Damjan

Damjan je bio moja tiha patnja, njegove zelene oči nisu mi izlazile iz misli.. Bio mi je nedostižan, uvijek je bio zauzet.. Poznavali smo se preko zajedničkih prijatelja, pokušavala sam uvijek nešto iskombinirati s njim.. Nekako bi na koncu svi moji napori bili uzalud.. Sve do dana kad se "Bogu hvala" pokvario internet. Moj najdraži Damjan radio je već par godina u Tcom-u.. (Ne pitajte kako znam, tada sam znala i koja je krvna grupa..)

Ništa nije slutilo na ostvarenje svih mojih planova, snova i maštanja.. Pozvala sam podršku i ljudi su mi ljubazno objasnili da nemaju koga poslati, da se strpim do večeri. Čak sam bila i ljuta jer kao šta ću ja sada sama u stanu bez interneta, kraj svijeta je bio za mene.. Poslije su mi javili da će doći kolega ali da će kasniti jer ima nekih problema s autom. Nekako se sve to čekanje odužilo, već je prošlo sedam kad se oglasilo zvonce na vratima.. Kada sam otvorila vrata imala sam šta i vidjeti, Damjan..."moj" Damjan je došao na moja vrata, u moj stan, popraviti mi internet !!!  Sve ostalo je povijest !! Ostala sam u čudu, totalno sam se izgubila, internet mi nije uopće padao na pamet, već strategija kako ga zavesti, a da ne ispadne prenapadno. Bila sam toliko uzbuđena da nisam ni primjetila kako me "on" odmjerava. Pa kako i ne bi sve na meni kratko i prozirno... Bože !!! Moji obrazi su gorjeli.. On je znao svoj posao i kvar je bio brzo otklonjen.. U trenutku kada sam krenula u sobu da se presvučem, on je stavio svoje ruke na moje bokove i jako me privukao sebi. Ako tada nisam pala u nesvijest, neću nikada.. To je bilo ostvarenje svih mojih snova.. Zadrhtala sam od uzbuđenja, brzo je potražio moje usne.. Ljubio me polako i strastveno, uzimao je jednu pa drugu usnu sisajući ih i poigravajući se jezikom.. Ljubila sam se i ranije, ali je ovo bio poljubac u kome me nema… u kome sam se gubila i nisam željela da ikada prestane.. Popustile su odmah sve kočnice kod mene.. Bože dragi otkad ja tebe želim.. Nemaš pojma.. Čekala sam ovaj dan.. Ohhhh, kako sam samo sretna, jedva čekam da te osjetim u sebi.. To sam mu šaputala dok sam ga nestrpljivo skidala.. Nije moj " dragi" puno pričao, samo me  gutao očima, ljubio usnama..

Njegove ruke su bile svuda po meni.. Spustio je moju ruku na njegov šlic.. potražila sam nestrpljivo njegovu igračku.. Nježno sam ga pomazila, a on je zatreperio..  sam od sebe.. Jednom rukom sam ga navlačila.. a drugom mu butine stiskala.. Jezikom sam obrađivala njegova usta i vrat.. tako sam ga željela.. Bila sam baš jako uzbuđena i gladna.. Vidjelo se to .. Desetak minuta sam ga tako obrađivala.. On me stiskao, uvukao je svoju ruku u moje vruće hlačice i masirao mi G točku.. Skinula sam sve sa sebe.. Grudi su mi već bile nabujale, bradavice kao koplja.. Krenuo me jezikom izluđivati.. Ušli smo u moju sobu.. Sjela sam na krevet.. S dva prsta sam raširila picine usne i palcem pomazila klitoris.. Jednom rukom sam ga povukla za glavu ka pici.. vrhom jezika krenuo je po picinom kanjonu.. Širio mi je usnice vrele i slinave od soka.. Lagano je ulazio jezikom sve dublje.. Samo sam uzdisala i cuclala njegov srednji prst.. Tiho sam uzdisala... Okrenuo me na leđa i lagano, samo malo ušao..

Povukao se i čekao da vidi koliko i šta želim.. Tada je vrijeme stalo.. Nije postojalo ni vrijeme, ni mjesec, ni dan ni godina.. ni predrasude ni kajanje sutra.. Samo dva tijela, mužjaka i ženke koji su djelovali kao savršen skladan par. Ritmično i ujednačeno je ulazio..
Gledao je u moje poluotvorene oči i stavio mi prst na usne.. Tako smo bili opijeni jedno drugim, plesali smo u istom ritmu zadovoljeni, ispunjeni, sretni..
Povukao me na sebe i rukama me jako stiskao uz sebe.. Moje nabubrene bradavice su padale na njegova prsa.. požudno ih je hvatao usnama.. Ulazio je u mene jako, sve dublje i sve jače. Vrisnula sam, zaista jako.. glava mi je bila zabačena unazad, čvrsto me držao.. Doživjeli smo orgazam istovremeno... Nakon male pauze sada nježno ulazi u mene i ja osjećam olakšanje.. Podiže me u uspravan položaj na njegovim koljenima, moje noge su obavijene oko njegovog struka. Promjena položaja čini veliku razliku, sada je duboko u meni. Toliko je duboko u meni da je to nestvarno.. Spustila sam se se na pete, stežem njegova ramena rukama i podižem se. Lebdim.. Spuštam se niže, raširenih očiju i otvorenih usta.. 

Ponovo se podižem i on zavlači ruku pod moju guzu, podiže me i spušta. Ubrzavam ritam dok načisto ne podivljam i snažno završim.. Stenje, prevrće nas tako da sam opet na leđima, a on je iznad mene. Skoro savršen osjećaj.. njegovo tijelo uz moje. Njegove usne na mojim bradavicama dok me grickaju i rastežu i sisaju, on duboko u meni…
Vremenom je postao moj najbolji prijatelj i ljubavnik kakvog sam željela.. A internet.. s internetom više nema problema jer da nije tako ne bi pričica mojih bilo..

Kategorija:
Strejt erotske priče