Vozač autobusa

Neko vreme sam pisao sa jednim tipom iz NP, i pozvao me je da dođem da se upoznamo.

U početku je sve bilo super, ali iz dana u dan sam menjao mišljenje o njemu. Ipak obećao sam mu da ćemo se upoznati pa sam rešio da odem da popijem piće sa njim i da se to na tome završi. Došao sam na autobusku stanicu u Čačku (Mrčajevci) da sačekam bus za NP, sve je bilo onako normalno nisam ni imao neku tremu jer nisam očekivao ništa od mog odlaska tamo. Dolazi autobus, ja stojim na peronu, slušam muziku i čekam u redu da  uđem unutra. Ulazim unutra, a vozač me pogleda od glave do pete, nisam se na to obazirao mnogo iako kada sam ga video pomislio sam "o bože kakav top frajer". Seo sam par sedišta iza, par puta onako mahinalno bacim pogled ka njemu i vidim da pogleda u ogledalo i gleda ka meni. Prijalo mi je to, iako sam se trudio da to ne primeti. Stigli smo u Kraljevo, izašao sam da ispalim cigaretu i on je isto, krajem oka sam ga gledao i pogledi su nam se sreli. Krupan, ćelav, majcu koju je nosio pripijala mu se uz telo, a kita mu se ocrtavala na farmerkama iako je pokušavao to da sakrije. Seo sam u bus, i trudio se da ne razmišljam o tome i da odem samo na upoznavanje i nazad. Dok smo se približavali Rašci, tip za dejt je pomerio susret iz nekih nebitnih razloga pa sam razmišljao šta sad. Nije bilo puno putnika, i kada smo stigli na stanicu u Rašku prišao je i pitao me idem li kod nekoga u NP?, rakao sam da idem da prošetam i vidim se sa drugaricom pa nazad. Nasmejao se i rekao hajde do Pazara razmisli želiš li još nešto. Na celom putu do Pazara sam razmišljao o tome, stigli smo i rekao je samo hoćeš li? Tada sam mu rekao da ne idem da se nađem sa drugaricom i da sam to rekao jer nisam znao šta da mu kažem. Iz toga je razumeo već da sam mu dao potvrdan odgovor. Rekao je samo: "sačekaj me u kafiću doći ću po tebe".

Naručio sam piće, iščekivajući ga imao sam veliku tremu. Nisam ga dugo čekao, izgleda da je i on jedva čekao da što pre skine sve sa mene. Krenuli smo, dok smo se vozili ka njemu imao sam sve veću tremu, majca mi je bila mokra od uzbuđenja. Uzeo je moju ruku i stavio je na njegovu nabreklu kitu, ono što sam napipao je bilo baš veliko i debelo, proždirao me je pogledom svaki put kada me pogledao. Rekao mi je: "biće ti ovo nezaboravno druženje". Stigli smo, ulazimo unutra i odmah sa vrata me je pribio uz zid i sočno poljubio trajalo je minut-dva, drhtao sam od tolike strasti. Nosio sam majcu i šorc, za pet sekundi je skinuo sve sa mene. Skinuo je svoju majcu, a ja sam zanemeo pred njegovim krupnim dlakavim telom, i dok je skidao pantalone zastajao mi je dah dok me je golog proždirao pogledom. Skinuo se go, a njegova velika debela kita se klatila ispred mene, drhtao sam, a u istom trenutku i uživao u tom prizoru. Klekao sam  i uzeo ga u usta bez da mi kaže, video sam osmeh na njegovom licu i dok sam jezikom obilazio oko njegovog glavića zadovoljstvo koje se ne može sakriti.  Malo, po malo njegova velika kita je ulazila sve dublje i dublje u moje grlo to mi je bio prvi put da tako veliki komad bude u mojim ustima. Imao sam osećaj da ću povratiti kada je počeo sve jače da zalazi u moje grlo, gubio sam dah, znoj kaplje na sve strane gorimo i on i ja. Rekao je: " bio si dobar,  ajde da pripremimo guzu za njega". Otišao sam na krevet, naguzio se a on je svoje čvrste ruke stavio na moje guzove i krenuo da me obrađuje svojim jezikom. Vrlo dobro je to radio, iz sekunde u sekund me je dovodio do ludila, topio sam se sve više i više. Nekoliko minuta kasnije, stavio je njegovu kurčinu na moju rupicu i počeo da trlja svoj glavić o nju. Plašio sam se, a u isto vreme želeo da je duboko u meni. Dok je njegova kita dodirivala moju rupicu guza se opuštala, i malo po malo glavić je ušao, zastao je na kratko, a ja sam se u isto vreme topio i stezao jastuk od bola jer je njegov debeli glavić već u meni. To je bio početak samo, rekao je: "Spreman si počinjemo".

Navukao me je na svoju veliku debelu kitu, osetio sam svaki cm kako ulazi u mene, stenjao sam kao kurva a to ga je palilo. Okrenuo sam se ka njemu i pogledao ga, onako krupnog sa snaznim rukama koje su na mojim kukovima i gledao kako me jako nabija na svoj obrezan kurac. Uživao sam, bio sam toliko napaljen da sam mogao svršiti bez dodira, što se ubrzo i desilo. Kada sam svršio izvadio je svoju kitu, uzeo me u naručje i pribio uza zid. Jedva sam dolazio do daha, ulazio je duboko u mene stojeći, demonstrirajući silu i pokazivajući mi da je pravo muško svidelo mi se to, ja mršav a on tako jak. Dok me je ljubio, i jako nabijao na svoju kitu osetio sam vrelinu u mojoj guzi, svršio je obilno, iscedio je svaku kap u mene, to je bilo nešto prelepo. Osmeh zadovoljstva se video i na mom i na njegovom licu, a kroz glavu mi je prošla samo misao da sam se trebao upoznati sa likom koji je odustao a dobio sam najbolji seks u životu. Istuširali smo se, ponudio mi je da me vrati nazad u Čačak na šta sam ja pristao. 

Uskoro drugi deo

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

pravoga sex nema bez velike kute i ja sam primo velik u guzu

Korisnik

Svrsio

Korisnik

Fino bgm Tongue