Igra VIII

Nežno je zagrlih da se ispruži kraj mene još dok mi je kao mačka oblizivala lice. Prepusti se zagrljaju i upi u usne. U neko doba pade mi na pamet da smo njega ostavili po strani?! Dobro, mi jesmo tim koji je u sve ovo ušao zajedno, ali ni on nije potpuni stranac u mom, a sada i u našem životu, nije neko kog smo pokupili sa štrafte, nije jebač-igračka koga ćemo da ispratimo i za njim zaključamo i vrata i sećanje na ovu igru.

– Dođi! – rekoh pokazujući mu da nam se pridruži. – Zagrli nas.

Prišao je. Stisla se između, nosićem na mojim grudima a guzom u njegovom krilu. Nismo govorili. Ćutke smo se prepuštali trenutku nirvane iz koga je erotika bila isključena. Ovo je toplina. Ona koju dele ljudi koji za njom imaju potrebu. A nemaju je svi. U regularnim prilikama očekivao bih da on odbije sličnu prisnost. Verovao je da je to za slabiće i ma koliko mu, kroz život, nedostajala, nije imao petlju da se upušta u zonu u kojoj je nje bilo na pretek – zonu emocija. Sve veze su mu bile po istom kalupu: folirao je! Trudio se da se predstavi se kao moćni mužjak, uspešan u poslu, ugledan u društvu, tvrd u duši, navodno pun love... Glumio je da poseduje atribute za koje je verovao da će ženu privući a sa svakom je upropastio vezu jer se nije usuđivao da bude ono što jeste: još jedan ljubavi željan stvor na ovoj planeti. Tišina i nepokret su potrajali sve dok nije podigla glavu da se ljubimo.

– Ljubi joj leđa – pade mi na pamet da ga uključim u ovo maženje.

Pomerio sam ruku sa njegovog ramena naniže i lakim dodirom utvrdio da mu je kurac usnuo, povukao se ispod kožice, sakrio onako balav i ispražnjen. Kao i moj. Isto stanje na obe strane.

– Ljubi mi leđa... I vrat mi ljubi...

„Vrat“? Ova moja divna žena je višestruko jačeg libida od nas dvojice i koristiti svaku priliku da ode u pravcu zadovoljstva. Voleo sam to kod nje oduvek. Takva me je očarala, vezala, slatko zarobila, takva me raduje svakog dana i svakog trenutka: nezasita, nezajažljiva, sa jedne strane lako pojebljiva, „viri joj iz očiju“, sa druge vrlo poštena i fer osoba i partner. Nikada mi nije palo na pamet da bi mogla svoju strast da sakrije i sa nekim drugim je živi. U tome je bila snaga našeg odnosa: zajedno! Sve zajedno! I lepo i ružno, uzbudljivo i dosadno, i pametno i glupo... Ima parova kojima to ne odgovara. Veruju da samo prećutkivanjem istine mogu da zadrže partnera i da se spasu monotonije. Bezbroj njih tako živi. Mi imamo naš način, sasvim suprotan.

– Mmm... – prela je tiho ne prekidjući da me ljubi.

Izgleda da je brzo jezikom našao tačku iz koje se najlakše pokretalo njeno uzbuđenje.

– Mmm...

Počela je da se energičnije uvija, stisnuta našim telima. Dok mi je gurala jezik među usne, odvajala se kukovima i pritiskala mu prepone. Jasno joj je da smo malo prestari za instant reakcije, ali nikud nije žurila već se razvlačila, protezala, pritiskala nas, mešala, izazivala... I u svemu tome uživala. Uhvatila me za kurac i počela da ga još nemoćnog razvlači, grabila jaja u šaku, pulsirala stiskom, pa opet nadrkavala mlitav oblik.

– Mazi joj ribicu – šapnuh mu.

Ruka kliznu sa struka, obgrli bedro i nadje se između nas dvoje u potrazi za pičkicom.

– Jebi je malo prstima! Samo vrhovima. Plitko.
– Hoću! Kako je samo vrela. Kako vlažna... Mmm...

Sad se već uvijala odsečnije. Prijalo joj je to zavlačenje prstiju u krilo i pretraga po njemu. Okrete se glavom prema njemu i šaku mu povuče ka mom tek jedva malo nadignutom kurcu:

– Ne volim sebičnjake! – reče ozbiljnim tonom, valjda u nameri da ga spreči da se pobuni.

Gledali su se dok se nije uverila da me je čvrsto uhvatio za kurac. Onda je na njega palacnula jezikom i za nagradu mu ponudila usne. Osetio sam da mi ga stiska sve jače kada su im se jezici dotakli. I naravno, moj je krenuo da se brzo odgovara i raste. Ljubili su se bez žurbe u mom naručju.

– Uhvati i ti njega – zatraži od mene između dva balavljenja.

Ispružio sam ruku pribijajući se uz nju da bih ga dohvatio. Lako se budio, rastao pod prstima i provirivao iz kapuljače. Obuhvatio sam ga celog i navukao kožicu unazad. Uzvratio je istom merom neprestano se ljubeći strasno sa mojom ženom. U jednom trenu ona se odmače iz poljupca i krete da se ljubi sa mnom, pa se vrati njemu, pa opet meni:

– Ovo ste se sad ljubili preko mene. Uradite to bez moje pomoći. Hoću da vas gledam.

Zastali smo. Nikada mi to nije palo na pamet. Drkanje, zamišljeno pušenje i guženje sa njim – to da. O tome jesam fantazirao i na to svršavao ali ljubljenje? Nikada! Jednostavno nisam to poželeo. Ne da sam imao otpor ili gađenje nego jednostavno: nije palo na pamet. No, ako nju to pali, zašto bih sada terao inat i povlačio se iza ograde odbijanja? Krenuo sam da se približim dok se ljube i počeo da joj oblizujem obraze. Isto je uradio i on sa druge strane. Onda se dogodilo. Ležala je između stiskajući nam jaja, dok smo jedan drugom drkali i ljubili se nad njenim licem. Osećaj je bio nov i jedinstven. Prošlo mi je kroz svest da je to trebalo ranije da se dogodi. On je u tom ljubljenju učestvovao, činilo mi se, sa istom energijom sa kojom se sa njom ljubio do maločas. Gledala nas je raširenih zenica i naizmence lickala tražeći tačku u kojoj će se sva tri jezika dodirnuti. Podigla je nogu visoko i obavila oko mojih kukova a on mu je usmerio glavić ka pičkici. Doduše, više nam je smetao u toj promeni položaja nego pomagao, ali nisam hteo da mu to kažem. Malo je kružio dok nije pronašao poziciju i pustio da me uvuče unutra. Nabola se par puta a onda izmakla gurajući se na njegov kurac. Sada sam ja bio taj koji njemu treba da nacilja pogodak. Jebali smo se tako menjajući se posle par uboda. Prvo je ona bila ta koja diktira koliko će ko da bude u njoj, a onda smo sami počeli da se povlačimo posle par uboda da bi napravili mesto drugom kurcu. Nismo prestajali da se ljubimo: ona i ja, ona i on, on i ja, pa opet ona i ja. Prelivali smo prvi put u životu tri tela u jedno, začudo sasvim sinhrono.

– Hoću oba u meni. Odmah! – jeknu između poljubaca.

Blesnu mi pred očima slika pornića koji smo nedavno gledali i koji je nju strašno napalio. Odmah sam shvatio šta ima na umu. U toj sceni dvojica su penetrirala u jednu ribicu – istovremeno. On je verovatno pomislio na sendvič u kome je jedan u guzi a drugi u ribici ali ja sam, pouzdano, znao šta je poželela ali nisam znao nešto drugo: da li je to, uopšte, moguće? Dok je bio njegov red da je jebe, odmakao sam se od njih i povukao nju. Nasadila se i legla leđima na mene raširenih stopala pored mojih butina, visoko podignutih razmaknutih kolena.

– Dođi – povukla ga je na sebe.

Ispavio se i kleknuo između naših nogu, zbunjen jer pristup guzi mu nije bio moguć od mog kurca. Očekivao je da se povučem i naciljam anus a njemu oslobodim da uđe u ribicu, ali se to nije događalo. Klečao je i čekao.

– Stavi ga lagano odozgo – objašnjavala mu je – i tucaj u klitoris. Trljaj glavić o njega.
– Pocepaćemo te – osetio sam strah u njegovom glasu kada je shvatio ideju.
– Nećemo, ako budeš pazio. Radili smo to sa vibratorom. Može ako paziš. Hajde samo lagano. Jebi je ali nemoj da guraš jako. Sam će da utone kada bude trebalo – smirivao sam ga.

Najpre je delovalo kako nikada nećemo uspeti da stavimo oba odjednom. Njena anatomija je relativno tesna, ali smo već imali iskustvo da se uzbuđenjem može učiniti elastičnom, i širom i dubljom nego je to njena svakodnevna priroda. Ubadao je oprezno a ona mu rukom vodila kurac, sve dok nisam osetio da počinje da mi se pridružuje unutra.

– Oooh... Evo ga. Vrh je ušao. Sad samo polako. Molim te vrlo polako – sladostrasno je cvilela.

Nije pumpao već uklizavao stešnjujući prostor u njenoj ribici. Nisam se pokretao. Pustio sam da samo on jebe polagano. Uživao sam: sa jedne strane mišići vrele pičkice moje žene a sa druge klizav i tvrd kurac koji kliza uz i niz moj. Njeno telo se grčilo i opuštalo a sobu je ispunjavala slatkim cviljenjem kojim je oglašavala koliko je tanka i uzbudljiva ivica rizika od povrede kojom sada balansira.

– Uh kako si moćna dušo! Uh kako si silna. Ti primaš dva kurca u pičku, jebote. Razvaljujemo te a ti uživaš. Dva prava kurca te jebu odjednom. Uh! Jebote, sad mogu da svršim od same ideje a kamoli od ovog što osećam.
– Nemoj još da svršavaš. Jao... Odlično mi je... Nikada mi nije bilo ovako. Uh, kako me dooobroo ispunjavate. Razleteću se u komade od zadovoljstva. Cepate mi pičku na deliće a umirem od slasti...
– Ne verujem da ovo radimo – priključio nam se i dalje je oprezno karajući iz klečećeg položaja – ne verujem da je sve ovo moguće. Uh, kako mi je tesno unutra... Mmm... Nikad mi nije bilo bolje u pički... Nikaaad.

Trajalo je. Nije to bila pomamna trka za novim vrhuncem nego istraživanje granice mogućeg. Bilo je toliko moćno kao da se svakog trenutka događa po jedan orgazam, a zapravo, nije ih uopšte bilo osim onih u svesti koja pali alarm da radimo nešto posebno uzbudljivo a rizično. Povremeno sam grčem mišića simulirao ubod dok se on povlači unazad a onda bih se smirivao i ostavljao ga da polako utanja a ja se opuštao, ljubio joj vrat, grickao uvce, milovao bradavice dlanovima. U jednom trenutku pokrenula se, rukom izvadila njegov a sjahala sa mog.

– Ludilo. Ali ovako ne mogu da svršim. Bojim se da se opustim. Ko će prvi da me jebe ovako rasturenu?
– Gosti imaju prednost – rekoh velikodušno, znajući da će moj kurac uvek imati na raspolaganju a da sada treba da uživa u njegovom – Hoćeš zguza?

To joj je omiljena poza kao i meni: legne, sastavi butine i podigne guzu u vis, razvuče polutke dlanovima i pusti da joj ga stavim i da je tako karam. Nekada brzo a nekada vrlo lagano ali uvek nas to odvede do jakog orgazama. Kad se naguzila, savio sam se i uhvatio ga za kurac a onda priveo da je ubode. Oslobođen straha i opreza koji je nosila prethodna situacija, zaleteo se kao životinja. Jedva sam uspeo da mu rukom zadržim jaja da i ona ne upadnu unutra.

Ležala je na stomaku jednom rukom ispod tela nadražujući klitoris, jer raširena ribica nije mogla da joj pomogne da svrši, a on je opkoračio guzu i oslonio se na ruke u visini njenih ramena. Držao sam ga, otpozadi za jaja i radio ono što ona meni divno radi: pulsirao stiskom tražeći granicu bola.

– Uh, kako sam raširena. Osećaš li?
– Sva si široka – odgovori on pomalo razočarano – Razjebali smo te sasvim. Ne osećam ti pičku uopšte. Kao da sam u nekoj praznini...
– Uh, sad jebeš maksimalno rasturenu pičku žene tvog prijatelja. Uživaj u saznanju da si doprineo tom razvaljivanju. Jebi me sad ovakvu. Razbucanu. Vidi koliko sam se raširila. Jaooo
– Ne brini, pomoćiću ti – šapnuh mu na uvo.

Iako pičku više nije osećao, razvaljenu i široku, cepao je kao mahnit i pomerao njeno telo ka ivici kreveta a onda je u jednom času zgrabio za struk, podigao sa postelje i usadio joj ga najdublje što je mogao. Znam da ga je izludeo samo oblik njene guze i neverovatna čvrstina tih mišića koji ga udaraju oko korena kurca. Tu je i ona dohvatila slast vrišteći izbezumljeno

– Uh... Kako svršavam... Uuu... kako je slatkooo... Jaoj... Uh kako me tvoj prijatelj ovako razvaljenu nezasito cepa, vidiš li... Jaooo... Uh.

Popustio sam stisak na jajima a onda izvukao ruku između njegovih butina. Njih dvoje su se smirili a meni je kurac i dalje pulsirao tražeći zadovoljenje. Čekao sam. Kada je došla sebi od orgazma odmah je primetila. Okrete se u krevetu i uze ga u usta. Malo je posisala a onda se okrenula njemu, držeći kurac u ruci i vragolasto pitala:

– Hoćeš malo? Samo da probaš, ne moraš da isisaš sve. Čisto da vidiš kako je to lepo.
– Ne znam – povlačio se natrag u staru školjku nesigurnosti i negacije a onda odjenom, sasvim neočekivano rekao – Hoću!

Legao je preko nje, u isti položaj u kome je maločas tucao, tako da budu glava uz glavu i kada ga je izvadila iz usta i ponudila, pogledao me je u oči i usnama ga dodirnuo po glaviću. Onda ga je gricnuo i stisnuo usnama. Više mi nije trebalo. Ta slika, njegovog lica pred mojim kurcem, posle svega što se noćas događalo, bila je dovoljna da mi pokrene preostalu spermu da pocuri napolje. Mlazova više nije bilo. Hvatala je potočiće jezikom i srkala ih a on je to gledao izbliza ne očekujući da će da se naglo okrene i poljubi ga, puneći i njegova usta spermom.

– Progutaj. Slobodno. Ukusna je.

Pogledao je u nju, pa u mene i – progutao.

Kategorija:
Strejt erotske priče