Divlji cvet 2. deo

Od tog dana gotovo svakodnevno sam dolazila kod njega. Ubrzo sam se i preselila u njegov stan. Noći smo provodili u dugim razgovorima i raskalašnom seksu. Radio je sa mojim telom sve što je poželeo. Dopuštala sam mu sve, prepuštajući se bez pogovora svom veštom učitelju. Gospodaru moga srca i tela. Umela sam da kvarim oči posmatrajući ga, zagledajući. Kao što rekoh, nije bio naročito lep, bar ne u pravom smislu te reči, ali je imao tu ubistvenu vitkost, te duge, vretenaste mišiće, koji se igraju pod kožom koja je uvek izgledala kao da je preplanula od sunca, i od kojih sam se topila klecavih kolena i gaćica koje su odmah vlažile. Postoje ljudi koji ne mare mnogo za seks. Ja sam od onih drugih, seksualnih tipova i to sam otkrila zahvaljujući njemu. Shvatila sam da mi jednom nije dovoljno. Bila sam neumorna, nezajažljiva, na njegovo veliko zadovoljstvo, a on je obilato nagrađivao moju požudu, mnogobrojnim orgazmima. Smejao se zadovoljno, i njegovi zubi davali su mi želju da zagrizem te usne koje me raspamećuju, da udahnem taj prostor koji razdvaja nos od usta, tu gde duvan ostavlja majušne tragove, tu gde želim da prođem jezikom. Od tada obožavam miris duvana... Ali ne svakog. Njegovog. Cigarete je motao sam stavljajući u njih duvan sa aromom višnjice. Odmah me je opčinio taj miris, toliko da sam često umela da mu sednem u krilo, samo u gaćicama, i iz njegove ruke povučem dim opojnog mirisa, duboko udahnem u sebe i naslonim usne na njegove kako bih mu dala svoj dah, sa mirisom njega. Ili bih još češće želela da mi upravo on podari svoj, koji bih uvlačila u sebe kao da mi život od toga zavisi, dopuštajući da prođe kroz svaki moj atom, osećajući se potpuno ispunjena njim.

Uskoro sam shvatila šta znači život sa njim. Redovni odlasci na gala prijeme, prisustvovanje mondenskim zabavama i svim značajnijim društvenim dešavanjima, u početku su mi bili zabavni, ali ubrzo sam se umorila od pritvornog, prijatnog smejuljenja i izigravanja sjajnog raspoloženja, iako bih najradije u tom trenutku pobegla u naš stan i prepustila se njegovim dodirima. Prepoznavao je i najmanje znake želje kod mene, pa bi me često u takvim prilikama povukao negde u stranu, pribio uz zid i hitro zavukao ruku pod haljinu, duboko u moju vlažnost, šapućući mi na uvo bezobrazluke od kojih mi se vrtelo u glavi a stomak i čitavo telo grčilo od siline želje. Jedna od omiljenih igrica mu je bila da se prstima poigrava sa mnom, dok sedimo za stolom, sa njegovim kolegama i njihovim lutkastim ženama, vodeći, ili bar pokušavajući da vodimo smislene razgovore. Kvarno se smejao prateći pojavu rumenila u mojim obrazima, nadimanje grudi koje su pokušavale da udahnu razređen vazduh, pogled koji se gubi u daljini i moj pokušaj da sve to prikrijem i održim razgovor u toku. Izvlačio bi prste iz mene i provlačio mi ih ispod nosa, dajući da se omirišem, spuštao ih na moje usne, ne bi li mi sklonio nepostojeću mrvicu sa usana, dopustivši mi da ih liznem i osetim svoj ukus. Zatim bi ih spustio do mojih ruku i zajedno sa svojom mi ih zavukao u gaćice. Voleo je da gleda kako se milujem, pa čak i u javnosti. Potom bi je naglo izvukao i prineo svojoj nabreklini koja je željno želela da iskoči iz pantalona, raskopčao šlic, i pustio me da svoju vlažnost razmažem duž njega. Uživali smo jedno u drugom, otkrivajući se, istražujući.. Pružajući jedno drugom sve što smo mogli, sve vrste zadovoljstava. Ja sam bila presrećna. Lebdela u neverovatnoj i potpunoj ljubavi, kojoj nisu bili potrebni ni dete ni brak, ljubavi koja je jedino znala da voli.
Ali... Uskoro... Znao je da sam zaljubljena i igrao se mojom željom. Tokom večernjih izlazaka, prijema, obožavao je da udahne potiljak neke devojke, da drugu stegne oko kukova, da spusti poljubac na neku slepoočnicu ili naočigled svih uštine neku punačku zadnjicu. Pravio se da ne primećuje moj bes, niti metke koje sam ispaljivala u kožu tih klinki. Zapravo, znala sam da se hrani mojom ljubomorom, koja mu je govorila koliko ga silno želim.

Vremenom, počeo je sve duže da radi, da ostaje do kasno, katkad bi dolazio tek pred zoru, umoran, iscrpljen.. Ne poslom, već seksom. Nisam bila slepa i naivna. Znala sam. Uočila sam tragove drugih žena, mirise njihovih užarenih pički, na njegovom telu, tragove skupocenih, teških, sladunjavih parfema koji su mi parali nozdrve i kidali srce, izazivajući višednevne glavobolje od kojih nisam mogla da ustanem iz kreveta.
Volela sam ga, žudela za njim i... prihvatila ga takvog, nezasitog. Prihvatila sam sve njegove jeftine droljice, pod uslovom da ih ne spominje, pod uslovom da su jednokratne. Ne bih mogla da podnesem da ga delim sa jednom ženom. Prolaznice sam prećutno tolerisala, prihvatala ih kao deo njega, jer ipak se vraćao uvek meni. Ipak je meni otvarao svoje srce.
Kupio je stan koji mu je služio za susrete sa njima. Nisam želela da znam ništa o njemu, niti u njega da kročim.
Nakon nekog vremena od par godina, doživeo je nekoliko poslovnih neuspeha. Par nesrećnih operacija, tužbe, loša reputacija.... Nakon žena, počeo je sve više da se odaje alkoholu, koji ga je menjao, pretvarao u meni strano biće. Stan u kojem smo živeli zajedno, gotovo je potpuno zamenio svojim samačkim, ostavljajući me samu, usamljenu u ogromnom prostoru, nesrećnu i povređenu. Gubio se u svojim željama, hirovima, dolazeći mi u suzama, plačući mi na ramenu dok vodimo ljubav, moleći me da ga volim, moleći me da ga ne ostavljam, da bi se zatim pretvorio u tešku prostačinu čim bih se usudila da otvorim svoje srce, da spustim poljubac na njegov dlan. Želela sam da mu pomognem, gurao me je. Kopkao me je i oblivao hladnim znojem, jedinstven i mnogostruk, uporan do tvrdoglavosti, nestalan kao živa. Usamljenik, osoran, sebičan, uvredljiv i cinik u najvećem broju slučajeva. Danima ne bi svraćao, a onda bi došao iznenada, dok sam ja očajavala i kao tornado me ščepao, pribio uz zid ili me oborio na sto i urlao od zadovoljstva, tražeći da mu pričam prljavštine. Usisavao mi je jezik, grizao grudi, usmine, širio noge i nabadao svoj kurac u moju grozničavu, njega gladnu vaginu, uvlačio ga, izvlačio, metodično, temeljno.... Razbijao me je sobom, u svakom smislu. Razbijao me je na molekule, atome... Sastavljala sam se, nakon svakog njegovog odlaska, svaki put sve teže.
Počeo je da dolazi sa pričama o drugim ženama, drugim muškarcima. Da predlaže, nedužno kao dete, druženja u troje, četvoro, petoro...
"Ti si lud, ne dolazi u obzir", govorila bih, siktala.
Smejao se, govorio da sam naivna provincijalka. Njegove reči su bolele, kidale me... a ja sam ga i dalje želela.
Nedugo zatim, počela sam da osećam mirise druge žene... mirise iste žene. Govorio je da umišljam i da sam jedina prava žena u njegovom životu ja. Sve ostale su igračke kojima se služi, sve ostale su igračke kojima bih i ja mogla da se poslužim. Ubacivao mi je tu ideju učestalo, šapućući mi je u uvo, dok bi ga grickao i dovodio do ludila. Nakon izvesnog vremena, načeo me je. Iako mu nisam rekla ništa direktno osetio je moje kolebanje.

Zato sada sedim sa telefonom u rukama, razmišljajući šta da odgovorim, na otvoren, direktan poziv, u stan u koji sam rekla da nikada neću kročiti, da upoznam vrstu žene za koju sam rekla da ne želim nikada ništa da čujem o njoj.
.................

Stojim ispred ulaza u stan, čijeg sam postojanja bila svesna godinama, konačno spremna da ga i potpuno prihvatim sa svim onim što on nosi. Ljubav ili ludost? Upitah se... Ili razlika i ne postoji?
Tek.. Prst mi pritiska zvono. Držim ga dovoljno dugo da ne delujem uplašeno, ne predugo da ne deluje agresivno.
Otvara on... Poluraskopčane košulje.. U dnu stana čujem ženski smeh... Srce se steže.. Poraz... Ja sam trebala da budem ta koja će s njim dočekati nju! Nije trebalo ovako da bude! Prolazim pored njega i kao grom me udara istina... Poznati miris "iste žene"! Drhtim od saznanja, a suze mi naviru na oči. Stežem vilicu ne dozvoljavajući im da skliznu iz nežnog krila oka. U deliću sekunde sam ostala raskomadana...

Tek koji tren stojim nepomično, zaleđena bolnim saznanjem, a onda odlučujem....
Udišem duboko, podižem ponosno lepo lice na dugom gracioznom vratu i laganim, smirenim, dostojanstvenim a zavodljivim korakom na visokim potpeticama, unosim svoje nežno telo u prostoriju... pred nju!
Brineta, lepog lica i skladne građe. Atraktivan tip žene, za razliku od mene koja odišem nekom vrstom, nežne, vanvremenske lepote. Napetost u vazduhu može da se seče nožem dok odmeravamo jedna drugu. Progovara prva:
"Ooopaaa.. Sad mi je jasno zašto su mu usta bila puna tebe svaki put.. u svakom smislu.", namignu mi, nasmejavši se, misleći da će me razgaliti jeftinom provokacijom, ali moje uši para ono "svaki put", na šta jedva se kontrolišući odgovaram,
"A ja sada vidim zašto tebe nije! "
"Oooh.. Znala sam da si britka na jeziku ali ne i da si drska... Zna li taj jezik da radi i nešto drugo osim da vređa?"
" Moj jezik časti svakoga po zasluzi", rekoh.
"Koliko čujem njega je častio obilato"
"Zato mu se i vraća iznova i iznova, sve ove godine", spremno uzvratih
Krajičkom oka vidim da on uživa posmatrajući nas kako se kao lavice kidamo oko svoje lovine, dok mu ego raste, parajući nebo a kurac ga prati u stopu.
Prilazi mi sa čašom belog vina, staje na milimetar od mene i netremice gleda u oči... Udišem njegov topli dah, koji miriše na višnju i momentalno trnci prolaze mojim telom. Kao nekom magijom, njegova blizina mi muti razum, na trenutak briše sav bes, razočarenje i vlaži gaćice..a on to jako dobro zna.
Daje mi da otpijem gutljaj i primiče usne uhu:
" Ona je ovde za tvoje uživanje...Opusti se.. Otvori se, cvete moj! "
Oh.. Kao da ne znam da smo obe ovde, zbog njegovog sebičnog uživanja i zadovoljstva, no kocka je bačena... i ja sam spremna da zaigram. A zaigraću onako kako sam odlučila, pre neki tren.
Odižem ugao usana u poluosmeh, parajući ga pogledom a zatim zatvaram oči, zabacujući glavu blago unazad. Udišem duboko i... prepuštam se trenutku.
Podvlači svoje ruke pod haljinu, povlači je naviše i skida sa mene, ostavljajući me samo u modro plavim gaćicama i bezobrazno visokim, oker potpeticama. Blago me miluje po licu, kosi i povlači mi glavu nežno unazad, obuhvatajući je šakom. Bledo žutu tečnost u tankom mlazu sliva niz moje usne, po čitavom telu. Potoci klize niz moju naježenu kožu, preko napupelih bradavica, treperavog stomaka, natapajući gaćice koje su već vlažne, preko vretenastih butina sve do samih gležnjeva.
" Ljubavi, ti si moj otrov i lek.. Piću te večeras, halapljivo, žedno...Uzećeš mi život ili ga dati! .. Samo ti!"
Njegove reči mi više ne znače ništa, ono što sada želim je njegovo telo... samo njegovo telo!
Uzima mi usne... Sisa ih, gladne njegovih poljubaca, meša ukus vina svojom pljuvačkom. I u tom trenutku osećam par tuđih ruku iza sebe, na svojim ramenima.
Nežne, meke, tople ženske ruke. Spuštaju se naniže dok ih dodir vrelih usana i jezik koji klizi niz moju kičmu i skuplja tragove vina sa moje kože, prati. Bez obzira na sve, prepuštam se, ne želim da razmišljam.. Želim da uživam! U ovom trenutku! Sada!
Usne i dlanovi se spuštaju lagano do guze, stiskajući je i ljubeći, ostavljajući vlažne tragove, dok se on igra mojom žilicom na vratu, udubljenjem iz kojeg me pije, uzima, isisava sve iz mene. Uvijam se, podmećem dodirima koji prijaju, tražim, žudim, želim još, želim više...
Bradavice mi uvrće, povlači držeći ih između kažiprsta i palca i stenjem od siline zadovoljstva, dok mi se njeni prsti podvlače pod gaćice lagano ih povlačeći preko mojih butina, puštajući da samo, kao list na vetru, skliznu na pod. Samo mali iskorak i oslobađam ih se....
U tom trenutku on se povlači i seda na fotelju. Sa čašom u jednoj i nabreklom kitom koja viri iz rakopčanog šlica, u drugoj ruci.

Dlanovi mi nežno razdvajaju guzove i osećam dodir vlažnog jezika koji prelazi od jedne do druge rupice. Širim noge, i dalje u vrtoglavim potpeticama, okrenuta licem ka njemu. Gledam ga kroz poluspuštene kapke, gubim se u njegovom pogledu, u prizoru njegovog pulsirajućeg kurca kog drka, u osećaju jezika koji mi miluje vlažni ulaz i polako prodire u njega, u sopstvenim šakama koje mi mese sise želeći da ih otkinu sa tela i smeste u njegova usta... Počinjem da se raspadam i on to zna... Ne želim još... Želim da traje.. Ne zbog njega.. Želim to zbog sebe!
Odlazim do ugaone garniture uzimajući je za ruku. Pokušava da spusti usne na moje u trenutku kada zastanem.. Odbijam je i dlanovima pritiskam ramena, spuštajući je niže.. Njene usne na svojima ne želim, hoću samo da uživam u onome što one mogu da mi pruže tu gde im je... gde joj je i mesto.
Ležem, raširenih nogu a nju povlačim za sobom i nameštam na moju pohotu.
Dlanovima razdvaja moje otečene usmine izlažući nabubreli, osetljivi klitoris svom dahu, svom jeziku... Nežno ga masira samo vrhom. Trzam se na svaki blagi dodir. Ubrzo, celim mekim jezikom ga pritiska, milujući ga, stiskajući, usisavajući usnama, ližući ga... ližući je celu, drugačije...drugačije nego on. Mekše, nežnije. Prepuštam se tom droljastom jeziku i usnama, izvoru mog trenutnog zadovoljstva. Ječim glasno, polusvesna dešavanja oko sebe. Celo telo mi se razliva, stapa sa prostorom oko sebe...Postajem jedna ogromna svetleća vrelina koja ispunjava prostor.
A onda, prekid...Otvaram oči.... Oh, on!
"Cvete moj divni!"
Uz te reči prodire u mene.. Lagano me ispunjava, kao prvi put! Boli kao da je poslednji! Stežem ga celom sobom, utiskujem u sebe dok mi se telo rastače, a on neumoljivo miluje moju vrelu, vlažnu unutrašnjost, lagano, da osetim svaki njegov milimetar. I osetim, širi me, rasteže. Oblažem ga sobom, svojom toplom sluzi, od koje se presijava kao uglačan. Ubrzava ritam. Kida me celim sobom, svojim kurcem koji me prožima i komada, hrani me i jede, uzima i daje, jebe me i vodi ljubav istovremeno. Suze i znoj mu se slivaju na mene, a ja ih uzimam usnama i pijem, zarivajući dublje nokte u njegova leđa, njegovu zadnjicu... Grebem ga, uzimam deo njega noktima... za uspomenu.... Zariva se sve dublje u mene, sve brže. Cepa mi telo svojom nezasitom požudom. Kida mi zubima kožu s vrata, rukama meso sa grudi... Želi moju krv, znam to... Želi da se okupa njome. Vrištim u magnovenju, gubeći potpuno razum, dok njegovi trzaji razlivaju spermu po zidovima moje vrele, pulsirajuće unutrašnjosti.
Aaaaaahhh... ne znam više ni gde sam, ni ko sam, ni zašto sam, ni..... Sve je postalo samo vazdušasti oblak, bezvremenski, kroz koji plovim, plutam.....
Ne znam koliko vremena je prošlo, ali dolazim k sebi i zatičem je na njemu. Željna je, gladna ga....
Osmehujem se...
Nemam šta više da tražim tu. Nije mi više tu mesto!
Ustajem, navlačim svoje gaćice i crnu haljinu na gipko telo. Crna haljina... nasmejah se na pomisao kako je prikladna trenutku. Gleda me u čudu i neverici, dok mu blagi osmeh zadovoljstva, koji pokušava da prikrije, titra na usnama jer njena ruka obigrava oko onoga što sam donedavno smatrala svojim.
"Ljubavi, šališ se? Pa nećeš valjda sada otići?"
Gledam ih a kroz misli mi prolaze reči i melodija pesme, i suze i osmeh istovremeno napadaju lice koje se brani i zadržava pribranost. Uzimam telefon iz malene torbice...
Nakon par trenutaka oglašava se njegov u vidu dolazne poruke. Ne skidajući pogled s mene uzima ga, otvara poruku i zatiče pesmu i poruku:
"Pusti je... i slušaj... gledajući mi u leđa dok odlazim."
Stavljam telefon u torbicu, bacam poslednji pogled na njega. Stežem vilicu... I okrećem se.... Okrenuta leđima, stojim par trenutaka, slušam početne taktove i savršen, moćni glas Kovach i reči pesme"My Love"....
Kao pri ulasku, udišem duboko, podižem bradu i laganim, dostojanstvenim korakom iznosim svoje telo. Isto onako kako sam i ušla.
Pre nego što zatvorim vrata za sobom odzvanjaju mi reči:

"If the spell won't kill you,
your ego does..."

Zatvaram vrata

"Ashes to ashes,
dust to dust."

Na ulici udišem vazduh duboko... Miris slobode mi ispunjava pluća. Puštam da me obuzme i... pružam korak.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

bravo za pricu, citam je drugi put da bih proziveo sve jos jednom, i tuzno i sexi, bravo majstore Smile

Korisnik

Ne vidim opciju ispravke unetog teksta... pa moram ovako (pošto sam u brzini napisala glupost): Jako dobra i sasvim realna kombinacija snažnih emocija ljubavi i požude ispričana vrhunski.
I jedno lično zapažanje: Volela bih da znam da iz veze izađem kao junakinje tvojih priča Wink

Korisnik

Jako dobro isprično preplitanje emocija i požude.
Još bolje ispričano!