Prvi dan proljeća

Postoji strast, koja nema veze sa materijalnim statusom..
Postoje trenuci koje ne treba propustiti jer izigravamo čistunce ili dame..

Sjedila sam sama u bašti poznatog lokala, ispijala sam  svoju prvu jutarnju kavu i odgovarala na poruke društvu sa KZO. Uglavnom su to bile poruke podrške i pohvale za priče. Tu i tamo bacim pogled po bašti kud ko prolazi..
Nisam mogla ne primjetiti dolazak  Mercedesa sa crnim zatamnjenim staklima koji se upravo parkirao ispred.. Grb Hajduka se vidio iz aviona.. Imao je ZD tablice. Baš me zanimalo tko će izaći iz automobila.. Izlazi tip crn, visok.. bijela majica dugih rukava, tamne rebe, oko vrata zlatni lančić. Taman moj tip muškarca.. Sjeo je dosta blizu ali na mene nije obraćao pažnju, tipkao je nešto po mobitelu..

Uvijek sam se izazovno oblačila pa sam i ovaj put na sebi imala visoke čizme, kratku bundu i ultra kratku suknjicu.. Svi su u lokalu u mene gledali osim njega, i to me nerviralo. Ne mogu ja podnijeti nečiju nezainteresiranost, uzmem cigaretu kao fol nemam za pripaliti i okrenem se ka njemu. Pitam ga ljubazno ima li vatre na što se on nasmijao i odgovorio: "naravno, sve ima za tako lijepu curu.."

Još me pitao hoću li mu se pridružiti da ne sjedi sam, koketno sam se nasmijala, klimnula glavom i prešla za njegov stol. Dok smo pričali primjetila sam da gleda moje noge ispod crnih naoćala.. Bilo je i vrijeme da me napokon primjeti..  Pričali smo s lakoćom o svemu kao da se već poznajemo. Auto sam ostavila kod mehaničara, promjenit će filtere. Ponudio se da me provoza malo po gradu. Naravno da sam prihvatila.. Bundu sam objesila straga.. Sjeli smo u auto, dodao je gas i ja sam utonula u suvozačevo sjedalo.
Krenuo je sa svojim pričama i zajebancijama o sexu, i tako je sve počelo.. Osjećala sam kako počinjem vlažiti.. Imala sam osjećaj da neću dugo izdržati. Kroz svaku šalu o sexu, pogledao bi me onako zavodljivo sa širokim osmijehom, na što svaka žena padne.. Baš sam uživala u vožnji gradom, pustio je Olivera, balada za baladom..

Spustio je svoju ruku na moju butinu i počeo je maziti, nisam se bunila.. Bila sam sve napaljenija, a nije ni on ostao ravnodušan, počela se nazirati izbočina na njegovim rebatinkama.. Sve više priče o sexu i atmosfera je bila sve više napaljujuća, ali opuštena..
Nastavio je rukom do mog međunožja i zavukao mi je ruku u gaćice i krenuo da mi trlja vlažne usmine.

Ispustila sam uzdah kad sam osjetila njegove prste.. Izašli smo iz grada prema istoku.. Stakla su zatamnjena niko nas nije mogao vidjeti .
Raskopčala sam ga, izvadila mu kitu i počela  je maziti.. Jedna ruka mu je bila na volanu, a drugom mi je sve jače navlačio glavu na sebe. Samo sam ga slatko cmoknula. U jednom trenutku je samo skrenuo sa puta, i rekao mi da mu sjednem na maloga. Uradila sam to. Bez razmišljanja sam ga zajahala, digla suknjicu, pomakla tange i navukla se jako.. Grudi su mi bile jako natečene, bradavice su se ukrutile.. Nisam htjela da stanem. Ruke su mu bile na mojoj guzi, širio me je, želio je da me tuca.. Bila sam mu u krilu, stenjala sam jako.. i vješto sam prebacila njegovu kitu u svoju guzu.. Naizmjenično sam mijenjala rupice, osjetila sam kako mu kita sve više otiče, a jaja se pune. Vratila sam ga tamo gdje mu je najljepše, i nabijala se jako. Molio me da usporim, ali ja ga ne slušam u tom blesavom trenutku. Nabijam se sve jače.. A onda sam osjetila trzaje njegovog glavića i vrućinu sperme dok mi se slijevala niz butine.. Pustila sam ga da me napuni do kraja. Ostali smo tako neko vrijeme. Nije želio da me pusti… ni ja nisam željela da se odvojim od njega…
Ljubila sam ga dok sam trljala moju golu picu od njegovu nogu.. Onda me prebacio na mjesto suvozača, raširila sam noge, on se namjestio između njih i stavio svoj glavić na ulaz u moju picu.. Trljao mi je usmine glavićem.. Počeo je ulaziti, širiti me iznutra.. Sva drhtim, vrištim, osjećam vrućinu njegove glavice koja čuda radi u mojoj unutrašnjosti..
Počinje da ubrzava, ujela sam ga za rame, svršavam.. Grčim se, tresem se ali on ne smanjuje tempo, udara, samo udara... Postaje prejak osjećaj, teško izdržavam te nalete poslije orgazma.. Brzo se rasplamsava nova vatra i još jedan orgazam.. vadi ga iz mene i svršava mi na butine.. Malo je zastao, par sekundi i obrisao je maramicom glavić, okrenuo me je tako da sam se ja njemu okrenula leđima, tj. presavila sam se preko prednjeg sjedala tako da su mi glava i ruke došle na zadnje sjedalo, a guza malo izdignuta na prednje sjedalo. Odmah je ušao do kraja, tada mi se učinilo da je još veći, deblji i duži.. Vrištala sam kao luda, a on nije prestajao, samo me punio i mijenjao poze..
Bila sam skroz zadovoljena, umorna, sretna..

Kategorija:
Strejt erotske priče