Nasamaren, namagarcen (fantazija)


Iako sam jos uvek relativno mlad, sa svojih 29 godina zaradjujem jako lepo, jer radim u finansijama, jako stresan i naporan posao. Pored posla i redovnog treniranja/trcanja, nemam bas neki zanimljiv drustveni zivot. Pre izvesnog vremena upoznao sam na jednoj gej drustvenoj mrezi jednog momka, nekoliko godina mladjeg od mene, sa kojim sam poceo da se vidjam, jako retko, pa onda sve cesce, i sada smo dosli do toga da se vidjamo 2-3 puta nedeljno. Ja sam uni, kao i on, pa mi dobro dodje da se uvece posle trcanja, nakon stresnog dana na poslu izvatam sa tim momkom, izdrkamo jedan drugom, ponekad ukljucimo i foot. Ipak, juce smo isli zajedno na trcanje, pa je posle prilikom vidjanja u mom stanu ponelo i mene i njega, pa je pao i prvi seks, sto je meni bio prvi put da sam jebao neku musku guzu. 

Nisam nikada imao odnose sa muskarcima, uvek se to zavrsavalo na vatanju, drkanju, i tome slicnom. Ipak, jako mi se dopalo, pa sam mu rano jutros pre posla pustio poruku. Pitao sam ga kako mu se svidelo i rekao da je meni bilo vrhunski, da me je jako nalozilo to kada sam mu svukao do kolena helanke za trcanje i gurnuo kitu u guzu. 


Stize mi poruka - "I meni je bilo super. Obzirom da si dobio moje dupe sinoc, da li bi ucinio nesto za mene ? Veceras ostavi otkljucana vrata od stana. Dolazim kod tebe u 9, zelim da me sacekas u svom krevetu. Povez preko ociju, a na sebi ostavi samo one helanke za trcanje od sinoc, nista vise. Dobices erotsku masazu svog zivota. 

Bilo mi je drago da se i njemu svidelo, a predlog mi je zvucao jako interesantno, pa sam pristao, verujuci da ce ta masaza da se pretvori u jos jedan seks gde ce moja kita ponovo uleteti u njegovo dupe. Taj osecaj mi se jako dopao. 

To vece nakon trcanja ulazim u stan. Skidam sve sa sebe i odlazim na tusiranje. Do zakazanog dejta imam jos pola sata. Posle tusiranja navlacim na sebe nove helanke za trcanje, stavljam povez preko ociju koji inace koristim za spavanje, lezem na stomak u poziciju za masazu i cekam. 

Vrata stana se otvaraju, cujem nekoga kako ulazi u stan i zakljucava vrata. "Cekam masazu 'svog zivota', kako si je nazvao", dobacujem dok se vrata sobe otvaraju. Ne dobijam odgovor, vec osecam prste kako mi dodiruju jedno stopalo, pa se onda polako penju preko listova do butina i dupeta. 

"Aham, znaci tako cemo, bez price ? Okej", nasmesio sam se i umirio, cekajuci da masaza pocne. On seda na krevet preko mojih butina, prosipa ulje po mojim ledjima i pocinje da me masira. Ludilo koliko prija, posle nekoliko trenutaka malo mi je falilo da zaspim. Onda, okrece se kontra, licem ka mojim stopalima, stavlja ulje i na njih pa pocinje sa masazom stopala. "Fantasticno", promrmljao sam, a on mi stavlja prst na usta, dajuci mi znak da treba da cutim. Cujem kako nesto zvekece. Uzima obe moje ruke i povlaci ih iznad moje glave, i kada sam cuo kako nesto klikce, ukapirao sam da je poneo svoje lisice i ruke mi skupljene iznad glave vezao za krevet. Iznenadjen sam ali ne previse. "Nisi pomenuo da cemo se opet igrati sa SM igrackama", prokomentarisao sam sa osmehom na licu, a on mi oko usta vezuje ball gag. Hteo sam da ga pitam kada je kupio novu igracku, medjutim nista nisam mogao da progovorim, loptica mi je vec bila u ustima. 

Posle par trenutaka cuje se cepanje helanki preko mog dupeta. To nisam ocekivao pa pokusavam da kazem nesto, ali neuspesno, sto od ball gag-a, a sto zbog toga sto mi je glava licem okrenuta ka krevetu. Dupe mi je sada bilo na izvol'te, strcalo je izmedju poderanih helanki. Najezio sam se kada sam osetio hladno ulje koje mi je sipao izmedju guzova i koje je krenulo da se sliva ka mom cmaru. Veliko iznenadjenje usledilo je kada sam osetio njegov prst u mom dupetu. Prvo jedan, pa onda i dva. Nikada u zivotu nisam to radio, prvi put sam osetio tako nesto. Cekaj malo, ovo vise nije prst ?  Da nije bilo poveza preko ociju, one bi mi ispale koliko sam se frapirao kada sam ukapirao da mi guzove, a onda i rupicu dodiruje neciji glavic. Krenuo sam da mumlam kroz onaj ball gag i da mlataram nogama. On je ustao, pa sam ocekivao da ce mi skinuti ball gag i povez preko ociju, jer ja vezanih ruku nisam bio u stanju da to uradim. 

Medjutim, on me hvata za jedno stopalo, i brzim pokretom mi vezuje nogu za jedan kraj kreveta, a onda i drugu nogu za drugi kraj kreveta. To je to, lezao sam na svom krevetu potpuno bespomocan. On se vraca na krevet, i dalje bez i jedne progovorene reci. Sa obe sake jako je pljesnuo po mojim guzovima, onda ih je stisnuo i onako zeljno i nekontrolisano protresao, i dalje ih stezuci. I onda mi se desilo ono sto sam mislio da cu ja raditi njemu ponovo. Glavic je ponovo izmedju mojih guzova, siri mi cmar, nekoliko trenutaka mi je trebalo da ga ubaci i da mu kurac sklizne u moje dupe. Vristao sam na sav glas, ali iz mojih usta kroz ball gag izlazilo je samo mumlanje. Bam, bam, bam. Bez osecaja da ga primam prvi put, iako je znao da nikada ranije nisam, Uvaljuje mi kurcinu, cini mi se, do kraja. Apsolutno sam nemocan, pokusavam da pomerim noge, koje stoje vezane i rasirene kao da me je prikovao za krevet. Ruke isto tako, cvrsto vezane. U jednom trenutku, dok se izivljavao na mom dupetu, uzima krajeve pocepanih helanki i cepa ih jos vise, sada su poderane sve do mojih butina. Nekoliko puta, jako me je opalio samarom po jednom, pa onda i po drugom guzu. Tempo nije bio intenzivan, ubacivao ga je i vadio polako, ali svaki put kada bi ga ubacio, potrudio se da to bude do kraja. Onda je na trenutak zastao. Pomislio sam da je gotovo, jer bih zakolutao ocima svaki put kada bi mi njegova kurcina uletela. Osecaj je bio jako pomesan. Nije mi se svidelo jer nisam to ocekivao, bilo je to veliko iznenadjenje za mene, svakako sam jednog dana hteo da probam ali ne na ovaj nacin. Sa druge strane, kad god bih osetio kako mi ulazi u dupe, jako bih se nalozio, dolazio sam do iskusenja da svrsim samo zato jer mi nesto ulazi u dupe. Medjutim, on nije zavrsio. 

Sakom me je uhvatio za kosu i malo mi podigao glavu, povukavsi me za kosu unazad. Vratio je kurac izmedju mojih guzova, i i dalje drzeci me za kosu, 'upregao me' da ne mogu da vrdnem dupetom i pobegnem od njegovog kurca. I onda - bam,bam,bam,bam. U kratkim, ali jako brzim intervalima, izresetao mi je dupe, a ja nisam znao gde je levo. Pljuvacka mi se sliva niz bradu, ja i dalje zbog poveza vidim samo mrak, stezem ruke, stezem prste na nogama dok me on bombarduje otpozadi, a onda iznenada staje. Pusta mi kosu, koja sama automatski pada nazad izmedju jastuka. Kleknuo je preko mojih butina, i posle samo par trenutaka osetio sam toplu spermu na oba moja guza. Dok cujem kako se oblaci, sperma se sliva niz moje butine. Sada kad je bio spreman odvezuje mi prvo noge, a sekund nakon sto mi je odvezao ruke, pozurio je ka ulaznim vratima i izasao iz stana dok sam ja rukama prelazio preko mog dupeta, i dalje pokusavajuci da ukapiram sta se to upravo dogodilo. 

Zakljucavam vrata od stana, odlazim u tus kabinu, palim toplu vodu i sedam na pod, pustam da topla voda pada na mene. Nisam ni ukapirao da i dalje nosim pocepane helanke, da i dalje imam njegovu spermu po dupetu i butinama. 

Kada sam podosao, zovem ga, a on se ne javlja. Pustam mu poruku, pitam sta je znacilo sve ovo, a on odgovara da ne zna o cemu pricam. Posle nekoliko dana, mnogo dopisivanja i prepiranja, saznali smo mnogo toga, i on, a i ja. Saznao sam da ima decka vec dve godine, koji je to jutro procitao moju poruku dok je on spavao, i koji mi je odgovarao umesto njega. Njegov decko znao je vec neko vreme da ga vara tim vidjanjima sa mnom, cak nas je i vece pre toga pratio na trcanju, i kako posle trcanja odlazimo u moj stan. Tako je i znao gde zivim. 

I tako, dok je momak sa kojim sam se ja redovno vidjao radio drugu smenu u kaficu, mene je, po prvi put, u mom stanu, izjebao neko koga nikada nisam video u zivotu. 



Kategorija:
Gay erotske priče