Prva masaža prostate

U mladosti sam bio dosta konzervativan, ali su se neke stvari desile i "protiv moje volje".

Starija dama s kojom sam imao povremene susrete jako je htela da liže moju mladu guzu i da uđu u nju. Određeni period sam se bunio, do trenutka kad sam dozvolio da me veze za krevet, ležeći na stomaku.

Počela je polako po celom telu da me ljubi i grebe noktima, da mi masira guzove i da ih širi jako šakama. Osećao sam kako mi se cmaric grci ne bi li sprecio da se raširi. Počeo sam da se osećam čudno, mešavina napaljenosti i straha, ali je napaljenost ipak prevladala. Kurac mi se jako ukrutio, mislio sam da sam probudio dušek.

Sljapnula me je po dupetu i rekla da se polako natrcim, da izbacim guzu ležeći i dalje grudima na krevetu. Nastavila je da me grebe noktima i da širi guzove prilazeci prstima sve bliže i bliže mom cmaricu. Ceo sam se bio najezio i stresao. Kako sam to uradio polako je počela da me liže od vrha glavica ka jajima, preko korena kurca do guze.

Bio sam jako nervozan i nisam želeo da mi to radi, ali kad sam osetio vlažan, topao jezik... Ufff samo sam zastenjao... Nastavila je polako da me liže kružnim pokretima dok je prstima širila guzove. Odjednom je ukrutila jezik i počela polako da me jebe sa njim, ufff kako je bio dobar osećaj, još više sam se napalio a iz kurca je potekao precum u velikim količinama, samo sam želeo da nabijem kurac u nešto ali mi nije dala. Uhvatila me je za jaja iako mi je kurac bio na granici da eksplodira i stegla ih jako. Zastenjao sam jako uz neopisivo dobru mešavinu bola i zadovoljstva. Shvatila je da sam bio njen u potpunosti!

Nastavila je da me liže i drži za jaja dok je drugom rukom polako zamenila jezik sa prstom, kružnim pokretima masirajuci moj cmaric. Na pitanje da li mi se svidja, samo sam tiho rekao da... Samo je izustila opusti se i počela polako da mi nabija prst u guzu, cimnuo sam se za trenutak, ali taj osećaj kad je dotakla prostatu, ništa bolje nisam osetio do tad u životu. Zadržala je prst unutra par sekundi i počela polako da ga vadi i nabija sve brže i brže. Delovalo je kao večnost, kao sedmo nebo, dostignuta katarza.

Počeo sam obilno da svrsavam i da stanjem jako kao nikad u životu. Nasmejala se, pitala da li sam dobro... Nikad bolje, molio sam je da nastavi.

Uslisila mi je molbe i izjebala me prstom još jednom, takođe sam obilno svršio veoma brzo.

Tako iskorišćenog i vezanog ostavila me je da ležim još neko vreme...

Nismo se još dugo viđali nakon toga jer se odselila iz mog kraja...

Ali I dalje, nisam osetio bolji osećaj od svrsavanja masažom prostate...

A koja su vaša iskustva?

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

I ja bi voleo tako neko da me izmasira Smile

Korisnik

Imati srecu da naletis na takvu iskusnu damu je neprocenjivo, zavidim...

Korisnik

Nema ništa bolje od toga toje doživljaj koji se memožeo pisati ko nije prbo ja sam imo sex sa par nji ali nisam našo onog ko zna zadovolji bolje završi poso prst moj

Korisnik
dzd

Extra prica