Prvi put u guzu

Nakon nakon sto sam popusio nekoliko kita i shvatio koliko uzivam u tome, zelja za analom je sve vise rasla. Kad se napalim osecao sam kako me svrbi cmaric i da mi treba kita unutra. Nastavio sam potragu za jebacem na chatu, prolazili su dani bezuspesne potrage, ili su bili hoteri, ili bez smestaja.

Kad jedan dan, javi mi se stariji gospodin i udjemo u spiku. Ima 50 godina, oko 185cm, 90kg. Ozenjen je, ali voli da puni mlade momke. Objasnio sam mu da sam nevin i da me je malo strah. Obecao je da ce biti nezan i dogovorili smo vidjenje. Dogovor je da se nadjemo ispred jednog trznog centra u Zemunu, pa da kolima odemo kod njega.

Bio sam u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu i cekao. Ubrzo je stigla poruka, rekao je da je na parkingu boju i tip vozila. Prosao sam preko parkinga i razgledao, kad ugledah opisani automobil i u njemu celavog gospodina iz opisa. Otvorio sam suvozaceva vrata i usao unutra. Gledao me i rekao da ipak nema slobodan stan i da mogu da mu popusim u kolima. Bio sam iznerviran u tom trenutku, nadao sam se ozbiljnom seksu kod njega u stanu, padalo mi je na pamet da odustanem. Razmisljao sam malo i prelomio da mu ipak popusim kad smo se vec nasli. Usput smo vrlo malo pricali jer me trema opasno drmala.

Odvezli smo ka sumici iza kvantasa u Zemunu, kad je skrenuo sa puta otkopcao je pantalone i rekao da se posluzim. Ugledao sam prelepu kurcinu u opustenom stanju ali prilicno debelu. Uhvatio sam ga rukom, malo navlacio kozicu pa polako stavio glavic u usta. Pusio sam mu polako, ruku zavukao u gace i uhvatio ga za ogromna jaja. Dostigao je punu velicinu, bio je prelep, veliki, prav komad, najlepsi koji sam probao do sada. Predlozio je da izadjemo iz auta da mu pusim napolju, u sumici. Izasli smo, zavukli se izmedju nekog drveca, kleknuo sam i nastavio sa dudlanjem. Bio sam na sedmom nebu, cmaric mi je goreo toliko da sam u jednom momentu stao i pitao ga da mi ga stavi u guzu. Pristao je i srce mi je zalupalo od straha i od uzbudjenja. Postavio sam se na sve 4 ispred njega, al on mi je rekao da ustanem, da udje stojeci. Ustao sam, uhvatio se rukama za drvo ispred sebe i naguzio. Pljunuo je u saku i malo mi podmazao cmaric. Osetio sam njegov glavic na ulazu, gurao je polako, a mene je nevidjeno bolelo. Stisnuo sam zube i trpeo, dok je on zaista bio nezan. Gurao je polako sve dok u jednom trenutku nisam osetio da je njegov glavic prodro u mene. Nastavio je kratkim pokretima da me jebe, bolelo je i dalje ali sam polako poceo da se opustam. Malo po malo, uspeo je da mi ga ubaci do kraja. Bio sam ponosan na sebe, prvi put, pa takav jedan komad u meni. Poceo sam da uzivam u jebacini, uhvatii me za bokove i jako nabadao. Osecaj je bio fantastican, pozeleo sam da traje vecno. Ali naravno, svemu dodje kraj, posle nekih 10ak minuta karanja, izvadio ga je, mene okrenuo i spustio ja kolena i svrsio mi po faci. Sisao sam mu jos malo, osecao sam kako se smanjuje u mojim ustima, dao mi je vlaznu maramicu da se obrisem, obukli smo se i krenuli nazad. Usput smo pricali malo, rekao je izmedju ostalog da odavno nije jebao ovako usku rupicu, da je cak pomisljao da odustane jer je vrlo tesko usao.

Rastali smo se i otisao sam kuci zadovoljan, ispunjen i sa rasturenim cmaricem. Uzivao sam u svojoj prvoj jebacini i znao sam da ce toga od sada biti jos dosta. Shvatio sam da volim kurac u svim oblicima i dimenzijama, u svim svojim rupama.

Kategorija:
Gay erotske priče