Supruga se jebe sa šefom ali voli muža, 2. Deo

Priznajem, nisam stigla da se presvučen, ni istušram. Još sam u sebi osećala Darkov kurac u meni je bila njegova sperma, bila sam još uvek Darkova. Bludnica, I osvojena žena, preoteta sa odjecima orgazma u pizdi I spermom drugog mužjaka koja mi je klizila po butinama.
Marko me je dočekao nežnim ljubavničkim poljupcem u usta. Ta usta su držala kurac mog šefa par minuta ranije.


Osećala sam u tom trenutku mešavinu ponosne ljubavi svog supruga I vatru koju j eu meni zapalio moj ljubavnik.
Osećala sam toliko jaku ljubav da sam zagrlila svog supruga I počela snažno da ga ljubim, u svojem preljubničkom magnovenju osećala sam potrebu da Marko istera iz mene svaki Darkov trag, svaku kap njegovog semena, svako sećanje na užitak koji sam doživela.
Ljubili smo se tako na sred našeg stana i ja sam Marka povela u spavaću sobu.

“Ne pali svetlo, ostavi neka bude mrak” rekla sam dok sam gurala Marka na krevet i počela da mu žustro otkopčavam košulju, ljubeći ga divlje. Želela sam ponovo svog supruga. Sada sam mrzela i prezirala Darka, čak sam se u onom svom magnovenju i smejala sećajući se kako je brzo svršio u mene
Kada sam oslobodila već ukrućeni Markov kurac uvukla sam ga sebi u grlo u jednom potezu. On je samo jeknuo neočekivano, na ovaj mojpotez. Na suprugu sam koristila ono što sam naučila od ljubavnika, tako sam u sebi ponižavala darka, sveteći mu se podsvesno što me je pretvorio u kurvu.

Brzo sam povukla svoju haljinu nadajući se da u mraku marko neće primetiti da nemam gaćice koje su ostale u darkovim kolima ili u onoj uličici.

Markov kurac je bio natopljen mojom pljuvačkom a moja pizda darkovom spermom.
Spojili su se ponovo kada sam se nasadila snažno uzjahavši svog supruga. Markov kurac uleteo je u moju pizdu podmazanu mojim sokovima i sa darkovom spermom koja je kuljala napolje iz mene i slivala se po našim bedrima. Marko i ja smo zaječali kada je udario u ulaz u moju matericu.
Jahala sam ga divlje, saginjala se da ga poljubim, stavljala njegove šake na moje gole grudi koje sam izvadila iz haljine. Želela sam da me jebe, silovito, da me povredi, nanese bol, da izbaci iz mene svaku kap Darkove sperme, želela sam da me ponovo osvoji ponovo proglasi svojom.
Čula sam njegov urlik kada je počeo da izbacuje spermu u mene, smejala sam se u sopstvenom orgazmu sada Darku u lice, govorila sam u sebi “Moj muž je ponovo osvojio ono što mu pripada!”

Ležala sam zagrljena i zaštićena sa spermom dva muškarca na svom medjunožju, Pitala sam se da li je Marko nešto primetio, zahvaljivala se svevišnjem što darkova sperma može da prodje kao moji sokovi iz pizde jer sam bila popaljena.

Hvatala me je tuga jer sam ponovo počela da mislim kao preljubnica, ponovo sam počela da mislim kako da samrijem aferu sa Darkom. Da, bila sam markova žena i volela ga do neba. Ali bilo mi je jasno da moje telo i um su sada podeljeni.
Stigla je poruka od Darka:

“Bila si veličanstvena večeras. Ovo je samo početak nečeg prelepog”

- “Ko je to ljubavi?” rekao je sanjivo marko iza mene, grleći me
- “Niko. Reklame” slagala sam i postala svesna ko sam i šta sam postala.

Zaspali smo tako zagrljeni.

Probudila sam se prva i otrčala pod tuš. Spirala sam dugo mirise i jednog i drugog muškarca sa sebe.
Skoro sam raskrvarila desna koliko sam prala zube u frenetičnom pokušaju da sperem ukus šefove sperme .
Marko je ušao, zagrlio me od pozadi i poljubio. Bio je srećan a ja sam se osećala kao kurva koja posl eseksa spira sa sebe ostatke bluda.

Marko je pitao da li želim da me poveze na posao, kao milion puta do sada. Ne geldavši ga u oči samo sam izgovorila - “Ne, Darko šalje vozilo po mene”
“Dobro” - bilo je sve što je izgovrio pre nego što smo se poljubili i on otišao.

Gledala sam fijoku sa donjim vešom. Ruka mi je mahinalno krenula po hulahopke sa gaćicama, a obični crni grudnjak sam već izvadila. Ali zastala sam. Pogled mi je krenuo ka čipkastom crnom kompletu sa halterima.
Sedela sam na bračnom krevetu sa navučenim halterima na pojasu, i lagano, skoro senzualno navlačila čarape koje sam posle na kraju zakačila žabicama. Svoje krupne grudi povezala sam prozirnim čipkastim grudnjakom i svoju picu i guzo pokrila isto takvim gaćicama. Izabrala sam štiklice. Takva, stala sam prerd ogelodalo, Izgledala sam zavodljivo, izazovno, a nisam se sećala kada sam se ovako poslednji put obukla sa Marka.
Navukla sam kratku crnu suknju tek da pokrije haltere, belu košulju i sako. Povezala sam svoju buznu kosu u poslovnu pundju i izašla kada se sa tekefona začula poruka da je vozač stigao sa automobilom.

“Da li sam kurva? Zašto sam se obukla ovako danas? Za posao? Ne. Za firmu? Ne. Za muža....nikako...za Darka?”

Nastaviće se

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlična priča, prelepo!

Korisnik

Savrseno ! Sve pohvale na temi, radnji i pismenosti... Lp

Korisnik

Hvala na komentaru. Uvek volim da znam kako vam se dopada što pišem

Korisnik

Svaka tvoja prica me odusevi