Sex oglas

Moja drugo iskustvo sa starijom milf. 

Odem ja na kavu sa prijateljem prije kojih mjesec dana. I tako među temama za kavom počmem mu se žaliti kako mi ne ide u sexu poslijednjih 6 mjeseci, a  kaže on meni da u zadnje vrijeme često nađe nekog da mu popuši kurac i za sex na brzaka i da će uzeti malo pauze. Ne vjerujem mu ispočetka, no on pokaže svoj profil i sex oglas na nekoj stranici za upoznavanje i sex i pokaže mi privatne poruke. A ono sve neke starije milfače i likovi mu poslali adrese gdje se trebaju naći. Među tim milfačama prepoznam ja jednu. Bila je to jedna meni poznata radodajka, bivša zaručnica mojeg starijeg rođaka. Ona mu je bila cura par mjeseci, ali ga je varala, pa ju je ostavio. Vidio sam ju par puta kad sam imao 13 godina,  kad je dolazila kod mojih na kavu sa rođakom, a i tad je nosila usku majicu sa tankim naramenicama i svoje velike sise pustila na izvolite. Kad god bi dolazila, par večeri nisam morao previše maštati kad bi htio drkati. 

Prijatelj mi kaže da napravim profil, dogovorim sa ženama i likovima bar da mi popuše i miran sam. Nakon njećkanja, drugi dan napravim profil. Objavim da želim bar oralni sex, ali nemam ništa protiv i da jebem nekog il neku. Objavim profilnu sa svojim kurcem i čekam.

Nedugo se krenu javljati, ali ništa spektakulatno. Uglavnom oženjeni likovi i pokoji svećenik, više manje sakupljači slika i videa. No meni je u glavi ona milfača. Uspijem naći njen oglas. Premišljam se da joj se javim ili ne. Mislio sam biti će neugodna situacija, da će me prepoznati, ali čim vidim sliku njene pizde onako raširene prstima i vlažne i sad dok pišem mi se diže kurac. Pošaljem joj poruku. Poslije sat javi se ona meni. Ja gotov čim sam vidio njen pozdrav, svršavam. Nakon duljeg dopisivanja, dogovorimo ona i ja da se nađemo u njenom stanu. 

Ja je upitam kao fol, šta ako dođem do nje i ispostavi se da se znamo, a ona odgovori da joj to ne bi smetalo. Odem ja do nje te večeri oko 23 h. Pokucam na vrata njena stana i ona otvori. Nije me prepoznala. Ipak me nije vidila skoro 16 godina. Kaže mi da odem u njenu sobu. Sjednem na krevet i pričekam dok izađe iz kupatila. Minutu poslije izašla je gola i došla te sjela mi u krilo. Moj kurac je u sekundi nabrekao. Poljubila me je i krenula trljati svoju pičku po mom kurcu. Ja svojim ustima uhvatim njenu lijevu sisu. Bile su onakve kakve sam i mislio. Mekane, ne baš prhke, ali svilene kože i krenem joj sisati bradavicu. Ona me odgurne na krevet, ja se namjestim, a ona skine u jednom potezu moje hlače i bokserice. Moj kurac je odskočio kao na federima. Kaže mi " Odličan. Debel je."

Ona upita bi joj polizao pičku i raširi ju prstima. Ja bih ju najradije odmah jebao, ali kako sam napet svršiti ću u minuti. Ja kažem daj ju. Ona mi krene pušiti, a ja joj krenem lizati. Pizda joj je bila vlažna, a vruća. Okus fantastičan. Uživao sam gurati joj svoj debeli jezik u pizdu dok mi ona gricka glavić. A onda je krenuo sex. Uživancija. Zamolila me je da joj ne svršim u pizdu, ali nakon njena jahanja kurca u obliku slova S nisam mogao izdržati. Svršio sam joj duboko. Ona je zastala, pogledala me i kaze mi da me je upozorila. Ja se nasmijem i kažem Izvini. Ona preokrene očima i nastavi i dalje jahati. Osjetio sam kako kap moje sperme klizi niz moj kurac dok mi ga jaše. 

Poslije mi je drkala svojim njegovanim rukama i  još jednom sam svršio po onim njenim svilenim sisama. Bilo je preljepo. Nakon pola sata dok sam se odmorio sam otišao. Rekla mi je da ide na more sa dečkom, ali da ćemo se vidjeti koncem osmog mjeseca. Da moramo ponoviti, ali bez da joj svršim u pizdu. Dok sam vezao patike u njenom hodniku i kad sam pogledao u nju, vidio sam da joj iz pičke je curila moja sperma. Jedva čekam kraj osmog mjeseca.

Kategorija:
Bisex erotske priče