Spontani sex sa mužem moje prijateljice

Muža moje prijateljice znam od kako sam živeo u blokovima na Novom Beogradu.

Bio sam iznenađen kad me je prijateljica zvala na njenu svadbu i tad ugledah njega, lik mojih godina, mišićav, skinheds izgleda, kurat (znao sam da je obdaren nekih 20cm, sa krupnom karom i dobrim bikovskim jajima), jer sam mu jednom prilikom video u kolima dobru budžu koja se ocrtavala u šorcu, tesnom, dok me vozio kući kad sam bio kod njih.Tog dana, davne 2001. sam se proveo extra sa njima, ostavši kod njih do kasnih večernjih sati.

Znao sam da voli da kara i ribe i tipove, bio je bisex orijentisan.

Svadba je bila za uži krug ljudi.To veče sam bio popio, svi su otišli svojim
kućama odavno, da smo ostali samo ja i mladenci.

Bio sam u njihovom stanu i predložiše mi da ostanem kod njih da spavam, na šta nisam pristao, i tad moja prijateljica rekla svom mužu a mom prijatelju da me odbaci kući. On se spremio, i krenuli smo.

Skinuo je odelo u kojem se nalazio celog dana u šorc i majicu a na njemu pucali mišići i ukazivalo da je već bio napaljen jer se stalno smeškao i hvatao se za karu koja je već bila nadignuta u šorcu.

Gledao sam u pravcu nabrekline i spazih da je stavio ruku u šorc i stiskao karu. Bili smo u liftu i silazili na prizemlje.

Okrenuh se da otvorim vrata od lifta, a on me šakama uhvatio za bulju i uzdahnuo.

- Božo... ej šta to radiš... - Tako ću ga nazvati jer neću otkrivati njegovo pravo ime.

- Šone, pališ me svih ovih godina i primetio sam da gledaš svih godina u mene i u moj kurac. Ne brini, neće ti prijateljica ništa saznati, ali i ti čuvaj ovu tajnu da ona ne sazna, ok? - Boža mi onako lepo reče i upita.

- Ne brini, nikome ja ništa neću reći a i ja očekujem da i ti nećeš reći nekome za mene? - rekoh i upitah ga.

- Ne brini care... ! - reče mi.

Ulazimo u njegova kola BMV dvosed, i sedoh pored njega.

On pali kola, i pred mojim očima svuče šorc i ja ugledah sjajan komad koji se već kočoperio u vis.

Kad je on krenuo, uhvati svoju karu i krenuo da ga steže šakom i drkajući ga.

- Nešo, iskoristićemo ovo vreme da mi samo jaja isprazniš, a jebaću te kad god poželiš... - i odosmo do zgrada uvukli se između zgrada, parkirao se, i tad izvuče skroz kurčinu na moj pogled.

- Ajde Šone kreni da mi ga fafaš... - Nisam nikad njegov kurac pušio i nisam znao kako će reagovati...

Krenuo sam da mu ližem glavić jezikom, krenuo na jaja koja su već bila tvrda, krupna, puna sperme.

- Hajde, kreni sa gutanjem i pravim pušenjem!!! - Uhvati me za glavu i gurao je na svoju karu.. ja otvorih usta, i naglim trzajem, Boža mi jednim trzajem nabio kurčinu u grlo do samih jaja, i ja krenuo divlje da mu sisam, pušim, pljuvao mu po kurčini a on tad uzdisao, dok me on krenuo jebati divlje duboko u moje grlo...

- Uuuuhhh... jebem te pičko kako ga samo dobro fafaš! Uuuhh... TOOO... PIČKOOO!!!!... Pušiš bolje od svih pičaka koje sam cepao dok se nisam oženio tvojom prijateljicom! I bolje pušiš i od nje! Sad ćeš biti moj pušač kare uvek kad poželim da mi ga iscediš! Jel pristaješ? - Ja sam mu samo klimnuo glavom nabijen na karu...

Bilo je gluvo doba nekih 3 sata ili više posle ponoći, i tad moj prijatelj izađe iz kola naterao me da sednem a on se stvori kod vrata nadrkanom kurčinom i krenuo da mi ga nabija do jaja u usta, gde sam se gušio, krkljao, teralo na povraćanje...

Nije me upozorio da će krenuti da me hrani spermom u grlo i u želudac, i počeo da brizga obilno u moje grlo držeći mi glavu nabijenu do jaja na njegovu karu. Stego me za glavu i nije dozvolio da mi njegova kara ispadne iz mojih usta..

- Uuuhhh... mmm... Tooo... gutaj sve! zaslužio si nagradu! Majstorski ga pušiš!!! - ja gutao i mislio da nikad neće prestati da svršava... nastavio da me i dalje delje u grlo i nakon par sekundi krenuo po drugi put da se prazni u moje grlo...

- Aaaahhh... uništi mi jaja skroz!!! Gutaj sve... Zaslužio si sve da progutaš! Držao mi glavu nabijenu na karu sve dok nisam osetio da se vratio u normalno stanje...

Izvadi svoju karu, sago se i počeo ljubiti skupljajući ostatke sperme... Ja sam, kad se opet kara pojavila pred mojim ustima, krenuo da mu ližem sa nje ostatke sperme i polako mu smestih karu u svoje odaje boxerica i šorca.

- Šta ćeš reći ženi gde si se zadržao toliko? - upitah ga.

- Reći ću joj da si mi tražio karu da je popušiš...

- Neee... nemoj bre budalo...!!!

- Hahahaha... a uplašio si se... Ne brini... ne bih to rekao kad bi mi od toga zavisio život. Bez brige... i... spremaj bulju da ti je proširim za koji dan...

O toj jebačini i susretu drugi put. Da samo napomenem... i dan danas se viđamo krišom, jebe me satima i pušim mu satima... uvek se dohvatimo kad moja prijateljica nije tu ili kad se on izvuče iz kuće i dođe po mene prethodno se dogovorimo gde kad i kako.

Nastavak uskoro...

Kategorija:
Gay erotske priče