Napokon sami

Bila je nedjelja popodne.
Svi su negdje zagubili tako da smo žena i ja ostali sami, baš kak je rekla ujutro "Idemo popiti kavu na terasi, budemo poslije valjda sami"
I ispunilo se,bili smo.
Čekao sam dragu u krevetu napaljen ko da se nismo ševili dva mjeseca,a ne od prekjučer.
No bili smo sami,a to je jedan veći osjećaj slobode kad si u braku.
I ušla je u sobu u crnoj prozirnoj spavaćici,sva nauljena da se blistala ,a neki dijelovi su joj još i više se sjajili.
Dragi danas sam bespomoćna i radi mi što želiš. Pitao sam zar sve,sa laganim smiješkom iona je potvrdila"Baš sve"
Legla si je i ja sam iz ladice izvadio lisice, stavio joj ruke na leđa i zavezao ju. Oči sam joj pokrio povezom za oči , nabacio koju fotku i počeo ju ljubiti. Obožavala je kad joj ljubim stopala, prstiće, lagano se penjući prema gore. Jezik mi je završio u njezinoj pici , a on se samo uvijala i stenjala sve jače i jače. Postavio sam je na koljena i dao joj ga da liže, no usisala ga je u jednom trenu i sisala, lizala nabijala glavu na njega kad ga nije mogla navlačiti s rukama. Skoro sam svršio , no ima sam druge planove sa njom tj. sa njezinim tijelom. Polegao sam je na bok i ispunio sam ju tvrdim kurcem i počeo jebati najprije lagano, a onda sve brže,jače. Pica joj je bila vlažna, željna i gutala je moj kurac. Nikuda nije mogla i izvadio sam ga van i nastavio ju dražiti sa vibratorom po pički, a drugom rukom sam posegnu do lubrikanta, našprico si ga u ruku i počeo joj širiti drugu rupu pripremajući za svoj tvrdi kurac.
Ona je stenjala sa vibratorom među nogama,a ja sam joj već sa dva prsta lagano uklizao u rupicu. Kad najedanput netko je zvonio na vrata, pokušavao ući i skužili smo da se neko od djece vratio i morali smo prekinuti tu sesiju na obostranu žalost, doduše ona je svršila, ali joj nije bilo dosta. Pokrio sam ju onak zavezanu i otvorio klincu vrata i lupao glavom u zid.
Bio je to šok za oboje i mam sam se bacio na traženje neke destinacije gdje nam nitko ne bude smetao. Pošto je sad u vrijeme korone sve poluprazno, bez pardona sam nam našao aranžman za koji dan u donekle blizini, di nas nitko ne bude prekidao.
Već za par dana smo putovali,samo nas dvoje.
Sredila se je za izlet na brzinu manikura, pedikura, depilacija tip top.
Začas smo došli na željenu lokaciju,mada mi je bilo iznimno teško voziti pošto si je gospođa odjenula novu haljinu di su joj sise ispadale van a i dobrano su joj se vidjele samostojeće i gaćice. Bilo je jako zavojito no kad sam spustio ruku u njezino međunožje osjetio sam joj vlažnu picu pod prstima jer je imala tange sa prorezom po sredini i jedva sam se skoncentrirao na vožnju.
Ušli smo u sobu,pustio mjuzu, natočio njoj gintonic, sebi wiskicolu i nisam stigao ni otpiti si ,već me je napadala. Ovo čekam još od neki dan, skinula mi je hlače i bacila na krevet i uzela u usta moj kurac palacajući ga jezikom , ližući od jaja prema vrhu, pa draškala glavić u ustima , čuda mi je radila sa jezikom i usnama.
Uspio sam se nekako okrenuti tako da i ja nju mogu zadovoljavati,sjurio sam joj jezik u picu kroz prorez na gaćicama di je bila prava poplava. Kružio sam joj sastrane ,pa do guze,milina bez ijedne dlačice a i ja sam bio svježe obrijan tak da ju nisam pikao.
Skinula je haljinu bacila me na leđa i samo se nasadila. Čučala je iznad mene i nabijala se, a ja sam mijesio njezine sise i pridržavao za guzu da mi ne slomi kurac u tim naletima. Kolko sam mogao zavlačio sam joj prst u guzu,no mislim da nije to ni primjetila kolko je bila uzbuđena.
Najednom se dignula, okrenula i to je bio neki čudan položaj jer je stajala iznad mene,a njezina pica je virila kroz prorez od gaćica , rubovi samostojećih,crvene štikle prizor za bogove. Usisala mi je kurac, drkala ga da još učvrsne;kud više,meni spustila međunožje da ju ljubim ližem, a nakon par trenutaka pomaknula se na njega i počela žestoko nabijati ,trljati pičku dok sam ju ja držao za sise .Počeli smo svršavati u istom trenu i samo se srušila kraj mene dok joj se slijevala sperma po čistim plahtama i mojim nogama.
Već sam skoro zadrijemao,maznula me se laktom i rekla"Idemo nismo ovdje došli spavati, wellness nas čeka".
Spustili smo se do Spa zone i ja sam se bacio u bazen da malo dođem sebi, a ona se je postavila pod vodeni masažer da ju izmasira vrat ramena sise. Pozvala me je i privio sam ju k sebi i skužio da nema donji dio badića i morao sam ju držati dok joj masažer masira guzu i picu naravno. Držao sam je za sise a ona mi je dobacila "Prostak jedan".
Preselili smo se u saunu gdje moja draga uživa. Možda nije bila ni pet sekundi umotana u plahtu , već je gola ležala u sauni i znojila se.
Pošto nikoga nije bilo i ja sam se raskomotio pa sam se legao nasuprot nje i gledao kako joj se znoj slijeva po grudima pički i ostalim manje važnim dijelovima tijela. Bilo je užasno vruće u sauni,no usprkos svemu kurac mi se počeo od uzbuđenja dizati,a još kad se je draga počela dirati po pički , došao sam do nje i počeo ju ljubiti. Kad ono bila je slatka jer dok sam plivao ona si je napravila piling sa šećerom.No kak smo bili u sauni svaka radnja je izuzimala ogroman napor tak da nije bilo šanse da se ševimo na 80 stupnjeva, al nije ni ovo obostrano lizanje , pušenje bilo za bacit.
Utrljala mi je taj piling na kurac i lizala ko najslađi sladoled i malo je falilo da joj svršim u usta.
No bilo je prevruće, pa smo se otišli osvježiti onak goli u jacuzzi.
Mjehurići su nas baš opuštali nakon saune, a njoj se pripišalo, pa me pitala di je tu WC.
Nisam imao pojma ,no velim joj da se olakša tu u jacuzziju, jel ionako nikoga nema.
I polako se dignula iz jacuzzija,čučnula na rubu okrenuta prema meni,još više raširila noge da joj pička bila na izvolte i počela pišati. Gledao sam kao začaran ,no kad je bila gotova rekla je sad ti. Što mi je drugo preostalo dignuo sam se ,a kita dignuta do neba i za trenutak dva sam i ja se počeo olakšavati. Letilo je po cijelom jacuzziju, kada se ona približila i rekla da pišam po njoj. Jedva sam ga usmjerio prema dolje i zalijevao joj sise cijelo tijelo i molio da čim dulje to traje. Raširila si je picu sa prstima a drugom rukom ga primila i usmjerila zadnje mlazove prema njoj. Ludnica.

Malo smo se još osvježili, otuširali i otišli na ručak da se pripremimo za drugi dio popodneva.

Kategorija:
Strejt erotske priče