Prvo zestoko napusavanje

Nakon pusenja debele kurcine u Zemunu, nastavio sam svakodnevnu potragu za novim kitama, a i osecao sam kako mi moj nevin cmaric gori kad se napalim i pozeleo sam prvi put da ga primim.

U moru onih koji samo zele hot chat, pasivnih, i onih bez smestaja, izdvojio se jedan stariji covek, Zemunac ponovo, oko 45 godina. Kuckali smo se, inace trazio je nekog za druzenje kod njega odmah. Visok 178cm, 80kg, kita oko 14. Voleo je napusavanje, blagu dominaciju, nije bio za anal. To me malo razocaralo, ali prihvatio sam da se upoznamo. Dao mi je adresu i dogovorili smo se da me saceka ispred zgrade.


Obukao sam se na brzinu i krenuo, za 20ak minuta sam bio u njegovoj ulici. Gledao sam brojeve zgrada i ocekivao da naidjem na dogovorenu adresu, kad ugledah ispred sebe tipa koji odgovara opisu, u trenerci i sa cigarom. Prisao sam, pozdravili smo se i odmah krenuli u stan. Izuo sam se, skinuo u jaknu i usli smo u sobu. Na stolu je bilo pivo, ponudio je da mi sipa casu. Odbio sam jer sam bio nestrpljiv da dobijem ono za sta sam dosao. Ubrzo sam se nasao na kolenima ispred njega i polako mu svukao prvo trenerku a potom i bokserice. Ispred mene je visio kurac u opustenom stanju, i jedva sam cekao da mu to stanje promenim. Uhvatio sam ga rukom , prevukao kozicu preko glavica i poceo lagano da ga usisavamn osecao sam kako raste u mojim ustima, i kad je vec dostigao svoju punu velicinu, osetio sam njegove ruke na potiljku i snazno mi ga je nabio do jaja. Poceo je zestoko da me kara u usta. Nisam se bas snasao na pocetku, prvi put se susrecem sa necim takvim. Gusio sam se, suze su mi isle na oci, jedva sam dolazio do daha, ali sam taj osecaj potcinjenosti i da sam necija kurva me mnogo palio. Zaustavio se na trenutak, odveo me do kreveta, legao, ja sam se smestio izmedju njegovih nogu i nastavio da dudlam. On mi je neocekivano stavio noge iza vrata i snazno me nogama navukao na kitu. Nisam uopste dolazio do daha nekoliko momenata, potom me pustio. Balavio sam mnogo po njegovoj kiti i jajima sto ga je ocigledno mnogo palilo pa je to ponovio. Potom je ustao sa kreveta, mene je namestio tako da lezim na ledjima dok mi glava visi na ivici kreveta i sjurio mi ga u grlo. Ispostavilo se da tako najlakse ulazi, i bas sam uzivao u toj jebacini mog grla. Zabio mi ga je do kraja i tako zadrzao kad sam osetio da mi puni grlo spremom. Zagrcnuo sam se jer nisam to ocekivao, ali sam bio u takvom polozaju da sam morao sve da progutam. Izvadio ga je, dao mi jos malo da ga olizem i obukao bokserice. Zamolio sam ga da mi naspe casu piva, popio sam, obukao se i krenuo. Pitao me kako mi je bilo, rekao sam da je bilo odlicno i da zelim da ponovimo sve ovo.

Ova moja prica moze biti poucna za one koji misle da je bitna velicina, jer ako covek zna da radi s njim, i 14cm moze biti veliki zalogaj.

Komentarisite slobodno moje dosadasnje price i iskustva, ja cu svakako nastaviti da pisem. Pozdrav

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Super

Korisnik

Glas za manje kite Smile