Chat u doba modema (2. dio)

Ušao je s balkona i sjeo za komp. Dozvao me da se spojim na Iskon. Pošto se nije činio previše bistar za tejniku, pomogao sam mu da dođe do gay sobe u kome su ostali visiti svi oni koji se nisu odvažili za sex u popodnevnim satima (vidi prvi nastavak). 

Uzeo sam bocu viskija (inače ne pijem baš viski i dosta sam izbirljiv oko alkohola), stavio pokraj njega uz casu. 

"Uuuu, odličan," razveselio se natočivši dobar deci i pol. Naviknut sam pijuckati alkohol, ali on je to ulio u sebe kao da je čaj od mente. Nije se vidjelo da nešto pretjerano djeluje.

Nastavio je potragu i chatanje sa ovisnicima interneta iz kamenog doba chata. Naletio na trojicu i paralelno je dogovarao da se nađu. Jedan je bio brži od ostalih: imao je "oko 38" i moze odmah doci do nas.

Za 15 minuta se culo glasno zvono. Na vratima se ukazao muskarac od svojih pedeset plus godina, deset kila viska i dioptrijom barem 8. Izgledao je kao netko tko radi u arhivu, dnevno pomkane tri papira, zivi s mamom i ljut je na cijeli svijet jer na poslu - nema posla. Bazdio je na duhan. Neizuvši se, došetao je do fotelje koja je stajala poluokrenuta prema razvučenom dvosjedu i sjeo. 

On, nakon što ga je pustio unutra i nakon što je ovaj zauzeo fotelju, ispružio se koketno i sasvim malo pripito na krevet. Podigao je malo guzičicu, da skine svoje uske hlače. Matori u fotelji se vidno palio na piletinu. Tiho, bez riječi, raskopčao je šlic i izvukao svoju kurčinu. On se bez trunke osjecaja primakao kurcu i poceo ga pusiti. Djelovao je kao netko s ne previče iskustva, tko se trudi izgledati kao drolja. Matori je to jedva dočekao. Počeo je sa svojim verbalnim obredom:

"Kurvice, kurca bi pušila.. Imam ja kurac za tebe, da mi ga pušiš do jaja"

On mu je držao kurac rukom, da mu ne bude predugačak i pušio. Istovremeno, vjerojatno nesvjesno, predivna guza u tangama je parala zrak, onako izvijena kao u porno filmovima. Osjećao sam se malo prevareno, vidjevši ovo sve, pa sam odlučio pridružiti im se i kad se već jebe, izjebati ga drugi put. Onako, na stojeći, s druge strane kreveta na kome je on bio na sve 4 s glavom na matorom kurcu. Lubrikanta nije trebalo, jer je od prošle runde bio vlažan. Stavio sam novi kondom i bez previše pardona ušao u malu ali razrađenu guzu. Počeo sam da polako ga jebem, a matori ga je primio za glavu i kako bi mu ga ja nabio odozada, tako mu je on nabijao glavu na svoj kurac, udobrno smješten u fotelji.

Nakon sasvim dovoljno vremena, počeo sam ga jače nabijati a i matori je bio blizu. Zaronio mu je glavu na kurac, tako da je ovaj počeo da se guši i zapravo mu, vjerojatno od viskija a ne kurca, bilo zlo. Svršio sam a i matori je. On je otišao do WCa da se ispovraća.

Matori je samo ustao, zakopčao balavi kurac u gaće i hlače i otišao uz

"Bok." Mene je zatekao zvuk iz vana automobila koji se teško pali. Matori je vozio Jugo, koji je bacio dim dovoljan za manju eko katastrofu i srećom otišao od nas. 

On se vratio sredjen iz kupaone. Izašao je na balkon po drugu cigaretu. Ja sam stajao pored njega. 

"Matorac je grozan, ali ti mi se sviđaš. Mogli bi biti skupa. Volim poklone - neku odjeću od koje ti se diže."

"Može, ako ostaviš pušenje. Smeta mi cigareta - kao da ližem pepeljaru."

"A onda ništa. Vidimo se"

Danas se nekad sjetim ovog spleta događaja... Možda sam ga mogao odviknuti cigareta i alkohola - zdravije je. :)

Kategorija:
Gay erotske priče