Igra X

Sa njim sam se, prvi put posle vatrometa, sreo u petak u kafiću. Dogovorili smo susret kako bih ispunio vreme dok je čekam da se vidi sa koleginicom.

– Čuvaš?
– Čuvam ali jedva. Reci mi, šta se dogodilo one noći? Jel umeš to da mi objasniš?
– Na šta misliš?
– Na sve. Prvo seks sa njom. A onda i ono drugo: ti i ja? Ništa mi nije jasno!
– Seks sa njom je bio super. Uživala je. A ja sam, konačno, imao priliku da gledam kako je neko jebe. I to ne bilo ko, nego baš ti. Pali me to već neko vreme, pričao sam ti. Ima tu još to da „dorađuješ“, ako ti ne smeta...
– Koje crno smeta, jedva čekam!
– Znam. Problem ti je bio sam prvi put. A ono između tebe i mene? E, pa to se vuklo još od prvog srednje. Sećaš se?
– Naravno da se sećam, ugnjavio si me sa tim i kasnije, kada si već imao devojke i jebao ih. Kako ti nije bilo glupo da posle seksa sa devojkom dolaziš odmah pravo kod mene i drkaš mi ga?
– Ne znam. Rekao sam ti već da me muškarci ne pale. Nisam gej. Ti si izuzetak od tog pravila.
– Baš mi se zalomilo! Počastvovan sam. Hvala ti na tome. – ironisao je blago.
– Nisam primetio da ti je bilo loše kad sam ti konačno pušio? Nisi se bunio protiv toga kao kada sam ti ranije isto predlagao i pokušavao!
– Pa i ja sam ga tebi pušio – odmah krete u odbranu.
– To je granica koju nikada ranije nismo prešli. A trebalo je.
– Nije trebalo ali je sada gotovo. Ona je za to kriva – reče osvrćući se da proveri da li nas ko sluša.
– Ona je za to zaslužna!
– Zavisi kako ko gleda?
– Slušaj, da u tebi nema nečeg sličnog ovom u meni, teško da bih decenijama srljao ka tvom kurcu. Dovoljno puta si me odbio, ponizio, otkačio... I svaki put sam se zaricao da neću više nikada da se palim na tebe. A onda si dolazio, čim bi pauza potrajala i bezobrazno me izazivao. Kad zaboravim šta sam sebi obećao i kad dođemo do akcije, opet počneš da se buniš i vrdaš. I to sve traje od srednje škole, decenijama već, a da osim drkanja tvog kurca nismo dalje odmakli. Mislim da ti je bilo slatko da me tako mučiš a ja sam na to pristajao.
– Pa i ja sam ga tebi, valjda, nekad izdrkao?
– Nisi. Samo si ga stiskao dok ga ja drkam. Sa jedne strane si me palio sa druge posipao hladnom vodom otrežnjenja.
– Jeste. Baš tako je bilo. Prijalo mi je saznanje da se pališ na mene a sa druge strane ja sam muškarac i ti si muškarac i to nije u redu.
– Ti stvarno ne znaš šta pričaš? Kakvi muškarci, kakve žene, kakve jebade? To je bila tajna igra. Bar ja je nikom nikada nisam pomenuo.
– A njoj?
– Ni njoj – slagah u dahu – ali nju to pali, kao što si video. Njoj to nije nešto gadno i za osudu. Takva je. – osmehnuh se – Uči od nje!
– I? Ako nastavimo ovu trojku, hoćemo li se i ti i ja karati? Mislim ja tebe ili ti mene?
– Priznaj da si drkao na ideju da me pojebeš?
– To sada nema veze. To je prošlost.
– Priznaj da si drkao i na ideju da ja tebe pojebem?
– He he he, malo komplikovanija situacija. Vidiš bre da ti je debeo kao balvan. Razvalio bi me.
– Ali, teoretski jesi zamišljao?
– Pa šta?
– Ništa. Nadalje ćemo, ako se slažeš, bez tvojih kočnica i bez mog navaljivanja. Nek teče, pa kud nas odnese, svejedno. Nego, nemoj sad da drkaš i na tu priču... Treba da sačuvaš municiju.
– A onaj poljubac?
– Jebote, nikada pre se nisam setio te stvari. Nije mi padalo na pamet da se ljubim sa tobom. Sve dok ona nije zatražila. Meni je prijalo, svejedno.
– Nećeš verovati kada bi budem rekao: i meni se dopalo ljubljenje ali ona se ljubi bolje od tebe, to da znaš.
– Čuvaj spermu. Fascinirana je sa koliko si je napunio. Hoće da to vidi svojim očima. Da svršiš pred njom i napraviš poplavu naokolo.
– Nije problem da to uradim, ali ne mogu da izdržim ovoliki pritisak u jajima. Znaš, ranije, pre svega ovog, događalo se da mi se po nekoliko dana uopšte ne diže. Jednostavno – spava. Em sam svršio tri puta one noći, em mi je posle toga juče celog dana kurac stajao u stavu „mirno“, em ni danas ne spada. Šta ste mi to stavili u ono vino? Kafu? Šta?
– Ništa, prijatelju. Stavio sam ti na kurac savršenu jebačicu i to te omađijalo. Jebe se fenomenalno, priznaj?
– A ono kada smo obojica bili u njoj? Pa ja to ni u filmovima nisam video. Ne verujem da smo to uradili! Mislim da sam sanjao. Nemoguća misija.
– Vidiš da je bila moguća. Jeste da se sada polako skuplja, ali do sutra uveče će biti spremna, ako ti nemaš druge planove?
– Sutra?
– Ne odgovara?
– Ma kakvi ne odgovara. Odlično bi bilo i odmah. E, evo je, ide.

Okretoh se i videh kako nam prilazi smeškajući se dok razgovara sa koleginicom. Sigurno je već pomislila kako bi prijateljica reagovala da zna šta se između nas troje dogodilo. Ja jesam i to me je razgalilo: samo nas troje nosimo tajnu! Čuvamo je.

– Niste me dugo čekali? Ovo je Maja. Moja prijateljica i koleginica.
– Izvolite Majo, sedite malo sa nama.
– Nažalost nemam vremena. Drugi put.

Poljubiše se onako ženski, cmokući jedna drugoj preko ramena da ne pokvare karmin i puder i Maja ode. Čim je sela, položi ruku preko njegove, naže se bliže i upita poverljivo:

– Čuvaš ono za mene?
– Čuvam!
– Nemoj da rasipaš, molim te. Hoću da vidim.
– Videćeš koliko sutra. Obećavam.
– Znači – okrete se ka meni – dogovor je pao?
– Pao! Sutra u 20:00!
– Bez vina i buketa, molim te – opet se naže ka njemu – Ali sa dosta sačuvanog za mene. Važi?
– Važi!
– Inače, dopalo ti se? – nastavi da ga zapitkuje.
– Meni? Ne da mi se dopalo nego sam skroz sluđen.
– Samo se ne zaljubljuj. Ni u mene ni u njega. Ja pripadam samo njemu a on samo meni. To da razjasnimo odmah. Sve ostalo možemo a najverovatnije i hoćemo – namignu mi preko stola – zar ne, dušo?
– Jasno!
– Znači sačuvaćeš sve meni za ljubav? – vratila se na početak.
– Ne znam. Valjda hoću? Nemaš pojma kako sam posle svih ovih igrica nadražen.

Pogledala me je značajno.

– Mogao bih odmah? Već si pun?
– Pun! Do vrha. Mogu odmah da odem u wc i istresem ga.

Opet se okrenula ka meni:

– Dušo, a da mi to uradimo odmah? Šta misliš? Da odemo do nas i da mi pokaže ono što žudim da vidim?

Upitno sam ga pogledao. Klimnuo je glavom.

– Ali bez seksa. Zapravo bez moje ribice. Nije spremna još. Mora malo da se odmorim od onog što ste joj onako dobro uradili. Jel važi da samo gledam?
– Važi – rekosmo nas dvojica u glas.

Brzo smo se dovezli do zgrade i popeli u stan.

– Ljubavi, hajde malo obuj one čizme i malo se kostimiraj u fazonu prostitutke, a onda ćemo nas dvojica da dođemo i videćeš spektakl. Nećemo ti dirati pičkicu ali zato ti pomozi bar vizuelnim efektima.

Namignula je i otišla da se sredi.

– Gledaj. To što si nakupio, moramo da uvećamo – rekoh.
– Kako?
– Tako što ćeš da odlažeš svršavanje. Što više puta to budeš uradio, silnije i obilnije će da bude. Odlaži koliko god budeš u stanju.
– Misliš da sâm drkam pred njom?
– Sâm odluči. Može i ona da ti pomogne, a mogu i ja. Možeš i sam. Biraj.
– Lepše je kad mi ga tuđa ruka stiska. Znaš to odavno.
– Dobro, onda ćemo da vidimo čija će to ruka sada da bude.

Pojavila se pred nama u onim ludačkim ljubičastim čizmama sa visokim štiklama što sežu do polovine butina, u crnim tangama i wonder bra prslučetu a preko ramena je imala providni ljubičasti mrežasti šal. Stigla je i da ovlaš nabaci jaku ljubičastu senku na kapke i sjajni karmin na usne. Pošli smo za njom u spavaću. Usput sam ponovo pustio „Sax for sex“. Skidao se, sada već bez srama, dok smo se nas dvoje ljubili stojeći.

– Lezi – pozvala ga je a onda se i sama popela na krevet i opkoračila ga tačno iznad lica.

Pogled odozdo uz njene butine u najebizovnijim čizmama koje sam ikada video, mora da je bio napaljiv do ludila. Za trenutak je mirno stajala posmatrajući ga odozgo a onda krenula da se spušta kružeći kukovima u ritmu melodije saksofona koja je tiho dopirala iz dnevne sobe. Ležao je pod njom, ne pokušavajući da trepne i lagano prevlačio kožicu kapuljače preko glavića koji je sve više izvirivao i ogoljavao se.

– Reci mi kad budeš na ivici – podsetila ga je.
– Hoću. Zato sam ovde – odgovorio je.

Prišao sam i počeo da otpozadi mazim njene noge i guzu, izbegavajući da dodirnem još preosetljivu ribicu. Držao sam je za struk, pa za kukove i pratio dlanovima izazovne pokrete. Osvrnuh se na njegov kurac – nije ga drkao. Znači već je spreman i sada odlaže. Super.

Sišla je sa kreveta i sela na tabure pred noćnim stočićem široko razmaknutih nogu, zavukla ruku u tangice i uz uzdah počela da se mazi. Izvadio sam ga i počeo da navlačim dlanom. Udaljeni na po metar ipo rastojanja, zadovoljavali smo svako sebe i kružili pogledom po prizoru. Onda sam seo na krevet i uhvatio ga za kurac čvrsto u nameri da mu pomognem.

– Ne! Nemoj! Nemoj! Preblizu sam.

Pustio sam ga i ustao. Prišao sam njoj, stao iza i počeo da joj masiram ramena a kurcem trljam o leđa.

– Blizu sam – zagrcnu se on grčeći se po postelji – Dođi bliže.

Ustala je i prišli smo. Ona je sela na krevet a ja ostao da stojim. Gledala ga je naizmenično u oči i u kurac.

– Evo me. Gledaj – a onda je uzviknuo – Sad ću! Saaad!

Lagano, poput senke, spustila je ruku ispod njegovih jaja zavibrirala prstima po njima i čekala. Prvo su su zasijale kapi na vrhu i činilo se da osim kontrakcija neće da se dogodi ništa, a onda je došao prvi mlaz, tako jak da je poleteo u visinu iznad njenog lica, za njim odmah drugi... Pa sledeći... Cela scena mi je bila poznata ali je ona zanemela. Kao hipnotisana je gledala u mlazeve koji su izletali iz njegovog kurca i odskakali u vis a onda padali ne birajući gde: njegov stomak, njene ruke, lice, posteljina... Mislim da sam ih izbrojao devet, a iza njih je sperma nastavila da teče i sliva se ka jajima i njenim prstima, da bi još jedan slabiji mlaz odskočio u vis i – sve je prestalo. To je bilo to!

– Uh! – jeknula je zaprepašćeno...zavukla ruku umazanu spermom u tangice i u par poteza počela da svršava.

Ostalo je da još samo ja ispraznim jaja. Učinio sam to stojeći, bez ičije pomoći a sperma je posle drugog mlaza počela da curi i kaplje po njegovom stomaku.

– Ne verujem da sam ovo videla?! Jednostavno ne verujem! Ovo nije moguće! Ovo ne postoji! To niko ne može da uradi! Niko.

Prišao sam i poljubio je u kosu.

– To je to, mila.
– Ne, ne verujem. Ovo sam sanjala – i poče da se štipka.
– Nećemo dalje. Videla si to što si želela. Nastavljamo sa oporavkom pa sutra uveče nanovo.

Obukli smo se, skuvala nam je kafu, poslužila kolačićima, neprestano ga zagledajući kao neko čudo prirode. Kada smo ga ispratili kazala mi je otvoreno:

– Običan kurac, čak za nijansu manji i tanji od poželjnog, jaja naizgled sasvim prosečna ali prska i siiipaaa?! Za neverovati! Nisi me slagao. Ovo je doživljaj par exelance. Mislim da više uopšte ne mora da me jebe. Dovoljno je samo da počne da puni i ja ću odmah da svršavam kao zečica. Uh... Ludilooo!

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Coveku vip clanstvo 100 godina za price, svaka cast

Korisnik

Odličan serijal.

Korisnik

Priče su odlične, sa merom i ukusom uz sve elemente koji sex čine - sexom i užitkom a ne pukim gimnsticiranjem, pražnjenjem pa i orgazmima.
To što sami događaji baš i nisu po mom ukusu, ne umanjuje vrednost i lepotu pripovedanja ;).

Korisnik

Dakle ovaj serijal je daleko najbolji koji sam pročitao ovdje. Pun emocija i savršenog odnosa vas dvoje i njega kao trećega. Samo nastavi..:)