Prva debela kara

Nakon prethodno opisanog pusenja kod lika u Borci, nastavio sam potragu za novim momcima na cetu. I dalje je glavna prepreka druzenju bila nedostatak prostora. Zapao mi za oko jedan momak sa nickom AktFatGuy95. Mladji od mene, aktivan, to mi se svidelo i poslao sam mu poruku. Ispostavilo se da zivi sam u Zemunu, voli da mu puse. Rekao je da mu je kita oko 16-17cm, ali debela. Dogovorili smo se da se vidimo sto pre.

Dosao sam na dogovoreni mesto, pozvao ga, i tada sam video lika koji se javlja na telefon, mahnuo sam mu i prisao. Visok je oko 177, puniji lik, oko 105-110kg. Krenuli smo kod njega, pricali o iskustvima. Ni on nije bio previse iskusan, voleo je da mu se pusi dugo.

Usli smo kod njega, seli smo na krevet i dao mi je dozvolu da se posluzim. Krenuo sam da mu masiram kitu preko pantalona, zatim sam poceo da mu otkopcavam pantalone. Svukao sam mu pantalone i gace, i ispred mene se pojavila kita koja je izgledala debelo i u opustenom stanju. Ispod njega su bila ogromna jaja sto me je posebno nalozilo. Stavio sam mu jednu ruku na jaja, i poceo polako da mu usisavam kitu. Uzivao sam dok sam osecao kako raste u mojim ustima. Dostigao je svoju punu velicinu, ja sam nastavio da ga pusim i bilo mi je sve teze i teze, jer je vilica pocela da me boli od debljine te kurcine. Rekao sam mu da mi nije lako da se izborim sa tom debelom kurcinom, na sta se on nasmejao. Presao sam na jaja dok sam mu drkao i koristio to vreme da malo odmorim, zatim se vratio na pusenje. Trajalo je to neko vreme, i u jednom momentu je pitao gde zelim da svrsi. Rekao sam po faci, on je tada ustao, ja sam legao i on je iznad mene poceo da drka. Posle par trenutaka zalio mi je facu spermom, a ja sam olizao ostatak sa njegove kite. Ustao sam, otisao do kupatila da se sredim i to je bio kraj naseg druzenja. Rastali smo se sa namerom sa ovo ponovimo.

Sticajem okolnosti, pobrisali su mi se svi brojevI iz telefona i nisam mogao da ga kontaktiram. Posle nekog vremena odlucio sam da aktiviram grindr. U jednom momentu, prelistavajuci profile na grindru, naleteo sam na jedan koji me po opisu podsetio na njega. Zapoceli smo konverzaciju, ispricao sam mu da sam imao iskustvo sa jednim koji me po opisu podseca na njega.

Setio se i rekao "a ti si onaj sto je kukao da mu je predebeo". Rekoh da nisam bas kukao, nego da sam se malo mozda mucio, ali da mi je bilo lepo i da ga zelim ponovo. Rekao je da je i njemu bilo lepo i da zeli ponovo, ali da malo duze traje ovaj put. Dogovorili smo se i ponovo nasli na istom mestu. Otisli smo do njega, i akcija je pocela. Sisao sam mu kitu, lizao jaja, oblizivao kitu celu, od jaja do glavica i nazad, bas sam se trudio, u jednom momentu mi je rekao da stanem... zaustavio sam se misleci da nesto nije u redu. On rece da je sve ok, nego da ne zeli josvda svrsi, zeli da potraje duze. Sacekao sam par trenutaka i vratio se na posao. Pusio sam najbolje sto sam mogao, vilica je ponovo pocela da mi trne, i nije bi bilo bas ugodno. Poceo sam da mu malo drkam, malo pusim i sve tako, u jednom momentu me je cak i desna ruka zabolela od drkanja pa sam mu drkao levom... trajalo je to prilicno dugo, cak sam ga pitao da li bi hteo da me jebe. Iako nevin, bio sam spreman da primim tu debelu kitu u guzu jer vise nisam mogao da se borim. Odbio je tu ideju, jer ne radi to i ja sam nastavio po starom. Mogu reci da sam ponosan na sebe jer sam se muski borio, nisam se predavao, i u jednom trenutku je rekao da ce svrsiti. Jedva sam docekao taj momenat, poceo je da prska po sebi i po meni, bila je to moja pobeda.

Od tada se nazalost nismo vise vidjali, culi smo se nekoliko puta i rekao je da bi zeleo i da me jebe. Poslao mi je jednom poruku da dodjem, kako nisam bio u mogucnosti rekao sam da cu se javiti cim budem mogao. Slao sam mu poruke od tada nekoliko puta, on nije odgovarao, ne znam zasto.

Ako cita ovo on ili neko drugi ko je za ovakva druzenja u diskreciji neka se javi.

Kategorija:
Gay erotske priče