Znala sam

Znala sam da me promatra.. Usmjeravala sam mlaz tuša tamo gdje je trebalo gasiti.
Sapunala sam se nježno i uzbuđujuće... prelazila sam polako po bradavicama, zaokruživala sise.. Oblizivala sam usne jezikom, nije više mogao izdražati.. Skinuo je u tren svu odjeću sa sebe.. zgrabio me rukama snažno, opasno se približio uz mene.. Ljubio me po vratu, spuštajući se ka mojim sisama.. Lagano ih je rukama mijesio i jezikom lizao moje bradavice.. Mrsila sam mu kosu tiho stenjući i uzdišući.. Gurala sam njegovu glavu sve niže,  poljupcima se spuštao preko trbuha.. stigao je do gladnog vrelišta.. Podigla sam nogu na njegovo rame držeći se rukama za tuš.. Raširila sam noge nudeći svoju vrelu breskvicu njegovom jeziku..
Počeo je da me liže.. klizio je po cijeloj dužini moga procjepa..
Sisao je moje usmine i gurao jezik što je mogao dublje.. stenjala sam sve jače.. Pomicala sam kukovima prema pokretima njegova jezika .. Tresla sam se, bila sam blizu orgazma.. U jednom trenutku jezik je zamijenila njegova kita.. Polako je ulazio u moju vrelu i napaljenu picu željnu njegovog kurca.. Prodori su se ubrzavali, osjetila sam kako se bližim orgazmu.. Bilo je jako napeto, vruće i sklisko.. počela sam ga grebati po leđima.. Kupaonica je bila mokra, što od vode, što od naših uznojnih tijela. Sjela sam ispod mlaza i raširila noge da bi mu još bolje izložila svoju pohotu. Moj klitoris i ispupčene usmine prostirali su se pred njim.. A onda sam ustala i okrenula se prema zidu.. Prišao mi je, nabio se odostraga u moju usku picu.. Iz mojih se pluća prolomio uzdah.. Nasmijao se, pomilovao me po grudima.. Uhvatio me se za bedru i lagano je digao, tako da sam se mogla nasađivati ​​na njegov ud bez većih problema. Išlo nam je lijepo i lagano, divno i čarobno. Gnjezdila sam se na njegovom kurcu i nabadala, vrpoljila se.. On je ulazio u mene do jaja, svrdlajući glavićem po njoj.. Onda sam prestala miješati, okrenula se, klekla i strpala njegovu kitu u usta. Pušila sam mu kao profesionalka, ljubimica svih pornića.. Zabacio je glavu i stenjao od užitka.. lijepo sam se poigrala sa njegovom alatkom..Toliko sam se zaigrala da ga nisam željela izvaditi ni iz usta, a ni iz ruku.. Mazno sam ga dirala, ljubila, mazila, sisala.. dovodila sam ga do ludila. Cuclala sam njegovu glavicu ko dijete varalicu, izluđivala sam ga. Počeo je glasnije stenjati.. ispraznio se po mojem licu.. njegovu spermu je ispirala voda. Uživala sam kao nikad do tada. A ni on nije bio daleko.. Ljubio me strasno pod kapljicama tople vode.. naslonio me na zid, podigao mi nogu i uronio  prstima u moje vrelo međunožje. Kako volim ovog čovjeka! 

Otima mi se uzdah, i okrećem se grudima prema zidu, nudeći mu moju guzu i leđa, po kojima se slijeva voda. Bio je opet spreman da prodre u mene vrelu.. jednako vlažnu i vrelu kao i voda koja pada po nama.Tu je, na ulazu, osjećam ga... Polako ga namjestio, uhvatio me za kukove i utonio je duboko u moju vrelu dubinu.. Zabijao se u mene žestoko.. grcao je i dahtao dok me tucao sve jače i jače.. Iznenada se ukočio, svršavao je.. Stresao je i posljednju kapljicu sperme na moje grudi. Oblizala sam mu glavić, a zatim ga povela prema svojoj spavaćoj sobi. Što je dalje bilo, mislim da možete naslutiti i sami.

Kategorija:
Strejt erotske priče