Dado, nemoj, molim te… (4. dio)

  • jesi stigo
  • jesam li ti reko da mi ne pises poruke
  • majmune pitam samo jesi stigo u stan
  • jesam. obrisi poruke i idi spavaj
  • jebi se, laku noc
  • dalibore fino sam te zamolio… pricali smo... greska... oprez... razumijes...
  • ama covjece koji ti je kurac, nisam ni planirao hodati gradom i pricati… pa i ja mislim sto i ti. znas me. sve ok. odo spavati
  • samo obrisi poruke i laku noc. vidimo se

  • Navio sam alarm na telefonu i ugasio net. Iako sam se već tuširao kod njega, imao sam potrebu da se istuširam i u svom stanu. Ne znam zašto. Sasuo sam na sebe više od 200 litara gotovo hladne vode. Nekoliko puta sam se oblijevao gelom za tuširanje. Imam osjećaj kao da sam pola gela potrošio. Želio sam da vrištim, da se ugrizem za ruku. Nisam.

    Nakon tuširanja, oprao sam zube. Srušio se u krevet, svjestan da mi slijedi razmišljanje. Kajanje. Nekako, morao sam podvući crtu ispod svega što se prije sat vremena desilo. Pušio sam kurac Dadi. On meni. Bila je to divljačka razmjena strasti. I ništa više. Valjda ništa više. Nakon što smo, zagrljeni, zajedno svršili, bio sam užasan. Rekao sam mu da siđe sa mene i donese mi papira da se obrišem. On je obrisao sve sa mene, a ja sam to prezirao. Bez izgovorene riječi otišao sam u njegovo kupatilo, istuširao se. Kada sam izašao, on je bio u mojoj trenerci. Ne znam da li sam ga, vidjevši to, u tim momentima obožavao ili mrzio. Ali nisam imao muda da išta kažem. Navukao sam majicu i njegov šorc. I rekao mu da idem polako. Pitao me je da li hoću da me odveze. Odgovorio sam da neću. Zatim sam mu u nekoliko rečenica rekao da smo i dalje drugovi. Da je bilo strašno fino. Ali da smo napravili grešku. Da moramo biti pametni. I tako, mokre, tobože kraće kose, izašao iz njegovog stana.

    Prisjećajući se njegovog tužnog pogleda, mrak mi je pao na oči. Nešto me je steglo u grlu. Onda sam se sjetio onih njegovih vatrenih pogleda, punih sreće i žara. Onog obožavanja mene. I bilo mi je još teže. Žalio sam što ga nisam zagrlio jako, do iznemoglosti, kada sam izlazio iz njegovog stana. Šta sad, u pičku materinu? Uključio sam internet, otišao na Facebook Messager. Bio je dostupan. Nije spavao. Ustao sam, otišao do stolice na koju slažem odjeću. Dvadesetak sekundi kasnije poslao sam mu iz kreveta sliku na viber. Na slici sam ja, u krevetu. Prikazan sam od stomaka ka nogama. Spreman za spavanje. U njegovom šorcu.
    Nije prošlo ni deset sekundi, dobio sam sliku od njega. On, u krevetu. U trenerci. Mojoj. Onda mi je napisao "Fino spavaj, majmune. Briši sliku i poruke, evo i ja ću".

    Tri dana su prošla. Ja njemu nisam pisao, čini mi se zbog mog ega, najviše. A htio sam, bezbroj puta mi je palo na pamet. (Da, imao sam u međuvremenu par puta seks sa curom. I izdrkao sam, čini mi se, dva puta. Ne moram vam reći na koga sam mislio. Ne želim to da kažem). Ni on meni nije pisao, iz straha kako ću reagovati, vjerovatno. Opet smo se (konačno) vidjeli na fudbalu. Koliko je samo bio lijep. Blago oznojan. Polumokre kose. Bojažljivih očiju svaki put kada bi morao pogledati ka meni. Utjerao sam mu strah u kosti, čini mi se. A on pojma nema koliko mi je falio. U svlačioni nismo jedan drugom ništa rekli. Pri izlasku, svi smo se ispozdravljali i otišli kući u tri grupe. Njih trojica u njegovom autu, ja sa drugom grupom u drugom autu, par ih je otišlo pješice/biciklima. Mi smo otišli na pivo. Zadržali smo se oko sat i po, smijali se, zajebavali…. Ali, meni je nešto falilo. Neko.

    Ulazim u svoj stan, ulijećem u WC, skidam sve sa sebe, pišam. Gledam se pred ogledalom. Ulazim pod tuš. Pokušavam razmišljati o drugim stvarima, ali… stiže me baš ono od čega bježim. Gdje je on sada? O čemu razmišlja? Možda su oni u nekoj kafani isto bili. Možda su još. Jebote, šta mi se dešava…

    Po izlasku iz kupatila, navukao sam gaće. Pišem poruku kolegi, koji je sa Dadom otišao kući. Pitam gdje su, da nisu negdje na pivu, da dođem i ja. Odgovara mi da je kod cure, a da su preostala dvojica, koliko zna, otišla kući. Perem zube. Navlačim šorc, majicu. Zovem taksi.

    -Ko je? (Čuje se na interfonu)
    -Ja sam, otvori… (Dok sam u liftu, pitam se još jednom da li sam normalan. Zvonim na vrata Daliborovog stana. Otključava, ulazim. Ukipio sam se, on zatvara vrata, ali ih ne zaključava. Okrećem ključ. On me gleda, zbunjen, ali luđački srećan. Gore ima majicu, dolje gaće. Kosa mu je mokra, tuširao se, čini se, prije par minuta)

    Hvatam ga desnom rukom oko vrata. On bi se, kao, izmicao, ali se ne izmiče. Skidam patike, jednu o drugu, i još jače ga privlačim, pa grlim. On se ne pomijera. Spustio sam svoju glavu na njegovo rame, a onda ga još jače prigrlio. (Jebem li ti… šapnuo sam mu). Onda sam mu poljubio vrat, i još jednom, pa još jednom. Uhvatio sam ga sa obje ruke za lice, pa ga pogledao u oči. Moj nos do njegovog. Usne blizu usana. On samo ćuti i gleda me. (Ajmo unutra, šapćem mu, i pustam ga).

    Dok gazi ispred mene, imam odličan pogled na njegovo tvrdo, izvajano dupe. Razbio me je taj prizor. Uhvatio sam ga sazada, uz stomak, i pribio se uz njega. I tako ga pribio uz zid njegove dnevne sobe. On bi se, kao, otimao, a ipak ne mrda. Zabacuje glavu na desnu stranu. Gledam njegove zatvorene oči, dok moje prepone pribijam uz njegove guzove. Hvatam mu zubima uho. A sa obje ruke ga hvatam za kukove. Ne vrijedi da vam opisujem osjećaj koji mi je stvaralo njegovo prelijepo momačko dupe pored moje kite. Imao je na sebi neke svjetlo-sive gaće. Spuštam svoj šorc do koljena.

    - Šta radiš, pita me…
    - Ništa, ćuti

    - Nećeš…
    - Neću, ćuti…

    Nakon šorca, spustio sam i svoje gaće. On je provukao ruku iza sebe i uhvatio me za kurac, koji je bio tvrd kao da će eksplodirati. Počeo je da mi ga drka, a ja sam mu ponovo zario zube u uho. Počeo je da uzdiše, da blago stenje. Pomakao sam mu ruku sa moje kite, i počeo da je pribijam uz njegove bokserice.

    - Šta radiš…
    - Ćuti, polako... (Dok sam to govorio, uvukao sam mu ruku u gaće, sa prednje strane, i počeo da ga hvatam za nabrekli kurac. To ga je razoružalo. Drugom rukom olizao sam svoj dlan, a zatim navlažio svoju kitu, čiji vrh je ionako bio poprilično klizav, od uzbuđenja. Nekoliko puta sam to odradio, a onda mu lagano počeo uvlačiti kitu u nogavicu bokserica. Svaki put kada bih to uradio, on se malo stegao, kao da mi brani. Ali, jakog otpora nije bilo. Naslonio sam mu vrh kite na rupicu i pokušao polako da ulazim. Nije išlo.

    - Nemoj, rekao mi je tiho
    - Ššššš…

    I gurao sam polako. Strpljivo. Čini mi se, ulazio sam milimetar, pa zastajao. Pa opet toliko. Išlo je teško. Ali nisam odustajao. Kurac mi je bio maksimalno tvrd, pa je morao unutra, a Dado je muškarčina i nije htio da ispadne slab. Izdržao je. Godilo mi je. I njemu je, znam. To što mu radim između nogu. Između guzova. Boljelo je čak i mene. On je prestao da se opire, ali bi povremeno izustio “Ahhh”. Nakon minut, minut i po, moj glavić bio je u njemu. Ništa više od toga. Nisam odustajao. Gurao sam, jednako sporo, još više. Skupio sam mu noge, a svoje raširio. Ruke sam mu raširio po zidu. A onda mu uhvatio glavu i okrenuo je udesno. Izvadio sam kitu iz njega. Spustio mu gaće do koljena i ponovo je zabio. Počeo sam za nijansu jače da prodirem, zbog čega je on krenuo glasnije da uzdiše. To me je dodatno naložilo, pa sam krenuo da nabijam još žešće. Zvuk njegovih uzdaha me je obarao. Vraćao sam kitu prema nazad, a onda je još jače nabijao. Nakon dvadesetak pokreta, bio sam sav u njemu. Moja jaja lupala su o njega. I dalje je bio jako uzak, ali ja nisam prestajao sa prodiranjem. Nisam bio brz. Udarao sam ga u ritmu. Njegovo fino, mesnato dupe me je izluđivalo svaki put kada bih ga nabio do kraja. Spustio sam ruke ispod njegovog stomaka, a onda ga desnom uhvatio za kurac, a lijevom za kuk.

    - Aaaa, božeee, šaptao je svaki put kada bih ga navukao do kraja.

    Počeo sam da ubrzavam pokrete. Krenuo je da jeca, pa sam morao svoju ruku da mu stavim preko usana. Lijevu ruku, dok sam mu desnom drkao. Dodatno me je palio taj zvuk koji je ispustao nakon što sam mu rukom zatvorio usta. Počeo sam još jače da ga jebem, dok je on mrmlao. U jednom momentu je izgubio kontrolu, te je i sam počeo da mi se nabija na kurac. Svaki put kada bih ga ja grunuo u njega, on bi dodatno približavao dupe ka meni, i stezao me mišićima. Daj mi ga, jebiii meee, počeo je nesvjesno da govori.

    - U jebem ti, eeee, gotov sam, da vadim (povikao sam mu, čini mi se preglasno)
    - Neoooj (rekao je nemoj, ali to se nije jasno čulo zbog moje ruke na njegovim ustima)

    Postao sam još žešći. Počeo sam da ga tucam. Tucam, iz sve snage. Uska rupica oko moje kite mi je pokidala pamet. Lupkanje njegovih guzova me je dodatno razaralo. Desetak puta nabio sam mu ga do kraja, dok se on stezao i grčio ispred mene. Drhtao sam, dok sam ga punio sa nekoliko mlazova.

(Nastaviće se...)

Dado, nemoj, molim te… (1. dio)

Dado, nemoj, molim te… (2. dio)

Dado, nemoj, molim te… (3. dio)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Čekamo nastavak!

Korisnik

Koji užitak vama, a i meni............

Korisnik

Savrseno napalio si me opasno

Korisnik

Momak, ti si pravi talenat za ovu vrstu priča.Nastavi tako jer ništa nije vulgarno, prosto, sve naprosto odiše erotikom. Čestitam ti.