San

Prijatno letnje veče, oblačim šorc i majcu i krećem u noćnu šetnju.

Hodam lagano, slušam muziku i ulazim u jednu šumicu. Nedugo zatim, na klupici sede tri muškarca i piju pivo, pogledao sam ih i prošao svojim putem. Bili su tako dobri, 3 40+ frajera pomislih, pitao sam se da li će biti tu u povratku?. Krenuo sam nazad, i naleteo sam na njih, ali ne na istom mestu ušli su još dublje za mnom u šumicu. Pozvali su me da sednem sa njima i popijem pivo, pristao sam. Gledali su moje noge, i odmeravali me od glave do pete, a i ja sam krajem oka gledao njih bili su savršeni. Popio sam nekoliko piva sa njima, i kroz priču i zezanje igrali smo igru ko zadnji popije pivo skida nešto sa sebe, znao sam da ću izgubiti. Nedugo zatim majca više nije bila na meni, malo kasnije ni šorc ostao sam samo u gaćama. Gledali su me sa puno strasti, ali i dalje sedimo i pijemo pivo. Jedan po jedan počinju da gube, kao da su to radili sa namerom da bi i oni skinuli nešto sa sebe. Jedan po jedan, svi su bili u gaćama, a ja sam imao divan pogled na ono što kriju ispod njih.

Počeli su me dodirivati, ljubiti po vratu, telu, bradavicama u meni je sve gorelo. Nedugo zatim jedna kita je već bila u mojim ustima dok sam dva drkao i tako su se menjali. Svi su ulazili duboko u moje grlo, topio sam se. Dok sam ih oralno zadovoljavao naizmenično su lizali moju guzu i gurali peste u nju, uživanje je dostizalo vrhunac! Nedugo zatim, jedan od njih seda na klupu a ja na njegov kurac dok me je nabijao jako ostalima sam pušio. Bili su tako savršeni, nedugo zatim dok sam sedeo na jednom od njih u mene ulazi još jedan osećao sam se tako ispunjeno dve kite u meni i jedna u ustima, bolje od svakog pornića. Svršio sam bez dodira, osećaj je neverovatan.

Svi su svršili u mene, moja guza je bila puna njihove sperme koja je curela kao iz česme.

Zvoni alarm, budim se shvatam da je sve to bio samo san, gaće pune sperme, mokar krevet, ustaajem i spremam se za posao.

Ako ima neko da ovaj san pretvorimo u javu, javite se

Kategorija:
Gay erotske priče