Krila

Ima nešto magično što vuče nas Novosađane Beogradu, i obrnuto. Neka nevidljiva sila koja, bar naše želje i žudnje vodi tih osamdesetak kilometara upravo u tom smeru. Boji nam maštanja, strastveno crvenom, čulno žudnom bojom vina, modro plavim dubinama duše i mrsi nam se kroz dane i noći, preplićući, stapajući sa nama, postajući naš neizostavni deo.
Upravo nas je ona, i ovoga puta, usmerila i povela na putovanje kojem se još uvek ne naslućuje kraj.

Stojeći u liftu, taj kratki period od prizemlja do stana u kom nas je čekao čovek kog, gotovo od prvog trena, smatramo svojim prijateljem, vazduh se naelektrisao od treperenja naših tela, u iščekivanju dugo željenog susreta. U tom malenom prostoru, u tom kratkom vremenu skoncetrisala se sva esencija ljubavi, u svoj svojoj slobodi i otvorenosti i najnežnijoj nežnosti. Stisla sam se uz Jovana, blago drhteći u njegovom zagrljaju...od čudne mešavine uzbuđenja, treme, pitanja koja su, kao i uvek navirala, a koja sam, njegovim toplim, nežnim zagrljajem, pokušala da odagnam. Ipak...

"A šta ako...?", reči su prigušile njegove grudi u koje sam priljubila usne.

"Ma daj breeee.... To je on. OOON.. Nema ako.. Biće to veče koje smo dugo priželjkivali.. Znaš to i sama, čak i mnogo bolje nego ja, zato ne vidim mesto tvom preispitivanju.....Znaš na šta mislim"

Znala sam. Zaista, čemu pitanja. Prestani sa njima Bee, rekoh sama sebi, shvativši u tom trenu da sam se oslovila nadimkom koji mi je On dao. U našem trouglu ljubavi i strasti, požude i čežnje, ja sam njihova Bee.. malena, vragolasta zujalica, koja uvek zna šta, kada i kako reći, uraditi.

Znala sam. Probudila sam ponovo taj osećaj istinske povezanosti u tom našem trianglu. Nasmejala sam se, toplo, umireno... Stisla Jovana još, najnežnije jače na šta mi je uzvratio spuštanjem svojih punih usana u kosu.. U tom času lift se zaustavlja.
Svesni da nas deli samo još par koraka do, mesecima, očekivanog trenutka, pogledom kojim smo milovali jedno drugo sve smo rekli, savršeno se razumeli i sigurnim, opuštenim korakom zakoračili.
Tih nekoliko metara duž hodnika, u pravcu vrata koja nas dele od čistog sladostrašća koje smo rečima uspevali da izazovemo i dočaramo jedni drugima, držali smo se za ruke... Da li zbog toga ili...tek dlanovi su nam, u tih poslednjih par koraka postali, Jovanovi vreli a moji ledeni, a zajedno vlažni i pomalo, rekla bih, drhtavi... Uzbuđenje, dugo iščekivanje, obojeno, ipak, bez obzira na sve, neizvesnim, je činilo svoje...Instinktivno, u toj mrvi, trenu vremena, stegli smo grčevito isprepletene prste u još jači stisak, prećutno se razumevši tim gestom... i pozvonili.

Dočekao nas je široki osmeh dobrodošlice, sa dobro poznatim jamicama na obrazu. Na trenutak, kao da primetih, do sada nepoznatu nervozu na njegovom licu. Konačno, nas dvoje naspram njega... još uvek nas je prag delio. Pogledala sam u Jovana a njegov blagi osmeh mi je sve rekao.
Izvukla sam ruku iz njegove i zagrlila Ga.
"Hej ti..."
"Hej Bee... vi..."
Zagrljaj je trajao dovoljno dugo da povrati sećanje, a istovremeno i potisne u trenutni zaborav, poslednji, kada je bio prožet, iskrenom tugom i razočaranošću, zbog činjenice da je oproštajni. Taj najduži i najprisniji kontakt, koji je ujedno, mislili smo, i poslednji.. sada je bio prvi, prvi u nizu najnežnijih i najvrelijih dodira o kojima smo samo maštali.
Sigurna sam, da je u tom trenutku i njegovo srce pokucalo u nekom novom ritmu, za nekoliko nijansi brže. Tek moje neznatno meškoljenje, nas je prenulo i na trenutak odvojilo stisnuta tela dovoljno da nam se susretnu pogledi koji su se gubili jedan u drugom, zaranjali u nepregledne dubine, dublje od čiste požude i gladi.
Prekinula sam trenutak, svesno i namerno.
"Možemo ostati i ovde, nije nikakav problem... Mom egzibicionizmu nema kraja"

"Ha...Ludo jedna.. Upadajte!"

Sledio je i prisni, prijateljski zagrljaj njih dvojice, muškaraca povezanih istim interesovanjima, stavovima, smislom za humor i konačno...istom ženom.

Prijatno namešten stančić bio je ušuškan prigušenim svetlom koje se širilo sa nekoliko upaljenih lampi raspoređenih po njemu, dajući mu dozu topline, čineći da vazduh deluje sabijen, stisnut, izazvavši u meni želju da tri bića koja se nalaze u njemu, istoga trenutka učine isto.
Raskomotili smo se... Iako sam došla u potpeticama, koje su delovale prilično seksi, na nogama milovanim crnim čarapicama koje su pridržavali, haljinom skriveni, halteri, momentalno sam se izula... Oslobodivši mala stopala, konačno sam bila svoja i po prvi put duboko udahnula, upila celom sobom prostor koji me okružuje, švrćkajući se i zavirujući, ispitujući svaki kutak, radoznalo i predano, baš kao kakva pčelica. Tek nakon toga sam, potpuno ispunjena okružjem, u saglasju s njim, sela... sela na pod, na meki, poput oblaka paperjasti tepih, podvivši stopala gotovo pod guzu.

"Hahaha.. Gledam te i ne verujem... Znao sam da ćeš uraditi upravo to... Prozujati celim stanom.. Iiii.. Jesi li otkrila neku tajnu.. Straaašnu, prljavu, skrivenu tajnu?", rekao je začikujući me, dok mi je pružao čašu vina, smeštajući se neposredno do mene na pod, a gotovo preko puta Jovana koji je pronašao svoje udobno mesto u fotelji.

" Oh, pa znaš me... Znaš koliko je jaka moja potreba da dotaknem, čačnem, njušnem, upijem...Aaaa...", nastavih pomalo oklevajući "... Jedina tajna koju treba da otkrijem je još uvek skrivena, iako na dohvat dodira, pogleda... Ali.. Ne žurim sa otkrivanjem.. Puštam je da naraste, nabuja, postane veća... samim tim i efektnija", igrala sam se rečima, kao dete koje se igra omiljenom igračkom, prelazeći kažiprstom duž ruba čaše, upućujući nevino koketne poglede obojici.
Slagala bih kada bih rekla da se u tom trenutku nisam osećala pomalo kao uplašeni, stidljivi devojčurak koji strepi i priželjkuje sve ono što sledi, slagala bih kada bih rekla da se nisam osećala i kao zavodljiva, seksi žena koja je opčinila i to i dalje radi dva muškarca pred njom, spremna da urade sve što ona poželi.

"Oh breee... Ne moram da vam govorim koliko sam priželjkivao ovaj trenutak, a, sada treperim kao neki tinejdžer... ustreptao i polu lud, ne verujući da ste zaista tu!"
"Onda nas je izgleda troje... Zar ne ...Bee?", rekao je Jovan, sagnuvši se do mene, preklapajući mekim usnama moje, sklonivši spretno pramen kose kako bi On mogao što bolje da vidi tople usne koje prijanjaju i miluju jedne druge, lagaaano....
Znam da je u tom trenutku evocirao sećanje na veče kada je posmatrao naš nežni, zanosni ples usnama koji ga je mesecima pohodio i opsedao, i znam.. da je mene uzbuđivao njegov pogled, a želja da konačno dotaknem njegove rasla do neizdrživosti.
Na trenutak sam se odvojila od Jovana, dovoljno da mi uputi mig odobravanja.
Krenula sam na kolenima ka njemu. Na tom kratkom rastojanju, bilo je potrebno da napravim svega par koraka, poput mačke koja se mazi i uvija, četvoronoške, sasvim lagaaano.
Srce je lupalo, a donji stomak se stezao i skupljao u blagim grčevima žudnje.
Pogledom sam upijala njegov, svu njegovu želju koja je tinjala, spustila dlan na lice, duž obraza.. kažiprstom prešla preko gornje, a zatim i donje usne, zastala na sredini...blago ih razdvojila i dopustila da ga dodirne vrh njegovog jezika.. A zatim.. ne skidajući pogled s njegovog, koliko god je to bilo izvodivo, spustila se tek toliko da oseti treperenje vazduha između usana... vreli dah koji se meša sa njegovim...Zadrhtao je... Drhtala sam i ja.
A onda sam se, jednako sporo odmakla, sklanjajući i kažiprst, ovlažen njegovim usnama i jezikom i... naslonila ga na svoje usne, polizavši vrh, gledajući ga, vragolasto, drsko, bezobrazno čedno i čedno bezobrazno.

Odmakla sam se potpuno....uzela svoju čašu... i uputila ka kuhinji, svesna pogleda koji su klizili duž mojih leđa, obuhvatajući struk, niže ka zaobljenoj, trćastoj guzi, koju su obojica obožavali. Milovali su me i gutali pogledom, a ja sam ih častila, šepureći se i hvatajući ritam muzike koji mi je zanjihao bokove.
Oooohh.. Kako volim da me gledaju dok igram, dok uvijam svoje telo koje u njima budi muškost, zateže pantalone do tačke pucanja. Znam kako delujem i to vešto koristim. Tako je bilo i tada.
Moje najveće prepuštanje i uživanje u muzici, izaziva i najveće uzbuđenje, bar kod Jovana, a ja... ne umem drugačije osim tako. Ako me nosi, puštam da me prožme celu.
Znala sam, znala da Jovan neće izdržati...i da će mi prići. Privio se uz mene odnazad, spuštajući ruke na moja, haljinom gotovo ogoljena ramena, kružeći po njima. Dlanovima je klizio ka napred, prelazeći lagano preko moje ključne kosti, u koju sam narcisoidno bila zaljubljena, ne jedina... igrao se njenim jamicama i udubljenjima, a onda krenuo naviše ka vratu, koji se pod njegovim prstima izvijao.
Posmatrao nas je, vidno uzbuđen.. pratio putanju mojih i Jovanovih dlanova, istovremeno boreći se sa dva suprotna poriva u sebi... da ne remeti ništa i ostane nemi posmatrač, uživajući u prizoru... i da nam se pridruži, preplićući svoje ruke sa našim.
Naslućujući njegovu dilemu, izvukla sam se nežno iz Jovanovog zagrljaja i uputila tih korak, dva koji su me delili od same kuhinje i još jedne stvari koju obožavam.
Spustila sam čašu na radnu površinu a zatim se, okrenuta leđima, oslonila dlanovima, i u jednom lakom skoku, sela na ugaoni deo kuhinje. Ima nešto što me neodoljivo privlači upravo tome, a to su obojica znali. Tako je, prljavo slatko sedeti tako čak i kada nemaš nikoga ispred sebe da izazivaš.
Rub haljine se malo podigao otkrivajući delić gole, butine i krajičak čipkice koju je pomalo grubo pritisla vezica haltera. Nehajno sam se prstićem poigravala sa njom, trudeći se da povedem neobavezan razgovor, provocirajući, izazivajući, tanano, suptilno.
"Bee...", izgovorio je nakon izvesnog vremena i uputio gotovo molećiv pogled ka Jovanu. Nemuštim jezikom su se razumeli.
Ustao je, u svoj svojoj veličini, u svoj svojoj nameri da me konačno oseti, okusi, i onako visok krenuo ka meni.
Oh... Srce je poskočilo, i zalepršalo poput , činilo mi se u tom trenu, krila kolibrija, razlivajući vrelu krv po čitavom telu. Momentalno su obrazi počeli da mi gore, a međunožje, vlažno još od lifta, dodatno zapulsiralo, kada je stao tik uz mene i prostrelio gladnim, željnim, a istovremeno nežnim pogledom.

" Oh Bee... Toliko si krhka, sitna, tanana i nežna da se plašim da te ne slomim prejakim stiskom.... I tako drska i bezobrazna, da želim da te slomim!", izgovarao je to vodeći ljubav sa mojim pogledom, spuštajući dlanove na moja stopala, nežno ih milujući, vodeći naviše, preko listova, butina... Zadrhtala sam, topila se pod pogledom, dodirom, gutajući izgovorene reči puštala da me preplavi, prenadraži, ostavi bez daha...
Jagodicom prsta je nežno prošao po goloj, naježenoj koži duž čipkastog ruba čarapica, izazivajući nadimanje grudi, treperenje čitavog mog bića željnog potpune predaje.
Levim dlanom mi je milovao obraz dok su mu se dugi prsti gubili u kosi, mrseći je a jagodica nestašnog prsta našla novu zanimaciju, poigravajući se mojim napupelim usnama. Drhtaji si prolazili mojim telom... Uzdah nestrpljenja, nezajažljive žudnje, nisam uspela da iskontrolišem, oteo mi se iz grla...tih, mek, nežan, mazan, duuuug, molećiv....
Ni sam više nije mogao da odlaže trenutak... Spustio je svoje usne na moje, ne žureći, kontrolišući žudnju, obostranu.
Stapali smo se jedno s drugim u tom toplom, vlažnom milovanju... slivali se lagano jedno u drugo, bez žurbe, uživajući u svakom dodiru, uzdahu, upijenom dahu, prepušteni Jovanovom pogledu.Obgrlila sam ga nogama... Stiskala butinama, utiskujući ga što više u sebe, osećajući njegovu nabreklost.
Gorela sam.... U trenutku kada je spustio usne na moj vrat, sva kontrola je popustila i duboki uzdasi su se zarivali u njihove uši, puneći im vene, već čvrste, muškosti..dok su se moji nokti sve snažnije i dublje zabijali u njegova leđa, kako se pritisak jezika povećavao... U trenutku kada je zario zube, a krupne šake podvukao pod moje butine, odigavši me, krik mi se otrgao iz unutrašnjosti utrobe...Da sam mogla tada, pokidala bih soptvenu kožu, dozvolila bih njemu da je pocepa, proždire gladno, samo da me oslobodi pritiska koji me je kidao.
Obgrljem mnome, uzimao me je žudno, držeći me samo šakama ubuhvatajući butine i tako... doneo do Jovana koji je sedeo u fotelji.
Spustio me je, leđima okrenutom, na njega i odmakao se.
Pod guzom sam osetila Jovanovo uzbuđenje. Raširio je noge još više, a samim tim su se i moje, u kolenima savijene, stopalima oslonjene na njegove butine, raširile.
Jovan mi je zadigao haljinu potpuno.
Sevnula sam, izložena. Novi, snažni drhtaj je prošao telom.
Ooohhhh....prešao mi je dlanom preko vrele, vlažne pičkice... i pomerio gaćice potpuno u stranu, oslobodivši je.
Aaaahhh... Prvi put potpuno dostupna, Njegovom pogledu, njegovom... svemu!!

"Ooooohhh...Bee..."

Klekao je između naših butina, i netremice je gledao, milovao je pogledom, upijao je, jeo, gutao... pre nego što je dopustio svom vrelom dahu da je obavije, onako nabubrelu, od žudnje oteklu.
Istovremeno, Jovan mi je svukao gornji deo haljine i brus i igrao se vrhovima čvrstih, napupelih trešnjica.Uvijala sam se, kao uzburkana morska površina, u nekontrolisanim talasima. Sve dok nisam osetila prvi dodir usana i jezika...na njoj... Na tren sam, instinktivno, zadržala dah, izvila se i ostala u tom položaju neko vreme, sve dok me cunami vreline nije potpuno preplavio, odnoseći razum. Kao kratkotrajno zatišje pred oluju. A zatim, moji kukovi su hvatali ritam sa Jovanovim izdizanjem i Njegovim jezikom koji se naslađivao slatkim nektarom. Trljala sam se o Jovanov nabrekli kurac i Njegov meki jezik i usne, umazane mojom strašću... Koža mi je postajala tesna, mi preveliki, premoćni u svojoj lepoti i usaglašenosti.
Kao da je osetio približavanje, i svoje duge prste je približio ulazu moje ružičaste vreline... Širio ga je polako, izluđujući me.
Dok se Jovan zarivao u moj vrat, uvrćući mi bradavice, do same granice bola...
Suzbijala sam orgazmički talas poslednjim atomima snage, no....zarivanje dugih prstiju u moju gladnu unutrašnjost je bilo previše....
Osetila sam ih u celoj sebi, celom sobom... U tom trenutku, sva sam bila, ružičasta, meka, vrela i sočna... Pulsirala sam i grčila se cela, ispuštajući jecaje zadovoljstva... Svršavajući pod njegovim jezikom, na njegovim prstima, želela sam još i još i joooššš....
Smirujući telo, ne gubeći vreme, poprilično nespretno, drhtavim rukama, oslobađala sam Jovana, odigavši guzu, zarivajući pete u njegove butine.
Obuhvatila sam ga šakom i usmerila ka još uvek drhtavoj pičkici i sela na njega, usisala ga celog kao da je prvi put. Slivala sam se po njemu, mljackajući, lepljivo, milozvučno.
Istovremeno, On je svoju nabreklost obuhvatao šakom preko farmerki, stiskao, posmatrajući prizor iz neposredne blizine.

"Dođi..", pozvala sam ga između dva uzdaha.
"Oh, Bee.. Želim da to uradiš ti... Želim da ti gledam u lice kada ga prvi put ugledaš, osetiš, dodirneš... "
Usporila sam ritam, što je i Jovan spremno prihvatio... i drhteći počela da ga otkopčavam... Nije želeo da mi pomogne, puštao je da se mučim, dok se Jovan od dole lagano zabijao u mene, ispunjavajući me sobom.
Povremeno sam zastajala, sklapajući oči, prepuštajući se užitku, pa nastavljala, boreći se jednom rukom sa tvrdoglavim dugmadima.

Ohhh.. Uspela sam... Zavukla sam ruku i osetila ga pod dlanom. Topao, čvrst, nabrekao... Izvukla sam ga... Obuhvatila, pomilovala pogledom, osmehom i...prinela usnama.
Vrhom jezika, pokupila slanu providnu kap koja je orosila glavić i.. bez obzira koliko želela da mu se predano posvetim, Jovanovi naleti, ne previše snažni, ali sasvim dovoljni da me ometaju, i rasipaju pažnju, mute i zaostale mrvice razuma, su me nagnali da ga odmah obujmim vrelim usnama, poigravajući se jezikom unutar njih.
Sam prizor tuđeg kurca u mojim ustima, dodatno je uzbudio Jovana koji je ubrzavao ritam, sve snažnije i dublje se zarivajući u mene. Uvijala sam se, mešala, nabijala na njega, dole... Trljala o lice, lizala, grizla, gutala ga gore... Moja dva kurca... Moja dva muškarca, koja me zadovoljavaju i ispunjavaju potpuno...
Kao da to nije bilo dovoljno...
Jovan je spustio ruku niz moje grudi, preko struka, bokova i podvukao ispod mene, poigravajući se malenom rupicom....
Istovremeno, Njegova ruka se spustila do užarenog klitorisa....
Oooohhhhh Boožee ne prekidaj ovo...neka traje večno...i neka se svrši jer jer je preintenzivno...i neee, neka ne prestaje.. i.... Oooohhhhh....
Oslonjena samo petama i vrhom leđa o Jovanove grudi, primirila sam se, prepustila prstima i Jovanovom prodiranju, stežući, stiskajući je nekontrolisano, a obema rukama obuhvatila Njegov kurac... Usmerila ga ka ustima a zatim jednu ruku spustila na sam koren, dok sam mu drugom obuhvatila jaja grubo nežno, masirala, stiskala, gnječila....
Po mom grčenju, ječanju, Jovan je znao...
"Reci... Reeeciii!"

"Eeeevooooo gaaaa... Aaaaaahhhh"

Siloviti orgazam me je kidao, dok se Jovan podamnom takođe grčio i ispunjavo me svojom vrelom tečnošću.

U momentu sam osetila Njegovu ruku preko svoje. U par snažnih stisaka, uz grčenje i trzaje celog tela izbacio je mlazeve mesecima nakupljane strasti po meni...
Ohhhhh..nastupio je trenutak potpune obamrlosti...Kao da sam se nalazila u vakumu čiste sreće, koju čak polusvesna nisam uspevala ni da osetim, ali znala sam da me okružuje, da me ispunjava...Samo je bilo potrebno malo da se povratim, samo...samo da im kažem....

"Momci, svesni ste da je ovo tek početak?".............

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Bravo!

Korisnik

5 zvezdica*