Plima strasti

Imamo veoma lep i skladan bračni život. Imamo dvoje dece koje su proizvod naše velike ljubavi , još iz srednjoškolskih dana.
Sada u nekim kasnim četrdesetim godinama, kad bi rezimirao ove naše šivote malo bih tu šta menjao, osim možda te sexi tabue.
Pripadamo smo nekoj srednjoj klasi,ako ona uopšte postoji u ovoj nesretnoj državi. Ja imam posao inženjera u jednoj projektantskoj kući.
Moja supruga je menadžer jedne turističke organizacije i imamo neka primanja koja nam zadovoljavaju neke opšte društvene potrebe.
Seksualni život nam je odličan, bar sam ja tako mislio. Jebavali smo se bar četiri-pet puta nedeljno i nikad nam nije bilo dosadno.
Imao sam i neke sexualne izlete izvan braka , ali uvek bi gledao da to bude jednom , eventualno dva puta sa istom ženom.
Nisam hteo da ugrozim skladan bračni život zbog jedne bezazlene avanture.Jebi ga, nisam mogao ni da se suzdržim kad mi se pruži prilika.
Voleo sam pičku više nego sebe ,joj sve bi dao za za taj osećaj kad mi je neka žena otkriva, tako balansirajući između braka i tog ,poroka,.
Imao sam svakakve seksualne fantazije , ali ih moja žena Olga nije nikad prihvatala. Nije htela ni trojku ,sa još jednom ženom.
Ne moram vam reći da je to bila moja najjača fantazija. Oduševljavalo me kad se dve žene dodiruju , ljube , ližu si mačkice. Uhhhhhhuhh.Uvek bi to bili izgovori tipa , ti si meni dovoljan,ja volim kurac itd. Moram priznati da je posle malo duže predigre bila živa vatra.
Nisam nikad znao, a bogami me baš nije ni interesovalo da li je znala za moje izlete . Ona je ćutala i meni je to savršeno odgovaralo.
Olga je vremenom postala menadžer i to je donosilo promene u našim životima . Morala je često da ide na razne seminare.
Deca su bila mlađi tinejdžeri pa to nije predstavljalo neki problem oko dece. Ja sam isto bio pomalo ravnodušan, jer sam vidio priliku.
Sad sam bez bojazni mogao jebavati nešto okolo.

-Perice stvarno mi se ne ide na te seminare ,to je glupost i samo gubljenje vremena - govorila je u početku Olga- isto možemo pogledati i na sajtovima i dopisivati mejlovima.
-Draga mislim da bi trebala ići ,znaš kako je mogla bi izgubiti poziciju, dolaze mlađe ,jebozovnije . Trebaš računati na to.
- Marš budalo samo na to misliš, da li tvoj mozak bilo šta rezonuje osim sexa- odgovarala je ljutito.
Tako su u početku bila njena putovanja. Besna bi odlazila, a još besnija bi dolazila u nedelju veče.Međutim vremenom su se stvari promenile. Moja Olga je počela cvrkutati kad bi se vratila, i jedva čekati taj vikend kad je seminar.
Mobilni joj je bio sve češće u ruci , tipkajući neke poruke. Nisam znao šta da mislim. Da li je našla jebača?Da li imam pravo osudbe?
Ja koji jebem godinama sa strane , uz njenu prećutnu saglasnost? Proganjale su me svakakve misli? Noću sam se budio sanjajući .
Sanjajući da neko viče ,Perice rogonjo,Perice rogonjo!. Opet sa druge strane ,nije sapun neće se potrošiti. I tako neko vreme dok se nisam navikao.
Onda mi je jednog dana Olga rekla da ćemo imati posetu. Dolazi nam njena drugarica iz Beograda ,koju je upoznala na seminaru.ha ,odmah sam pomislio, to je sigurno ta koja je uvukla u jebačinu.Razne misl su mi se motale po glavi, od toga da sve razrešim ili da ih pojebem obe. Od te pomisli moj buzdovan je skočio kao lud . Već sam to zamišljao .

Ipak odlučio sam da konačno razrešim tu nedoumicu. Kad smo ostali sami u kući, pozvao sam je pomalo besno da dođe da pričamo.
- Da li ti stvarno misliš da sam ja kreten, da ne znam da se jebeš na seminarima . Imaš li nešto da kažeš?.
-Ti da mi nešto kažeš ,ti bitango jedna . Pojebao si mi dve od tri najbolje drugarice, jebeš šta stigneš . Sram te bilo .- odgovorila je tako da sam se iznenadio , ostao sam bez teksta. Doživeo sam klasičan potop.
- Dobro nije baš tako , ali bar mi reci o kome se radi šta da očekujem- pokušavao sam ublažiti situaciju.-Ne znam kako da počnem - krenula je priču.
-Najbolje iz početka - ohrabrivao sam je.

- Sve je počelo onog puta kad sam zakasnila na autobus ,jer si me jebao pre puta i nisi mi dao dovoljno vremena da se spremim.
Stvarno sam se setio ,jebote kad je obukla one jebozovne svilene čarape sa crtom nazad,digao mi se i bukvalno je silovao.
- Vozio si me do Beograda da idem sa njihovom filijalom na seminar. Ušla sam u autobus i sela na jedno prazno mesto.
Sve sam većinom poznavala iz viđenja i svima se kulturno javila. Onda je ušla ona . Crnka predivnih kestenjastih očiju.
Jebena Monika Beluči. Komplet sa bundom na njoj bio je skuplji od novog automobila. Sa stavom koji razbija a sam suptilni miris njenog parfema . Joj pomislila sam ,sramota me je mog dezodoransa iz supermarketa.
Saznala sam da Monika odnedavno radi u našoj grupaciji i da se zove Marija . Donedavno je radila za konkurenciju.
Nakon toga se radoznala mačkica probudila u meni , željna dobre priče. Tako smo stigli do hotela, gde je svako dobio ključ svoje sobe.
Posle predavanja gde je i Monika tj. Marija bila predavač održao se veliki večernji banket za sve učesnike.Ceo dan sam osetila neko treperenje.
Istuširala sam se , obukla onu usku haljinu koju i ti najviše voliš. Navukla sam čarape i štikle. Odjednom mi je došlo da skinem gaćice.
Ni sama ne znam iz kojeg razloga ,jednostavno došlo mi je. Kad sam stigla u banket salu ,prvo sam počela hedonistčki uživati.
Onako jebozovno obučena nesvesno sam privukla nekoliko markantnih tipova . Pila sam sve više koktela i polako me je hvatalo piće.
Nekoliko puta u toku večeri sam uhvatila Marijin pogled prema meni. Onaj je uvek bila u društvu najeminentnijih likova na predavanju.
Bila je nasmejana , prezgodna u dugoj crvenoj haljinici ,čizmama preko kolena i stavom koji pokorava svet,samo ako to poželi.
Misleći da muvam nekoga okolo moj pratilac postaje sve bezobrazniji. Nije mi više prijalo društvo i krenula sam u sobu da spavam.
Marija je snimila situaciju i došla je da me izvuče iz nezgodne situacije. Bila sam joj beskrajno zahvalna i spremna sve učiniti za nju.
,Čini se da si malo više popila ,ovo sad već nije mesto za pristojne žene. Šta kažeš da odemo kod mene u sobu da nešto popijemo pa da se raziđemo do sutra,,
Da je moja Monika,Marija bila muško znala bi da hoće da me jebe , ovako nisam znala šta smera. Činilo se da joj prija moje društvo.
U njenoj sobi bilo je prigušeno svetlo. Lagano se odšetala do mini bara i sipala mi šampanjac.,,Opusti se ,idem samo do toaleta. Odmah se vraćam.,,
Vratila se u kućnoj haljini koja je bila vezana u struku , ali su joj se ocrtavale bradavice. Nije imala grudnjak.Pica mi je vlažila.
Marija je sela pored mene i zapalila cigaretu. Ponudila je i mene ,ali sam rekla da ne pušim cigarete. Obe smo se nasmejale.
,,Često idem po seminarima i niko me još nije tako zainteresovao kao ti Olga,,
,,Stvarno tako misliš,,
Zbunila me je i nisam imala vremena da reagujem, a nisam bila sigurna ni da bi htela.Prišla mi je i pomilovala me po licu.
Pogledi su nam se sreli i znala sam da se neće zaustaviti.Nisam je ni prekidala.Odvezala je svoju haljinu i predivne grudi su izletele.Podigla me je iz fotelje i poljubila u usta. Rukom mi je šarala po leđima,dok je nije spustila do guze. Kad je osetila da nemam gaćice , zadrhtala je celim telom .Povukla mi je haljinicu preko glave. Nije joj bilo prvi put da ovo radi.
Meni jeste, ali je bilo očigledno da obe to želimo.Nežno me je ljubila po vratu i grickala ušnu resicu.Onda je počela da ide niže jezikom.
Otišle smo do kreveta i osetila njen dah na pici.
(Ja sam ga već besomučno drkao cepajući trenerku, koliko sam ga razvlačio)
Prvo mi je lickala klitoris gurajući prst u vlažnu picu.Napaljeno sam uzdisala . Plesala je jezikom po klići i pici, i rebalo dugo da svršim.
,,mmmm jako sam napaljena ,molim te poliži mi macu,, rekla je Marija. Bila je obrijana kao i ja. Spustila sam se dole i liznula je .
Nisam to nikad radila pa sam se setila kako ti meni to radiš.Lizala sam joj prvo jednu usminu ,pa onda drugu,i mazila kružno klitoris.
Uvukla sam joj jezik u picu, pa onda harmonično uvlačila pa izvlačila.
,,Draga tako si dobra , samo nastavi,,uspaljeno će Marija.Uzvratila sam joj još jačim lizom preko njene pice i prepona.
Svršila je u talasima ,a ja sam sve to srkala kao nešto najslađe na svetu.
,,Dušo moja najdraža ,divna si mi ja bi još,,rekla mi je .,,Lepa moja Marija i ja bih to volela,,odgovorila sam joj stvarno to misleći.
,,Hajde da se uzajamno ližemo,,
Počela je opet svoj ples sa jezikom, a ja sam joj mazila guzu. Grickala sam joj i klitoris, a prst polako gurnula u anus i jebala je.
To joj se toliko svidelo da nije mogla da izdrži, podigla se i počela skakati po mom licu . Hvatale i gnječila svoje dojke koje su letele.
,,Svrrrrrrrrrššššavaammmmmmmmm,,vrištala je od ponovnog orgazma i legla na leđa od iznemoglosti.
Ja sam bila još napaljena i htela još. Pogledala me i uzela svoju dojku u obe ruke ,tako da je štrčala ukrućena bradavica .
Sela sam na njenu sisu ,a ona mi je bradavicom trljala klitoris. Ja Perice nisam ništa tako doživela u životu, takvu milinu.
Svršavala sam dugo i obilno po ko zna koji put te noći. Zaspale smo zagrljene i umorne ,a ujutro smo se ponovo pomazile.

Kad sam došao sebi ,počeo sam polako da razumevam poentu Olgine priče. Moj napaljeni mozak nije odmah rezonovao sve .
Kad sam uvideo da je to bio samo početak, a da je u pozadini na kraju ipak bio muškarac. Priznala mi je da su posle imale trojku.
Bio sam besan, nismo razgovarali o tome . Mislim nisam ja , ona je htela da sve istera na čistinu . Bojim se daje bila u pravu.
Da li nam se brak raspada? Nisam primetio. Da li me više ne voli?Nisam primetio.Da li traži druge muškarce?Nisam primetio.
Da li zapostavlja decu?Ni slučajno.Znači zapostavlja samo moju homo balkanikus sujetu. Da li sam se ja ikad zapitao za njenu.Razmišljanja samo prave još veća razmišljanja.Pročitao sam nekad negde da se dugoročna veza može održati, i bez obećanja vernosti do groba .
U današnjem dobu to jednostavo nije moguće i retko se dešava.Istina se skriva lažima i lažnim moralom.
Počela mi se sviđati ta komunikacija sa samim sobom. Tražeći neku pomoć od ne znam koga za nastalu situaciju sam nastavio.
Onda sam se dosetio .Haha ko nekad profesor Baltazar. Ljubav i sex. Mnogo veze , ali i mnogo različitosti.Možda sam i našao formulu. Ljubav je nešto veličanstveno ,mnogo više od sexa. Sex je zabava za odrasle .
Da igrate šah svaki dan sa istom osobom dosadilo bi vam.Šta da kažu svi oni moji drugari čije žene se rasturaju od kurca.Oni misle kako su im dobre i čedne , a ogovaraju tuđe. Da li ja hoću da budem šablon homo balkanikusa, ili da idem korak dalje.
Šta je u stvari prevara ? Prevara je laž,obmana, nešto što povređuje ljude . Ja sam to radio godinama i još to radim dan danas.
Ljudi traže promenu u drugom partneru. Zašto to ne bi uradili zajedno ,nego varati jedno drugo . Odlučio sam,ipak mi je bila mnogo važna u životu.
Olga je bila pomalo utučena razvojem događaja.Morao sam nešto poduzeti jer je sutra trebala doći Marija i možda još neko.
-Reci mi ko još treba da dođe sa Marijom- započeo sam razgovor.
-Treba da dođe i Simon njen momak, ali on treba da je samo ostavi i da je pokupi za sutradan. Marija se seli u Grčku i ovo je trebao biti pozdrav.-odgovori Olga.
- Da li te je jebao-
-Jeste , upoznala nas je Marija i imali smo trojku. Mučilo me to pa sam sa Marijom dogovorila , da to uradimo i ,sa tobom .
- U redu. Onda ćemo ovako . Menja se plan ,tako što i taj Simon ostaje . Jebaćemo se svi zajedno , hoću da to probamo.- zvučao sam dosta ozbiljno.
Skočila je na mene i počela me ljubiti, grliti.- Ti si moja ljubav najveća volim samo tebe , znala sam da ćeš pristati.
Normalno da si znala mislio sam u sebi ,kad si znala za sve moje jebačine. Tu noć smo se jebali kao retko kada .

Ujutro smo sve dogovorili između sebe. Međutim Marija oduševljena novim razvojem događaja ,javi Olgi danas čekaju u hotelu na večeri.
Obukao sam pantalone i košulju ,i gledao svoju ženu kako se picanila za jebačinu. Bila je savršena riba . Posle svake trudnoće izgledala je sve bolje i bolje. Samo po koja strija na stomaku je kvarila taj opšti dojam , ali to je bilo zanemarljivo.
Navukla je samodržeće čarape i zakopčala grudnjak. Mahala je crnim tangicama prema meni, pitajući da li da ih obuče.
Potvrdno sam klimnuo. Kurac mi je već bio nervozan, jer mu je moj mozak već najavljivao prestojeće događaje.
Dočekali su nas u elitnom restoranu. Marija je ustala i poletela u Olgin zagrljaj dok je meni Simon pružio ruku,
posle je Olginu poljubio.
Marija je prišla i poljubila me u obraz , kao da se znamo sto godina. Stvarno je savršeno izgledala , stvarno kao jebena Monika Beluči.
Simon , iako Grk, savršeno je pričao naš jezik tako da sa te strane nije bilo smetnje u razgovoru.
-Draga odlazimo za Grčku za stalno, pa je red da se i pozdravimo- rekla je Marija.-nadam se još boljem upoznavanju i očekujemo vas kod nas u posetu.
Razgovor je nastavljen u neobaveznim temama . Kad je stiglo vreme za polazak, Simon je predložio da odemo kod njih u apartman.
Otišli smo do kola,koja su koštala kao naša kuća. Imali smo nekoliko desetak minuta do hotela. Marija je pustila Olgu napred.
Sela je do mene pozadi u Kajenu,zadigla suknjicu i spustila se na kožna sedišta. Uhvatila me za ruku i stavila među svoje noge.
Bukvalno sam odlepio u momentu. Glatka sedišta ,još glađa njena pica . Kurac mi je skočio kao buzdovan. Sagnula se i otkopčala mi pantalone i izvadila debelu mrcinu. Pogledao sam napred i video Olgu kako mi namiguje.
Bože šta se ovo dešava.Da li je san ili java. Brzo sam se razbudio kad ga je Marija uzela ustima i počela gutati.
Zabacio sam glavu i prepustio se uživanju,gladeći joj picu. Kako je to lepo radila ,jednostavno je znala posao.
Ali sam začuo i još uzdaha ,pa sam ispravio glavu. Moja Olga je ležala i pušila Simonu. Izgleda da ga je dobro obrađivala.
Samo da se ne zapucamo negde . Jednom rukom sam trljao Marijinu picu ,a drugom joj mazio kosu. I da se zapucamo bole me.
Olga je ustala i brisala se po ustima i pogledala me u oči. Nije rekla ništa. Nije ni morala. Pogled je značio samo jedno .Volim te.Istvario sam sadržaj mojih jaja u Marijina usta ,a ona mi je odgovorila zalivanjem mojih prstiju iz njene pice.

Stigli smo u sobu. Prelep veliki apartman , sa velikim francuskim ležajem. Đakuzi je već bio pun vode.
Ako je negde bio raj bio je ovde ,pomislio sam.Sad je atmosfera već bila opuštena ,tako da nije trebalo puno da se nađemo u đakuziju.
Olga i Marija počinju da se ljube i miluju jedna drugu. Kakav je to pogledl bio . Dve nimfe u ljubavnom zanosu su bile melem za oči.
Simon i ja smo se smešili i polako u vodi gladili kurčeve. One su nastavile kao da nas tu i nema. Sisale su jezike , uživajući jedna u drugoj.
Ustajemo iz vode nadignutih kurčeva i odlazimo do kreveta. Naše lepotice se brišući senzualno peškirima ,došle za nama.
Marija prilazi i počinje divlje da me ljubi, a Olga klekne ispred Simona i uze njegovu pozamašnu kurčinu usta.
Bio mu je duži od moga ,samo manji u obimu. Ležem Mariju i počinjem joj lizati picu i šupčić.Kako je bila divna i prekrasna pička.
Olga seda na Simonovu kurčinu i počinje se nabijati na njega . Uzdisala je i stenjala ,valjda od veličine ili od jačine uboda.
Jaja su mi bila preteška, da bih još dugo bio bez nekog utočišta za moj kurac. Zakucao sam se u Mariju.Vrisnula je od zadovoljstva. Gledao sam moju Olgu kako skače po tuđem kurcu, dok su joj dojke letele gore dole. Bila je predivna u tom trenutku .
Uvijala je i snažno mešala bokovima ,raspomamljujući Simona . Mešao joj je sise i gnječio svojim rukama.
Hteo sam je zajedno sa njim . Pogledao sam Mariju i pokazao očima na Olgu. Smešeći je samo klimnula glavom.
Izvadio sam kurac iz nje i prišao njima . Onako već vlažnog iz marijine pice,naslonio sam na Olgin šupčić . Bilo je tesno .
Polako sam ga uguravao ,a ona je vrištala da sam mislio da će doći obezbeđenje. Na kraju smo obojica bili u njoj.
-Joj pocepaćete me,auuuuu kako me jebete -usdisala je Olga.
Delila nas je samo tanka opna u njoj .Imao sam osećaj da nam se kurčevi taru jedan o drugi.Simon ju je polako odgurnuo od sebe jer mu je krenuo vulkan iz jaja. Ja i Olga smo ostali u bočnom položaju .
Simon joj se istresao po sisama i licu. Marija mu je olizala glavić pa posle pokupila spermu sa sisa. Gledajući to nisam više mogao izdržati.
Iz grotla mojih jaja krenuo je vulkan u Olginu guzu puneći je spermom.
Nastavili smo igrice do jutra,kad smo iscrpljeni zaspali.

Ostali smo prijatelji sa Marijom i Simonom.
Nismo više ovo ponovili.
Još više se volimo.
Nismo još otišli u Grčku na more.

-



Korisnik

Prica je prelepa, svaka cast za tako nesto. Samo uzivajte i ispunjavajte svoje maste... svako dobro Vam zelim.

Korisnik

Budimo realni....treci razred.

Korisnik

Fenomenalno,rado bi i mi da Vam se prikljucimo.