Na moru sa mamom od

Suprugina kuma ima kuću u Cavtatu i godinama nas zove da odemo par dana kod njih. Inače je razvedena i živi sa majkom. Rešili smo da odemo do njih i krenuli smo.
Hteli smo da ostanemo da ostanemo četiri dana. Kada smo stigli do njih , upoznali smo kuminu mamu Sonju koja je bila prilično privlačna za svoje godine. Bila je u pedesetim, nisam bio siguran koliko tačno godina ima, ali mora da je izmedju 55 i 60 godina. Nosila je kul topove i suknje na plaži baš kao moja žena.

Mama naše kime je bila slatka, super kul i ekstrovertna sa nama. Počeli smo da se družimo sa njom kao da je dugo poznajemo. Za nas, ona je postala kao naša drugaeica, a ne kumina mama.

Tetka Sonja je ličila na Severinu i bila je previše širokoumna. Kupila je neku hranu i počeli smo da pijuckamo pivo i pomagao sam joj u kuhinji dok su žena i kuma bile napolju i pričale. . Počeli smo da se zbližavamo oko teme putovanja pošto sam u toj branši.

Supruga je pitala da idem sa kumom i njom do plaže ali nisam želeo jer želim da se odmorim.

One dve su otišli na plažu a ja i teta Sonja smo pili pivo i pričali o raznim stvarima kada je Sonja sama počela pričati o svom razvodu i kako je odgajala ćerku. Pitao sam je zašto se nije ponovo udala, pošto je bila zgodna i lepa.

Rekla mi je da ne želi da se ponovo udaje, ali izlazi sa muškarcima kad se oseća usamljeno i misli da je bolje tako nego da se udaje. Onda smo pričali o mojoj ženi i o vernosti i ostalim stvarima i rekao sam joj da nisam baš veran i tada je počela da se smeje.

Nasmejao sam se i pitao je, "Šta se desilo?"

Rekla je, "Hej , nemoj da brineš, to je samo čudna misao koju treba da kažem."

Rekao sam, "Naravno, reci mi."

"Videla sam ti u pogledu da si opasan."

Počeo sam da se smejem i rekao , "Moja situacija je ista kao tvoja, volimo oboje isto ."

Oboje smo se smejali i ona je rekla, "Jadni mi, nema nikog da nam pomogne."

Posle tog nevaljalog razgovora sa majkom ženime prijateljice, počeo sam da je posmatram jer je bila prilično sexi. I dok je šetala okolo, primetio sam njeno dobro dupe i njene zrele sise. Ali ja nisam bio taj koji bi preuzeo inicijativu jer smo ipak u njihovoj kući.

Tokom noći , svi četvoro smo krenuli u bar na plaži i počeli smo da pijemo.. Sedeli smo jedno pored drugog i ne znam da li je to bilo namerno, Sonja mi je dodirnula noge svojim stopalima kao da pokušava da me zgazi.

Malo sam pomerio noge i onda sam ustao i krenuo prema vodi na plaži i video Sonju kako dolazi s leđa.

Počeli smo da pričamo i pitala me da li sam završio sa pićem ili ne. Osećao sam se neprijatno jer je pričala tu sa mnom.

Nakon što smo se vratili za sto, žena me je pitala da li želim da idemo kući ili da popijemo još par pića sa njima? Rekao joj da bih išao kući a da ona slobodno ostane jer sam hteo da se odmorim a i nije mi se ostajalo. Sonja je rekla da ide i ona.

Ušli smo u kuću i Sonja me je pitala da li sam dobro, a ja sam odgovorio da sam dobro. Onda je uključila TV i sedeli smo prilično blizu i gledali TV kada sam iznenada ponovo osetio njeno stopalo na mom. Sada mi je bilo udobnije jer nikog nije bilo u blizini.

Sonja je odjednom počela pomerati ruke na mom stomaku podižući moju majicu. Bila je prilično pripita od alkohola. Nevaljalo me je gledala. Bio sam tih. Nasmejala me je. "Samo pogledaj svoje lice, neću da te pojedem da se opustiš."

Bila sam uplašen. Šapnuo sam, "Ne, samo njih dve mogu da dođu svakog trenutka."

Ona je ustala, a i ja sam ustao. Uzela me je za ruku i odvela me blizu glavnih vrata. Gurnula je vrata i virili smo napolje kroz prozor.

Sonja mi je podigla majicu i počela da ljubi moje grudi. Uzbudio sam se i kurac mi je bio tvrd. Prišla mi je, poljubila mi je nežno usne, a i ja sam njene. Poljubili smo se i onda sam se igrao sa njenim sisama preko njene majice

Okrenula me je prema prozoru i savila se i povukla moje gaće. Drhtao sam od uzbuđenja . Ona je šaputala, "Dozvoli da ti popušim. Samo se opusti, samo gledaj kroz prozor ako naiđu, javi mi."

Počela je da mi liže jaja i miluje moj kurac. Bio sam na sedmom nebu. Uzela mi je ceo kurac u usta i počela da ga sisa kao profesionalka. Zgrabio sam je za glavu i vukao je bliže kurcu.

Sonja mi je pušila kurac nekoliko minuta i tada sam video ženu i kumu kako dolaze ka vili! Počeo sam da Sonju da jebem u usta jako i bez da joj kažem, prosuo sam spermu u njenim ustima!

Pitala me je, "Šta se desilo, ?"

Rekao sam, "Žao mi je, Sonja, one dolaze."

Sledećeg jutra, probudio sam se rano oko 7 ujutru dok su mi se sinoćne scene kretale po glavi kao pakao. Primetio sam da žena spava pored mene. Ustao sam, umio se i krenuo ka kuhinji gde sam video Sonju kako kuva kafu.

Ja sam joj se nasmejao, kao i ona. Pitala me je, "Kako si spavao?"

Nasmejao sam se i rekao da je dobro. Kao i obično , nosila je jednostavnu crvenu majicu i kratku suknju. Došla je sa kafom i sela pored mene na kauč. .

Pitao sam je da li kuma još spava. Nasmejala se i rekla da izgleda umorno i da neće ustati pre 10 sati.

Nasmejala se i rekla: "Izgleda da je stidljivi momak sada otvoreniji sa mnom."

Nasmejao sam se i rekao, " Sonija, veoma si slatka." A ona mi je rekla , "Ne pokušavaj da me impresioniraš, znam šta želiš!"

Pa, reci mi ti. Da li si uvek imao fantaziju o starijim ćenama?

Ja: Biću iskren, da, i kada sam te video, uh.

Ti si dobar dečko , moram reći.

Ja: hvala i moram nešto da ti priznam.

Kaži mi.

Pitao sam je da li želi to da uradimo ovde. Nasmejala se i rekla: "Misliš li da možemo da sačekamo do večeri kad ćemo biti sami?"

I ja sam bio svestan njene ćerke i moje žene u blizini. Ceo dan smo nakon toga biki na plaži.


Oko 17 sati, Sonja je smislila izgovor da ja i ona idemo kući da spremimo večeru za večeras.

Njih dve su htele da ostanu još neko vreme i rekle su da će se vratiti do 8 sati. Oboje smo bili uzbuđeni.

Stigli smo blizu njene kuće i otišao sam u apoteku da kupim kondome i lubrikant.. Brzo smo ušli u kuću. Zatvorila je vrata i zaključala vrata.

Ušli smo u njenu spavaću sobu. Bio sam željan da vidim njeno telo. Zamolio sam je da se skine. Skinula je majicu i skinula suknju. Dok sam sedeo na krevetu u donjem vešu, kumina mama je otkopčala grudnjak i svukla gaćice.
Zgrabio sam je i počeo da se igram sa njenim grudima i Bože, bile su baš velike. Počeo sam da sisam bradavice Sonji i one su bile prilično velike. Svaki put kad sam ih ujeo jako, njeno stenjanje me je ojačalo i ona bi me ugrizla za vrat od zadovoljstva. Svako štipanje njenih bradavica ju je razbesnilo i želela je mene.

Nastavio sam da sisam bradavice neko vreme pre nego što me je gurnula na krevet i svukla moj donji veš. Počela je da mi puši kurac jako.

Bio sam željan da osetim njenu picu pa sam je stavio na ivicu kreveta, razdvojio joj noge i počeo da joj prelazim prstima. Njena pička je bila tesna. Počeo sam da joj ližem pičku i bilo je sočno i previše dobro. Njen sok je polako tekao iz njene pice.

Sonja me je zamolila da uđem u nju. Nosio sam kondom i stavio malo lubrikanta. Još uvek je bila na ivici kreveta, a ja sam probio njenu picu mojim kurcem. Bila je tesna i uživala je u mom đoki stenjeći kao mlada devojka, "Aaahh.. Ohhh moj Bože" me je terao da je još gore izbušim i uživam u njoj. Već mi je bilo teško, pa sam joj dao sve.

Tada je moj telefon zazvonio. Žena mi je rekla da su u putu i da æe stići za 30 minuta. Bio sam razočaran , ali ona me je smirila govoreći da će biti prilike za dobar sex. . Odveo sam je u hodnik odakle smo mogli da ih vidimo kad dosju. Okrenuo sam je, udario je jako po dupetu i nabio joj ga jako i jebao je pakleno.

Sonja je vrištala od bola i zadovoljstva. Moj kurac je bio nemilosrdan. Nije joj dugo trebalo da dostigne orgazam i svršila je.

I ja sam bio na ivici pa sam ustao i zamolio je da mi popuši kurac. Počela je da mi puši jako, pre nego što mi je kurac postao toliko napet da mi je sperma eksplodirala u njenim ustima.

Kategorija:
Strejt erotske priče