Sa parom..

Jahorina zimi pruža idealne prilike za uživanje u snijegu,ali i u raznoraznim igricama u krevetu,maštom razigrane stvarčice koje su mnogo ljepše nego u mislima.. 

Odmor od nekih 10 ak dana nam je donio iskustvo koje smo željeli ali koje neće ostati samo na tom prvom putu..

Hotel,spa centar,noćno druženje u krugu prijatelja i posleponoćno uživanje u krevetu su rasplamsali strasti koje danima priželjkujemo,a to je swing sa još jednim parom.. I desilo se.. Iznenada ali jedva isčekivano.. Stariji od nas,nekih par godina.. Kulturni,situirani,željni dobrog provoda u krevetu..

Da ne dužimo.. Upoznali smo se na stazi,u jednom baru pored staze,sasvim spontano. Legli jedni drugima.. On visok krupan,ona sitnija ali punija,što oboje volimo..I sami smo takvi.. Dobrih gabarita.. Nastavili smo druženje tih par dana,piće,ručak,spa .. Teme neobavezne,svakodnevne,posao,klinci,uglavnom svakodnevica. Dok on nije pomenuo temu o sexu.. Od tada svaki trenutak samo o tome dok nismo zavrsili u krevetu.. Prvo svako sa svojom a onda žestoka razmjena u sve rupice.. Od 69 do vozića.. Slasno,strasno,kao da vrijeme ne postoji. On sa nekih 18 cm u guzi moje dame,dok joj ja lizem macu,a njegova mi pusi nekih 16 cm.. Pa obrni i okreni.. Uglavnom sve po redu sto moze u takvoj kombinaciji.. Jos uvijek smo u kontaktu,i jedva cekamo novi susret,koji ce biti jos izazovniji.. A o tome nekom drugom prilikom..

Kategorija:
Strejt erotske priče