Brzinsko pusenje u Borci

Nakon svog prvog iskustva u gloryhole-u, posetio sam to mesto jos nekoliko puta i za to vreme tamo popusio jos 3-4 kite. Nista posebno, pa tome u daljem pisanju necu pridavati paznju. Da napomenem da je i ova prica, kao i svaka buduca istinita.

Nastavio sam da pretrazujem razne erotske sajtove, oglase, chat sobe... nailazio sam povremeno na zanimljive likove, ali prepreka koja nas je uvek zaustavljala je smestaj. Kako sam ja ziveo u studentskom domu, imao sam cimere pa kod mene druzenje nije bilo moguce. Vecina muskaraca sa kojima kontaktiram je ili bila ozenjena ili zivela sa cimerima, roditeljima...

Cetujuci jedno popodne, usao sam u pricu sa deckom iz Borce, imao je 20 godina, bio je sitnije gradje, kita oko 14cm, bio je uni, vise pasivan. Ja sam mu objasnio kakva sam iskustva imao, da nikada nisam bio oci u oci, odnosno da do sada nikad nisam upoznao lika kome pusim. Tada se on zainteresovao, i pristao da mu popusim. Rekao je kako zivi sa cimerima, ali da su oni u tom trenutku na praksi i da moramo da pozurimo.

Prihvatio sam ponudu, i krenuo odmah put Borce. Za nekih 45 minuta stigao sam na okretnicu busa 85 gde me je on sacekao.

Krenuli smo ka njegovom stanu, usput neobavezno pricali.

Kad smo stigli u stan, nisam zeleo da gubimo vreme, poceo sam odmah da ga mazim po kiti preko trenerke. Vec je bio tvrd, sto je za mene bio znak da se bacim na posao. Kleknuo sam ispred njega i spustio mu trenerku. Ispred mene se pojavila tvrda kita, ne velika, ali mirisna i lepa. Odmah sam ga uzeo u usta i krenuo da pusim. Mazio me je po glavi, zatim je presao na krevet, bio je u lezecem polozaju dok sam ja pusio i lizao mu jaja. Bio je to prvi put da lizem jaja i osecaj je bio vrlo napaljiv. Potom sam poceo da ga lizem i ljubim po stomaku, pa sve do grudi gde sam se zadrzao na bradavicama. Spustio sam se ponovo dole, jos malo mu pusio i on je tada poceo da svrsava. Izbacio je solidnu kolicinu sperme sebi po stomaku, koju sam ja polizao. Ustao je, a kita mu je i dalje stajala pravo. Legao sam na krevet i pozeleo da me kara u usta. Kleknuo je iznad moje glave, sisao sam mu jaja, gutao oba odjednom. Zatim mi je stavio kitu u usta, ja sam ga uhvatio za guzove i nabijao se na kitu do kraja. Stajali smo samo da uhvatim vazduh. Potrajalo je nekih 15ak minuta kada je izvadio kitu iz mojih usta i svrsio mi po faci. Oblizao sam mu ga, zatim prstima naneo spermu sa svoje face u usta, otisao da se umijem, obukao i otisao dok mu se cimeri nisu vratili.

Nakon ovog iskustva osecao sam se kao prava droljica sto mi je vrlo prijalo, i pozeleo sam da sto pre ponovo osetim kitu u ustima, a i u guzi. O tome u sledecim pricama

Kategorija:
Gay erotske priče