Stranac u noći 2.deo

Spavaćom sobom je dominirao veliki krevet od kovanog gvožđa naspram ogledala koje je zauzimalo gotovo ceo zid. Koliko li se njih ogledalo u njemu u žaru strasti, pomislih u tom momentu.
Kao da mi je pročitao misli.

"Prvi put sam u ovom stanu, ako si pomislila...." zaustavio se... "Ali i meni se dopada detalj koji je koliko primećujem i tebi zapao za oko."

"Rekla bih da je prilično...interesantan detalj ", mačkasto predući odgovorih dok su mi se prsti zabavljali raskopčavanjem košulje, uvlačeći se tek po malo da se upetljaju i umrse u ne guste, ali sasvim dovoljno izražene malje koje naglašavaju njegovu muškost.
Ooooohhh, tačno onako kako volim. Vitko, prirodno žilavo telo sa maljama koje volim da milujem čitavim svojim.
Spustio me je na krevet, dovršavajući započeto raskopčavanje uz prizor mog maznog meškoljenja i uvijanja po krevetu... Kosu, koja je ionako bila već poluraspuštena sam rasula u slapovima po krevetu dopuštajući pojedinim pramenovima da se poigravaju na mom licu, pomalo skrivajući zavodljivi, vreli pogled, mešajući se i ulazeći u usta zajedno sa vrhom kažiprsta koji se mazio sa usnicama, dodirujući vrh jezika.
Kroz rasute uvojke sam ga gledala kao kroz masku koja mi pruža, određenu dozu intrigantnosti, gledala... i uživala u pogledu na muškarca koga poznajem svega par sati, muškarca sa kojim sam poželela da uradim, i uradila nešto što nikada nisam, muškarca kojem ću se upravo prepustiti bez imalo zadrške.... cela.
Spustio se na krevet, pored mene i vrhovima prstiju sklonio pramenove s lica, otkrivajući potpuno pogled pun žudnje.
Nastavio je da klizi po mome licu, prelazeći svakim njegovim delom, spuštajući se naniže, ne propuštajući da isprati nijedan milimetar moga tela, kao da pravi taktilnu mapu koja mu se urezuje u um.

"Želim da te ljubim, da te milujem...celu...
Želim da te uzmem nežno i da te tucam besno i divlje kao zver.
Želim sve!!!"

Uzeo je, žarom svojih usana moje, jezikom plesao sa mojim strasnu i nežnu igru, obuhvatao me celu svojim krupnim šakama koje su se stapale, uranjale u moju goruću kožu. Nežno mi je jezikom po vratu prelazio, izmamljujući, duboke i duge uzdahe. Utiskivala sam ga šakama u sebe, privijala se uz njega, uspijala, obavijala ga sobom, svojim uzavrelim telom koje ga je želelo na sebi, oko sebe... U sebi!
Gnječio je dlanovima moje grudi da bi mi zatim vrhovima prstiju uzeo bradavice i uvrtao ih, teglio, na granici bola, a dovoljno da me još više izludi...
Na butini sam osetila ponovo, iz kratkotrajnog polusna probuđeni tvrdi, pulsirajući ud, kako se trlja o mene, kruteći se i nadolazeći sve više.
U žaru sam krenula rukom prema njemu, želeći da ga osetim pod toplim dlanom, stisnem, povučem kožicu i potpuno oslobodim glatki glavić, kako bih ga nadraživala vlažnim prstima, ali me je momentalno zaustavio.

"Ne... Samo se opusti i uživaj...."

I nastavio je da klizi.. i klizi... I klizi... Sve do donjeg stomaka koji je već počeo tupo da boli, od grčenja i siline žudnje.
Izvijala sam telo, odizala kukove kako bi me uzeo što pre i zadovoljio divlju glad.. Iako sam istovremeno želela da ne prestane nikada.
Uhvatio me je snažno za kukove i rekao,
"Budi mirna.. Budi potpuno mirna!"

"Ti si lud.. Kako misliš to da izvedem", između dva uzdaha jedva izgovorih isprekidanim i drhtavim glasom.

"Ne budeš li bila mirna... prestaću!!"

"Oooohh...", oteo se uzdah pre nego što sam potpuno primirila kukove, nakon čega je zaronio svoj jezik između mojih, od sokova presijavajućih, otečenih usmina i počeo da miluje užarenu kuglicu

"Oooooohhhhh.....", zarila sam nokte u dlanove gužvajući čaršav stisnut u šakama. Izvila leđa momentalno u luk tako da mi je oslonac bio samo na potiljku i vrhu guze.

"Miiiirnaa!!!"
Kao po komandi, pokušala sam da se umirim, znajući da je neizvodivo.
Kidao me je usnama, jezikom, uzimao komad po komad za sebe.... Stenjala sam i ječala toliko glasno u pokušaju da izbacim sav pritisak, svu nagomilanu energiju koja je pretila da pređe u potpunu erupciju, kada je ušao jezikom u mene.

"Oooooooohhhhh Božeee.....", i ponovno izvijanje.

"Zar nisam rekao da ću prekinuti, ukoliko ne budeš mirna?!", rekao je dok se odizao od mene.

"Neeee.. Ne radi tooo!!", kriknuh u transu, moleći ga da ne prestaje.

"Mala... Rekao sam da ću prestati sa tim što radim... Ne i šta ću nastaviti da ti radim!", odgovorio je, kvarno se osmehujući... i spustio svoj nabrekli glavić na moj klitoris, trljajući ga njime.
Gorela sam, gorela od potpune pomame... Potpune mahnite, divlje požude i želje za tim komadom mesa u sebi... Za tim muškarcem u sebi.
Obuhvatila sam ga nogama, stiskajući butinama, dodatno se odižući kako bih pojačala pritisak, kako bih ga ulovila i usisala u sebe.
Konačno... Naslonio ga je na sam ulaz i trljao o njega.. Širio me je svojim velikim glavićem milimetar po milimetar...

"Boožeee, kaaakoo je dooobroo", rekoh, ne kontrolišući svoj glas niti ono što izgovaram.

A onda ga je lagano nabio gotovo do samog kraja... I tako ostao u meni...da pulsira, umiren, ušuškan mojom mekoćom koja ga je stezala, obavijala, grejala.
Jedva primetnim pokretima sam mešala na njemu, osećajući ga u sebi kroz svako minijaturno pomeranje.
Krenuo je da se pokreće, lagano me ispunjavajući nabreklim pulsirajućim sobom, dok su mu ruke klizile naviše. Zadržavajući desnu na mojoj sisi, levom mi je obuhvatio vrat... Stiskajući ga postepeno, sve više... i više... Popustio bi pritisak a onda nastavio ponovo, ritmično se zabijajući u mene, da bi se u jednom momentu toliko silovito zario, do samog korena.. I stao!
Šakom mi obuhvatio vrat sve jače ga stežući dok je gotovo zverski pogled zarivao u moj, savršeno kontrolišući stisak kojim me je držao doslovce do samoga kraja, poslednje trunke daha koji sam uvukla u svoja pluća.. Panika ali i osećaj poverenja koji sam imala su se pomešali u savršen koktel kojim je moja uzbuđenost dostigla tačku pucanja.
U poslednjem momentu me je pustio... I izašao iz mene, dozvolivši mi da povratim prisebnost, svest koju sam gotovo počela, da gubim.
Laku kao pero, okrenuo me je poput igračkice na stomak licem prema ogledalu.
Oznojano, unezvereno lice, je zurilo u mene gladno nastavka, gladno potpunog zadovoljenja. Kao zmija sam se uvijala isturajući mu guzu, na krevetu vlažnom od naših sokova, znoja koji miriše na divlju strast, sve dok me nije opkoračio i iz pantalona izvukao široki, čvrsti kožni kaiš.
Strah koji je na tren bljesnuo u mom pogledu mu nije promakao te je brzo umirujuće a opet dominantno izgovorio,
"Ne brini... Samo budi dobra.... i sve će biti u redu", ne ostavljajući svojim stavom, pogledom mogućnost za bilo kakav drugi scenario od onoga što je trenutno u njegovom umu.
Vešto mi je jedan kraj kaiša stegao oko zglobova ruku, dok me je drugim vezao za krevet.
" Nisam li ti rekao... da nisi svesna... !?"
"Ali....", stegla sam se u borbi panike i uzbuđenja, ogromne želje koja me je kidala, koja je govorila.. "Sveeee, hoću sveee!!"
Stavio mi je ruku preko usta i samo tiho umirujuće šapnuo na uvo,
"Ššššššššš.......", pustivši, čekajući da opustim stegnute mišiće, a onda je svojim jezikom započeo igru po mom malenom uhu, oblizujući čitavu ušnu školjku i prodirući u nju, celim, širokim, mekim jezikom....
Rastapala sam se pod njim, slivala po krevetu u potpunom magnovenju, kada se spustio na vrat u gladno počeo da ga parča, pohotno, divlje gladno.
Moje ječanje je prešlo gotovo u riku raspomamljene zveri u jecaje potpuno pomućenog razuma, koji zapravo nije ni zakoračio u stan.
Rukama sam grčevito stiskala hladno gvožđe kreveta, koje se topilo pod vrelinom mojih dlanova.

I spuštao se niže, prateći luk mojih leđa... Skupljajući graške znoja koje su se skrile u uvalici duž same kičme, snižavao mi puls, usporavajući disanje, izmamljujući topli osmeh nežnog uživanja...
Spuštao se lagano, namerno mi dajući da se primirim i pripremim za ono što me iščekuje.
Došavši do samog kraja kičme...šakama mi je obuhvatio guzove i lagano ih razdvojio, uživajući u pogledu, koji se jasno video u njegovom odrazu u ogledalu.
Celo telo mi je drhtalo, napeto, u iščekivanju vlažnog dodira koji se spušta sve niže, do osetljivog mesta natapajući ga svojom pljuvačkom, mešajući je sa mojim sokovima.
Topli dah koji sam prvo, i samo to osetila na samom početku razdeljka je napetu kožu doveo do ivice pucanja. Pustio je da se nit vrele pljuvačke sa njegovih usana razlije po mojoj guzi, slivajući se do samog otvorenog cveta oblivenog sopstvenim nektarom i nemirnim jezikom, isprva ovlaš, a potom sve intenzivnije počeo da kruži oko malene, stegnute rupice koja je postepeno, nakon prvobitnog trzaja počela da se polako opušta kao i čitavo moje telo koje je pulsiralo u zavodljivom plesu vođeno ritmom njegovog jezika. Dlanovima mi je mesio, zatezao oblu zadnjicu šireći me svaki put sve više, dok mi se telo kao u transu uvijalo. Kružio je oko nje, prelazeći po njoj. Svaki put dodir je bio sve snažniji, pritisak jezika na nju sve jači, sve dok nije i samim vrhom jezika prodro u nju, onoliko koliko mu je sama, još uvek stisnuta, dozvoljavala. Tucao me je nežno u guzu vrhom jezika, a ja....ja, sam bila raspamećena, svakim njegovim dodirom, svakim njegovim pokretom.
A zatim... Prstima desne šake je počeo da klizi do svoga jezika i da mu pridružuje palac kojim je masirao i pritiskao nežno mesto. Želela sam ga, želela sam u tom trenutku taj prst, po cenu da ne dočekam sutra, po cenu da sve nestane i pretvori se u prah, želela sam da prodre u mene u tom momentu i zagospodari mojim telom. Osetio je moj neizdrž... I lagano ga pustio da uklizi samo vrhom, pomerajući ga tek neznatno....
"Oooooohhhh...."
Sporo se pomerao, kružeći u njoj, osećajući kako ga, napeti mišići stežu, širio je lagano, milimetar po milimetar.... Istovremeno... Sa srednja dva prsta je kružio po otečenom ulazu pičkice....
Kukovi su mi bili gotovo mirni, prateći i uživajući u minijaturnim pokretima prstiju koji su mi pružali beskrajno zadovoljstvo. Centar mog sveta je bio skoncentrisan u te dve tačke koje su vapile.
A onda... Uvukao je dva prsta u moju vrelinu do samoga kraja, istovremeno uvlačeći palac još dublje...dok je drugu podvukao pod mene kružeći srednjim prstom po klitorisu...
Ooohhh... Iako nisam vernik, želim da verujem da ovako izgleda sam raj... Ovako treba da izgleda. Čisto blaženstvo.
Nastavljao je, postepeno ubrzavajući ritam... u momentima, spajajući prste jedne ka drugima, dodirujući ih, milujući kroz tanku opnu koja ih deli.
Izvijala sam se, grčila stiskala.. kidala raspomamljeno kaiš koji me je sputavao da zarijem nokte u sopstvenu kožu, sopstveno meso... do krvi...
Strahovit nalet orgazma me je obuzeo.... Tresla, sam se i grčila, ispuštajući nekontrolisane uzdahe, misleći da neću nikada prestati, rastavljajući se na milion čestica rasutih po čitavoj sobi.... Od siline orgazma gotovo svi mišići tela su mi se zgrčili u snažnom spazmu, koji je postepeno počeo da popušta tek nakon izvesnog vremena... Tek je tada i uspeo da izvuče prste koje sam mu tako grčevito stisla sobom.
Ovaj put mi nije dozvolio da se primirim do kraja...
Podigao se na kolena iza mene, šakama mi obuhvatio bokove i odigao od kreveta postavljajući me u klečeći položaj isturene guze i...na još uvek drhtavo telo, guzu, tu malenu, usku rupicu koju je zaposeo prstom, postavio vrh svog ukrućenog uda, pritiskajući je vrelim glavićem.
Prodirao je polako, pažljivo u mene, posmatrajući izraz mog lica u ogledalu, zastajući, povlačeći se pri svakom malom grču, izazvanog blagim bolom, koji bi ugledao na njemu. Lagano... sasvim lagano, gotovo neosetno... Bio je u meni... Ceo!

I započeo je ritmično kretanje... Strujao je u meni kao užareno koplje koje me pali i širi božanstveno prijatnu toplinu čitavim mojim telom.....
Stiskala sam ga svojim mišićima što je nagrađivao dubokim grlenim uzdasima koji su postajali sve glasniji, mešajući se sa mojim stenjanjem, stvarajući savršenu harmoniju uzavrele strasti, gotovo na vrhuncu ključanja.
Njegovi naleti su postajali sve silovitiji sve duplji... Udaranje njegovog tela o moje istureno dupe, testisa koji su me šamarali po vreloj pičkici, davalo je ritam našim uzdasima. Tela su nam se presijavala, pod slabim svetlom diskretne lampe, okupana izmešanim znojem naših tela.
U trenutku, na samom vrhuncu, desnom rukom me je povukao za kosu i izvio vrat unazad, a levom ga obuhvatio i stegao, silovito, ostavljajući me bez daha...Prizor je bio neverovatan. To je bio kraj koji je oboje bacio preko same ivice... Pokidao nam kožu, telo... rasporio utrobe, duše....
Dok su divlji krici napuštali njegovo telo koje se moćnim trzajem praznilo u mene, izlivajući vrelo seme, borila sam se za vazduh doživljavajući još jedan snažan orgazam, kao nikada pre, kao nikada do tada...
Grčili smo se oboje u orgazmičkom transu, posmatrajući jedno drugo u ogledalu... Stapali se i pogledom, potpuno sjedinjeni jedno s drugim... Dva potpuna stranca... Dva noćna leptira privučena svetlošću strasti koju su isijavali jedno ka drugom.

Otpustio je kaiš i oslobodio mi ruke a zatim se privio uz mene, obgrlio i stegnuo uz svoje telo. Ostali smo da ležimo, ćuteći...nesposobni da progovorimo, a delom, verujem, jer nismo znali ni šta reći u tom trenutku, bar ja nisam znala. Šta reći gotovo potpuno nepoznatom biću nakon nezaboravnog seksa s njim, tokom kog ste, imaš osećaj, dodirnuli dušu jedno drugom? "Hvala i... zbogom" ?
Nismo govorili ništa, samo smo zatvorenih očiju, pronašli usne jedno drugom i milovali se njima.
A onda... Nakon što smo ih otvorili, kao da smo se ugledali prvi put, neki novi mi oduvek znani jedno drugom... Neverovatan osećaj bliskosti i topline je odavao naš pogled kojim smo se milovali.
"Pa ćao..." progovorio je kroz nežni smešak, spustivši mi poljubac na usne.
"Pa ćao..."
Gledali smo se i osmehivali jedno drugom u zagrljaju, stisnuti...

"Ne bih da te puštam, ali pretpostavljam da bi htela da se istuširaš... A... verujem i da umireš od gladi, jer ja sam gladan kao vuk"

"Paaa.. Da... I.. Da"

"Hajde briši pod tuš... Peškire ćeš naći u kupatilu, a ja ću pokušati da pronađem nešto u frižideru"

Dok sam se opuštala uz gotovo vrelu vodu koja mi je klizila niz telo setih se Ane... Ne mogu da verujem da joj se nisam javila.
Završila sam tuširanje taman kada je on otvorio vrata kabine i pustio paru koja me je obavijala.
"Hej.. Moram da se javim Ani, sigurno su zabrinuti"
"Naravno.. Uradi šta moraš... Dolazim čim se tušnem", spustio mi je poljubac na rame dok smo se mimoilazili.
Uvijena u beli peškir bacih se na krevet sa telefonom na kom sam zatekla bezbroj poruka i poziva. Odlučih da joj pošaljem samo poruku "Sve je ok, ne brini... Pričam sutra! ", izbegavajući da je pozovem i rizikujem more pitanja na koja nisam imala adekvatan odgovor.
Utom se i on pojavio noseći u ruci veliki tanjir.
" Jbg... Našao sam samo malo smrdljivog buđavog sira i suve ovčetine... Ne znam da li će ti odgovarati ali trenutno je to jedino što nudim. "
Ugrizoh se za jezik da ne upitam "Zar je to zaista sve što nudiš?"
Nastavljajući da grickam donju usnu samo se osmehnuh u znak odobravanja.

Nastavili smo veče hraneći jedno drugo, uživajući u opuštenom razgovoru, smehu, otkrivši jedno o drugom stvari koje ljudi obično govore jedni drugima pre nego što završe u krevetu. Ova dva stranca koja su se upoznavala su ipak bila šašavo drugačija od drugih. I tako drugačiji su neodoljivo privlačili jedno drugo.

Pred samu zoru, dok je snaga popuštala a kapci jedva ostajali otvoreni rekao je,
"Nadam se da nisi pomislila da ideš kući... Spavaćeš ovde, pored mene... Spavaćemo zajedno, spojeni. "
"Oh... Nadala sam se da ćeš tako nešto reći", smejuljeći sam se ugnezdila u njegov topli zagrljaj. Znala sam, znala da ovo veče ne može biti kraj.
Zaspala sam s osmehom na usnama.

Probudila sam se... sama u krevetu.
Na njegovom jastuku je stajao papirić sa ispisanom porukom u kojoj se izvinjava, morao je rano da ustane kako bi pozavršavao neke poslove pre nego što otputuje nazad kući, a mene nije hteo da budi. Na kraju je dodao samo da ostavim ključ u sandučetu.
I to je to? To je sve? Osmeh sa kojim sam zaspala se istopio, a u grudima me je steglo. Zar je moguće da me je to toliko pogodilo? Pa šta sam očekivala?
Pomešanih osećaja, besna, tužna, zadovoljna, razočarana.... Počela sam da se spremam pozvavši taksi. Pustila sam
Sophie Zelmani i "Stay with my heart", i presabirala sopstvene misli čekajući ga. Pokušavala da ih presaberem bezupešno, osećajući samo ogromnu gorčinu i...da li je moguće?...prazninu. Ali...pomislih..zašto li sam se poigrala vatrom ako nisam spremna da podnesem bol moguće opekotine? Pre izlaska sam samo još jednom bacila pogled i urezala ga u um, duboko udahnula... i izašla.
Krenuvši da ubacim ključ, zatekla sam isti onakav papir zadenut u prorez sandučeta.
Svakako sam morala da ga uzmem da bih mogla da ubacim ključ. Otvorivši ga... osmeh mi je ozario lice...

"Zar si mislila da sam takav dripac i da mogu tek tako da odem?
Ako ovo čitaš, naš susret ću shvatiti kao sudbinu a ne slučajnost. I iskreno se nadam da upravo čitaš ove redove u kojima ti govorim da želim da te vidim ponovo.... i ponovo......."

Pored ostalog napisanog na kraju je ostavio svoj broj telefona i inicijal....
Taksi me je već čekao, te sam na brzinu ubacila ključ, tutnuvši papir u tašnu, u nameri da mu pošaljem poruku nakon što dođem kući.

Došavši, prvo što sam želela da uradim je da ponovo iščitam napisano, i da mu se javim.
Ali... poruke nije bilo....Panično sam rovarila po tašni, u nadi da ću je pronaći. Ne bi mi bilo prvi put da, smetena kakva umem da budem, zaturim kojekuda stvari. No, i nakon istresanja celokupnog sadržaja... nije je bilo.
U neverici...shvatih da mora da mi je ispao u trenutku kada sam pre ulaska u taksi izvadila novčanik i mislima u oblacima nisam ni primetila.
Oh... Sudbina? Ako jeste, zar mora tako surovo da se poigrava?
Ako je samo moja nesmotrenost i trapavost u pitanju, ima li joj kraja?

Tek, prošlo je više od godinu dana, a ja i dalje verujem da naš susret nije bio slučajnost. Dopuštam mu da mi dođe u snove, bar u njima ga ponovo vidim.
Svojim postojanjem nije obojio samo tu noć već i svaku narednu.
Ja s vremena na vreme svratim do lokala, verujući da će nam se putevi ponovo ukrstiti jednog dana, isto tako neočekivano kao što smo se sreli i prvi put, možda baš u trenutku kada izgubim svaku nadu.

Da li da je izgubim sada?

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prica je pravi litearno delo!bravo

Korisnik

Ovo je umetnicko delo, ovome nije mesto ovde... Sto ne pises knjige da se obogatis?

Korisnik

Greskom sam dao 4 i ne mogu da ispravim, inace prica je za 10+ Smile