Prožeti

Koliko možemo biti u nekom i.. koliko taj neko može biti u nama? Kada prestajemo da budemo svoji i postajemo njegovi? Gde je granica i da li uopšte postoji kod potpunog prožimanja tela i duše, kada sve, apsolutno sve deluje, i jeste, potpuno prirodno i upravo onako kako treba da bude. Kada svaka želja, potreba, poriv, hir samo još jače budi žudnju do tačke u kojoj postaje bolna i gori ti, steže utrobu, kada postane knedla koja stoji u grlu i guši, vrisak koji želi da izađe iz dubine stomaka i oslobodi pritisak nakupljen u čitavom biću...biću koje, po zakonima prirode, zakonu duše, pripada drugome, i oseća svu lepotu toplinu tog pripadajućeg stanja.

Sasvim je obično veče, ni po čemu posebno i drugačije. Ja, sveže istuširana, kose podignute u punđu, mokrih ispalih pramenova koji ostavljaju vlažni trag po vratu mi i ramenima, u "mačkastoj" pidžami, kupljenoj jer više nisi mogao da gledaš sve one poluraspadnute, rupičaste, koje sam obožavala...sedim ti u krilu.
Ti, i dalje obučen jer... zaustavila sam te. Ugnjezdila sam ti se u krilo i kao dete, trepćući svojim krupnim okicama rekla,
"A neeeeemoj još", ne želeći da se odvojim od tebe ni sekund više no što je nužno.
Mazim se sa tvojim vratom, obrazom klizim, vrhom nozdrve šaram po njemu upijajući miris tvog tela, pomešan sa mirisom dana koji si pregurao za sobom, dok mi se tvoji prsti igraju mokrim pramenovima kose, uranjajući duboko u nju onako svezanu, a čitavo lice ti se gubi u njoj dok me udišeš. Voliš moj miris, voliš kada ispuniš pluća njime, kada te obavija i spolja i iznutra, a ja obožavam te naše obavijenosti.
Pospana sam i sklupčana u tvome krilu dok me miluješ, nežno, blago, šapućući mi na uvo svoj haotični dan. Znaš da volim da mi pričaš do u detalje, ali, svestan moje pospanosti skraćuješ, izdvajaš samo najbitnije i to tiho, misleći da me uspavljuješ svojim glasom, a svojim toplim dahom na uhu me zapravo ljuljuškaš, između želje da utonem u san sa njim i da ga udahnem u sebe, prislonim svoje usne na tvoje meke i nežne... i uzmem ti ga... uzmem ti dah.
Moje meškoljenje i tek neznatno uvijanje bokova ti nedvosmisleno daje do znanja, da se u meni rađa želja. Poznaješ me toliko dobro da čitaš i moje najsitnije pokrete, tumačiš ih bez nepotrebno izgovaranih reči.
"Gladna si..."
"Ali..."
"Gladna si... Nahraniću te...", i nakon malo duže pauze dodaješ,
"... Pre nego što ti nahraniš mene..."
I ustaješ... Odlaziš do kuhinje dok te pratim pogledom, razmišljajući o upravo izrečenom... razmišljajući koliko je moja želja za tobom iz dana u dan veća, kompletna, potpuna...uvek prisutna i neizdrživa.
Sklapam oči, otvarajući ih tek pomalo da ispratim tvoj povratak, osluškujući zvuk seckanja, lupkanja tanjira.... Znam da vadiš iz frižidera prvo na šta nailaziš, ali i da se trudiš da na velikom tanjiru posložiš sve da mi, na oko izgleda primamljivo, iako mi to zapravo i nije bitno s tobom. Uživam u našim sitnim hranjenjima, nebitno šta je u pitanju. Svestan si toga i ti ali ipak voliš da se posvetiš svakom detalju, da znam da si se potrudio, zbog mene.
Kroz poluspuštene kapke i trepavice, vidim te kako se vraćaš zadovoljan, srećan što sam tu, što te čekam, tako topla, meka i nežna...srećan što sam TVOJA.
I hraniš me...
Sitne zalogaje prinosiš mojim, blago razmaknutim, usnama... i nastavljaš da mi pričaš.
Svaki put...jagodicu prsta zaustaviš za nijansu duže na mojoj usni..za nijansu je pritisneš jače.. za nijansu ih razdvojiš više...izbegavajući moj pokušaj da ga dodirnem jezikom, da ga obgrlim usnama, usisam u sebe.
Sve do momenta kada jasno vidim tvoju želju koju pokušavaš da iskontrolišeš, tvoj pogled koji se menja, tvoj dodir koji postaje za trunčicu.. drskiji.Jagodicom kažiprsta, šaraš lagano mojim usnama, od jednog do drugog ugla.. pridružujući mu i drugi. Ispituješ ih, razdvajaš, dopuštaš mom jeziku da se poigrava sa njima, na samom ulazu.
Vrhom ih dodirujem, mazim, izazivam... Obuhvatam usnama samo jagodice, vlažno, meko, nežno...nakon čega ih usisavam u sebe. Obavijam svojom sluzavom vlažnošću u čijoj ih unutrašnjosti, milujem vrelim jezikom.
Ližem ih, sisam, ljubim, mazim sa njima. Vodim ljubav sa tvojim prstima koji prodiru u mene, razdvajaju mi usta, šire ih, ispunjavaju... Vodim ljubav sa tobom, tvojim pogledom koji uranja u mene i govori mi "Moja si... oduvek.. i zauvek".
I podajem ti se usnama, podajem se tvojim prstima kao da ništa drugo ne postoji, kao da je to jedini i najlepši izvor uživanja, zadovoljstva koji možemo da priuštimo jedno drugom. Ne žurimo, lagano se prepuštamo zanosu strasti koji nam struji telom.
"Ti... Nisi svesna koliko te volim... Obožavam svaki atom tvoga bića... Svaku neravninu, udubljenje, svaki nedostatak, sve tvoje mirise, ukuse, svaku tvoju kapljicu... Sve tvoje!!"
"Oooohh, mili... znam, znaam, i svejedno, volim da to slušam iznova i iznova, ali.." i nevoljno nastavljam izgovarajući, kroz polusramežljivi, polupokajnički osmeh, nešto što će prekinuti trenutak potpune opijenosti,
"Izviiiini, ali... upiiiiškiću se. Odmah se vraćam! "
Krećem da ustajem, ali me zaustavljaš, uzimaš za ruku i povlačiš za sobom u pravcu kupatila
"Dođi! "
Hodam za tobom, preplićući prste u tvojoj šaci, podrhtavajući od topline trenutka, od neizvesnosti i iščekivanja tvog sledećeg koraka, svesna da si u svakom trenutku sposoban da me iznenadiš i uradiš nešto neočekivano, ili pak da nazreš moja, čak i od sebe same skrivena očekivanja i želje i ispuniš mi ih.
Postavljaš me na sredinu kupatila i lagano skidaš pidžamu.. Gornji, pa donji deo. Miluješ me dlanovima, kliziš njima celim mojim telom, bez reči. Uživaš u prizoru. Voliš moje sitno telo, moj ten, malene grudi sa tamnim trešnjicama. Voliš što je sve to tvoje. Voliš kako moje telo reaguje na tvoje dodire. Ne žuriš.... Prepuštaš se dodiru, pogledu, a ja... Potpuno se prepuštam tebi, zaboravljajući zbog čega sam zapravo tu.
Uvodiš me u kabinu i, ne skidajući pogled s mene, počinješ da se skidaš.
"Mazi se za mene", govoriš.. i ja bez pogovora spuštam svoje prste među vlažne usmine, lagano ih razdvajajući.
Drhtim od samog pogleda na tvoje čvrsto, žilavo telo, na nabreklu žudnju koja prkosi gravitaciji, kao koplje uzdignuto, spremno.
Gorim od želje, dok mi se prsti poigravaju malenim krutim brdašcetom, prelazeći preko njega, klizavog i vlažnog, natopljenog slatkim sokovima strasti koju rasplamsavaš u meni. Stomak mi se u grčevima steže dok te gledam kako ga obuhvataš šakom i natežeš, svesno odlažući da mi priđeš.
Žudnja već počinje da boli, želim te, neopisivo te želim.. Sve tvojeee!!
Svestan si toga i.... prilaziš mi.
Spuštaš usne tik do mojih, okrzneš ih toplim dahom, osetiš drhtaj i nastaviš dalje, niže... Puštajući me da treperim iščekujući taj dodir usana... Znaš koliko ih želim ali ih ne daš, pojačavaš moju žudnju do krajnjih granica, svestan da u tom trenutku želim da pokidam kožu sa sebe i prilepim je na tvoje usne, samo da ih osetim na sebi...
Kliziš mi vrelim dahom niz vrat, preko krutih bradavica, koje se, nadražene, kostreše, propinju još više u želji, da ih dodirneš, duž drhturavog stomaka čije grčenje odaje snagu razbuktale žudnje, sve do tople mekoće u koju su uklizali moji prsti.
Uzimaš mi šaku... Prinosiš prste usnama. Prelazim po njima vlažeći ih sobom, sve dok ih ne uzmeš i obližeš svu slast sa njih u gotovo jednom dahu.
Rascvetala sam, otvorena i gladna te... tvojih usana, tvog jezika, tvoje krutosti na njoj.. u njoj....
Pre nego što ih spustiš, progovaraš...
" Želim sve tvoje!... Želim da te pijem!... Seti se zbog čega si došla!", izgovorivši to, uranjaš jezikom među raspukle, nabubrele usmine. Iz grla mi se otima duboki uzdah, izvijajući telo, odižući ruke visoko iznad glave.Jeziku pridružuješ i prste i prodireš u pulsirajuću vrelinu...
Oooohhhh.... Rastapam se od slasti, postepeno gubeći razum. Vraćaš me.
"Seti se zbog čega si došla.... Čekam te... Polaaakoo"
"Ne..ne mogu.. ne...", kroz uzdahe, jedva upevam isprekidano da odgovorim.
"Možeš, samo se opusti...čekam te"
Oooohhh...U tom trenutku gledajući te, videvši tvoju iskrenu želju, iskonsku potrebu da me uzmeš, i tako, kompletno, celu, sve moje, da se ispuniš svim mojim, da se okupaš u meni, telo je počelo da se opušta i... prvi kratki, topli mlaz zlatno žute tečnosti je krenuo po tvojim usnama.
Mahinalno sam se zgrčila i sama iznenađena, a tvoje "Ooohhh...." i izraz lica koji nikada do tada nism videla me je pogurao i novi, gotovo beskonačni mlaz... kreće.
Piješ me... Piješ me dok se razlivam niz tvoju bradu, polivam te sobom dok mi gutaš pičkicu i sve što iz nje izlazi a prstima razdireš njenu unutrašnjost.
Ooooohhh bože... Da li je moguće?
Da li je moguće? Gušim se.. Gušim se od neverovatnog osećaja sjedinjenosti, ispunjenosti, bliskosti, prožimanja... ljubavi...
Puštam da mi krik ispuni maleno kupatilo, pretesno za narastajuću lavinu, za predstojeću eksploziju...
Vrelo je, ključa, kida me, i toplo je i nežno i... Preeeeleeepooo jeee.... Preeeeleepoooo!!!
Deo po deo moga tela se rasparčava, rasprskuje se po pločicama u najsitnijim kapljicama, česticama... Gubim dah, na trenutak gubim svest... Klonem od siline, jačine, snage doživljenog... Pridržavaš me uzimaš u naručje i ljubiš... Ljubiš usnama natopljenim svim mojim.... I sjedinjujemo se kao nikada do tada... Jedno biće, jedno telo.... Mi... Prožeti...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Magija..kao i uvijek.Pravo u centar Heart

Korisnik

Ponekad mi je pet zvezdica malo za ocenu. Kiss