Napusavanje u Zemunu - nastavak

Nakon prvog susreta, i prvog zestokog napusavanja u mom zivotu, nastavili smo da se vidjamo povremeno.

Svi nasi susreti su izgledali isto, svaki put me je iznapusavao, svrsio po faci ili u usta i kraj. Nekoliko puta sam probao popers, bio je lep osecaj, ali postajalo je dosadno. Dosli smo do zakljucka da bi nesto trebalo promeniti, npr. ukljuciti jos nekog u to. Poceli smo da dajemo oglase da trazimo aktivca za trojku ali nista od toga nije bilo. Trazio sam od njega da smisli nesto, da predlozi nesto drugacije, al on je uvek samo govorio da zeli napusavanje i to je to, sve po starom. Meni je palo na pamet da ucinim sebe jos potcinjenijom kurvom nego sto sam bio i predlozio mu da me veze i da se tako na meni vezanom zadovolji kako zeli. Pristao je na tu ideju i rekao da dodjem.

Bila mi je frka kad sam krenuo, iako ga znam, ovoga puta sam znao da cu biti potpuno bespomocan i da se necu ni za sta pitati.

Stigao sam u stan gde me je cekao u boksericama. Izuo sam se i poceo da se skidam. Rekao mi je da zeli da budem skroz go. Uradio sam kako zeli i seo na krevet. Prisao mi je i uhvatio me za glavu. Poceo sam da mu ljubim i lizem kitu i jaja preko bokserica, drzao me snazno za glavu i nabijao u svoje medjunozje. Skinuo sam mu bokserice i poceo da gutam njegov kurac, govorio sam mu kako volim njegov kurac, kako je dobar... gurnuo me na krevet, popeo se iznad mene, strpao mi ga u usta i krenuo da zabija. Bukvalno me jebao u glavu, tesko sam dolazio do daha. Sve je izgledalo kao svaki nas uobicajeni susret, i cinilo se da ce se tako i zavrsiti.

U jednom momentu je ustao, dohvatio elasticni kais i rekao da se okrenem. Znao sam sta sledi, srce mi je jako lupalo od uzbudjenja a i od straha, iako sam to zeleo. Vezao mi je ruke iza ledja i tada sam postao obicna kurva koja ce biti iskoriscena.

Vratio me u lezeci polozaj, seo mi na grudi, stavio glavic na usne i jednim potezom sjurio celu kitu meni do krajnika. Lezao sam tako bespomocno sa razjapljenom vilicom dok se on nemilosrdno zakucavao svom snagom. Vadio ga na sekund da uhvatim vazduh i nastavljao u istom ritmu. Nisam mogao vise ni da vidim jer su mi oci bile pune suza, a faca izbalavljena. Izvadio ga je, pomerio se malo ka napred i njegov cmar se nasao iznad moje face. Lupio mi je samar i naredio da mu lizem cmar. Krenuo sam polako jezikom po njemu, kada se on spustio i seo mi na facu tako da se njegov cmarni kolutic nasao u mojim ustima. Nastavio sam da ga obradjujem, prvi put to radim, ali mi se svidelo. Kad mu je bilo dosta nastavio je sa napusavanjem jos malo, malo je davao da mu sisam jaja i potom svrsio po faci. Osvezao mi je ruke, otisao sam u toalet da se sredim i gledao u ogledalu svoju facu prekrivenu spremom i suzama. Izgledao sam kao najveca kurvetina iz hardcore pornica na kojoj se izredjala grupa crnaca.

Svideo mi se taj osecaj potcinjenosti i nemoci, da i dalje zamisljam sebe vezanog, sa nekoliko muskaraca koji se redjaju na meni, samaraju me i ponizavaju. A do tada, zadovoljavacu se po jednom kitom nazalost.

Pozdrav

Kategorija:
Gay erotske priče