glavić na ulaz u mene i lagano se spustio na njega. Nakon kratkotrajne boli, duboko sam uzdahnuo od zadovoljstva zbog ispunjenosti moje unutrašnjosti. Stjepan je kratko dahnio kad je njegova kurčina pronašla put u mene i rekao: “Još mi ni jedna ženska nije pružila takvo pušenje ili takav osjećaj prodiranja kao ti pičko!” Ja sam kratko rekao: “Hvala Vam!” “A sad jaši!”, nastavio je. Počela sam se dizati i spuštati, miješati bokovima pazeći da mi velikan kojim slučajem ne ispadne. Moj mališa je počeo suziti što je izazvalo smijeh i reakciju Stjepana: “Vidim da jako uživaš u jebačini. Ti voliš biti jebana, zar ne?” Odgovorio sam kratko sa : “Da!”, na što mi je Stjepan zveknuo šamar. “Tako mi nećeš odgovarati!” zaprijetio je. “Oprostite!” rekao sam crvenom obraza, “da, volim biti jebana, jako volim biti jebana!” “Ne brini, izjebati ću te tako dobro, da ćeš kući ići gegajući se kao patka!” “Hvala Vam”, odgovorio sam. “Dobra pičkica!”, zaključio je Stjepan. Nakon 10 tak minuta jahanja, Stjepan mi je rekao: “Dosta si jahala, sad na koljena da te napunim svojom mliječi!” Brzo sam se svukla sa njegovog velikana i kleknula na krevet, isprčila guzu prema gore. Stjepan je stao iznad mene, blago čučnuo i igrao se svojim velikanomoko moje rupice koja je bila tužna i prazna. Udaramo je je kurčinom po guzovima, mazio glavićem rupicu, ali nikako da uđe. Ja sam počela stenjati nezadovoljna prezninom koju sam osjećala nakon vremena putpune napunjenosti. Stjepan se počeo smijati: “Nešto ti nedostaje, je li pičko?” “Klimnuo sam glavom potvrdno!” “Reci, što ti nedostaje!” “Vi u meni, duboko!” rekao sam mazno. I on se naglo zabio u mene, na što sam se ja trznuo od boli, koja je vrlo brzo minula. “Moraš paziti što želiš!”, posprdno je reagirao Stjepan. A zatim je počeo “štepati”, unutra, van, unutra van. Moj mališa je počeo curiti od zadovoljstva i nakon kraćeg vremena osjetio sam snažne vruće mlazeve sperme kako mi pune crijeva. Zacvilio sam: “Smijem li se i ja pomaziti?” “Ne još!” uzvratio je Stjepan duboko zabijen u mene. Nakon minutu dvije, polako je izvukao svog velikana iz mene i rekao, “Klekni ispred mene!” Kleknuo sam ispred njega gledajući u njegovog velikana zamazanog mojim sokovima i njegovom spermom. “Očisti ga!”, naredio je Stjepan. Uzeo sam ga u usta i jezikom ga očistio. Stjepan se sjeo na trosjed i rekao: “Sad se smiješ zadovoljiti, ali me moraš gledati u oči dok to radiš i za vrijeme dok svršavaš”, zapovijedio je. Sjeo sam na pod ispred njega raširio noge i sa dva prsta počela drkati. Nije mi trebalo dugo i počeo sam štrcati po sebi i ječati od zadovoljstva. Cijelo vrijeme sam gledao Stjepana u oči.


Nakon što smo se otuširali, Stjepan je sebi natočio piće, a meni sok, po mojoj želji. Zanimalo me je zašto sam ga morao gledati dok sam svršavao, a on se nasmijao i rekao: “Probaj jednom gledati osobu u oči dok svršava, shvatit ćeš!”


Pao je dogovor da se čujemo, da ponovimo susret, ali tko zna zašto više se nismo bili u prilici družiti. Čuli smo se par puta, no nikako da se nešto dogovorimo. To mi je ostala jedna od boljih ševa u mom životu, usporediva sa mojim počecima seksa sa muškarcima.


P. S.
Pročitavši ovu moju priču (da ispravim pogreške) izvukao sam iz sjećanja sve one osjećaje koje sam opisao, što me je ponovno silno uzbudilo, pa sam se dva puta izdrkao na ovo sjećanje. Nadam se da je i Vama bila lijepa priča.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Dobra prica, gdje naci Stjepana? Tongue

Korisnik

Odlicna prica.