Hotel Alverte

Potvrdila sam svoj dolazak na vjenčanje koje se trebalo održati na jesen. Fešta je bila u hotelu Alverte u malome gradiću u zaleđu Dalmacije.
Brzo je stigao taj dan.. U podne sam bila spremna. Obukla sam elegantnu tamnozelenu haljinu sa dubokim prorezom na nozi i otvorenim leđima.. Kosu sam digla u punđu, našminkala se, stavila svoj omiljeni parfem Angel.. Štikle na noge.. noge u kola i eto mene moji ljudi.. Dok sam pronašla mjesto i svatove već su svi bili na okupu, tako da nisam prošla nezapaženo..  Odmah sam primjetila nekoliko zgodnih momaka.. Bit će ovo dobra noć, imala sam dobar osjećaj.. Mladenci su bili prekrasni, gosti su se veselo zabavljali, hrana je bila odlična. Bend je svirao domaće dalmatinske pjesme.. ma ludilo. Do kasno u noć trajalo je svadbeno veselje. Plesalo se cijelu večer.. kako je noć odmicala sve više se pilo.. Kum se baš zagrijao za mene.. Bio je jedan od zgodnijih gostiju.. Plesali smo cijelu večer ne puštajući jedno drugo.. pogotovo on.. Ruke nije skidao sa mojih bokova, cijelu večer me izazivao i zadirkivao.. Tu i tamo bi mi ukrao i poljubac.. lukavo je koristio svaku priliku.. U trenutku kad sam izlazila iz toaleta čvrsto me stisnuo uz zid, lijevom rukom digao mi je ruke iznad glave..

Desnom me stisnuo preko leđa.. stao me ljubiti tako strastveno od vrata naniže.. izgarala sam.. Kad su njegove usne dotaknule moje grudi zadrhtala sam od uzbuđenja..
Cijelo vrijeme mi je šaputao da ću bit njegova večeras.. da smo stvoreni jedno za drugo.. Lagala bi kad bi sada rekla da mi nije prijalo.. bila sam opijena njegovom blizinom..
Malo više smo popili, a alkohol je samo još pojačavao uzbuđenje u nama.. Uzbuđivala nas je i pomisao da imamo oboje smještaj u tom istom hotelu gdje smo feštali.. Bila sam nervozna, sretna i uzbuđena.. i on se teškom mukom savladavao.. Negdje oko tri ure nježno me uhvatio za ruku i šapnuo mi "Dušo, idemo.." Zadrhtala sam.. Prihvatila sam njegovu ruku i pustila da me vodi.. Koljena su mi klecala.. Doveo me do njegove sobe, i otvorio vrata.. U zraku se osjećala neka napeta, a opet uzavrela atmosfera. Uveo me u sobu.. Ja sam stajala jedan trenutak kao skamenjena na sredini sobe.. Svjetlo je bilo ugašeno, a kroz prozor nam se smješio mjesec. On mi je prišao sa leđa i laganim pokretima skinuo sve one silne špangice iz moje kose.. Duga crna kosa rasula mi se po ramenima.. Vrhovima prstiju je prešao preko mog vrata, i lagano sasvim lagano počeo otkopčavati haljinu.. Zadrhtala sam po ko zna koji put te večeri.. Haljina je polako skliznula na pod. Ispod grudnjaka su se nazirale moje čvrste grudi.. Prešao je prstom preko mojih usana, a onda je svoje usne prislonio na njih.. Ljubio me polako, nježno, sočno. Grickao mi je zubima donju usnu.. Otkopčao je polako i grudnjak i lagano vrhom jezika dodirnuo nabubrele bradavice.. Uzdahnula sam i privila ga jače sebi.. Uhvatio me za ruku i poveo ka krevetu.. Ležala sam ubrzano dišući i čekajući njegov sljedeći korak.. Spustio se niže do stomaka.. Ljubio je dio po dio moga tijela , od grudi do bedara.. Zubima mi je polako strgao gaćice.. Osjećala sam neku čudnu toplinu koja se širi u mom stomaku. Drhtala sam.. Polako je razmaknuo moje noge i jezikom prešao po unutrašnjosti bedara.. jauknula sam.. Njegov topli jezik prelazio je preko mog klitorisa.. Bila sam tako vlažna.. Spremna da ga primim.. Drhtavim prstima otkopčala sam njegove hlače, i pod rukom osjetila njegov veliku ukrućenu muškost. U trenutku sam se uplašila.. Plašila sam se bola kada bude prodirao u mene.. Ali njegovi vješti prsti koji su prelazili preko mog klitorisa učinili su da zaboravim sve osim želje, ogromne želje da ga što prije osjetim u sebi.. Popeo se na mene, raširio mi noge i polako prodirao.. Bila sam tako vlažna..i vrela.. jauknula sam i izvila se ispod njega.. Samo jedan djelić trenutka osjetila sam bol, dok je prodirao u mene, ali želja je nadvladala bol i ja sam lagano uhvatila njegov ritam. Brzo sam ga osjetila cijelog.. Izvijala sam se ispod njega, stenjala, držeći ga za bokove i privijajući sve jače sebi.. On mi je grickao bradavice,
jezikom prelazio preko njih, a one su bile tako čvrste i nabrekle.. Podigla sam malo noge i obgrlila ga oko struka, puštajući ga da što dublje zaroni.. Ritam nam je bio usklađen i sve brži. Tijelo mi je gorjelo.. Osjetila sam grčenje cijele utrobe, tijelo mi se treslo kao u groznici.. Svršavali smo zajedno uz uzdahe.. Osjetila sam njegovu toplu spermu u sebi.. nismo imali zaštitu, šta bude bit će.. (nije ništa bilo)..
Polako disanje nam se vraćalo u normalu.. Tijela su nam se opuštala, a on je ostao da leži na meni.. Nije želio još da ga vadi iz mog još uvijek toplog međunožja..
Nastavili smo sa ljubljenjem.. Ležali smo potpuno goli na krevetu. Lizao mi je očvrsle bradavice, a zatim se prebacio na moj stomak.. Šarao je jezikom po mojim butinama i međunožju, držala sam ga za kosu.. Stezala sam ga sve jače, oklijevao je.. Kada je vidio da više ne mogu izdržati, zagnjurio je glavu u moje međunožje i počeo me pomahnitalo lizati.. Dok sam ja trzajnim pokretima pratila svaku akciju njegovog jezika. Pridigao se, obavio moje noge oko svoga struka i ušao u mene. Veoma nježnim i sporim pokretima kukova ulazio je sve dublje i dublje.. Počela sam stenjati i ispuštati uzdahe zadovoljstva.. Počeo je ubrzavati, a ja sam mu grizla ruku sve jače i jače.. Više nije mogao da izdrži. Svršio je i pao pored mene obliven znojem.. Bili smo iscrpljeni ali nam osmjesi nisu nedostajali. A mladenci.. mladenci su još uvijek u braku..

Kategorija:
Strejt erotske priče