Sljubljivanje...

Vukla sam se s treninga kući, kao pregažena mačka. Nakon nekoliko meseci potpune neaktivnosti, telo mi je reagovalo sasvim očekivano. Boleo me je svaki mišić koji je pulsirao, polunapet, dok sam pokušavala da se dokopam kuće u jednom komadu.
A ona, nikad udaljenija i nikad željenija. Ne pamtim kada sam joj se više obradovala.
Moja zajapurenost, i potpuno očigledna, na nos izlazeća duša, je izazvala grohotan smeh kod njega nakon što me je ugledao na vratima.
Nisam imala snage čak ni da se brecnem zbog toga, onako, u šali, iako verujem da sam zaista izgledala presmešno. Smejala bih se i sama, da sam imala snage za to. Umesto toga, samo sam sela i pomirljivo, tupo, gledala u jednu tačku.. poluživa.

"Jooj, pile moje malo ...begaj pod tuš i odmah u krevet.... čekaću te tamo. "

Iskreno, pomislila sam "Ma samo mi je još to trebalo"... Seks je bio poslednja stvar o kojoj sam u tom trenutku razmišljala.

Topla voda je prijala, ali nedovoljno i samo privremeno. Znala sam da ću sutra zaraditi nesnošljivu upalu čitavog tela, kao što nikada nisam i sa tom mišlju sam krenula, uvijena u peškir, ka spavaćoj sobi.

"Savršeno, nisi se obukla! Dođi da opustimo te mišiće... razbijemo upalu i još ponešto."

"Joj izviiini, ali stvarno nisam u stanju da se pomeram, a ne nešto drugo."

"Tvoje je samo da ležiš, sve ostalo prepusti meni." - rekao je kroz smeh, šeretski.

Na to sam samo zakolutala očima, kako samo ja umem onako okata, što je kod njega rezultiralo još većom navalom smeha...i legla.

"Šta ti je? Lezi na stomak, hoću da te izmasiram... Mislim...nije da bih se bunio da ti pružim i nešto više od masaže, ali kapiram da ti nije do života, a ne do seksa."

Samo sam se zadovoljno osmehnula i, ne baš graciozno i elegantno, prosula po krevetu i prepustila njegovim umešnim prstima koji su mi opuštali svaki milimetar tela. Kroz ogromni prozor koji se prostirao duž, gotovo, čitavog zida, pružao se pogled koji je još više upotpunjavao opuštajući osećaj... ogromne pahulje su padale toliko lagano, kao da plutaju, lelujajući u vazduhu, jednako kao što sam i ja lelujala nakon izvesnog vremena, na granici između sna i jave, dok su mi njegovi prsti raznosili tako prijatno blaženstvo čitavim telom, a nežni poljupci spokoj i toplinu.

Pre nego što sam zaspala, pred oči mi je iskrsla scena u kojoj mu uzvraćam "uslugu" i...toliko mi se svidela sama pomisao, da sam za trenutak poželela da je realizujem odmah, mada, telo ipak nije bilo u stanju da prati um, te sam se samo prepustila zamišljanju.
Znala sam da je petak dan koji će mu biti izuzetno naporan i da bi se sigurno obradovao mom revanširanju, te sam na brzinu sve smislila, posložila zamisao u glavi i zadovoljno zaspala, rešena da mu se, na meni svojstven način, zahvalim zbog toga što je uvek u stanju da oseti i da mi pruži upravo ono što mi je u tom trenutku potrebno, čak i ako njegove trenutne želje trpe zbog toga.

Petak je došao iznenađujuće brzo i tek tada su sati počeli lenjo da se razvlače. Radni dan mu je svakako trajao duže nego moj, a ovog puta je morao da se zadrži još dodatnih sat, dva, kako bi ispoštovao postojeće rokove, što mi je pružilo mogućnost da obavim sve potrebno.
Otišla sam do kuće nakon posla, na brzinu uzela neophodne stvari i uputila se ka stanu koji sam iznajmila dan ranije. Organizovala sam "baka servis" za čuvanje dece do sutradan, tako da je sve išlo po planu.

Iznajmljeni stančić je bio izuzetno prijatan i, s obzirom da je ponuda bila već prilično ograničena, zaista je bio dobar izbor...pravo malo, ušuškano, ljubavno gnezdašce... kao stvoreno za nas. Bila sam zadovoljna, nestrpljivo iščekujući njegov dolazak.
Dva sata koja sam imala na raspolaganju do toga sam iskoristila da mu pošaljem poruku da, nakon posla, svrati po mene kod koleginice, ostavivši mu adresu stana, a potom se prepustila sopstvenom opuštanju.
Pustila sam muziku, otvorila bocu vina, otpila gutljaj iz čaše koju sam nasula, i otišla lagano da se istuširam. Bez ikakve žurbe, znajući da imam sasvim dovoljno vremena dok ga ne ugledam na vratima, puštala sam da me kapi vode miluju, uljuljkuju u zamisao svega onoga što će da sledi, dok bi mi se s vremena na vreme, prstići poigravali, šarali, smenjujući se sa mlazevima vode, po probuđenom međunožju. Samo sam se blago igrala dovodeći se, i pored toga, lagano, skoro do stanja neizdrža, sa jednom jedinom željom, da se istoga trenutka pojavi na vratima i uzme me, bez ikakve pripreme.. divlje, gladno, strasno.

Izašla sam ispod tuša, ne ublaživši glad koja je narasla i, samo uvijena u peškir, potpuno mokrog tela, zavalila u fotelju pijuckajući vino, dopuštajući da kapi vode same ispare s moje kože, odnoseći sa sobom i preveliku želju koju sam već jedva držala pod kontrolom. Ovoga puta, htela sam da je imam. Htela sam da, za promenu, ja vodim njega, kroz sopstvene slike u glavi, održavajući samokontrolu, ne popuštajući porivu da mu se odmah prepustim.
Posle izvesnog vremena, pošto mi je koža bila potpuno suva, odvila sam peškir, pustivši da samo spadne s mene i u ritmu muzike odlepršala do losiona za telo. Volela sam ta golišava švrćkanja, kada mi samo vazduh struji kožom, po čitavom telu.. slobodno, nesputano. Posebno sam ih volela na nepoznatom, novom terenu. Kao da tek sa odbacivanjem odeće, taj isti, do tada nepoznati, stran prostor, dobija dimenziju ličnog i postaje moj. Svojom golotinjom osvajala sam ga, pridobijala, obeležavala. Tako je bilo i tada. Osećajući zadovoljstvo zbog sjedinjavanja sa okruženjem, ambijentom, čineći ga svojim, utrljavala sam losion predano, ne izostavljajući ni jedan jedini deo kože, uživajući u svakom dodiru. Oduvek sam volela sopstvena milovanja, tako senzualna i čulna. Gotovo da mi je bilo krivo što moram da prestajem da bih se obukla. Milujući se, kao da sam se svaki put iznova zaljubljivala u sopstveno telo. Oblu, švrstu zadnjicu, zategnute butine...malene, za u šaku, grudi i naravno delove koje sam na sebi najviše volela, ramena, sa kojih sam prelazeći preko ključne kosti, dolazila do dugog, tankog vrata.
On bi često umeo da mi kaže, "Narcisu jedan", na šta bih ja, uz osmeh, samo odgovorila "Ljubavi, moram voleti sebe, da bih umela da volim tebe."
Sačekala sam da koža sasvim upije losion kako bih mogla da nastavim dalje sa oblačenjem. Lagano sam je pokrila grudnjakom i gaćicama, a zatim u ruke uzela, kao paučina, tanane i osetljive čarape, i pažljivo ih obula. Prionule su mi uz noge, obavijajući ih kao nova, još zanosnija koža.. Tako majušna stvarčica, a toliko seksi, zavodljiva i perverzna, za kraj... zakačila sam ih halterima i pogledala se u ogledalu... Osmeh mi je zaigrao.

Sve sam to sakrila maslinasto zelenom haljinom na preklop i vezala je oko boka, pogledala u pravcu visokih potpetica i nevoljno ih obula. Volela sam da ih obuvam s vremena na vreme, ali, bez obzira koliko u njima delovala izazovnije na prvi pogled, remetile su mi hod, njegovu lepršavost i uzbuđujuće, prirodno vrckanje i uvijanje čitavog tela, dajući neki blago ukočeno, izveštačeni ton... Iako sam uvek radije za prirodnu opuštenost i spontanost, ovaj put sam ih obula, znajući da mi neće dugo biti na stopalima.
Kosu sam raspustila, tako da su mi se zlaćani, razbarušeni pramenovi, kao griva, prelili preko ramena milujući ih, iz nesesera izvadila ruž, vatreno crveni, i nanela ga na malene, mesnate usnice i... to je bilo sve. Krupne bademaste oči, su prirodno sijale od samog prizora i iščekivanja zadovoljstva koje želim da mu pružim, menjajući ton od boje ćilibara do boje mahovine, zavisno od svetla pod koje bih stala.
Mašila sam se za omiljeni parfem i na tren zastala pre nego što sam prsnula. Oduvek je voleo moj prirodan miris, sve moje mirise i, znajući da će mi "prigovoriti" što sam se čak i istuširala, odustala sam od njega u poslednjem momentu.
Upravo u tom trenutku se začuo interfon.

"Popni se gore, da se upoznaš sa... Sarom." - u brzini sam, otvarajući mu, izbacila ime nove koleginice koju on zaista nije upoznao.

Ostavila sam vrata blago odškrinuta.... Nasula još jednu čašu vina... i sela u fotelju sa pogledom na ulaz.
Čekala sam par trenutaka dok se nije začulo zvono..Nekoliko sekundi zatim, vrata su počela bojažljivo da se otvaraju.
Zbunjenim izrazom lica je prošao titraj olakšanja, kada ih je napokon otvorio i ugledao mene.
Verujem da mu je gomila pitanja prolazila kroz glavu u trenutku dok sam mu samo kažiprstom, bez reči, dala znak da priđe, uzimajući čašu u ruke, spremna da mu je pružim.
Zastao je ispred vrata, zatvorivši ih, razgledajući oko sebe i pitajući se, verovatno, o čemu se ovde radi.
Kako bih mu ublažila evidentnu zbunjenost, prišla sam, zanosno mešajući bokovima, možda za nijansu prenaglašeno za moj ukus, iako bi mnogi rekli, pa i on, da je baš potaman, i pružila čašu s vinom, obavijajući mu ruke oko vrata.

"Jesi li umoran, ljubavi?"

"Mila, šta je ovo...jesmo li... sami? ... Čiji je ovo stan? ... Sara... ?

" Hmm.. Voleo bi da nismo? "-izgovarala sam to dok sam mu nežno spuštala usne na vrat, koliko sam uspevala od jakne koja je skoro do kraja bila zakopčana. Udisala sam mu vrat, tako opojnog, njegovog prirodnog mirisa i... dno stomaka je počelo da mi se steže. Njegova koža na mojim usnama.. Toplina njegovog tela... Ruke na mojim bokovima...
Sve je to bilo i više nego dovoljno da znam zbog čega sam njegova.. zbog čega je moj.

"Ma samo me ti zezaj, šta li si to smislila? "

"Samo se opusti... i uživaj. Zaslužio si" - rekavši to, počela sam da mu otkopčavam jaknu.

"Šta misliš o tome da se malo raskomotiš? Mislim da bi uskoro ovde moglo da ti postane... poprilično toplo."-

"Verujem da znaš o čemu pričaš. Mislim da mi ne preostaje ništa drugo nego da ti verujem i ja i.. prepustim se. "- izgovorio je to, činilo mi se, više ubeđujući sebe.

"Rekla bih.. da si potpuno u pravu. A.. kako bih te uverila, moram malo da te oslobodim, za početak, ove jakne.." - oči su mu zaiskrile, žarom želje, koju bih odmah pročitala kod njega, dok su mu je moje ruke svlačile, prelazeći preko ramena, bicepsa...
Moj zagonetno bezobrazni osmeh, pogled koji je govorio da svašta imam na umu, samo mu je još više raspirivao želju. Verujem da u tom trenutku još uvek nije bio siguran šta sam mu to priredila, pitajući se, da li Sara koju na brzinu spomenuh, zaista postoji i čeka li nas tu negde, no, bio je i više nego spreman da se prepusti igri i da to otkrije.
Povela sam ga za sobom do spavaće sobe, suzdržavajući se da mu se ne bacim oberučke u zagrljaj, dok me je pratio pokušavajući sve vreme da pohvata što više detalja po stanu, ne bi li dobio neku smernicu koja bi mu rekla kuda sam zapravo imala nameru da ga povedem to veče.
Moja želja za njim i posle toliko godina nije utihnula, splasnula, već iz dana u dan evoluirala u nešto novo, veće, potpunije i sveobuhvatnije.
Morala sam da kontrolišem samu sebe, kako bih izvela to što želim, a najradije bih svukla sve sa njega, stihijski, čistim ljubavnim, strasnim zanosom vođena i topila se u njegovom zagrljaju, pod njegovim milovanjima, pod njegovim stiskom.
Od silnog iščekivanja i misli koje su mi se rojile zamišljajući čitav sled dešavanja, žudnja je toliko narasla da su mi gaćice već bile sluzavo vlažne. Ugrizla sam se za usnu, koncentrišući se na taj deo tela, taj pritisak zuba, kako bih ostala fokusirana.

"Znaš... mislim da vrelina upravo počinje da ti struji telom..." - gledajući ga, obuhvatila sam mu lice dlanovima, uzimajući usne među svoje. Ovlaš sam vrhom jezika prešla, lagano duž gornje, a zatim i donje usne i nežno je uzela zubima...pa usisala, milovala jezikom u toplom i vlažnom okrilju sopstvenih usta. A zatim ga uronila u njegova, dopuštajući da nam se jezici isprepletu u mekom, prijanjajućem, nežno strasnom, plesu. Taj trenutak kada nam se usne spoje, meki jezici obavijaju jedan drugog i dalje uvek deluje magično i za tren nas odvede u neki drugi, lebdeći svet.
Disanje je oboma postalo dublje, ubrzanije, a jedva čujno uzdisanje, me je nevoljno prenulo iz zanosa.

"Pomoći ću ti da se rashladiš... ili.. možda baš suprotno" - šapnula sam mu to na uho, dodirujući mu resicu vrhom jezika uz blago grickanje. Volela sam da ga milujem svojim dahom, toplim, lepljivim od žudnje.
Tako sam mu se i sada, priljubljujući se uz njega, spuštala usnama, jezikom, dišući vrelo, niz vrat, otkopčavajući dugmad košulje. Netremice je, znam, posmatrao naše odraze u ogledalu, ispred kog sam nas, zaustavila, njegove ruke kako mi klize niz leđa i zadržavaju se stiskajući oblutke zadnjice, koja se ocrtavala u haljini, izazovna, mameći na dodir, stisak, poljupce, ugrize...
Oslobodila sam ga košulje, a zatim se... spustila na kolena, prelazeći usnama, čitavim licem, njegovim stomakom duž pojasa pantalona. Osećala sam tako voljena podrhtavanja pod usnama, tu tenziju koja mu se kao klupko skupljalo upravo na mestu na kom sam tada bila, otkopčavajući mu pantalone. Davila sam se, gušila u omamljujućem, samo meni tako bliskom, njegovom mirisu koji sam uzimala punim plućima kao najopojniju drogu. Utrljavala njegovu kožu u svoju, utiskivala se u njega, vođena željom da prodrem... da mu prodrem u utrobu i obavijem mu se kožom.
Svukla sam ih naglo i... klečeći, isplazila jezik i, onako od dole, krajnje bezobraznim izrazom lica uz polusmešak, polizala ukrućenost njegovih bokserica, a potom ga... gurnula na krevet.
Pokušao je da me povuče za sobom, ali sam uspela da se zadržim.
"Ne bih volela da umažem haljinu onim što sledi..." - bilo je sve što sam rekla pre nego što sam u jednom sporom pokretu razvezala haljinu, nakon čega se čulo njegovo "Oooohhh...".

Samo sam joj, onako laganoj, dopustila da mi spadne s ramena, niz bokove, svesna da ima savršen pogled, posmatrajući me i od nazad u ogledalu. Njegova erekcija koja je izvirivala izvan ruba bokserica mi je jasno govorila da je do sada potpuno zadovoljan, a mene terala da ponovo grizem donju usnu.

" Hm... Mislim da nam nešto nedostaje..." - podigla sam obrvu i ugao usana i pre nego što sam izašla iz sobe, zastala ispred ogledala.
Oooohhh... Nisam bolesni narcis, zaista nisam, ali...volim svoje telo, stvarno ga volim, svaki nesavršeni inč njega.. i volim da ga mazim... volim taj osećaj mekog, nežnog baršuna pod prstima... a on, voli, sve što volim ja, i voli da me gleda tada.. i voli mene...i ja volim da me gleda.. i volim njega.
Zato sam se, gledajući se, pomazila.. za sebe... za njega...
Stavila vrh prsta u vatrene usne i tako vlažnim prešla preko ramena, spuštajući i obraze kako bih ih i njima osetila, pa preko grudi, milela sporo stomakom sve do gaćica... zavukla prstić u
njih.. u nju...provukla niz bujnu, vlažnu mekoću usmina, i vratila ga, ponovo vlažnog, u usta... Polizala ga, sve vreme gledajući ga u ogledalu...
"Sočno i.. ukusno" - i rekavši to izašla iz sobe.

Vratila sam se... sa uljem za telo.
"Ljubavi, mislim da će mi cipelice sada samo smetati..." - i konačno sam ih izula, nakon čega sam četvoronoške došla do njega na krevetu, kao lavica koja se dočepala plena, ponosna na svoj ulov, spremna da zadovolji, utaži glad.

" Zar ti neće smetati i sve ostalo što imaš na sebi? .. Ne bih voleo da išta žulja to telo..ništa osim... mene!"

" Hmmm.. Za sada.. ne... Ali..čini mi sa da ovde imamo višak.." - pogled sam spustila na nabrekle bokserice iz kojih je poskakivao njegov ukrućeni kurac.. Samo sam ga blago pomilovala dlanom, sputavajući želju da ga osetim ustima...i svukla mu ih.

"Mmmhhhh... Molim te... Okreni se.."
'Okreći se smesta ili ću te odmah uzeti... a ne želim da žurim' - pomislila sam zapravo, gledajući ga tako spremnog, u punoj snazi.
Okrenuo se poslušno, rešen da mi se prepusti potpuno.
Opkoračila sam ga i zagrejala ulje dlanovima.
Klizili su mu po ramenima, rukama... Prelazila sam svakim njegovim mišićem, odnoseći napetost i stvarajući istu, tamo gde treba.
Spuštajući se sporo niz leđa došla sam do samoga dna, do procepa guzova, uzela bočicu i istresla direktno na kožu. Od neočekivanog, hladnog šoka, koji je bio u kontrastu sa mojim toplim telom i dlanovima, se trgao. Nastavila sam da milujem, gnječim, utrljavam to sklisko ulje, približavajući se sve viže brazdi, zalazeći, zadirući sve dublje u toplo, skriveno. Prvobitna stegnutost je postepeno počela da popušta, a on se predavao mojim nauljenim prstima, vidno uživajući. Masirala sam mu taj maleni otvor, stegnutu rupicu oko koje su moji prsti uporno kružili, pružajući blagi pritisak, nagoneći na predavanje.
Uzbuđivala me je njegova uzbuđenost...sa svakim njegovim uzdahom i moja nezajažljiva glad je rasla. Uživanje voljenog bića je povećavalo moje. Želela sam da mu pružim sve, sve vrste telesnih zadovoljstava...Da ga raspametim, pomutim um. Želela sam i sama da doživim sve sa njim. Potpuno predani jedno drugom.
Jednom rukom sam nastavila da kružim, lagano prodirući tek neznatno, vrhom prsta, u tu nežnu, glatku, meku a čvrstu rupicu, dok sam drugom skliznula niže, masirajući onaj osetljivi deo između anusa i testisa i trljala se lagano o njegovu nogu, već potpuno mokrim gaćicama, ostavljajući mu vlažni trag.
A zatim, uzela sam ih u šaku...te nabrekle, pune sperme, testise, i vrhovima noktiju počela da prelazim po njima, da ih masiram, nežno gnječim, teglim.....
Želela sam ga... Želela sam da sve to što se nalazi u njima, završi u mojoj vreloj pičkici koja je pulsirala, otečena i vlažna.
Svukla sam u jednom pokretu grudnjak i spustila se. .. Vrhovi krutih bradavica su ga golicali, bockali po leđima dok su prsti nastavljali svoju igru. Želela sam da te prste zarijem duboko u njega, da prokrčim put za celu sebe. Njegovo prepuštanje me je ložilo toliko da sam poželela da svrši istoga trena tako, dok ja svršavam trljajući se samo o njegovu butinu, no... uspela sam da se obuzdam i.. umesto da nastavim, povukla prste i samo blago prešla jezikom, po mestu na kojem su, do prethodnog trena, bili oni.
Drhtanje koje je moj jezik izazvao i potmuli uzdasi koje je ispuštao nagonili su me da nastavim....
'Samo još malo...', mislila sam u sebi, 'Samo još malo...'
Želja da ga imam, da ga osetim duboko u sebi me je kidala. Obuzdavala sam je, kako bih što više produžila njegovo, ali i svoje zadovoljstvo, koje po prvi put doživljavamo na ovaj način i zato sam nastavljala da jezikom krčim putem kojim nikada nije išao, kružila, dubila, prodirala vrhom.. pa se spuštala do oteklih jaja, lizala ih i usisavala.. Blago grebala zubima... Pljuvačka se mešala sa nanešenim uljem i natapala ga, slivajući se niz njih, do korena, tvrdoga kurca.
Istovremeno smo rekli,
"Uzmi ga!!!"-on.
"Okreni se...!" - ja.
Spretno se okrenuo u jednom pokretu, tako da sam se našla licem tik uz njega, nabreklog, modrog, prošaranog venama... napetog, spremnog da eksplodira u jednom gromoglasnom prasku.... Nisam to htela.
Ne još!
Zato sam ga samo celom površinom isplaženog, mekog jezka, oblizala od korena do vrha, raznoseći po njemu prethodno skupljenu pljuvačku, odmakla se par centimetara od glatkog, svilenkastog glavića.. i pustila da poteče pljuvačka iz poluotvorenih, kao krv crvenih, umazanih, oteklih, usana do samoga vrha.
Rukom sam je razmazala celom njegovom dužinom, obuhvatajući ga punom šakom, dok sam usne prinela njegovim, ljubeći ga pomamno.
Jeli smo jedno drugo, gutali gladno, grizli, ujedali... dok mi je gnječio, širio guzove, kidao meso sa njih, raspomamljeno, divlje i neobuzdano. Stenjala sam trljajući se o njegovu kitu koja se natapala sada mojim sokovima preko potpuno mokrih gaćica. Ni sama ne znam, kojom snagom volje, ili čega već, očuvane trunke razuma, ne znam, ali...uspela sam da odolim njegovom prodoru, jer su mi se gaćice pomerile oslobađajući mu nesmetan put u njeno užareno grotlo.
Uspela sam jedva, gotovo nerazgovetno, hvatajući dah da izgovorim,
"Ne još..." - i odmakla se od njega istresajući bočicu ulja u ruke.
Zagrejavši ga, nauljila sam njegovu nabreklost, njegov divni kurac, moj kurac, koji se sijao kao najlepši ukras, mamio me, zvao da ga primim, da zasija neverovatnim sjajem u mojoj tmini.
I uzela sam ga... stopalima... u svilenim čarapicama.
Klizila sam njima stežući ga, uvrćući.. navlačila sam mu kožicu...trljala ga... masirala otečene mošnice, pune ključale sperme koja me je čekala.
Istovremeno...njegovo stopalo je pronašlo put do sočne pičkice, a dugi palac masirao moju rascvetalost, napupeli klitoris, gubeći se nakon toga u njenom vrelom bezdanu.
Usisavala sam ga, mešajući, izvijajući kukovima dok su mi stopala plesala na njegovoj krutosti.
Ni sada ne znam kako, biće da je u pitanju bio kratkotrajni prekid razbludele, raspomamljene svesti, tek, našla sam se na njemu.
Uklizio je sam, bez ikakve pomoći, u puterastu vrelinu koja ga je obuhvatala.
Oooohh... Kakav božanstven osećaj. Ako raj postoji, on bi u njemu trebao da bude sveprisutan.
Izvila sam se, zabacila glavu unazad u gotovo nemogućem luku ispuštajući krik, dok sam osećala duboko ispunjavanje. Pratio ga je njegov, dubok i olakšavajući uz izraz lica koji je govorio 'Da li je moguće? Da li je moguće da bude ovako nestvarno dobro?'
Uuuhhh... I bilo je.. Svaki put jeste.. Ali tada.... Oooohhh....
Svo fizičko zadovoljstvo, svo fizičko prepuštanje je bilo rezultat naše povezanosti, beskrajne ljubavi..
Znali smo to... Oboje...
I jebali smo se.. Jebao me je kao droljicu... Jebala sam ga bezobrazno, bludno.
I vodili smo ljubav istovremeno, proždirući jedno drugo pogledom, usnama, jezicima, zubima.... Rasparčavali se i sjedinjavali.... U znoju i pljuvačci.. Lepili se....Stapali. .. Neobuzdani i svoji.... Naši krici su se orili po malenom stanu kao oda životne radosti, sreće, strasti, ljubavi...dok me je davio, gušio, ljubio, pio, tucao, jebao, vodio ljubav sa mnom...
Slivala sam se niz njegove butine, sluzava i mirisna, a zvuci te vlažnosti su se mešali sa našim uzdasima. Nismo želeli kraj, mešajući, preplićući naša tela, nošeni razuzdanošću. Odlagali smo vrhunac, poslednjim atomima svesti, gubeći se u telu u umu, jedno drugog....
Neodložnost je, ipak, bila neminovna...
Zarivajući nokte u njegovo meso, zarivajući ih do krvi, suze su mi se slivale niz lice od lepote... lepote nas... I pustila sam da me ponese talas, odnoseći me visoko, zaslepljujući mi oči sa milion svetlucavih iskrica, dok mi se telo grčilo ispunjeno njime...
Istovremeno... zarivajući se najsnažnije u mene, njegov snažni ropac je zaparao sobu, obgrljujući moj krik.
Napunio me je svojim dragocenim semenom, oblio zidove, nahranio ih...
Grčili smo se, tresli, strahovito stiskajući jedno drugo dok nam je um plovio u nekom drugom univerzumu, pomešan, spojen... Postali smo jedno.

Tako sjedinjeni, ležali smo upijajući poslednje drhtaje jedno drugog, izgubljeni u sopstvenoj ljubavi, ne znajući ni za prostor ni za vreme oko nas.
Jednako kako je klizila kazaljka zidnog sata, sporo i neprimetno, tako je i on isklizio iz mene. Uhvatila sam ga u šaku, onako mekog i vrelog, ulepljenog nama, spustila se, uzela ga u usta i umila... polizala naše pomešane tečnosti koje sam mu pružila usnama pridigavši se.
Kao da mu nije bilo dovoljno, prstima je pokupio sve što je curelo iz mene, milujući je onako pulsirajuću, prenadraženu, izazivajući dodatna podrhtavanja i razmazao nas po mojim usnama, zubima, dajući mi da ih poližem ulepljene, sočne, pa se stopio sa mnom svojim, uzimajući sve što mi je pružio.
Ljubili smo se gutajući nas...jedno uz drugog, jedno na drugom...jedno u drugom.
Utonuli smo tako bestežinski u kratkotrajan, okrepljujuć san, u noć koja je bila pred nama... Noć ispunjena polusnenim, sporim, milovanjima, uzimanjima, prepuštanjima....
Noć ispunjenu nama...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Kao i uvek,odlična...

Korisnik

Wauuu