Selfish Love

Mmmmh... Nežni dodiri ispod pokrivača njegovih prstiju i usana po mojim stopalima, koji putuju polako preko gležnjeva i listova, preteći da nastave svoj put ka još toplijim, mekšim i oblijim delovima su me lagano budili iz sna, brišući postepeno tragove noći.

I pre nego što sam otvorila snene oči, osmeh mi je nekontrolisano zaigrao na usnama. Očigledno je moje telo, kao i uvek reagovalo pre nego što je i sam razum uspeo da pojmi šta se dešava. Iako nespremna i zatečena situacijom koja je i više nego neočekivana, moje meškoljenje, izvijanje i mazno protezanje je bilo potpuno očekivano, a jedno, predući, polusneno izgovoreno,
"Mmmm.. Dobro jutrooo... Ko mi je to došao?", je, mislim, bilo više nego dovoljno da mu bokserice postanu tesne, ako nisu bile i pre toga.

"Mala.. Volim kako mi predeš sa tim svojim kotrljajućim R....Ovako rano, još pospano, dok ti skidam san sa očiju..."

"Uuuhh..zašto to ne radiš češće, znaš da..."

"Znaš vrlo dobro, zašto.. zato, ne počinji...ne počinji nešto što ne može imati kraj kakav želimo... Uživaj u trenutku. ", odgovarao je spuštajući mi svoj topli dah uz uspavane butine.

Znala sam, znala vrlo dobro...i pokušavala da odagnam misli sa kojima sam zaspala to veče.
Imao je ključeve moga stana i mogao je da ih koristi kako je želeo... A želeo je upravo da me iznenađuje svojim nenadanim dolascima, što je u naš odnos unosilo dozu neizvesnosti i činilo da čitav dan treperim iščekujući ga, možda baš u tom trenutku. Umeo je da se pojavi usred noći ili da me dočeka u njemu u toku dana... Ali jutra, jutra su bila retka... Ona su bila rezervisana za Nju. Pogotovo jutra kao što je ovo, nedeljno.
I ne, nisam se žalila, nije mi smetalo. Nisam dopuštala sebi taj luksuz. Imala sam ga onako kako ga ona neće imati nikada. Bio je moja iskonska potreba a ja, ja sam bila njegova najskrivenija tajna, njegova strast, njegova perverzija, njegova nežnost, njegova žudnja... Njegov blud.
Imala sam ga...ali, i ona ga je imala onako kako ja nikada neću. Imala je nedeljna, i mnoga druga jutra... I mnogo više od toga... Da li sam želela i ja više? Do sinoć nisam dozvoljavala sebi da razmišljam o tome, a onda.. "Selfishe love", pesma uz koju sam zaspala, slušajući je iznova i iznova, me je načela...toliko, da sam počela da ga zamišljam uz Nju... toliko, da sam počela, da osećam nagoveštaj ljubomore...nagoveštaj želje da ga imam samo za sebe.
I sada me budi on.. Nedeljno jutro i on... Iako u neverici, nisam želela da pitam otkud tu, telo je samo nateralo um da se prepusti. I prepuštalo mu se tako lako, bez pogovora, kao i svaki put pre toga.
Njegov topli dah koji se penjao uz moje gole butine ka guzi, terao je na podrhtavanje čitavog tela. Krupne šake kojima ju je naglo i neočekivano stisnuo, razdvajajući je, dok je palcem jedne šake šetao po procepu, pritiskajući i masirajući, preko čipkastih, bordo gaćica... naterale su me da se zgrčim i stresem u prvom momentu, a potom ispustim duboki uzdah.

Oooh.. znao je kada i kako da pritisne pravo dugme, okidač mojih strasti i požude. Taman kada sam pomislila da će se zadržati i smaći mi gaćice, kako bi me uzeo usnama, jezikom, pokupio sve moje ukuse koji su ga opčinjavali i kojima nikada nije mogao da odoli, niti da ih se zasiti, nastavio je svojim vrelim dahom naviše, uz kičmu... pršljen po pršljen, odižući mi njegovu veliku, široku, majicu u kojoj sam spavala, ostavljajući vlažan trag za sobom i kožu titravu i naježenu, željnu novih dodira. Klizio je svojim telom lagano uz moje, pritiskajući ga, dopuštajući da osetim svu njegovu težinu, svu svoju nemoć pod njim, tako velikim i snažnim, svu svoju krhkost u sopstvenoj minijaturnosti naspram njegove veličine. Ložilo ga je to....to, što mogu da mu stanem u šaku.. to, što malo jači stisak može da me slomi...to, što sam tako sitna i malena, a opet, tako savršena za njega toliko velikog.... Ooooo daa... Savršena za njega, koliko je on savršen za mene...
I osetila sam ga, na svojim leđima. Kožu koja je grejala, žarila...

Njegov nabrekli ud koji je tražio svoj put kroz tkaninu, pritiskajući, trljajući moju vrelinu.
Oh kako sam volela kada prodre u mene, ispuni me, obuzme celu, zagospodari mojim telom i razbukti svu nagomilanu žudnju. Ali ne, još mi ga nije dao. Još nije bilo vreme... Znao je da želim... želeo je da molim...
Prstima je sklonio rasute, divlje pramenove kose sa mojih ramena i spustio usne na njih, udišući me nozdrvama, penjući se ka vratu. Uzimao ga je usnama, jezikom, zubima. Zarivao se u njega kao da se zariva do samih kostiju, kao da mi kida kožu i proždire me u svojoj divljoj, razuzdanoj strasti, dovodeći me do granica ludila. Tihi uzdasi su postajali glasniji, snažniji, iz grla, iz čitave utrobe.. Izbacivala sam dušu koja je ispunjavala sobu.
Obuhvatio mi je rukom kosu, pomalo grubo mi je povio unazad, na šta sam osetila nalet sokova koji su vlažili već uveliko natopljene gaćice, i šapnuo na uho,
"Još uvek pospana?"
"Oooohhh neeee.. Ni najmanje!", jedva izgovorih.
"Šta je to što želi moja..."
" Želim tebeee!! "
" Nisam čuo šta si rekla! Želiš....? ", neznatno glasnije i grublje je izgovorio, povukavši mi kosu još jače.
" Želim tvoj tvrdi, nabrekli kurac! Daj mi ga! Daaaaj!!! ", požudno, raspomamljeno a molećivo izgovorih.
Ne, još uvek nije posustajao, konstantno ga trljajući o mene. Želja je postajala nepodnošljiva, bolna... Donji stomak mi se grčio, stezao dok je pičkica gorela u divljoj pomami.
" Gde ga želiš? Reci mi, gde ga tačno želiš!?"
"Želim ga u sebi! Jebi me! Jebi me molim teee!! Odmaah!"
" Hm.. jebaću te mala, znaš dobro da hoću... U ta lepa usta!"
Ooooohhhh...
Kako sam ga volela na usnama, pod jezikom.
Uhvatio me je svojim snažnim rukama i kao lutku povukao naniže, kako bi oslobodio sebi prostor do uzglavlja...i namestio se. Namestio se tako da bi mi ispred lica prkosio onim što sam u tom trenutku najviše želela, sa svakim naborom nežne kožice, svakom neravninom, svakom pulsirajućom venom.
Kolenima je obuzdao moje ruke, sprečavajući da ga prihvatim njima, dok me je rukom držao za kosu i kontrolisao svaki moj pokušaj da mu se približim.
"Koliko ga želiš!?"
"Znaš to jako dobro"
"Znam, ali želim to da čujem s tvojih požudnih usana!"
"Želim ga kao nikada nijednog... želim ga toliko da boli....želja me boli... krv me boli za njim."
"Mislim da bi onda trebala i da ga dobiješ."

Oslobodio mi je ruke i kosu, što sam nagradila jednim "kvarnim" osmehom, gledajući ga pravo u oči dok sam primicala usne zverki koja se propinjala ispred mene. Učinilo mi se da je na trenutak zadrhtao, znajući šta ga očekuje, iako je to pokušao da prikrije, da se iskontroliše.
Prislonila sam usne s jedne a šaku s druge strane, trljajući ga o njih, o svoje obraze, o čitavo lice. Milovala sam se sa njim... Udisala ga nozdrvama... Upijala u sebe. Obuhvatala usnama, celom dužinom. Isplaženim jezikom prešla od korena do samoga vrha, do glavića kog sam nežno obuhvatila usnama i jezikom kružila po njemu, sve vreme ga gledajući u oči, bezobrazno, izazivački... droljasto.
Odmakla sam se, odigla malo iznad njega i pustila da se pljuvačka iz mojih usta razlije po usijanom nabreklom glaviću, u vidu duge sluzave niti koja se razvlačila. Obuhvatila sam ga šakom i razvukla je po njemu do samoga korena, navlačeći kožicu lagano, a usnama se spuštala do glatkih jaja koje sam oblizivala... Stresao se, podrhtavao....
U momentu kada sam ih usisala, i nastavila da ih jezikom masiram unutar usta, nije više mogao da kontroliše duboke uzdahe..
"Uuuuhhh bree srećo, šta mi radiš!!..."

Znala sam, zato sam još neko vreme nastavila da se igram njima, da ih mesim i stežem rukom, ubacujem ponovo u usta, prelazim noktima po njima, dovodeći ga do ludila, spustivši se rukom niže, masirajući i pritiskajući osetljivi deo iza njih, prilazeći prstom samom anusu...Dok je kruti kurac ponovo završio u mojim ustima.. Ovaj put, ne samo glavić...
Širio mi je usta svojom debljinom, razvlačio ih, ispunjavao sobom, svojom veličinom...

Pomamno sam ga gutala, netremice ga gledajući. Pljuvačka je počela da mi se razliva niz uglove usana. Njegov nabrekli kurac se presijavao njom, vene su mu pulsirale, pumpale nakupljenu, užarenu strast. Davila sam se u njemu, šarajući prstima i celom šakom od njegovih jaja do osetljive rupice.

Uzdisao je duboko, stenjao i izgovarao glasno moje ime u trenutku kada je telo počelo da mu se grči, trese, te je usledila erupcija, i vreli mlaz bele tečnosti počeo da mi ispunjava usta....
Volela sam ukus njegove sperme, samo njegove. Zagrcnula sam se, iznenađena količinom koja se našla u njima. Kao najvrednije blago, ne želeći da izgubim nijednu kap, glavićem sam je skupljala, onako pomešanu sa sopstvenom pljuvačkom, i vraćala u usta, oblizujući ga celog...sladeći se njom...sladeći se njim, kao najdražom poslasticom.

"Huuuuhhhh... Zaslužila si svaku kap kojom sam te nahranio!", rekao je nakon nekoliko minuta, pošto je uspeo da povrati dah.
"A sada... Znaš šta hoću više od svega, zar ne?"
"Mhmmmm...", prostenjah mazno, oblizujući užarene, nabubrele, musave usnice.
Uzeo ih je svojim... Uvlačio donju, sisao je, grickao zubima. Oooohhh... kako sam samo volela ljubljenje sa njim... Nežno, meko, divlje, gladno, požudno, strasno... Mogli smo tako satima, no...svoju strast je preneo na moj nežni vrat, skinuvši mi majicu u jednom potezu. Ukrućene bradavice, kao vrhovi strela, su parale vazduh, a on ih je gotovo bezobzirno uzeo između dva prsta i povukao toliko snažno i uvrnuo, da sam se jedva suzdržala da ne kriknem...Kao da je isprobavao granicu njihove, moje izdržljivosti, nastavljao je i dalje, istovremeno kidajući mi vrat. Srce je počelo još jače da pumpa uzavrelu krv, koja je palila čitavo telo. Uvijala sam se, grčila, ječala glasno...tražeći ga rukom, želeći ga u svojoj vreloj utrobi. Ali samo me je blago gurnuo, te padoh na leđa.

"Ne, nee mila... znaš šta hoću.. pusti me da uživam!"

Rukom je prešao preko vrele ribice, preko natopljenih, potpuno mokrih gaćica... Butine su mi bile vlažne...
Samo se bezobrazno, onako kako on ume, nasmejao,
"Mmmm srećo.. Kakva gozba za mene!"
Usnama i toplim, vlažnim jezikom je počeo da sakuplja moje sokove sa unutrašnje strane butina, do prepona... Ooohhh... Kako se samo igrao žilicom na mojoj preponi i udubljenjem iznad nje.. Jezikom, zubima, proždirao je. .. Bila sam već u potpunom transu, jedva se kontrolišući da se ne raspadnem. Odizala sam kukove, guzu u želji da dotakne željnu pičkicu... Samo jedan dodir i rastavila bih se na atome činilo mi se. Ali ne... Odlagao je, mučio me je.. Toliko me je divno mučio! Konačno je, u jednom momentu iskoristio moje odizanje i brzopotezno mi svukao gaćice. Oooooohhh.... Potpuno mu izložena, potpuno mu dostupna. Vrela, nabubrela, rascvetala, pulsirajuća.. Željna i gladna.. Pičkica.
"Uuuuuhhh breeee... Koji prizor! Samo za mene!... Bože kakva je!! "

Vrhom jezika ju je konačno i dotakao.
Kao da me je sam grom udario i razlio vrelinu po čitavom telu uz duboki, dugi uzdah koji je izašao iz njega oslobodivši me nagomilanog pritiska.
Prošao je kroz otečene usmine, dotakavši mi užareni klitoris..... Ohhhhhhh....
Mešala sam kukovima, dok sam rukom spuštenom na njegovu glavu, pojačavala pritisak nabijajući ga u sebe... U tom trenutku želela sam čitavo njegovo lice u sebi...u njoj... I samo nadljudskim naporima sam uspevala da odložim orgazam koji je galopirajuće pristizao i već kucao... Odlagala sam sve do momenta kad je prstima počeo da kruži i pritiska sam ulaz, mog sladostrašća... Trenutak kada je uronio dva prsta u nju, bio je početak kraja... Izvila sam, kao pri udaru struje leđa, odigavši čitave lopatice i ramena, oslanjajući se par trenutaka samo na podlaktice i teme, dok mi je telo napustio duboki grleni uzdah. Podigla sam ruke iznad glave, uhvativši se grčevito za uzglavlje, dok sam kukovima pratila ritam njegovovih prstiju i jezika, sve brži, sve intenzivniji, prodorniji.

Gubila sam kontrolu nad glasom, nad telom koje je počelo da se trza, grči. U potpunom magnovenju, zatvorenih očiju, siloviti orgazam je počinjao da protresa moje telo, odižući ga od kreveta, trzajući, dok je njegovo lice potpuno uronilo u nju, gutalo, pilo, sve što mu je ona bogato nudila. Neopisiva vrelina se rastočila iz nje, iz samog središta, centra celog mog bića u tom trenutku po, činilo mi se, čitavoj sobi, i obojila je u paletu najtoplijih boja. Nekoliko dugih trenutaka nisam bila u stanju da se pomerim. Opuštajući, još uvek, kao struna napeto telo, vraćajući dah, uspela sam jedva da otvorim oči i susrela se sa njegovi ozarenim, oduševljenim, i još uvek užarenim pogledom. Široki osmeh mu je titrao na licu.

"Oooooh ljubavi moja, ti ćeš me izludeti potpuno... načisto!!!"

Moj, blago upitni, pogled mu je dao do znanja da nisam potpuno sigurna na šta tačno misli.

"Pa ti nisi svesna zar ne?"
"Svesna čega", upitah.
"Srećo upravo si me nagradila onim o čemu sam oduvek maštao... Isprskala si me, umila, okupala, napila sobom!!!"
"Oh...", sakupljajući, polupane deliće svesti bacih pogled na čaršav ispod sebe, i on je potvrdio ono o čemu je govorio.

"Dođi bre ovamo, ludo moja...", raširio je ruke i primio u topli, najtopliji, najnežniji zagrljaj.
"Obožavam te, znaš li to?"
"Nadam se, jer u suprotnom...obožavanje bi bilo samo jednostrano."

Uživali smo, omamaljeni jedno drugim, isprepletenih, vrelih tela, obavijenih našim pomešanim mirisima, ljubeći se, milujući, gubeći pojam o protoku vremena... O nedeljnom jutru koje neumitno prolazi dok sat otkucava i radi protiv nas.

" Hajde, diži tu zanosnu dupešku i begaj pod tuš." , rekao je u jednom momentu i prekinuo tišinu, koju je do tada narušavalo samo naše mazno meškoljenje po krevetu.
"Pa zar nećeš sa mnom?", upitah pomalo razočarano.
"Hm... Ovaj put želim da ostanem okupan tobom i tvojim mirisima, tvojim ukusima... Ne želim da te skidam sa sebe!"

"Ali... Kako ćeš..."

"Rekoh ti... Uživaj u trenutku, ne pitaj ništa i ne brini.", namignuo mi je i podario svoj predivni osmeh.
"A sada begaj...Čekaće te kafa. "

"I ti!", rekoh.

Samo me je blago pogurao ka kupatilu, spustivši nežno usne na moje golo rame.

Izašavši, mokra, uvijena u peškir, željna da mu se ponovo tako sveža bacim u zagrljaj zatekla sam šolju vrele crne kafe i poruku ispisanu na papiru...

You can make the birds and bees
Get down on their little knees
You can whisper to the breeze
And make your tear the bark off trees

You can make a fog horn ring
You can make the mountains swing
You will make me clip my wing
You will get my tears to sing

You'r just a small change girl
But you'r a world to me

You can turn your flesh to steel
But you can't get your scars to heal
You can make me think you'r real
You can make a diammond peel

You'r just a small change girl
Ali mala, meni si čitav svet!!!

Sklupčana u fotelji, obuhvatajući šakama toplu šolju kafe, koju sam prinosila nozdrvama kako bih što intenzivnije upila miris koji se iz nje širio, razmišljala sam...
Da li je moguće imati ga više, potpunije od ovoga?
Sa osmehom sam nastavila da ispijam gorku sadržinu iz šolje, radujući se nastavku nedeljnog jutra..
Radujući se svakom narednom...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Divno! Volim taj blazeni osmeh posle sexa Kiss

Korisnik

Procitao u jednom dahu, kao i sve prethodne.
Sjajna prica, kao i uvek. Jedva cekam sledecu Smile

Korisnik

Sjajna priča. Sjajno napisana. Zanimljiva tema Smile