Nemanja je duze izdrzao (fantazija) 2. deo

Posle onog iznenadnog vidjanja sa Nemanjom, haos. Posle ucene sa video snimkom bio sam primoran da ubedim sefa da na moju poziciju postavi Nemanju, dok sam ja pristao da se vratim na prethodnu i da mi sada Nemanja bude nadredjeni. Ne samo to, nego sam i izgubio onu opkladu sa Nemanjom, pa sad vec skoro mesec dana cekam da me Nemanja ponovo pozove, na jos jedno vidjanje. 

I konacno, nakon nekoliko neugodnih nedelja, gde nisam smeo da ga pogledam u oci na poslu, Nemanja mi na izlazku iz firme dobacuje - "veceras u 8, kod mene". I sve do 8, nisam imao mira, non stop mi je u glavi bilo sta ce se dogoditi kada odem kod njega, sta je sada pripremio i sta ce mi sve uraditi kada se pojavim u njegovom stanu. 

Kucam na vrata, a on ih ubrzo otvara, obucen u bade mantil. Sedam na krevet. Pita me sta cu da popijem, ljubazno odgovaram da ne bih nista. "Znaci, da prelazimo odmah na stvar. Bicu iskren, prosli put je bilo za dlaku. Da si nastavio samo malo brze, verovatno bih svrsio pre tebe. Jako me lozis, zato sam i zeleo da se vidimo opet. Drzi ovo, presvuci se u kupatilu, pa se vrati da se malo igramo." Uzimam kesu koju mi je Nemanja dao i odlazim sa njom u kupatilo. Skidam sve sa sebe, pa iz kese vadim komad odece koji je Nemanja spremio za mene. U soku gledam komad odece i razmisljam u sebi da li je realno da ovoliko zeli da me ponizi. Jako brzo shvatam da zapravo i nemam izbora, pa oblacim sta mi je dao.

Nemanja sedi u bademantilu na dvosedu i zadovoljno se smeska dok me gleda kako iz kupatila izlazim bosonog, od struka navise go, a na sebi nosim samo drecavo zute helanke, na kojima je Nemanja unapred napravio dve rupe, jednu napred, jednu pozadi. Takodje, na helankama u predelu moje desne butine, markerom je citko napisao 'DROLJA'. "Provuci taj mali kurcic napolje kroz prednju rupu, za onu zadnju cu se pobrinuti ja", govori mi dok ne prestaje da se smeska. To sam i uradio, cineci da izgledam jos smesnije.

Ispred Nemanje, na podu stoje papirici poredjani u krug, i u sred kruga flasa. Upitao sam ga sta je to. "Znas da mnogo volim da se igram. Kao i prosli put, i sada cemo isto. Prvi put kada pobedis, slobodan si da se okrenes i odes. Na svakom papiricu napisao sam po jednu stvar. Zavrteces flasu, i na kom se papiricu zaustavi, ja cu ti 10 minuta raditi ono sto na tom papiricu pise. Ukoliko ti kurcic posle tih 10 minuta ostane spusten, prekidamo i mozes da odes. Ukoliko ti se kurcic posle tih 10 minuta digne, vrtis flasu ponovo i nastavljamo dalje. Tako cemo posle svakog puta, sve dok na kraju ostanemo bez papirica, ili dok tebi kurcic ne ostane spusten". Ne bas odusevljeno, klimnuo sam glavom. "Hajde onda, da ne cekamo. Pocni."

Kleknuo sam pored kruga sa papiricima, uzeo flasu i zavrteo je. Flasica se zaustavlja na prvi od pet papirica. Podizem papiric, odmotavam ga i citam sta pise na njemu: 'F A C E S I T T I N G'. Zbnunjeno gledam u Nemanju, a on sa smeskom izgovara "Moja omiljena predigra. Lezi na ledja na tepih." Poslusam sam ga. Nemanja ustaje sa kreveta, i sa sebe svlaci bade mantil. Potpuno go dolazi do mene i opkoracuje mi glavu nogama. Kleknuo je tako da mi je glava sada bila izmedju njegovih kolena, i sada sam u krupnom kadru mogao da vidim samo njegova jaja i sveze depilirani cmar. Krenuo je da se spusta u sedeci polozaj preko mog lica, a ja sam u tom trenutku zazmureo. Usledio je dodir njegovih guzova i cmara sa mojim usnama. Osetio sam kako su se preko mog nosa i ociju opustila njegova jaja. Poceo je da mesa guzicom po mom licu. Poceo sam da povlacim noge instiktivno, medjutim uhvatio me je rukama za butine i smirio me. Usne su mi vec bile prilepljene za njegov cmar, dok sam na obrazima polako osecao znoj od mesanja njegovih guzova. Jedva da sam disao kroz nos, a svaki put kada bih otvorio usta da uhvatim vazduh, sve vise bi mi se njegov cmar prilepio za usne. Nemanja uzima svoj jos uvek mlitavi kurac i pocinje da me lupka njim po celu. Kroz par trenutaka, osetio sam kako mu se kurac digao. U nedostatku vazduha, rukama ga instiktivno hvatam za guzove, kako bih ih iole pomerio i dosao do vazduha. Nemanja za trenutak podize guzicu sa moje face, pogleda me sa zlim smeskom sa visine, pa onda ponovo seda na moje lice. 

Tajmer na njegovom telefonu konacno je oznacio 10 minuta. Ustao je sa moje face i poceo da se smeje. Podigao sam glavu i ubrzo shvatio i zasto se smeje. Iako smo obojica prosli put ustanovili da ima veci kurac od mene, moj je u tom trenutku bio gotovo isti kao njegov, toliko se digao i ukrutio. Zaprepasceno sam gledao u svoj kurac koji je strcao iz drecavo zutih helanki, jer koncentrisan na disanje ispod Nemanjinog dupeta nisam ni primetio da mi se kurac digao. "Idemo dalje, zavrti", rekao je Nemanja. Kleknuo sam ponovo pored papirica i zavrteo flasu. Citam Nemanji sledeci papiric na kom se flasa zaustavila - "S P A N K I N G". Progutao sam knedlu. 

Nemanja seda nazad na ivicu dvoseda, skuplja noge, i pokazuje mi da dodjem i da se presavijem preko njegovih kolena. Na kolenima sam dosao do njega, i ispruzio se preko njegovih kolena. On me hvata rukama za struk i podize uvis, kako bi mi dupe preko njegovih kolena doslo do izrazaja. Iz ranca koji mu stoji na dvosedu vadi prvo ball gag koji mi vezuje oko usta. "Ovo je da ne bi bio mnogo glasan", govori  mi dok ga vezuje oko mojih usta. Potom, ponovo iz ranca, vadi neku koznu spatulu, ocigledno kupljenu u nekom sex shopu. Sa kuglicom u ustima i zatvorenih ociju neizvesno ocekujem prvi udarac po dupetu. Medjutim, umesto udarca, Nemanja spusta spatulu i polako pocinje da me mazi njome po guzovima. Taman sto sam otvorio oci, BAM! Poskocio sam u njegovom krilu i zakukao, ali se kroz ball gag culo samo blago mumlanje. Levi guz je prvi stradao. Poceo je ponovo da me mazi spatulom po dupetu, sada nisam otvarao oci uopste jer sam znao sta me ceka. Ukrutio sam se, savio i stegao prste na nogama, cekajuci sledeci udarac. BAM!, sada desni guz. Mumlam i dalje kroz ball gag, ne otvarajuci oci. Iscekujem sledeci udarac, i zelim u sebi da 10 minuta sto pre istekne. Stopala i dalje drzim zgrcena, cele noge zapravo.  BAM! Zajaukao sam, jer umesto po dupetu, spatulom sam ovaj put dobio po tabanima. "Svaki sledeci put ce ici po tabanima sve dok se ne opustis. Hocu da ti se dupe zatalasa svaki put kad ga udarim, necu da se stezes tako." Zacutao sam i vrlo brzo naterao sebe da u potpunosti omlitavim telo, jer su mi se tabani od samo jednog udarca vec zacrveneli. BAM! BAM! BAM!, tri brza i jaka udarca po mojoj zadnjici, instiktivno sam krenuo da mu bezim iz krila. Na onoj rupi koju mi je napravio pozadi, kroz drecavo zute helanke naziralo se moje pocrvenelo dupe. "A ti bi da setas, cekaj, moze i tako". Iz ranca vadi koznu ogrlicu i povodac. Na brzinu je vezuje oko mog vrata, kaci povodac na nju i ustaje sa dvoseda. "Ajmo polako", govori dok me povdcem povlaci da klececi pravim krugove po stanu. Ide pored mene, drzeci povodac u jednoj, a spatulu u drugoj ruci. Pusti me da buseljam par trenutaka, pa me opali spatulom po dupetu, a ja svaki put poskocim. Od buseljanja i udaranja po dupetu, na mestu gde je napravio rupu na mom dupetu, jedna strana helanki mi se uvlaci u dupe, i tako mi levi guz malo vise ispada iz njih. Nemanja to primecuje, a primecuje i da je vremena za spanking ostalo svega desetak sekundi. Zaustavlja me, podize ruku u vis i povlaci povodac kako bi me naterao da se sasvim uspravim, i dalje klececi na tepihu, a onda spatulom brzim pokretima pocinje da mi udara taj levi guz. Kolenima pokusavam da se pomerim unapred i izbegnem udarce, medjutim kako je podigao povodac uvis i zategao ga tako da ne mogu da mrdnem, zmurim i prihvatam batine po dupetu. Zvuk telefona oznacava istek i ovih 10 minuta, a moj kurac gotov da svrsi sam od sebe... "Nemanja  baca spatulu ispred mene, zadovoljno se smeska i komentarise "idemo dalje"...


Uskoro nastavak... 



Kategorija:
Gay erotske priče