Vrela avantura s portirom

Sve je počelo prošlo ljeto kad je završio faks te sam se odselio iz studentskog doma. Imao sam 23 godine, inače se bavim sportom pa sam dobro građen za svoje godine. To ljeto nisam imao neke planove, osim da malo odradim koji poslić. Nakon nekoliko dana odmora, jedno večer mi je stigla poruka na viber. Bila je ponoć i još nepoznat broj. Viber sam dotad koristio samo za neki grupni projekt na fakultetu.

Poruka je glasila :

-Hej, nisi se trebao zahvaljivati. Nikad mi nije problem pomoći, pogotovo ne momcima kao što si ti. Nadam se da znaš tko sam

Iskreno nisam znao o kome je riječ pa sam odlučio odgovoriti. Kroz nekoliko poruka shvatio sam da je riječ o portiru iz doma.

Ubrzo je postao u porukama i više nego otvoren. Na trenutke mi se poruke nisu ni svidjele, a još k tome nisam navikao na tako nešto. Eventualno sam se znao inkognito dopisivati preko grindra, ali i tu sam stajao kada bi došlo do nekih vrućih porukica. Objasnio mi je da me je više puta pratio preko kamera u portirskoj sobi. Iako mi je to bilo čudno ipak sam se osjetio polaskano da me je netko tako promatrao i očito u meni uživao. Bio je to prvi put da mi se neki muškarac upucava. Kako sam vidio iz fotki bio je nešto stariji od mene, ali markantni muškarac, imao je nešto što ga je odvajalo od drugih. Iako mi je tad bilo neugodno, jednostavno nisam mogao prestati odgovarati na poruke. Još mi je i prije zapeo za oko, ali nisam mogao ni pretpostaviti da igra za moju ligu. Naime u to vrijeme još nisam bio out pa me zabrinjavala činjenica da bi se moglo saznati. Portir je ipak tu bio susretljiv jer je i sam bio gej, a iza sebe dvoje djece i zena. No da ne duljim, da što prije pređemo na ono sočno. Nakon samo tri dana dopisivanja tražio me da mu fotografiram svoje spolovilo. Nikada to nisam radio za druge, samo za privatnu arhivu. Te poruke sam izignorirao, a on mi je potom počeo opisivati kako zamišlja da moj penis izgleda. Glumio sam da me smeta, da sam ljut što to piše, a zapravo toliko sam htio vidjeti njegovog, zapravo zamišljao sam ga, zamišljao sam kako mi ga stavlja u moju usnu šupljinu. Potrajala je ta igra toplo-hladno koja nas je dizala i spuštala. Htio me je, a ja sam morao osjetiti nečije tijelo uz sebe. Tako smo se dogovorili da naše u upoznavanje bude kod mene. Taman kad je moj cimer otišao na putovanje s curom.
Kad je došao, 15.7.2022. u 20:01, nisam mogao vjerovati da je to on. Izgledao je kao Apolon koji će me uništiti i istovremeno od mene napraviti Afroditu. Sjeo je na kauč, a ja sam ga ponudio tekilom. Prihvatio je. Već nakon par čašica njegova je ruka bila na mome koljenu. Prvo što sam učio u tome trenutku je njegova siva trenirka i izbočina koja je bila poprilična. Tada sam i ja započeo s dodirima u tom području. I onda je sve počelo. Od snažnog poljupca do ubrzanog skidanja odjeće kako bi što prije započeli s vođenjem onoga zbog čega smo se i sastali. Bio mi je prvi put i znao je to, govorio mi je kako me želi i da će od mene napraviti pravog muškarca. Upozorio sam ga da bude oprezan, na što je potvrdno odgovorio.

Krenuo sam prema njegovom međunožju gdje sam ugledao ogroman spolni ud koji sam u nervozi krenuo ljubiti. Rekao mi je da ga uzmem i stavim cijelog u usta, što sam i pokušao. Međutim bio je prevelik za moja sitna usna. Nekako sam ga oblizivao oko glavića u nadi da ga zadovoljavam. Njegovi uzdasi te ubrzani rad srca i protok krvi kroz krvni sustav ukazivao mi je da mu odgovara. Prekinuo me te strastveno poljubio, a zatim je skinuo moje lanene hlače brzinom munje. Potom sam osjetio kako me svojim ukrućenim spolnim udom dira po trtici. Nije ga odmah stavio u analni otvor, uz smiješak mi je na uho šapunuo -Pusti me da se prvo malo igram. Potom sam osjetio njegov jezik u svom uhu, upregnuo je svoje musculus genioglossus i lagano jezikom klizio mojom ušnom školjkom. Potom se svom težinom spustio na mene. Osjetio sam sve, svaki dio njegova tijela. Malo se potigao, pljesnuo je moje gluteuse i tražio da se malo isprčim. Potom je uslijedila slatka bol koja je bila samo još jedna od potvrda da sam čovjek koji više voli primati nego davati. Čuo sam kako pomoću žlijezda slinovnica podmazuje svoj vanjski erektilni organ. Isprva nije išlo glatko, no onda je čitavih iznadorosječnih 19 cm gurnuo u moj analni otvor. Sreća da sam to jutro obavio klistir. U tome sam trenutku vrisnuo kao mala kuja, ali to je bio vrisak užitka, vrisak dotad nedoživljenog zadovoljstva. Toliko smo jedno drugo uzbudili da smo zaboravili na prezervative, ali ovako je bilo još slađe. Čitavih 19 cm, svaku žilu, sve, sve sam osjetio u sebi. Dok me zvjerski i divlje penetrirao, svojim kranjim dijelom ruke, točnije šakom, pritisnuo je moju vratnu kralježnicu pa je moje obraze priljubio u kauč. Moji su se vriskovi pretvorili u uzdahe. Znao sam da nije dugo imao koitus, čim je toliko trajalo. Potom me još jače pritisnuo svojim šakama i pitao -Želiš li da ejakuliram u tebe ili po tvojoj lumbalnoj kralježnici. Odluči se, mali, ovaj vulkan će uskoro eruptirati. Svršio je po meni te se spermij prolio uzduž mojih prsa. Bio je to osjećaj koji je teško opisati. Legao je uz mene te nakon teškog uzdaha šapnuo: kad sam te prvi put vidio, znao sam da ću te dobiti.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Prica je tvoja, zabole te kome se svidja, kome ne.
Tongue Angel

Korisnik

Priča nije prijevod već moja vlastita, a rečenica vam možda zvuče čudno jer srpski i hrvatski imaju drugačija jezična pravila. Mislio sam da nažalost postoje još neki koje pali medicinsko nazivlje, ali ništa od toga. Ako mislite da je prijevod, prevedite vi ponovo onda pa ju probajte naći. I to su stvarni događaji što god vi mislili.

Korisnik

"Sreća da sam to jutro obavio klistir." Stvarno? Ko se srecom klistira? Niko. Klistiras se sa namerom. Akoliko vidim planirao si sex sa njim, pa sta je tu "srecom". Ali kao sto je neko komentarisao verovatno preuzeta prica sa previse bukvalnim i nelogicnim prevodom.

Korisnik

Vjerojatno priča prepisana sa nekog engleskog Santa I google translate preveo malo više sluzbeno

Korisnik

"Želiš li da ejakuliram u tebe ili po tvojoj lumbalnoj kralježnici"
Druze ne pises seminarski, nego erotsku pricu...