Priđi...

Priđi...
Oseti me...

Oseti miris moga vlažnog, kapljicama znoja orošenog tela.
Dok stojim na par metara rastojanja, dovoljno da me jedino pogledom upijaš i pokušavaš u svest da prizoveš dobro poznat miris, naslonjena sam na ragastol vrata, jedne noge podignute i savijene u kolenu i gledajući te, vrtim kažiprstom mokri pramen kose koji je ispao iz visoko vezanog repa. Osećam tvoju prikrivenu, neizgovorenu želju, koja me tera da se lagano odvojim i pružajući nogu pred nogu, krenem ka tebi, grickajući donju usnu u pokušaju da iskontrolišem svoju. Zaustavljam se na dodir od tebe. Ukoliko bi pružio ruku, pod prstima bi osetio glatku kožu, ali.. ne pružaš je i...ja ne prilazim bliže. Puštam da vrelina moga, vežbanjem, pregrejanog tela isparava miris gela za tuširanje koji je pre samo nešto više od sat vremena klizio po njemu, dok sam, nežno trljajući ga, pravila baršunastu penu obavijajući se njom, uživajući u milovanju, uživajući u mirisu dobro ti poznatog Afroditinog Ginger&lemon-a.
Puštam te da raširiš nozdrve i primiš ga u sebe. Da te zapljusne talas koji će ti se razbiti u mozgu, kao što bi se morski razbio o stene, i rasprši, raznese po čitavom telu, podsećajući svaki njegov milimetar, na sve ono što sam u stanju da izazovem, da mu uradim.
Udahni me.. Duboko.... Pusti da te prožme, iznutra...i izađe kroz pore kao jasna želja za svim onim što doživljavaš sa mnom, za svim onim što jesam.
Osmehujem se... shvativši da se desilo upravo to, posmatrajući ti oči koje su postale za nijansu tamnije, pogled za nijansu odlučniji.
Zatvaram svoje, usisavam donju usnu dok je milujem jezikom i grickam zubima, uživajući u trenutku spoznaje. I.. krećem ka kupatilu....
Vrata su ostala otvorena, čekaju tebe da ih zatvoriš za sobom....
Okrenuta leđima, zabacujem glavu sa strane unazad... bez reči, zovem te pogledom kroz trepavice, osmeha povijenog u jednu stranu...zovem te zavodljivom željom kojoj ne možeš da odoliš. Dok dlanovima milujem vrat i gola ramena...čujem zvuk zatvaranja vrata i osmeh mi se širi duž celog lica. Tu si... U tom malenom prostoru, samo smo nas dvoje i naša žudnja koja zgušnjava vazduh, steže grudi koje pokušavaju da ga udahnu.
Posmatreš me... Posmatraš kako se samo za tvoje oči skidam...lagano, uživajući u svakom pokretu. Klizim dlanovima niz telo, isto onako kako bih volela da klize tvoji i puštam da se povežeš sa njima. Da osetiš sve ono što osetim ja. Blago naježenu kožu, na napetim, drhtavim mišićima...vrelinu tela željnog dodira, milovanja. Svakim delom kože kojim prsti prođu dodatno ostavljaju trag, odižu dlačice koje kao da pokušavaju da prizovu, povuku prste nazad u želji za... još.
I osetiš... Osetiš me pod dlanom.
I dalje ti okrenuta leđima skidam vlažnu sportsku majicu. Ruku zabacujem unazad neokrećući se, i puštam je da padne na pod između nas. Želim da je uzmeš i prineseš licu... uroniš njime u nju i utopiš u miris mog svežeg znoja... Želim njegov blagi trag na tvojim usnama, obrazima, kako bih ga skinula s tebe, darujući ti novi.
I radiš to... Podižeš je, dok ja zavlačim prste u pojas helanki i lagano ih spuštam niže. Isturam guzu u čije oble polulopte su uronile pamučne brazilke.. Isturam je ka tebi, svlačeći taj tesni komad odeće kojim je zarobljena zajedno sa nogama željnih slobode. Poturam ti je bezobrazno, gotovo pred samo lice, toliko blizu da možeš da čuješ glas moje pičkice koji te zove kroz omamljujuć miris, želeći da preuzme tvoju pozornost s guze.
Prilaziš...
Otkopčavaš mi pamučni, sportski grudnjak, tek neznatno dotičući kožu. Tvoj prilazak ubrzava otkucaje srca i izaziva jedva čujni mazni uzdah.
Prija ti... Voliš moje reagovanje na tebe.. Treperenje pri svakom dodiru... Drhtanje dok mi strujiš kožom, dahom...toplinom svoga tela kog osećam iza sebe.
Dok mi dišeš za vratom...odižući čak i vlasi kose na potiljku, zavlačiš mi prste u gaćice na bokovima... i lagano ih svlačiš spuštajući se niže zajedno sa njima.
Osećaj tvoga lica, tvoga daha koji mi miluje guzu izaziva blagi drhtaj...dodatno grčenje stomaka i pulsiranje malene vreline među nogama, koja se, već uveliko orošena, dodatno vlaži novim talasom svojih sokova. Samo saznanje da sve to vidiš, osetiš...da sam ti u tom trenutku dostupna.... razbija me. Iskoračujem, i oslobađam gaćice koje uzimaš i prinosiš licu... Natopljene su mojim znojem, mojom vlažnošću... Udišeš ih... Jezikom prelaziš po vlažnom, slatkastom, sluzavom tragu. Nadljudskim naporom pružam korak i otvaram vrata tuš kabine i tek tada, zatvarajući staklena vrata do pola, okrećem se ka tebi. Ukrućene bradavice paraju vazduh oko sebe, dok ona, nabubrela i vlažna...zove...Zove da joj se pridružiš...Jasno ti je.. Jasno mi je... Izbočina na tvojim pantalonama govori sve, a pogled na nju veže mi stomak u čvor... Izaziva lepršanje stotine leptirića koji me golicaju svojim krilcima, pa se onda sabiju u jednu tačku, stvarajući pritisak i treperavo drhtanje.
Raspuštam kosu i nameštam mlaz vode da mi se sliva niz nju, niz čitavo telo, prepuštajući mu se... Zatvaram oči, dok mi kapi vode, spiraju slani trag s lica...milujući, mazeći ga, kao što to rade tvoje usne, tvoji prsti, nežno poput dodira pera, dok te vrtlog strasti ne uzme potpuno. Puštam da mi topli mlazevi speru tragove umora sa mišića koji vibrijaju od napora kojem su bili izloženi, želeći da to odradiš ti, dok ih nežno miluješ i masiraš.
Posmatraš me.. Uživaš u prizoru na moje telo koje se presijava pod svetlucavim kapima vode, uvija lagano pod dodirima sopstvenih dlanova. Dok ispiram kosu, pratiš kako mi pena klizi niz leđa, praveći luk na istrćenoj guzi.. Kako odskače kada dođe do bradavica koje štrče, kako uvire u moje međunožje...golicajući svojom tananošću moju pičkicu. Zamišljaš sebe na njenom mestu. Zamišljam tebe na njenom mestu i....
Obuhvatam svoje malene grudi dlanovima, uzimam ih u šaku i pribijam jednu uz drugu, igrajući se sobom.. Igrajući se pred tobom... Igrajući se za tebe...
Desnu ruku spuštam lagano niže niz stomak... I blago razdvajam butine.
Osećaš moju vrelinu. Moju nabubrelost...Moju žudnju... Želju..
Posmatram te blago zamućenog pogleda, poluotvorenih usana i prilazim, povlačim za ruku bliže vratima i spuštam se niže...na kolena...
Oslobađam te otkopčavajuči pantalone i izvlačim iz bokserica, polunabreklog... Obuhvatam dlanom i...natežem. Spuštajući se niže...milujem... A onda, neočekivano... zatvaram vrata tuš kabine...zatvaram ga njima. Ostaje otvor njegove debljine, dovoljan da me posmatraš kroz njega. Samo posmatraš, bez mogućnosti dodira. Ostajem sa tvojim komadom mesa koje se naglo ukrutilo gotovo do pucanja... Potpuna kontrola koju imam mi uzburkava krv, a on, na milimetar od moga lica.. zove.. Zove da ga primim u sebe...
Osetiš moj vreli dah na njemu... na milimetar od njega.... Strujim po njemu... Ne želeći još da ga uzmem, mučim i tebe... i sebe.
Dodirujem ga obrazom, bradom.. Čitavim licem se milujem sa njim...Igram se strašću i žudnjom.
A onda ga.. potpuno iznenada... Obuhvatam usnama... Samo njegov nežni, glatki vrh.
I kružim jezikom po njemu dok mi tople kapljice vode klize niz leđa. Moje uživanje u onome što mi ispunjava usta, zasenjuje sve ostalo. U tom trenutku, postojimo samo ja i on, i sva moja pažnja je usmerena na uživanje koje ti pružam prelazeći jezikom preko svake njegove nabrekle vene... Dobro znam njihov splet, gotovo žmurećki mogu da pratim dobovanje i pulsiranje uzavrele krvi kroz njih.
Moje iskreno uživanje u svemu tome što radim te raspamećuje. Igra moći i kontrole je zapravo diskutabilna. Pogled na mene, potpuno golu i izloženu kako ti požudno, pohotno sisam kurac, i uživam u tome, dok rukama držim vrata kako ih ne bi otvorio, iako bi to mogao da uradiš jednim pokretom bez ikakvog napora i da me tako mokru, rastopljenu, željnu, uzmeš... činjenica da samo jedan tvoj pokret može da preokrene situaciju ti daje moć nadamnom, i toga si svestan. Ali me puštaš.. puštaš da ti ga gutam razmazujući se , trljajući se... Osećaš vrelinu, mojih usta, mekoću jezika i usana, kojima pridružujem ruku. Klizim po njemu, natopljenom mojom pljuvačkom...Pratim tvoje blage trzaje, grčeve...Osluškujem tvoje izdahe, dok uživam.. Uživam dok ti obljubljujem, sisam kurac... Sada već gladno, alavo...
Uspevaš da se izboriš za malo prostora, sasvim dovoljno da ti omogući da mi ga nabijaš u grlo... sve jače, sve snažnije dok mi se pljuvačka razvlači i tegli..sliva niz bradu.
Pomamno, halapljivo ga gutam, stiskam u želji da dobijem ono što mi pripada, što zaslužujem. Tvoj orgazam, tvoje vrelo prskanje koje će mi ispuniti usta, umazati lice...
I dobijam ga...
Uz uzdahe koji mi miluju uši, za tebe sva sladostrast postaje neizdrživa. Nekontrolisani talasi se skupljaju u jedan koji ti preplavljuju čitavo telo i erupcija nastupa. Hraniš me sobom, svojom belom tečnošću... svojom spermom. Gutam je zahvalno, puštam da mi klizi niz grlo, niz uglove usana i.. mazim svoje lice njime, dok ti se telo smiruje. Uzimam ga nežno usnama, oblizujem jezikom skupljajući sve sa njega.. ostavljajući samo sopstvenu pljuvačku.... i puštam te, dok prstima razmazujem umazano lice, osećajući pod njima mešavinu nas dvoje.. Moju pljuvačku i tvoju spermu. Zavlačim natopljene prste u usta i oblizujem ih, uzimajući nas, naše pomešane ukuse...
Dok te gledam osmehujući se, ustajem i usmeravam mlaz vode ka licu...
Za to vreme navlačiš bokserice i zakopčavaš pantalone. Spremno me dočekuješ sa peškirom kojim me obmotavaš nakon što otvorim vrata.
Obmotavaš me celim sobom i uranjaš lice u moj vlažni vrat, niz koji se slivaju bičevi mokre kose...uzimaš za ruku i vodiš za sobom do spavaće sobe. Bez i jedne jedine reči. Čujemo se najbolje u tišini. Osluškujemo jedno drugo pogledima. Dovodiš me do ivice kreveta i blago guraš na njega. Stojeći iznad mene, obučen, činiš da se osetim tako sitnom i malom, umotana samo u paperjasti peškir, ali toplina u tvome pogledu, osmeh kojim me daruješ, deluje da moje telo počne da se migolji, mazno, mačkasto u želji za tvojim dlanovima...svim tvojim.
Nadvijaš se iznad mene i jednom rukom razvijaš peškir, kao da odmotavaš poklon, pažljivo, nežno, ne želeći da ga oštetiš. Želiš da se sladiš njime, svim čulima, kao naslađom, najsočnijom rođendanskom tortom.
Samo zamisli želju, ugasi plamen svećice...i priđi...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Uz dužno poštovanje ostalim damama ali Barbara je najprekrasnija dama na ovom klubu....andjeo.

Korisnik

Macko,pusis za medalju..

Korisnik

Oziljno talentovana za pisanje, zavodjenje, a pogubna za muski rod. Barbi oduzimas dah i razum i posle tvoje price imam samo jenu zelju Smile

Korisnik

Vrhunski napisana, nabijena erotikom i emocijama.
Savršena, kao i sve pre nje