Vozač autobusa 2 deo

Nakon što sam imao nezaboravan seks sa tipom o kakvom sam sanjao, istuširali smo se, seli u njegov auto i krenuli za Čačak.

Pričali smo, zezali se, a meni je u glavi samo bila slika seksa od malopre. Bio je opušten lik, voleo je da se šali, a opet onako grub kad treba baš ono pravo muško što svi žele. Nisam skidao pogled sa njega, želeo sam da ga gledam svaki trenutak tog povratka nazad, jer pitanje je kad ćemo se i da li ponovo videti. U njegovom pogledu se mogla videti želja da bi hteo ponoviti sve opet, i ja želim isto. Od takvog tipa se nikada ne bih odvajao. Dok vozi, stavio sam ruku na njegovu koja je bila na menjaču, nasmejao se i rekao: " Bolje da si tu ruku stavio na neko drugo mesto". Bio je napaljen, njegova kita je nabrekla i čekala da je uzmem u svoje ruke što sam i uradio. Otkopčao sam šlic, nije obukao gaće znao je šta će se desiti usput. Uzeo sam njegovu kitu u svoje ruke i počeo jezikom da oblizujem debeli glavić, pa polako da ga gutam celog. Uzdisao je, videlo se da mu prija sve što radim. Moje telo je gorelo, što sam više dudlao njegovu kurčinu sve više sam ga želeo u sebi. Stigli smo do Ušća, a on je skrenuo sa puta i krenuo prema Studenici, nakon par minuta zaustavio je auto. Lepo letnje veče, mrak i mi koji gorimo od želje za seksom. Izašli smo iz auta, skinuo me je i rekao: " Jebaću te duže i žešće nego malopre u Pazaru". Svidelo mi se to, video je osmeh na mom licu stavio me na haubu, uhvatio za noge, stavio ih na svoja jaka muška ramena i ušao u mene. Topio sam se, ulazio je jako i žestoko svaki centimetar njegove kurčine sam osetio. Guza se opustila jer je već bio u meni malopre, ali opet su se mešali osećaj užitka i bola. Gledao sam ga kako uživa dok duboko ulazi u mene, njegova velika jaja lupala su o moju guzu, uživao sam u svakoj sekundi seksa sa njim. Svršio sam, telo mi se treslo od zadovoljstva, uhvatio me okrenuo na leđa, legao sam preko haube a njegove čvrste ruke su bile na mojim kukovima. Navlačio me je na svoju kurčinu, cepao je moju guzu sve jače i jače stenjao sam kao kurva što ga je dodatno palilo i davalo snagu da ne popušta tempo. Jaja su mu bila toliko velika da svaki put kad me navuče na kitu do kraja se čuo zvuk kako pucaju o moju guzu, ludeo sam od celog tog doživljaja. Pravo muško, tako jak, dominantan, sa velikom i debelom obrezanom kurčinom me poseduje. Uzdasi su mu postajali sve jači, a njegova kita konstantno do jaja ulazi u mene. Napaljen sam do ludila, svršiću opet, dok sam svršavao i moja guza stezala njegovu kurčinu osetio sam kako me puni svojom vrelom spermom. Sve je iscedio u mene, napunio me je kao kurvu, izvadio ga je polako a iz moje guze je izlazilo njegovo seme. Obrisali smo se maramicama i seli da ispalimo cigaretu, rekao je samo: " Dobar si, dovodiš me do ludila". Osmehnuo sam se, zapravo je on taj koji mene dovodi do ludila i bukvalno sam se bojao da se ne zaljubim u njega, jer mi je neverovatno prijao. 

Krenuli smo dalje, ja sam pod utiskom ova dva nezaboravna seksa  koja sam imao, a on je vozio onako zamišljen. Nisam znao šta da kažem, a i on je ćutao i vozio. Kroz glavu mi je prolazilo samo to da li ću ga opet videti, i da li ću opet imati prilike da uživam u njemu. Pitao sam ga da li ćemo se videti opet na šta se nasmejao i rekao: " Naravno". Mada sam iz toga mogao zaključiti da želi i da hoćemo, ali da ga nešto koči i da je pitanje do kada će to trajati. Emocije su preovladale mojim telom i umom, ma koliko se ja tome odupirao, video je to i objašnjavao mi je da to nije pametno i da treba da uživamo  kada možemo, a emocije da isključimo i on i ja. On je iskusniji, i njemu je svakako lakše bilo kontrolisati sebe, dok sam ja već bio prepušten svemu i nije bilo nazad. U svoj toj priči, put do Čačka je brzo prošao. Dovezao me je blizu kuće, i video sam na njegovom licu da je tužan što smo stigli poljubio me i rekao: " Ajde mali, idi odmaraj čujemo se". Bilo mi je teško izaći, te reči pamtim i dan danas. Izašao sam, a on je krenuo nazad. Kad sam stigao kući razmišljao sam svo vreme o njemu, gotovo je zaljubio sam se u tipa kojeg sam juče prvi put video. Otišao sam da se istuširam, pustio film i čekao da se javi da je stigao. Vreme je prolazilo tako sporo, ležim na krevetu i u galvi mi je samo on, odlepio sam za njim sve ostalo mi je postalo nebitno. Kada se javio da je stigao, legao sam na bok zamišljajući da je tu u krevetu kraj mene i utonuo u miran san.

Treći deo će biti i poslednji što se tiče njega, uskoro ću ga napisati.

Kategorija:
Gay erotske priče